Voor 22:00 besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Koppel Toys | Masturbation Month

Koppel Toys | Masturbation Month

Geschatte leestijd: 3 minuten

We hebben de neiging om seksspeeltjes te linken aan alleen masturbatie, alsof je ze echt alleen nodig hebt als back-up wanneer er geen ‘echte’ partner beschikbaar is. Begrijp ons niet verkeerd; een beetje soloseks met een vibrator is ontzettend bevredigend en leuk, maar seksspeeltjes kunnen ook wonderen verrichten voor koppels.

Jullie nieuwe leven met toy

Stellen die in een (seksuele) sleur zitten, kunnen ondervinden dat een glanzend nieuw speeltje opwinding terugbrengt in hun slaapkamer. Stellen die al avontuurlijk zijn, kunnen een speeltje gebruiken om nog meer mogelijkheden en onbekende plekken te ontdekken en verkennen samen. Al met al – fun for all!

Er is een enorme selectie seksspeeltjes die speciaal voor koppels zijn gemaakt. De keuze is reuze, werk aan de winkel dus. Wij nemen jullie graag mee op ontdekkingstocht.

Cockring

Wie heeft er een gouden ring nodig als je ook een cockring kan nemen? Veelzijdiger en brengt veel genot met zich mee bovendien. De meeste cockringen zijn gemaakt van siliconen, zodat ze makkelijk over de penis kunnen worden geschoven. Een cockring zorgt ervoor dat de penis langer stijf blijft, de penis harder wordt én zijn orgasme wordt uitgesteld. Als dan eenmaal het hoogtepunt daar is, ervaart de man een vele malen heftiger orgasme! Heeft de cockring een vibrerende functie? Dan stimuleert het ook nog eens de clitoris tijdens penetratieseks. Een win-win situatie dus!

Koppelvibrator

Er wordt (gelukkig) veel speelgoed op de markt gebracht als ‘vibrators voor koppels’. De meeste toys in deze categorie hebben één ding gemeen: je kan ze ‘handsfree’ gebruiken, bijvoorbeeld tijdens de penetratieseks. Neem een voorbeeld aan deze populaire koppelvibrator; ze stimuleert zowel de clitoris als de G-spot én zorgt voor veel trillingen voor de man. Sommige van deze koppelvibrators hebben een afstandsbediening erbij, waarmee bijvoorbeeld jouw partner de intensiteit kan bedienen. Whats not to like ;-).

Dubbele dildo’s

Dubbele dildo’s zien er op het eerste gezicht misschien een beetje intimiderend uit, maar we beloven dat ze dat echt niet zijn. Als je van penetratie houdt en graag dildo’s gebruikt, kan je er gerust eens één proberen met je partner. De dubbele dildo kan door twee vrouwen, een man en vrouw of door twee mannen gebruikt worden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Houd je van dubbele penetratie, kies dan voor een extra flexibele dubbele dildo. Deze kan je dan tegelijk vaginaal en anaal gebruiken. Misschien vind je partner het wel opwindend om hiernaar te kijken? Ontdek wat bij jullie past en geniet!

Strap on’s

Er zijn verschillende varianten van een strap-on/voorbinddildo. Zo hebben we bijvoorbeeld strap-on’s die vaginaal ingebracht kunnen worden (dus zonder harnas). Hiermee wordt, dankzij de buiging, de G-spot tijdens het dragen gestimuleerd. Wanneer je jouw bekkenbodemspieren aanspant, wordt de vibrator of dildo op zijn plaats gehouden. Vervolgens kan je jouw partner anaal of vaginaal penetreren. De meest bekende is juist de strap-on mét harnas. Deze trek je makkelijk aan en vaak worden er meerdere formaten dildo’s bijgeleverd, voor extra variatie.

Vibrerende eitjes

Deze prachtige trillende eitjes zijn op afstand bestuurbaar en kunnen draaien en trillen voor de ultieme genotsensatie. Neem het vibrerende eitje gerust mee naar nieuwe plekken, het kan ontzettend spannend zijn om samen een onzichtbaar geheimpje te hebben op openbare plekken.

Plezier voor twee met koppel toys

Blijf in deze heerlijke wereld van koppeltoys vooral communiceren, geef aan wat je fijn vindt – en wat juist niet! Blijf dicht bij elkaar en jezelf en dan weten wij zeker; plezier gegarandeerd!

Wil je meer weten over toys voor jullie samenBoek dan een LadiesNight Homeparty en vraag jouw consulente alles wat je wilt weten óf stuur ons een e-mail met jouw specifieke vraag.

Gerelateerde blogs
Toys schoonmaken; hoe doe je dit?

Het is belangrijk om je speeltjes schoon te houden om de hygiëne en duurzaamheid ervan te waarborgen, evenals om mogelijke infecties te voorkomen. Dit wil je namelijk niet! Toys schoonmaken is een must voor iedereen die regelmatig op ontdekkingsreis gaat. Wij geven je dé tips om je speeltjes schoon te maken. Clean toys, happy play! […]

Lees verder...
Hoe gebruik je een vibrator?

Ben jij nieuwsgierig naar het gebruik van een vibrator, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we’ve got your back! In deze gids gaan we in op de basisvragen die velen hebben: ‘Wat is een vibrator?’, ‘Hoe werkt een vibrator?’ en natuurlijk ‘Hoe gebruik je een vibrator?’ Wat is een vibrator? Voordat we […]

Lees verder...
Smaakvol genieten!

Vandaag duiken we dieper in de wereld van oraal genot en voegen we een smaakvolle twist toe aan glijmiddel, namelijk glijmiddel met een smaakje! Laten we eerlijk zijn, het toevoegen van variatie in de slaapkamer is altijd een goed idee. Wat is nou een betere manier om de zintuigen te prikkelen dan glijmiddel met een […]

Lees verder...
Romantische valentijnsdate-ideeën

Valentijnsdag staat voor de deur en je wilt iets speciaals doen voor je geliefde. Waarom niet een romantische date plannen die jullie beiden wat extra liefde (en misschien ook wel spanning) geeft? Hier zijn enkele onvergetelijke valentijnsdate-ideeën die je relatie naar een hoger niveau tillen. Sterrenkijken Picnic Leg een deken neer, pak wat lekkernijen (buiten […]

Lees verder...
Erotische massages | Alles wat je moet weten!

In onze drukke levens is het essentieel om de tijd te nemen voor ontspanning en verbinding. Een van de meest intieme manieren om dit (samen) te bereiken, is door middel van erotische massages. Wij vertellen je niet alleen over de voordelen van erotische massages, maar je krijgt ook tips over hoe je deze sensuele ervaring […]

Lees verder...