Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Vaginale Toys | Masturbation Month

Vaginale Toys | Masturbation Month

Geschatte leestijd: 4 minuten

Vraag iemand om een vibrator te tekenen en je krijgt negen van de tien keer een vaginale toy op papier. Logisch, want dat is (nog steeds) het algemene beeld van een vibrator of dildo. Wij (ja, jij ook) weten inmiddels dat er nog zoveel meer bestaat! Toch duiken we vandaag in de do’s and don’ts van de vaginale toys. Ready?

Bij toys voor vaginale stimulatie maken we het onderscheid tussen stimulatie van de vaginawand en stimulatie van de G-spot. Bij beide wordt de opening van de vagina gestimuleerd. We laten de eitjes en balletjes voor nu even buiten beschouwing.

Dildo’s en vaginale vibrators zorgen vooral voor spanning, sensatie en verdere opwinding. Deze toys zijn niet gemaakt met als doel om klaar te komen, hoewel een enkele vrouw dit wel lukt. Gelukkig zijn we allemaal uniek! Er zijn vaginale vibrators met bijvoorbeeld draaiende balletjes of ribbels met trillingen. Er zijn dildo’s in allerlei soorten, maten, kleuren, met of zonder zuignap

Een dildo voor vaginaal gebruik, is niet altijd ook geschikt voor anaal gebruik! Ik dacht: laten we die mythe ook maar direct uit de wereld helpen. Anaal toys hebben altijd een duidelijke stop.

Je hebt deze blog natuurlijk geopend, omdat je graag tips over vaginale toys wilt lezen. Formaat, materiaal en kleur is hartstikke persoonlijk, dus daar kunenen we je helaas niet bij helpen. Tijdens een LadiesNight Homeparty kan je verschillende toys trouwens vasthouden en uitproberen (op het puntje van je neus) voordat je een aankoop doet, zodat je nóg beter een keuze kan maken. Gewoon even een tip tussendoor.

De dildo

De neppiemel zonder trilling, noemt de gemiddelde Nederlander een dildo. Sneu, want de dildo verdient echt meer waardering dan dat! Een dildo kan namelijk van alles.

Penetratie nabootsen
Ben je alleen en wil je graag het gevoel van penetratie ervaren, dan is een dildo met zuignap jouw beste vriend. Je kan deze op een (gladde) stoel zetten, op de muur van de badkamer of zelfs op een skippybal. De beweging die je dan kan maken om de juiste stimulatie te ervaren, hoef ik niet te beschrijven toch?

De dildo is ook heel erg leuk om samen te gebruiken! Heb je bijvoorbeeld de fantasie van dubbele penetratie, maar is een tweede échte penis een beetje te veel van het goede? Geef de dildo dan uit handen, sluit je ogen en ervaar jouw fantasie als realiteit! In deze voorbeelden heb ik het over dildo’s voor vaginale stimulatie, maar er zijn ook tal dildo’s met de perfecte kromming die voor G-spot stimulatie zorgen. Deze dildo’s kunnen hetzelfde veroorzaken en meer… De kromming stimuleert jouw G-spot, waarbij een intens, vaginaal orgasme op de loer ligt!

Vaginale trillende toys

De recht-toe-recht-aan vibrators zijn er in verschillende maten, maar ook met verschillende toevoegingen. Zo heb je de gladde versies, maar ook vibrators met ribbels, puntjes of golven, voor extra stimulatie. Welke vibrator jij het lekkerst vindt, kan je het beste bepalen door naar de foto te kijken, je ogen te sluiten en de golvende vibrator in jouw fantasie te gebruiken. Trust me.

De G-spot

De G-spot zit ongeveer vijf centimeter in de vagina aan de buikzijde. Eigenlijk is de G-spot gewoon het verlengde van de clitoris. Kaat Bollen vertelt je hier meer over in een uitgebreide blog over de G-spot. Zoals eerder benoemd, zijn er dildo’s voor G-spot stimulatie en vibrators voor G-spot stimulatie. Om jouw G-spot op de meest intense manier te stimuleren, heb je een toy nodig die stevig is. 

De G-spot reageert namelijk het lekkerst op druk, niet perse op trilling. Een combinatie is natuurlijk helemaal geweldig. G-Licious DeLuxe is hier een goed voorbeeld van. Zacht siliconen materiaal, maar buigt niet mee. Door de bolle kop kan G-Licious DeLuxe jouw G-spot heel precies stimuleren. Ze is ook zeer geschikt voor beginners!

Ben je klaar voor dubbele stimulatie? Met een vibrator voor G-spot én clitorale stimulatie, zorg je er eigenlijk voor dat jouw clitoris van binnen en van buiten wordt gestimuleerd! Ja… Dat is inderdaad zo heerlijk intens als dat het nu klinkt in jouw hoofd. Ga bijvoorbeeld voor Georgina om deze stimulatie te ervaren: een stevig onderdeel voor jouw GIk -spot en trillingen voor jouw clitoris. En deze toy heeft nog twee bijzonderheden. Georgina is namelijk waterproof én kan zich verwarmen tot 40 graden Celsius!

Wil je meer weten over vaginale toysBoek dan een Ladies Night Homeparty en vraag jouw consulente alles wat je wilt weten óf stuur ons een e-mail met jouw specifieke vraag.

Gerelateerde blogs
Onze favoriete goedkope vibrators; voor betaalbaar genot!

Ben jij op zoek naar opwindend plezier zonder je portemonnee te belasten? Dan ben je op de juiste plek! In deze blog delen we onze topkeuzes voor goedkope vibrators die je fantasieën tot leven kunnen brengen. Of je nu nieuw bent in de wereld van seksspeeltjes of gewoon op zoek bent naar budgetvriendelijke opties, we […]

Lees verder...
Alles wat je moet weten over een anaal orgasme!

Het menselijk lichaam zit boordevol onontdekte plekjes voor genot. Laten we eerlijk zijn, sommige bevinden zich op de meest onverwachte plaatsen. Een gebied dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar veel genot kan bieden, is het anale gebied. Dus laat ons je meenemen op een ontdekkingsreis van het opwindende anaal orgasme! Anaal orgasme vrouw […]

Lees verder...
Sadism & Masochism

In onze voorgaande blogs heb je kunnen lezen over Bondage & Discipline en Dominance & submission. Daardoor heb je vast en zeker al wat voorkennis opgedaan over verschillende BDSM aspecten. Vandaag willen wij je graag wat vertellen over Sadisme & Masochisme – ook wel: sadomasochisme, SM of S/M genoemd. Sadomasochisme is een seksuele kink of […]

Lees verder...
Dominance & Submission

Tijd om jullie een stapje verder mee te nemen in de wondere wereld van BDSM. In onze voorgaande blog konden jullie alles lezen over Bondage & Discipline. Vandaag nemen we jullie verder mee en behandelen we de Dominance & Submission kant van BDSM. Wat is een D/s relatie? Een D/s (ookwel: dominant en submissive) relatie is […]

Lees verder...
Bondage & Discipline

Net zoals vele anderen heb je vast al eens gehoord van de term ‘BDSM‘, maar wist je ook dat dit een verzamelnaam is? Graag nemen we jullie deze maand mee met het uitleggen van de verschillende soorten van BDSM. In deze blog vertellen we jou meer over ‘BD‘, oftewel: Bondage & Discipline. Bondage is veel […]

Lees verder...