Vandaag besteld, zondag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Wriggle

Review | Wriggle

Geschatte leestijd: 7 minuten

‘’Griet, wil jij een toy uitproberen?’’ ‘’Natuurlijk, waarom denk je dat ik consulente bij Ladies Night ben?’’ ‘’Juist ja! Gek op speeltjes!’’

Kennismaking met Wriggle

Yes, vrijdagochtend, een pakketje. Zelf was ik die ochtend op kantoor maar Ries was thuis aan het werk. Zoals vaker op vrijdag zouden we samen lunchen. Tijdens de lunch maar even het pakketje openmaken, en wie hadden we daar? Wriggle!

Wat meteen opviel: het fluweelzachte materiaal! Dat voelt echt heerlijk, je wilt haar eigenlijk niet meer loslaten. Wat is het? Satijn? Watten? Een kussen? Wolken? Ik ben er nog niet uit maar het is heerlijk. Mooi formaatje ook! Lekker stevig, fijn gewicht, een lekkere hand vol.

Liefde voor seksspeeltjes

Manlief was ook onder de indruk. Alhoewel ik gek op hem ben, weet hij van mijn liefde voor speeltjes. We gebruiken ze ook samen, als voorspel maar ook als hoofdact, alle pijlen op mij gericht. Heerlijk vind ik dat, even helemaal ontspannen, geen zorgen en gewoon lekker genieten. Uiteindelijk zak ik zo diep weg, kruip ik verzadigd tegen mijn man aan, en val ik met zijn stijve penis in mijn hand, per ongeluk maar soms ook expres, gelijk in slaap.

We dwalen af… Allebei onder de indruk dus, helemaal nadat we hem hadden aangezet en Wriggle zijn lenige golvende schacht tentoonstelde. “Zal ik je helpen met uitproberen?’’ ‘’Waarom niet’’ dacht ik! Maar helaas, 14.05 stond er op de klok, de kids zijn om 14.15 uit en ik wilde Wriggle toch meer dan 10 minuten tijd gunnen.

Fantaseren over Wriggle

Die avond een onwijs leuke Ladies Night party gegeven bij een groep gezellige meiden. Lekker wijntje, gezellig kletsen, spelletjes met een stout tintje, je kent het wel. (Zo niet, boek er dan snel één ;-)). Een pakket vol fantastische toys, er is voor ieder wat wils, maar toch miste ik Wriggle. Deze meiden ken ik al langer, ze genieten van seks, kunnen goed voor zichzelf zorgen en zijn ook zeker wel te porren voor wat nieuws, Wriggle zouden ze fantastisch vinden. ‘’Was ik nou weer over Wriggle aan het fantaseren?’’ Vanavond dan, als ik thuiskom, lekker een momentje voor mezelf, of ons tweeën als Ries nog wakker is, daarna naar dromenland. Kom op Griet, kop erbij, jij bent straks aan de beurt, eerst de party.

Toch nog even uitstellen

Zoals wel vaker gebeurd, liep de party uit. Geen probleem, de tijd vloog! Lachende meiden, gezellige en spannende gespreken, en af en toe doe je leuke ideeën op! Superbaan toch? Ik was laat thuis dus, toch nog even gauw de bestellingen invoeren, want die meiden willen snel hun nieuwe speelgoed. Een wijntje en naar boven. Boven aangekomen sliep manlief al, het wordt Wriggle en ik! Maar nee, wat is dit? Een kind in ons bed dat met geen mogelijkheid terug wil naar haar eigen kamer. Teleurgesteld gaf ik Wriggle een nachtzoen. Hey, hij voelt ook al zo lekker zacht aan mijn lippen ;-).

Manlief van huis

Zo’n standaard zaterdag, kinderen sporten, boodschappen doen, nog even de stad in, de tijd vloog. Ries was bij een vriend helpen klussen en zou rond etenstijd thuis zijn. Tegen het einde van de middag belde hij om te vragen of hij kon blijven hangen, vuurkorf, BBQ, biertje drinken. Net toen ik wou zeggen dat ik dat eigenlijk wel een beetje jammer vond, ik had me toch op Wriggle en hem verheugd, beeldde ik me pantoffels, een kaarsje, rode wijn en totale rust in. Dus antwoordde ik: ‘’tuurlijk schat, have fun!’’.

