Vandaag besteld, woensdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.4
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

6 erotische opdrachten met je partner

6 erotische opdrachten met je partner

Geschatte leestijd: 5 minuten

Een date-night spannend eindigen, of simpelweg een beetje meer spanning toevoegen in de slaapkamer? Erotische opdrachten en gezelschapsspellen voor koppels kunnen precies het vleugje avontuur zijn dat je zoekt. Deze spelletjes voor koppels zijn niet alleen leuk, ze helpen ook om jullie band te versterken en de intimiteit te vergroten. In deze blog ontdek je zes spannende erotische opdrachten die je samen met je partner kunt uitproberen. Of je nu op zoek bent naar iets nieuws of gewoon wat inspiratie nodig hebt, deze ideeën zorgen voor een avond vol plezier en verrassing. Ontdek 6 erotische opdrachten met je partner!

Waarom erotische opdrachten doen?

Seksuele spelletjes en opdrachten zijn een creatieve manier om elkaar op een dieper niveau te leren kennen. Het draait hierbij om meer dan alleen fysieke intimiteit; deze spelletjes bevorderen ook de communicatie en het wederzijdse vertrouwen. Door samen nieuwe dingen te ontdekken, kunnen jullie beter inzien wat jullie echt leuk vinden en waar de grenzen liggen. Dit soort activiteiten kan ook helpen om routine te doorbreken en weer meer speelsheid in de relatie te brengen.

Door regelmatig zulke seksuele spelletjes te spelen, blijven jullie nieuwsgierig naar elkaar. Ze zorgen ervoor dat je relatie dynamisch blijft, en dat je openstaat voor nieuwe ervaringen. En het mooiste is, ze zijn vaak simpel uit te voeren en vereisen geen uitgebreide voorbereiding.

6 erotische opdrachten met je partner

1. Het verlangenspel

Dit spel draait om het delen en vervullen van elkaars diepste verlangens. Schrijf elk vijf erotische opdrachten of fantasieën op een briefje en stop ze in een pot. Denk aan dingen die je altijd al hebt willen proberen, maar waar je misschien nooit eerder over hebt gesproken. Trek om de beurt een briefje en voer het uit. Of het nu gaat om een spannende nieuwe positie, een rollenspel of een verlangde kus op een onverwachte plek, dit spel is perfect om elkaars wensen te verkennen en samen te genieten van de spanning die daarbij hoort.

2. Strippoker met een twist

Strippoker is een klassieker, maar je kunt het naar een hoger niveau tillen door er een erotische draai aan te geven. Kies je favoriete kaartspel en voeg een extra regel toe: bij elke verloren ronde moet je niet alleen een kledingstuk uitdoen, maar ook een pikante opdracht uitvoeren. Deze opdrachten kunnen variëren van het geven van een sensuele massage tot het uitvoeren van een verleidelijke dans. Dit spel zorgt voor veel plezier en spanning, terwijl jullie langzaam de controle verliezen en overgaan naar de volgende fase van de avond.

3. Truth or Dare

Waarheid of Durf is een spel dat we allemaal kennen, maar in deze versie gaat het om meer dan alleen onschuldige vragen. Bereid een lijst voor met vragen die je normaal gesproken misschien niet zou stellen, zoals “Wat is je grootste fantasie?” of “Wat is het meest opwindende wat we ooit samen hebben gedaan?”. De opdrachten kunnen net zo uitdagend zijn als jij zelf wilt! Van een gepassioneerde zoen op een onverwachte plek tot het aantrekken van die ene outfit die je partner onweerstaanbaar vindt. Dit spel biedt de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en tegelijkertijd grenzen te verkennen.

4. Sensuele blinddoek

Een blinddoekspel draait om vertrouwen en het intensiveren van de zintuigen. Laat je partner een blinddoek omdoen en neem de leiding. Gebruik verschillende voorwerpen om hun zintuigen te prikkelen: een zachte veer, een koud stuk ijs of een warm doekje. Terwijl je partner niets kan zien, zullen alle andere zintuigen worden versterkt, wat zorgt voor een intensere ervaring. Dit spel is perfect om de spanning op te bouwen en een avond vol verrassingen te creëren.

