Voor 22:00 besteld, woensdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Alles wat je moet weten over een anaal orgasme!

Alles wat je moet weten over een anaal orgasme!

Geschatte leestijd: 5 minuten

Het menselijk lichaam zit boordevol onontdekte plekjes voor genot. Laten we eerlijk zijn, sommige bevinden zich op de meest onverwachte plaatsen. Een gebied dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar veel genot kan bieden, is het anale gebied. Dus laat ons je meenemen op een ontdekkingsreis van het opwindende anaal orgasme!

Anaal orgasme

Een anaal orgasme is het toppunt van extase bereiken door het stimuleren van de achterkant, oftewel de anus. Hoewel traditioneel gezien het orgasme wordt geassocieerd met de voorkant van ons onderlichaam, is er een hele wereld van plezier te ontdekken bij de achterdeur. Het orgasme kan worden bereikt door het stimuleren van de anus zelf, de prostaat (P-spot) bij mannen of de G-spot bij vrouwen, die allemaal te vinden zijn achter die fantastische bips.

Kan een vrouw anaal klaarkomen?

Jazeker! De meeste vrouwen verwachten dat een hoogtepunt via hun achterwerk niet mogelijk is. Dit is verre van waar! Het anale gedeelte bevat heel veel zenuwen, om de seksuele spanning wat los te laten kan je als vrouw ook genieten van een anaal orgasme. De beentjes van de clitoris lopen helemaal door tot aan de anus. Dus ladies, een anale stimulatie kan ook leiden tot een clitoraal orgasme. Zeker het proberen waard!

Ontdekkingsreis naar het anaal orgasme

De ontdekking naar het anaal orgasme begint vaak met een nieuwsgierige geest en de bereidheid om een avontuur aan te gaan. En laten vooral eerlijk zijn, wanneer het geen solo-sessie betreft is het ook erg belangrijk om vertrouwen te hebben. Zoals we al vaker hebben benoemd; communicatie is key! Voordat je jezelf (en de ander) in dit ó zo opwindende achterpoortavontuur stort, is het belangrijk om open te communiceren (zoals we hierboven ook al zeiden) met je partner en eventuele grenzen te bespreken. Dit is namelijk geen deur die je zomaar open beukt zonder de juiste sleutel.

Zorg ook voor goede hygiëne op deze ontdekkingsreis. Een schone anus is een blije anus. Zorg ervoor dat je jezelf goed schoonmaakt voordat je aan de slag gaat. Hiervoor kan je een anale douche gebruiken. Zorg ook dat de handen evenals de nagels van de persoon die met zijn of haar vingers de anus binnentreedt schoon en kortgewiekt zijn. Zo voorkomen we eventuele nare gevolgen bij en aan de wonderbaarlijke A!

Gladde vaart vooruit

First things first: Glijmiddel is jouw beste vriend bij anale avonturen! De anus maakt van nature zelf geen vocht aan, dus is het van essentieel belang om voldoende glijmiddel te gebruiken om ongemakken te vermijden. Je wilt tenslotte niet vast komen te zitten als een deur die piept en kraakt bij elke beweging, toch? Wij hebben hier dé juiste Glide voor. Namelijk de Special Glide. Deze bevat exact dezelfde ingrediënten als de van ons welbekende Ladies Glide. Echter is er bij de Special Glide kruidnagel toegevoegd. Deze heeft een licht verdovende werking, zodat de anus iets meer kan ontspannen. Anale seks wordt hier makkelijker, maar vooral plezieriger door.

Feest met speeltjes!  

Wanneer je nieuw terrein verkend kan het soms wat aftasten zijn. Wat werkt wel en wat niet? Kijk en luister vooral goed naar elkaar. Elk lichaam is tenslotte anders, evenals elke vorm van genot. Er zijn tal van speeltjes op de markt die speciaal zijn ontworpen voor anaal genot. Van kleurrijke anaalkralen tot buttplugs met de mooiste diamanten én prostaatmassagers die je van binnen en buiten kietelen. Kies er eentje die past bij jouw (jullie) genot én avontuurlijke geest. Hieronder hebben we de 5 populairste anaal toys op een rij gezet!

