Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Wine Slow Tongue Vibe

Review | Wine Slow Tongue Vibe

Geschatte leestijd: 4 minuten

Geschreven door Ladies Night consulente Ashley.

Als Ladies Night consulente producten testen

Voor jullie even een kijkje in het leven van deze Ladies Night consulente. Samen met mijn vriend woon ik samen en wij hebben een heerlijk seksleven, houden elkaar scherp en staan open voor elkaars ideeën en fantasieën. Deze baan bij de Ladies Night heeft het alleen nog maar leuker gemaakt ;-). Ik krijg ook wel eens de vraag, “waarom ben je een Ladies Night consulente geworden?” Mijn antwoord.. Omdat het kan! Het is de leukste bijbaan die ik ooit gehad heb. Je kunt je eigen uren bepalen, je krijgt cursussen van onze eigen seksuologe Kaat Bollen en deze kennis kun je meenemen naar je party’s en daar mag je lekker vrij over seks praten. 

Een van de mooiste dingen van een Ladies Night consulente zijn, is dat je als eerste op de hoogte bent van alle nieuwe ontwikkelingen rondom seksspeeltjes en intieme verzorging. Sommige nieuwe speeltjes mogen getest worden en ook dat hoort bij ons werk, als je dat wilt natuurlijk ;-). En je kunt het misschien al raden, hierop heb ik ‘JA’ gezegd! Een van onze nieuwste collecties is de Wine Slow Collection en ik mocht de Wine Slow Tongue Vibe testen.  

Functies van de Wine Slow Tongue Vibe

Dit kleine compact speeltje heeft een lik functie, ze heeft een klein tongetje wat je op 6 verschillende trilstanden en 3 verschillende snelheden kan verwennen.. dat belooft wat. Laat je niet misleiden door het formaat, het zit er misschien klein uit maar heeft Genot met de hoofdletter G! Ook is de Tongue Vibe waterproof en mag dus mee onder de douche.. dat heb ik geweten.. 

Spanning onder de douche

Op een dinsdagmiddag ging de deurbel en daar stond de postbezorger met mijn nieuwe speeltje. Ik stond te springen om deze uit te proberen, maar moest nog heel even wachten. Mijn vriend wist ook dat de Tongue Vibe onderweg was en hij was eveneens nieuwsgierig. Net voordat hij thuiskomt, spring ik nog even gauw onder de douche, dat heb ik wel verdiend na een lange dag. De Tongue Vibe had ik beneden laten liggen om het aan mijn vriend te laten zien. Hij was alleen iets eerder thuis dan ik had verwacht.. 

Mijn vriend kwam thuis en ziet het speeltje op tafel liggen. Hij riep naar boven, maar dat had ik niet gehoord. Ineens staat hij halfnaakt in de badkamer met de nieuwste aanwinst in zijn hand.. “Is dit toevallig jouw nieuwe speeltje?” vraagt hij met een ondeugende blik in zijn ogen.. “Misschien wel” antwoord ik onschuldig. 

Onder de douche gebruikt hij de Tongue Vibe op mijn tepel waarbij er gelijk een golf van opwinding door mijn lijf schoot. En eenmaal op mijn clitoris wist ik niet waar ik het zoeken moest. Een heerlijk, onbeschrijfelijk gevoel met een overweldigend orgasme tot gevolg! Een echte aanrader dames ;-).

Wine Slow Tongue Vibe, ook perfect voor mannen

Ook voor de mannen is dit een verrassend leuke toy! “Hoezo dan?!” Hoor ik je denken. Nadat ik weer ben geland is het zijn beurt.. tijdens de orale bevrediging, stimuleerde ik zijn P-spot met mijn vingers. Ik dacht “wat nu als ik mijn vingers wissel met de Tongue Vibe?” Daar kwam ik snel genoeg achter, ik wisselde mijn vingers voor het nieuwe speeltje en ik kan je verklappen dat een orgasme niet lang uitbleef ;-). Nog een laatste tip: tijdens zijn orgasme kun je het speeltje nog even op zijn plek houden, daardoor wordt zijn orgasme langer en heviger. 

Seks onder de douche is natuurlijk heerlijk, maar dames probeer eens orale bevrediging bij hem met de Tongue Vibe erbij. Hij weet niet wat hij meemaakt. Zoals wij de G-spot hebben, heeft de man een P-spot en deze kunnen wij ook stimuleren door op het perineum te drukken (het stukje tussen de ballen en anus).  Probeer het maar eens een keertje. Kijk maar wat hij daar van vindt ;-).

Nogmaals.. genot voor twee met de hoofdletter G en dat door een heel lief, klein en lekker speeltje. De Tongue Vibe: in één woord geweldig! Nu al zin in de volgende keer ;-).

Gerelateerde blogs
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...