Voor 22:00 besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Noire

Review | Noire

Geschatte leestijd: 5 minuten

Door een Ladies Night consulente.

Ik werk nu sinds september 2020 bij het superleuke bedrijf Ladies Night.

Ik kreeg laatst een leuk appje vanuit het hoofdkantoor. Er werd mij gevraagd of ik misschien een blog wilde schrijven over een product van Nachtkastje.nl. Ik had de keus uit meerdere producten en kon zo iets uitzoeken waarvan ik dacht dat het goed bij mij (en mijn vriend) zou passen.

Fijn dat er speeltjes en producten zijn uitgevonden!

Ik ben een vrouw van 29 jaar en woon samen met mijn lieve vriend (31) en hondje Luna. Ik ben zeker niet vies van een lekkere sekspartij en heb het liefst elke dag seks. Helaas is dit in de werkelijkheid niet altijd te behalen. Ik heb naast mijn Ladies Night baan als consulente ook nog een baan van 36 uur en mijn vriend werkt zo’n 45 uur per week.

Aan het begin van onze relatie waren wij niet moe te krijgen en konden wij het naast ons werk nog wel twee à drie keer per dag doen. Maar hé…. De meesten zullen het wel herkennen, dit houdt niet voor eeuwig stand. Hoe fijn en lekker de seks nog steeds is, de spanning is iets minder en het gewone leven gaat ook door. Hoe fijn is het dan dat er allemaal speeltjes en producten zijn uitgevonden om de spanning er goed in te houden. Want meiden, jullie verdienen het om lekker verwend te worden!

Van alleen penetratie kom ik niet klaar

Ondanks dat ik seks superlekker vind, ben ik niet de makkelijkste. Van alleen penetratie kom ik niet kaar. Wisten jullie dat er maar weinig vrouwen zijn die door alleen penetratie klaarkomen? In de vagina zitten namelijk maar weinig zenuwuiteinden waardoor er vaak nog stimulatie nodig is op een andere plek. Denk hierbij aan de G-spot of de clitoris. Nou…. Dit is bij mij dus ook zeker het geval! Voordat mijn vriend begint met de penetratie, helpt hij mij eerst door mij te beffen/vingeren of met een speeltje te bevredigen. Wanneer hij dit niet doet, zou hij zeker een halfuur door moeten gaan voordat, ook ik, klaarkom. Dan komen we weer op het puntje “het gewone leven”, hier heb je niet altijd tijd en zin in. Een vluggertje op zijn tijd is ook fijn.

Gevoelige clitoris

Mijn clitoris is heel gevoelig. Ik heb dan ook liever niet dat hij daar te hard overheen wrijft. Maar ja… wanneer je lekker in de mood bent, kan hij dit nog weleens vergeten en gaat hij er helemaal in op. Dit is voor mij zeker niet fijn en doet soms zelfs een beetje zeer! Wanneer ik het met een speeltje doe, kan ik zelf het ritme bepalen door de verschillende standjes die erop zitten. Hierdoor kom ik met een speeltje wel vaak binnen vijf minuten klaar.

Yes! Daar is Noire!

Mijn vriend en ik waren super benieuwd hoe het speeltje zou zijn. Nadat het speeltje binnenkwam, zijn wij dan ook gelijk naar de slaapkamer gerend om haar uit te proberen.

Wooooowh, wat een toppertje is dit! Door de tien verschillende standjes die op de Noire zitten, kon ik zelf bepalen hoe hard ik hem zette. Beetje Ladies Glide op de clitoris en beginnen maar! Hoe meer opgewonden ik raakte, hoe harder ik de Noire kon zetten. Tijdens de seks zette ik de Noire op mijn clitoris en begon mijn vriend met penetreren. Hierdoor had ik zowel stimulatie in mijn vagina als op mijn clitoris. Dit gaf een geweldig intens gevoel. De Noire is dus voor zowel alleen als samen te gebruiken. Dit hebben wij nooit eerder gehad, maar binnen vier minuten hadden zowel mijn vriend als ik ons hoogte punt bereikt en kwamen wij tegelijkertijd klaar. Dit gaf ons een superfijn gevoel van genot! Na deze vrijpartij ligt de Noire standaard binnen handbereik en gebruiken wij haar bijna altijd. Ik kan haar zeker niet meer missen!

Niet alleen voor samen, maar ook lekker alleen!

Het geeft een heerlijk gevoel voor samen, maar ook voor alleen vind ik hem geweldig! De dag nadat ik haar binnen had gekregen, was ik natuurlijk ook benieuwd of het Noire zou lukken om mij alleen op een hoogte punt te krijgen. De Noire is waterproof en mag dus mee in bad! Terwijl ik aan het wachten was tot het bad volgelopen was, ben ik begonnen met mijzelf te teasen. Dit deed ik door de Noire op mijn tepels te zetten. De Noire heeft een klein, zacht balletje wat op-en-neer “bounced”. Hierdoor gaf het mij het gevoel dat iemand aangenaam aan mijn tepels zat te zuigen. Het bad was vol en het feest kon beginnen. Ik geef de Noire een dikke 9! Ook in bad gaf ze mij een topgevoel met een orgasme tot gevolg!

Conslusie

Ik raad de Noire zeker aan. Ze is heerlijk zacht van materiaal en heeft een superleuke roze kleur. De Noire is makkelijk schoon te maken, doordat het balletje er ook afgehaald kan worden. Even onder de kraan en vervolgens inspuiten met Toycleaner.

Maar het belangrijkste…. Het lukt het product met gemak je tot een orgasme te krijgen!

Gerelateerde blogs
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...