1. Anale kralen: Anale kralen zijn een reeks van ronde, bolvormige kralen die met tussenpozen aan elkaar zijn geregen. Ze worden geleidelijk ingebracht en kunnen een gevoel van opvulling en stimulatie bieden wanneer ze voorzichtig worden verwijderd! Dit is een toy om goed de spanning op te bouwen. Door 1 voor 1 de kraal naar binnen te brengen, rek je de opwinding tot de max!

2. Anale pluggen: Anale pluggen oftewel buttplugs zijn kleine, (soms grote) taps toelopende speeltjes die ontworpen zijn om in de anus te worden ingebracht en daar te blijven zitten. Ze zijn er in verschillende maten en met diverse versieringen. Denk bijvoorbeeld aan een diamanten buttplug. Ze zorgen voor een gevoel van volheid en druk in en rondom de anus.

3. Anale vibrators: Deze toys hebben een vibrerende functie om extra stimulatie te bieden tijdens het anaal spelen. Ze kunnen variëren in grootte en vorm, waardoor ze geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

4. Anaal trainers: Dit zijn sets van anale speeltjes met verschillende maten, bedoelt voor training en geleidelijke oprekking van de anus (oefening baart tenslotte kunst). Ze zijn vooral nuttig voor beginners die de ervaring rustig willen opbouwen. Wat wij overigens ontzettend aanmoedigen, haastige spoed – is zelden goed.

5. Anaal douches: Dit valt niet geheel onder de categorie ‘toys’ maar het is wel een cruciaal begin van een goede anale speelsessie. Dit product wordt namelijk gebruikt om de anus te reinigen vóór de anale activiteit. Een anale reiniging zorgt ervoor dat jij je comfortabeler, hygiënischer en zekerder voelt.

Geniet van een anaal orgasme!

Een anaal orgasme biedt een hele nieuwe dimensie van opwinding en orgasme. Dus waar wacht je nog op? Pak wat glijmiddel, een speeltje (of twee) en ga op ontdekkingstocht naar de, misschien nog wat onbekende kant, van plezier. Vergeet niet te ontspannen maar vooral te genieten!

Gerelateerde blogs
Toys schoonmaken; hoe doe je dit?

Het is belangrijk om je speeltjes schoon te houden om de hygiëne en duurzaamheid ervan te waarborgen, evenals om mogelijke infecties te voorkomen. Dit wil je namelijk niet! Toys schoonmaken is een must voor iedereen die regelmatig op ontdekkingsreis gaat. Wij geven je dé tips om je speeltjes schoon te maken. Clean toys, happy play! […]

Lees verder...
Hoe gebruik je een vibrator?

Ben jij nieuwsgierig naar het gebruik van een vibrator, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we’ve got your back! In deze gids gaan we in op de basisvragen die velen hebben: ‘Wat is een vibrator?’, ‘Hoe werkt een vibrator?’ en natuurlijk ‘Hoe gebruik je een vibrator?’ Wat is een vibrator? Voordat we […]

Lees verder...
Smaakvol genieten!

Vandaag duiken we dieper in de wereld van oraal genot en voegen we een smaakvolle twist toe aan glijmiddel, namelijk glijmiddel met een smaakje! Laten we eerlijk zijn, het toevoegen van variatie in de slaapkamer is altijd een goed idee. Wat is nou een betere manier om de zintuigen te prikkelen dan glijmiddel met een […]

Lees verder...
Romantische valentijnsdate-ideeën

Valentijnsdag staat voor de deur en je wilt iets speciaals doen voor je geliefde. Waarom niet een romantische date plannen die jullie beiden wat extra liefde (en misschien ook wel spanning) geeft? Hier zijn enkele onvergetelijke valentijnsdate-ideeën die je relatie naar een hoger niveau tillen. Sterrenkijken Picnic Leg een deken neer, pak wat lekkernijen (buiten […]

Lees verder...
Erotische massages | Alles wat je moet weten!

In onze drukke levens is het essentieel om de tijd te nemen voor ontspanning en verbinding. Een van de meest intieme manieren om dit (samen) te bereiken, is door middel van erotische massages. Wij vertellen je niet alleen over de voordelen van erotische massages, maar je krijgt ook tips over hoe je deze sensuele ervaring […]

Lees verder...