Voor 21:00 besteld, maandag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Alles wat jij moet weten over Kama Sutra standjes!

Alles wat jij moet weten over Kama Sutra standjes!

Geschatte leestijd: 4 minuten

Wat is Kamasutra?

De Kama Sutra is eeuwen geleden geschreven door een Indiase filosoof: Vātsyāyana. Wat een held was deze man, want hij heeft letterlijk erotische geschiedenis geschreven.
De Kamasutra is een leerboek waarin verschillende seksuele standjes beschreven staan. Door de vertalingen is het boek door de eeuwen heen meer op het lichamelijke aspect gefocust, maar Kama Sutra focuste in de oorsprong net zo veel op connectie en verbintenis tussen partners. Dit kun je ook aan de naam van het boek herkennen, want: ‘Kama’ betekent: genot en verlangen, en ‘Sutra’ betekent letterlijk: ‘een draad of lijn die de dingen bij elkaar houdt’.

Kamasutra is gemaakt voor partners. Door middel van lichamelijke activiteiten en standjes is Kama Sutra bedoelt om partners niet alleen lichamelijk meer op een lijn te krijgen, maar ook geestelijk. Kamasutra verkent de kunst van het verleiden en moedigt stellen aan om zich over te geven aan elkaar. Hierdoor kunnen stellen samen de diepten van hun sensualiteit verkennen.

Het doel van Kamasutra

Nu kun je misschien denken: waarom is dit nou zo bijzonder? Het zijn een paar standjes in een boekje, that’s it. Maar Kamasutra boeit en helpt mensen om zoveel verschillende redenen:
• Het biedt een uitgebreide gids voor seksuele verkenning. Mensen worden aangemoedigd om hun repertoire uit te breiden en standjes te ontdekken waar zij zelf nooit op zouden komen.
• Kama Sutra benadrukt het belang van emotionele en spirituele banden tussen partners, wat intimiteit en begrip bevordert. Dit is in elke relatie natuurlijk belangrijk.
• De culturele betekenis van de Kamasutra trekt mensen aan die nieuwsgierig zijn naar verschillende tradities en perspectieven op seksualiteit.
• Het omgaan met de Kama Sutra stelt mensen in staat hun verlangens te omarmen en bevordert zelfontdekking en empowerment.

Hoe pas je Kamasutra standjes toe?

“Koppels hebben na verloop van tijd vaak een soort vast seksrecept. Als ik hen vraag om hun volgende vrijpartij te omschrijven, kunnen ze dat vaak aardig goed voorspellen. En hoewel dat heel fijn en bevredigend kan zijn, is het natuurlijk ook een beetje saai. Daarom is het van levensbelang om nieuwsgierig te blijven.” – Seksuologe Kaat Bollen

Zoals Kaat benoemde, is het van levensbelang om nieuwsgierig te blijven. Tuurlijk, soms is de knullige vaste-standjes roulette met sokken aan ook fijn. Maar af en toe zijn we als mens gewoon op zoek naar spanning en passie, en geeft dit ons het gevoel dat we echt ons best voor elkaar doen. Daar is de Kamasutra het perfecte hulpmiddel voor!

De perfecte Kamasutra?

Nou vraag je je misschien af: hoe kom ik aan die Kamasutra? Nou, als jouw (nieuwe) favoriete webshop hebben wij alles voor jouw genot: en dus ook een nieuwe Kamasutra! In de originele Kama Sutra ging Vātsyāyana uit van heteroseksuele koppels, maar natuurlijk is Kamasutra tegenwoordig voor queer-koppels ook toegankelijk.

Wij kunnen je niet garanderen dat alle kamasutra standjes jouw nieuwe lieveling worden, maar wel dat jullie een betere connectie opbouwen na het proberen van deze standjes. Want wat is seks zonder humor? Juist, niks! Dus wees niet bang dat jij niet lenig genoeg bent om je been zo hoog op te tillen, of dat je bang bent dat je kramp in je bil krijgt. Wij garanderen dat jullie er samen om kunnen lachen, en daarna zijn er nog 68 kamasutra standjes over om samen te proberen. Wij weten zeker dat daar een nieuwe favoriet tussen schuilt!

Alle kamasutra standjes!

Ontdek de 69 geïllustreerde kama sutra standjes, met illustraties voor hetero- en queer-koppels. Met instructies in het: Spaans, Engels, Duits, Frans, Nederlands en Portugees is deze Kamasutra ook nog eens super toegankelijk!

Maak jouw seksleven wat spannender en probeer posities die je nooit had kunnen bedenken! Je kunt ze uitoefenen ongeacht je geslacht en seksuele geaardheid. Gebruik de kamasutra standjes voor vaginale- en anale penetratie, genitale wrijving, met behulp van erotische speeltjes, voorbind harnassen, glijmiddelen, stimulatoren enzovoorts. Durf jij ze allemaal te proberen? 😉

69 Kamasutra Posities

Gerelateerde blogs
Toys schoonmaken; hoe doe je dit?

Het is belangrijk om je speeltjes schoon te houden om de hygiëne en duurzaamheid ervan te waarborgen, evenals om mogelijke infecties te voorkomen. Dit wil je namelijk niet! Toys schoonmaken is een must voor iedereen die regelmatig op ontdekkingsreis gaat. Wij geven je dé tips om je speeltjes schoon te maken. Clean toys, happy play! […]

Lees verder...
Hoe gebruik je een vibrator?

Ben jij nieuwsgierig naar het gebruik van een vibrator, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we’ve got your back! In deze gids gaan we in op de basisvragen die velen hebben: ‘Wat is een vibrator?’, ‘Hoe werkt een vibrator?’ en natuurlijk ‘Hoe gebruik je een vibrator?’ Wat is een vibrator? Voordat we […]

Lees verder...
Smaakvol genieten!

Vandaag duiken we dieper in de wereld van oraal genot en voegen we een smaakvolle twist toe aan glijmiddel, namelijk glijmiddel met een smaakje! Laten we eerlijk zijn, het toevoegen van variatie in de slaapkamer is altijd een goed idee. Wat is nou een betere manier om de zintuigen te prikkelen dan glijmiddel met een […]

Lees verder...
Romantische valentijnsdate-ideeën

Valentijnsdag staat voor de deur en je wilt iets speciaals doen voor je geliefde. Waarom niet een romantische date plannen die jullie beiden wat extra liefde (en misschien ook wel spanning) geeft? Hier zijn enkele onvergetelijke valentijnsdate-ideeën die je relatie naar een hoger niveau tillen. Sterrenkijken Picnic Leg een deken neer, pak wat lekkernijen (buiten […]

Lees verder...
Erotische massages | Alles wat je moet weten!

In onze drukke levens is het essentieel om de tijd te nemen voor ontspanning en verbinding. Een van de meest intieme manieren om dit (samen) te bereiken, is door middel van erotische massages. Wij vertellen je niet alleen over de voordelen van erotische massages, maar je krijgt ook tips over hoe je deze sensuele ervaring […]

Lees verder...