Voor 21:00 besteld, maandag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Erotische massages | Alles wat je moet weten!

Erotische massages | Alles wat je moet weten!

Geschatte leestijd: 4 minuten

In onze drukke levens is het essentieel om de tijd te nemen voor ontspanning en verbinding. Een van de meest intieme manieren om dit (samen) te bereiken, is door middel van erotische massages. Wij vertellen je niet alleen over de voordelen van erotische massages, maar je krijgt ook tips over hoe je deze sensuele ervaring kunt verbeteren voor een diepere connectie met je partner.

Wat is een erotische massage?

Een erotische massage is eigenlijk een speelse en sensuele manier om de vonk tussen jou en je partner flink op te laten laaien. Denk aan zachte strelingen, kneepjes hier en daar, en gewoon lekker de tijd nemen om elkaars lijven te verkennen. Bij een erotische massage draait het allemaal om plezierige sensaties en het versterken van jullie intieme band.

Waarom erotische massages?

Erotische massages gaan verder dan traditionele massages. Erotische massages zijn gericht op het opwekken van plezierige sensaties en het verwerken van intieme banden tussen partners. De intimiteit van deze massages, wordt in een veilige ruimte gecreëerd waarin openheid en vertrouwen kunnen opbloeien. Het is belangrijk om te benadrukken dat respect, communicatie en toestemming de sleutel zijn tot een positieve ervaring!

Voordelen van erotische massages:

1. Verhoogt intimiteit – Erotische en sensuele aanraking kan de intieme band tussen partners versterken en leiden tot een verhoogd gevoel van verbondenheid. Hierdoor zullen jullie nóg meer tot elkaar aangetrokken zijn!

2. Stressvermindering – Net als bij de traditionele massages, kan een intieme aanraking helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning. Win-win situatie!  

3. Zintuigelijke bewustwording – Erotische massages kunnen partners bewuster maken van elkaars lichamen en zintuigen, waardoor de algehele sensuele ervaring wordt verbeterd.

Tips voor een intieme en optimale massage:

1. Communiceer duidelijk – Praat open met je partner over verwachtingen en grenzen voor je begint met een erotische massage.

2. Respecteer grenzen – Luister naar de signalen en respecteer de grenzen van je partner. Toestemming is cruciaal voor een positieve ervaring!

3. Creëer een veilige omgeving – Zorg voor een veilige en comfortabele omgeving met gedempt licht, kalmerende muziek en zachte materialen.

4. Experimenteer – Gebruik geurige oliën, kaarsen of andere zintuigelijke elementen om de ervaring te verrijken. Je kunt ook een massager gebruiken om de ervaring nog intenser te maken.

Maar hoe masseer je nou precies?

We leggen je maar al te graag in stappen uit hoe je de perfecte erotische massage geeft. Gegarandeerd dat je jouw partner hiermee in ‘de mood’ krijgt en deze erotische massage met gemak in een happy-end eindigt! Gebruik hierbij ook vooral iets wat heerlijk glijd, denk hierbij aan een Glide die speciaal is ontwikkeld voor massages. Droogt niet uit en geurt niet, ideaal!

Stap 1: Gebruik lange, zachte strijkbewegingen met de palm van je hand om de huid op te warmen. Dit helpt de doorbloeding te bevorderen en de spieren te ontspannen.

Stap 2: Gebruik je vingers en duimen om zachtjes te kneden, vergelijkbaar met het kneden van deeg. Focus op gebieden met spanning, bijvoorbeeld de schouders en nek.

Stap 3: Maak kleine cirkelvormige bewegingen met je duimen, vooral op plekken waar je bepaalde ‘reactie van het lijf’ krijgt (bijvoorbeeld een kreuntje, jaaa… of een kleine beweging). Dan weet je dat je op de juiste plek bent!

Stap 4: Zachte kloppende bewegingen met je vingers of de zijkant van je handen kunnen heerlijk aanvoelen. Vermijd hierbij te veel druk en richt je voornamelijk op gebieden zoals de onderrug en de billen.

Stap 5: Introduceer langzame, sensuele aanrakingen met de vingertoppen, langs de contouren van het lichaam. Gebruik hierbij veegbewegingen om de huid te stimuleren.

Stap 6: Ga telkens naar de erogene zone van je partner (denk hierbij aan: de billen, het geslachtsdeel of juist andere zones van het lijf waarop je partner goed reageert) maar raak deze niet aan. Telkens raak je deze bijna aan – maar niet helemaal!

Stap 7: Na stap 6 heb jij je partner volledig gek gemaakt en verlangt die naar jouw aanraking… Dan vooral daar waar je telkens net niet was! Tijd om nu de erogene zones te verwennen met je handen of misschien wel tong.

Onthoud dat bovengenoemde technieken slechts een basis vormen. Iedereen is uniek, dus voel je vrij om erotische massages aan te passen aan de voorkeuren van je partner. Tijdens de erotische massage kan je ook gebruik maken van een heerlijke geurende massagekaars om de boel wat spannender te maken! Het is maar net waar jullie behoefte aan hebben.

Op naar een succesvolle en plezierige massage-ervaring, enjoy!

Gerelateerde blogs
Toys schoonmaken; hoe doe je dit?

Het is belangrijk om je speeltjes schoon te houden om de hygiëne en duurzaamheid ervan te waarborgen, evenals om mogelijke infecties te voorkomen. Dit wil je namelijk niet! Toys schoonmaken is een must voor iedereen die regelmatig op ontdekkingsreis gaat. Wij geven je dé tips om je speeltjes schoon te maken. Clean toys, happy play! […]

Lees verder...
Hoe gebruik je een vibrator?

Ben jij nieuwsgierig naar het gebruik van een vibrator, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we’ve got your back! In deze gids gaan we in op de basisvragen die velen hebben: ‘Wat is een vibrator?’, ‘Hoe werkt een vibrator?’ en natuurlijk ‘Hoe gebruik je een vibrator?’ Wat is een vibrator? Voordat we […]

Lees verder...
Smaakvol genieten!

Vandaag duiken we dieper in de wereld van oraal genot en voegen we een smaakvolle twist toe aan glijmiddel, namelijk glijmiddel met een smaakje! Laten we eerlijk zijn, het toevoegen van variatie in de slaapkamer is altijd een goed idee. Wat is nou een betere manier om de zintuigen te prikkelen dan glijmiddel met een […]

Lees verder...
Romantische valentijnsdate-ideeën

Valentijnsdag staat voor de deur en je wilt iets speciaals doen voor je geliefde. Waarom niet een romantische date plannen die jullie beiden wat extra liefde (en misschien ook wel spanning) geeft? Hier zijn enkele onvergetelijke valentijnsdate-ideeën die je relatie naar een hoger niveau tillen. Sterrenkijken Picnic Leg een deken neer, pak wat lekkernijen (buiten […]

Lees verder...
Erotische massages | Alles wat je moet weten!

In onze drukke levens is het essentieel om de tijd te nemen voor ontspanning en verbinding. Een van de meest intieme manieren om dit (samen) te bereiken, is door middel van erotische massages. Wij vertellen je niet alleen over de voordelen van erotische massages, maar je krijgt ook tips over hoe je deze sensuele ervaring […]

Lees verder...