5. Erotische schatkaart

Maak van je huis een spannend jachtterrein door verschillende erotische verrassingen te verstoppen. Teken een schatkaart of geef je partner aanwijzingen om ze te vinden. Elk gevonden voorwerp leidt naar een nieuwe opdracht of beloning, zoals een erotische massageolie of een uitdagende lingerie-set. De spanning van het zoeken en de anticipatie op wat volgt, maken dit spel een geweldige manier om de avond op te bouwen naar een opwindende climax.

6. Dobbelstenen van plezier

Erotische dobbelstenen zijn een eenvoudige manier om de avond speels en verrassend te maken. Elke kant van de dobbelsteen heeft een andere opdracht of lichaamsdeel. Je gooit de dobbelstenen en voert uit wat er op de stenen staat. Dit kan variëren van “kus” op de “nek” tot “streel” op de “dij”. Het onvoorspelbare karakter van het spel maakt het spannend, en het geeft jullie de kans om spontaan en zonder veel nadenken nieuwe dingen te proberen. Een eenvoudige, maar zeker ook een hele effectieve manier om de sfeer in de slaapkamer te veranderen.

Mochten jullie liever hapklare gezelschapsspellen voor koppels spelen, hebben wij bij Nachtkastje een breed assortiment met dé leukste spellen! Of je nu kiest voor een uitdagend spel als The Secret Pyramid of een elkaar beter leert kennen met Kinky or Vanilla, een spannend avontuur is gegarandeerd. Door tijd te maken voor deze speelse momenten, houden jullie de relatie spannend en intiem. Probeer een van onze 6 erotische opdrachten met je partner of shop onze gezelschapsspellen voor koppels. Veel plezier!

Gerelateerde blogs
6 erotische opdrachten met je partner

Een date-night spannend eindigen, of simpelweg een beetje meer spanning toevoegen in de slaapkamer? Erotische opdrachten en gezelschapsspellen voor koppels kunnen precies het vleugje avontuur zijn dat je zoekt. Deze spelletjes voor koppels zijn niet alleen leuk, ze helpen ook om jullie band te versterken en de intimiteit te vergroten. In deze blog ontdek je […]

Lees verder...
Vagina trainen? Zo doe je dat!

De afgelopen jaren is fitness steeds populairder geworden. Tijdens gymsessies wordt er echter één hele belangrijke groep spieren overgeslagen. Namelijk, de bekkenbodemspieren! Waarom je deze spieren zou moeten trainen? In deze blog leggen wij uit waarom jouw vagina trainen zo belangrijk is, en hebben we ook gelijk een aantal vagina oefeningen voor je. Geloof ons, […]

Lees verder...
Summer essential: Satisfying Airbed

Yes! Eindelijk, het is weer tijd voor zonnestralen, heerlijke cocktails samen met jouw vrienden en verkoelende momenten op warme dagen. Alles lijkt helemaal perfect, maar toch haal jij daar jouw geheime wapen tevoorschijn: Satisfying Airbed! Een luchtbed in de vorm van een Satisfyer gecombineerd met comfort, een vleugje humor en een knipoog naar een van […]

Lees verder...
Speeltjes voor hem en haar

In de slaapkamer draait het om plezier, ontspanning en intimiteit. Heb je daar per se speeltjes voor nodig? Nee! Wel kunnen toys zorgen voor meer variatie in de slaapkamer. Speeltjes voor hem en haar voegen een andere dimensie toe aan intieme momenten. Of je nu alleen of samen bent, ze bieden nieuwe mogelijkheden voor genot. […]

Lees verder...
Dé musthaves voor jouw festival!

Festivalseizoen… De tijd van het jaar waar je samen met je vrienden een dansje doet in het zonnetje. Laat je onderdompelen in heerlijke muziek, een fantastische sfeer en voel je vrij. Wil je gaan voor een onvergetelijk seizoen? Nachtkastje zorgt voor opwindende accessoires om tot nieuwe hoogten te komen. Of je nu ieder weekend een […]

Lees verder...