Voor 22:00 besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Vaginale Toys | Masturbation Month

Vaginale Toys | Masturbation Month

Geschatte leestijd: 4 minuten

Vraag iemand om een vibrator te tekenen en je krijgt negen van de tien keer een vaginale toy op papier. Logisch, want dat is (nog steeds) het algemene beeld van een vibrator of dildo. Wij (ja, jij ook) weten inmiddels dat er nog zoveel meer bestaat! Toch duiken we vandaag in de do’s and don’ts van de vaginale toys. Ready?

Bij toys voor vaginale stimulatie maken we het onderscheid tussen stimulatie van de vaginawand en stimulatie van de G-spot. Bij beide wordt de opening van de vagina gestimuleerd. We laten de eitjes en balletjes voor nu even buiten beschouwing.

Dildo’s en vaginale vibrators zorgen vooral voor spanning, sensatie en verdere opwinding. Deze toys zijn niet gemaakt met als doel om klaar te komen, hoewel een enkele vrouw dit wel lukt. Gelukkig zijn we allemaal uniek! Er zijn vaginale vibrators met bijvoorbeeld draaiende balletjes of ribbels met trillingen. Er zijn dildo’s in allerlei soorten, maten, kleuren, met of zonder zuignap

Een dildo voor vaginaal gebruik, is niet altijd ook geschikt voor anaal gebruik! Ik dacht: laten we die mythe ook maar direct uit de wereld helpen. Anaal toys hebben altijd een duidelijke stop.

Je hebt deze blog natuurlijk geopend, omdat je graag tips over vaginale toys wilt lezen. Formaat, materiaal en kleur is hartstikke persoonlijk, dus daar kunenen we je helaas niet bij helpen. Tijdens een LadiesNight Homeparty kan je verschillende toys trouwens vasthouden en uitproberen (op het puntje van je neus) voordat je een aankoop doet, zodat je nóg beter een keuze kan maken. Gewoon even een tip tussendoor.

De dildo

De neppiemel zonder trilling, noemt de gemiddelde Nederlander een dildo. Sneu, want de dildo verdient echt meer waardering dan dat! Een dildo kan namelijk van alles.

Penetratie nabootsen
Ben je alleen en wil je graag het gevoel van penetratie ervaren, dan is een dildo met zuignap jouw beste vriend. Je kan deze op een (gladde) stoel zetten, op de muur van de badkamer of zelfs op een skippybal. De beweging die je dan kan maken om de juiste stimulatie te ervaren, hoef ik niet te beschrijven toch?

De dildo is ook heel erg leuk om samen te gebruiken! Heb je bijvoorbeeld de fantasie van dubbele penetratie, maar is een tweede échte penis een beetje te veel van het goede? Geef de dildo dan uit handen, sluit je ogen en ervaar jouw fantasie als realiteit! In deze voorbeelden heb ik het over dildo’s voor vaginale stimulatie, maar er zijn ook tal dildo’s met de perfecte kromming die voor G-spot stimulatie zorgen. Deze dildo’s kunnen hetzelfde veroorzaken en meer… De kromming stimuleert jouw G-spot, waarbij een intens, vaginaal orgasme op de loer ligt!

Vaginale trillende toys

De recht-toe-recht-aan vibrators zijn er in verschillende maten, maar ook met verschillende toevoegingen. Zo heb je de gladde versies, maar ook vibrators met ribbels, puntjes of golven, voor extra stimulatie. Welke vibrator jij het lekkerst vindt, kan je het beste bepalen door naar de foto te kijken, je ogen te sluiten en de golvende vibrator in jouw fantasie te gebruiken. Trust me.

De G-spot

De G-spot zit ongeveer vijf centimeter in de vagina aan de buikzijde. Eigenlijk is de G-spot gewoon het verlengde van de clitoris. Kaat Bollen vertelt je hier meer over in een uitgebreide blog over de G-spot. Zoals eerder benoemd, zijn er dildo’s voor G-spot stimulatie en vibrators voor G-spot stimulatie. Om jouw G-spot op de meest intense manier te stimuleren, heb je een toy nodig die stevig is. 

De G-spot reageert namelijk het lekkerst op druk, niet perse op trilling. Een combinatie is natuurlijk helemaal geweldig. G-Licious DeLuxe is hier een goed voorbeeld van. Zacht siliconen materiaal, maar buigt niet mee. Door de bolle kop kan G-Licious DeLuxe jouw G-spot heel precies stimuleren. Ze is ook zeer geschikt voor beginners!

Ben je klaar voor dubbele stimulatie? Met een vibrator voor G-spot én clitorale stimulatie, zorg je er eigenlijk voor dat jouw clitoris van binnen en van buiten wordt gestimuleerd! Ja… Dat is inderdaad zo heerlijk intens als dat het nu klinkt in jouw hoofd. Ga bijvoorbeeld voor Georgina om deze stimulatie te ervaren: een stevig onderdeel voor jouw G-spot en trillingen voor jouw clitoris. En deze toy heeft nog twee bijzonderheden. Georgina is namelijk waterproof én kan zich verwarmen tot 40 graden Celsius!

Wil je meer weten over vaginale toysBoek dan een Ladies Night Homeparty en vraag jouw consulente alles wat je wilt weten óf stuur ons een e-mail met jouw specifieke vraag.

Gerelateerde blogs
Toys schoonmaken; hoe doe je dit?

Het is belangrijk om je speeltjes schoon te houden om de hygiëne en duurzaamheid ervan te waarborgen, evenals om mogelijke infecties te voorkomen. Dit wil je namelijk niet! Toys schoonmaken is een must voor iedereen die regelmatig op ontdekkingsreis gaat. Wij geven je dé tips om je speeltjes schoon te maken. Clean toys, happy play! […]

Lees verder...
Hoe gebruik je een vibrator?

Ben jij nieuwsgierig naar het gebruik van een vibrator, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we’ve got your back! In deze gids gaan we in op de basisvragen die velen hebben: ‘Wat is een vibrator?’, ‘Hoe werkt een vibrator?’ en natuurlijk ‘Hoe gebruik je een vibrator?’ Wat is een vibrator? Voordat we […]

Lees verder...
Smaakvol genieten!

Vandaag duiken we dieper in de wereld van oraal genot en voegen we een smaakvolle twist toe aan glijmiddel, namelijk glijmiddel met een smaakje! Laten we eerlijk zijn, het toevoegen van variatie in de slaapkamer is altijd een goed idee. Wat is nou een betere manier om de zintuigen te prikkelen dan glijmiddel met een […]

Lees verder...
Romantische valentijnsdate-ideeën

Valentijnsdag staat voor de deur en je wilt iets speciaals doen voor je geliefde. Waarom niet een romantische date plannen die jullie beiden wat extra liefde (en misschien ook wel spanning) geeft? Hier zijn enkele onvergetelijke valentijnsdate-ideeën die je relatie naar een hoger niveau tillen. Sterrenkijken Picnic Leg een deken neer, pak wat lekkernijen (buiten […]

Lees verder...
Erotische massages | Alles wat je moet weten!

In onze drukke levens is het essentieel om de tijd te nemen voor ontspanning en verbinding. Een van de meest intieme manieren om dit (samen) te bereiken, is door middel van erotische massages. Wij vertellen je niet alleen over de voordelen van erotische massages, maar je krijgt ook tips over hoe je deze sensuele ervaring […]

Lees verder...