Voor 22:00 besteld, dinsdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Ontdek je plekje – Masturbatie tips!

Ontdek je plekje – Masturbatie tips!

Geschatte leestijd: 5 minuten


Elke vrouw heeft zo nu en dan een beetje zelfliefde nodig. Welke manier is nou beter dan een potje flink masturberen? Masturberen is tenslotte een geweldige manier om contact te maken met je eigen lichaam en het stress niveau flink te laten dalen! Wij zijn pro-masturbatie en daarom hebben we zeven masturbatie tips voor jullie op een rijtje gezet voor hoe jij jouw ‘me-time’ meer spice kan geven!

Tip 1: Oh yes, it’s Ladies Glide!

Hoe natter, hoe beter. Masturbatie is niet leuk als je last van droogte hebt. Het toevoegen van een beetje glijmiddel kan de ervaring nog plezieriger maken en wrijving verminderen. Ladies Glide is hiervoor een uitstekend product, ze droogt niet uit of in. Dus je hebt tijd zat om de boel rustig te verkennen en te ontdekken. Of je nu een speeltje of je vingers gebruikt, Ladies Glide helpt je graag – dus geef haar een ereplaatsje op je Nachtkastje!

Tip 2: Maak opnieuw kennis met je ‘beste vriendin’

Nu je het glijmiddel bij de hand hebt, neem je de tijd om je vulva echt te verkennen. Er zit meer achter de structuur (en de plezier potentie) van de clitoris dan op het eerste gezicht lijkt. Wie weet ontdek je dat er enkele verborgen genotspunten zijn waar je niet eens van af wist! Dit geldt dubbel voor beide sets schaamlippen trouwens, die veel mooie plekjes verborgen hebben in hun plooien.

Zet je telefoon op stil, gooi de kinderen bij oma en opa af en sluit je partner buiten. Het is nu even tijd voor jezelf en tijd voor je vulva. Ongestoord op ontdekkingstocht!

Tip 3: Kom maar binnen…

Sure, je kunt misschien gemakkelijk een clitoraal orgasme bereiken. Wist je dat ongeveer 80% van de vrouwen moeite heeft om een orgasme te bereiken door alleen vaginale stimulatie? Maar dit betekent niet dat we de jacht op de ongrijpbare G-spot maar moeten opgeven, wel?

De G-spot bevindt zich 5 tot 7 centimeter (2 tot 3 inch) in de vagina tegen de voorwand. Je zult merken dat dit gebied dus iets anders aanvoelt dan de rest van de vagina; een beetje hobbeliger. Met je vingers of een toy, welke speciaal is ontworpen om je op de G-spot te richten, kun je experimenteren met het uitoefenen van constante of met onderbrekende druk er tegenaan. Probeer gerust eens de ‘kom – hier’ beweging om de zaken echt op gang te krijgen!

Tip 4: Betrek je hele lichaam erbij

Als het op masturbatie aankomt is het gemakkelijk om te denken: ‘vagina, vagina, vagina, clit, clit clit!’ Nou, wat dacht je ook van je oren, je tepels en zelfs je hals! Dit zijn allemaal erogene zones van het vrouwelijk lichaam die doorgaans niet de aandacht krijgen die ze verdienen.

Met voorspel (ja, ook in een solo-sessie hebben we voorspel!) kan je nooit de fout in gaan, als je het ons vraagt. Dus masseer je lichaam, maak het warm en doe wat je wilt en wat fijn voelt.

Tip 5: Spice it up!

Als je altijd in bed masturbeert, dan is het misschien tijd om dingen wat ‘up-te-spicen’. Probeer je bank eens uit of sluit jezelf op in de badkamer. Met een waterdichte toy kan je optimaal profiteren van het bad of de douche. Vreemde ogen doen dwingen, luid het gezegde. Vreemde locaties ook… orgasme in 1,2,… O, daar was die al!