Zo gedacht zo gedaan, kids naar bed, verwarming omhoog, pantoffeltjes aan, rood wijntje, dekentje en lekker op de bank! Na een meidenfilm was ik lekker rozig door de combi warmte en wijn, dus op naar boven. Rozig en opgewonden, heerlijke combinatie, lekker liggen en het werk aan een ander overlaten.

Eindelijk was het moment daar: Wriggle en ik

Alhoewel ik behoorlijk nat was smeerde ik Wriggle toch in met Ladies Glide. Hij heeft drie knoppen: aan/uit, één voor de clitorisvibrator en eentje voor de golvende schacht. Heel relaxt, zo was de mood ook, bracht ik Wriggle naar binnen. Heerlijk! Hierom houd ik dus zo van toys, beschikbaar in alle soorten en maten, ‘’deze past bij dít moment’’ dacht ik. Niet te klein maar ook niet zo groot dat je eerst uitgebreid moet opwarmen.

Toen ik de schacht aanzette werd ik aangenaam verrast, wat een heerlijke beweging. Vier snelheden, perfect om rustig op te bouwen naar de hoogste stand. Door de beweging voelde ik mij echt goed gevuld. Na een minuut of tien met de golven gespeeld te hebben, was ik enorm opgewonden of zullen we gewoon zeggen: BLOEDGEIL!

Een orgasme waar ik zelf van schrok!

Tijd om de clitorisvibrator erbij aan te zetten, deze is ook al zo heerlijk zacht en ligt heerlijk op de clitoris. Tien standjes, van langzaam tot snel, zowel constant als verassende ritmes. Mijn ritme was gevonden, de middelste van de constanten en toen gebeurde het, vrij onverwacht, een orgasme waar ik zelf van schrok! Hier is iedereen doorgeslapen, maar als de buren nog wakker waren, en het was pas 22.00, kan ik me niet voorstellen dat ik niet ben betrapt. Als toetje een tweede orgasme, omdat ik supergeil was slechts een kwestie van seconden. De ribbels op de schacht maken het echt af dacht ik nog, daarna ben ik heerlijk in slaap gevallen.

De volgende dag..

De volgende ochtend lag mijn man met een grijns op zijn gezicht naast me. “Wriggle lag gisteravond op mijn kussen schat”. Hij had hem schoongemaakt met Toycleaner en daarna in het nachtkastje gelegd.

De kids zaten beneden voor de tv, terwijl wij in bed over zaterdag kletsten. Op een gegeven moment kwam ook de avond én dus Wriggle ter sprake. “Wat schrijf je in de recensie over Wriggle?’’ vroeg Ries. “Nou, in ieder geval dat mijn kutje er kletsnat van werd’’, fluisterde ik. Ik voelde dat ik weer vochtig begon te worden en vroeg Ries Wriggle te pakken. Gewapend met Wriggle kroop hij onder de deken. Eerst wat kusjes, een vinger en plots zachtjes die heerlijke schacht. Al kronkelend werd ik door Wriggle genomen, niet veel later ook de clitorisvibrator erbij. ‘’Rustig, ik wil nog niet komen’’ kreunde ik. Wriggle werd omgedraaid, de clitorisvibrator stimuleerde nu zachtjes m’n anus. ‘’Hé, dat kan Wriggle dus ook al’’, dacht ik.  Niet veel later werd er aan mijn clitoris gelikt, dit was hemels!

In één klap in de zevende hemel

Wriggle is een sterke nieuwe binnenkomer en staat in één klap in de top drie favoriete toys. Gebeft worden in combinatie met Wriggle, subliem! Terwijl ik manlief zijn haren stevig vast had, kwam ik schokkend en kreunend klaar. Ik voelde het vocht langs mijn dijen lopen en was in één klap in de zevende hemel. Na mijn tweede orgasme, wederom een kwestie van seconden, trok ik mijn Ries tevreden omhoog. Ik ben bij hem gekropen en in slaap gevallen.

Een uur of twee later werd ik wakker van de geur van verse koffie en hebben we, terwijl ik fluisterde dat Wriggle een sterke concurrent is, heerlijk gevreeën.

Zondag de hele dag lopen lachen en zingen dus Wriggle blijft bovenaan in mijn nachtkastje liggen. Het is een prachtig afgewerkte, fluweelzachte- maar toch stevige toy. Perfect formaat, met heerlijke standjes. Zowel geschikt voor het zachte en rustige werk als het ruigere, net afhankelijk van je bui. Omdat je moet blijven durven dromen net geen 10 maar zeker een dikke 9,5! 

Gerelateerde blogs
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...