Tip 6: Wissel van positie

Ooit KamaSutra overwogen? Solo-oefening baart kunst! Probeer te knielen zoals je zou doen in de omgekeerde cowgirl positie, of sta op; je kunt achteroverleunen met je benen uit elkaar of juist naar voren leunen op het aanrecht. Druk bijvoorbeeld dan je clitoris speeltje tussen jezelf en het aanrecht om een rechtopstaande bump ’n grinde na te bootsen. De opties zijn eindeloos…

Tip 7: Neem de tijd

Het kan zo verleidelijk zijn om meteen naar de finish te haasten en na een snel orgasme weer verder te gaan met je werk en dagelijkse taken. Hoewel deze kleine vluggertjes geweldig en praktisch kunnen zijn als je weinig tijd hebt, probeer jezelf niet te beperken tot alleen de vluchtige orgasmes.

Het gaat namelijk niet alleen om het orgasme, het gaat ook om de reis! Masturbatie is goed voor je. Het helpt je om je lichamelijk en geestelijk te ontspannen te voelen, het kan leiden tot een betere nachtrust, het helpt het lichaamsvertrouwen en -bewustzijn te vergroten en nog veel meer verbazingwekkende gezondheidsvoordelen.

Happy exploring!

Lieve dames, in de wereld van zelfzorg is er niet zo bevrijdend en verrijkend als het verkennen van je eigen plezier. Masturbatie is jouw persoonlijke toegangspoort tot zelfliefde, ontspanning en ultiem genot. Met een beetje hulp, zoals een goede glijmiddel en stimulerende speeltjes, kun je jezelf trakteren op onvergetelijke ‘me-time’ momenten. Neem de tijd om de geheimen van je vulva en die mysterieuze G-spot te ontrafelen, betrek je hele lichaam in dit feest van zintuigen en experimenteer met nieuwe omgevingen en speelse houdingen.

Onthoud dat het niet alleen gaat om het bereiken van een hoogtepunt; het draait om de reis zelf. Masturbatie is een viering van eigenliefde, die niet alleen ontspant, maar je ook dichter bij jezelf brengt en je zelfvertrouwen een boost geeft. Het is een bron van plezier, ontspanning en gezondheid. Dus, omarm deze kans om jezelf te verwennen en te ontdekken. Laat je verbeelding de vrije loop en geniet van elke ondeugende stap op deze opwindende reis van zelfverkenning. De wereld is jouw oester, en jouw plezier is het pareltje binnenin! Dus, schep maar op en geniet ervan!

Gerelateerde blogs
Toys schoonmaken; hoe doe je dit?

Het is belangrijk om je speeltjes schoon te houden om de hygiëne en duurzaamheid ervan te waarborgen, evenals om mogelijke infecties te voorkomen. Dit wil je namelijk niet! Toys schoonmaken is een must voor iedereen die regelmatig op ontdekkingsreis gaat. Wij geven je dé tips om je speeltjes schoon te maken. Clean toys, happy play! […]

Lees verder...
Hoe gebruik je een vibrator?

Ben jij nieuwsgierig naar het gebruik van een vibrator, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we’ve got your back! In deze gids gaan we in op de basisvragen die velen hebben: ‘Wat is een vibrator?’, ‘Hoe werkt een vibrator?’ en natuurlijk ‘Hoe gebruik je een vibrator?’ Wat is een vibrator? Voordat we […]

Lees verder...
Smaakvol genieten!

Vandaag duiken we dieper in de wereld van oraal genot en voegen we een smaakvolle twist toe aan glijmiddel, namelijk glijmiddel met een smaakje! Laten we eerlijk zijn, het toevoegen van variatie in de slaapkamer is altijd een goed idee. Wat is nou een betere manier om de zintuigen te prikkelen dan glijmiddel met een […]

Lees verder...
Romantische valentijnsdate-ideeën

Valentijnsdag staat voor de deur en je wilt iets speciaals doen voor je geliefde. Waarom niet een romantische date plannen die jullie beiden wat extra liefde (en misschien ook wel spanning) geeft? Hier zijn enkele onvergetelijke valentijnsdate-ideeën die je relatie naar een hoger niveau tillen. Sterrenkijken Picnic Leg een deken neer, pak wat lekkernijen (buiten […]

Lees verder...
Erotische massages | Alles wat je moet weten!

In onze drukke levens is het essentieel om de tijd te nemen voor ontspanning en verbinding. Een van de meest intieme manieren om dit (samen) te bereiken, is door middel van erotische massages. Wij vertellen je niet alleen over de voordelen van erotische massages, maar je krijgt ook tips over hoe je deze sensuele ervaring […]

Lees verder...