Voor 22:00 besteld, dinsdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Ontdek onze top 7 beste vibrators!

Ontdek onze top 7 beste vibrators!

Geschatte leestijd: 5 minuten

Je zit op de bank en je bent ten einde raad. Graag wil je jouw ontdekkingstocht starten, samen met een trillend vriendje. Echter heb je alleen maar vragen zonder antwoord: ‘Waar moet ik beginnen? Wat past er het beste bij mijn wensen? Welke stimulatie is geschikt voor mij?’ Don’t worry, wij staan voor jou klaar! Nachtkastje is jouw persoonlijke gids voor plezier in de slaapkamer. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte metgezel voor jouw intieme verlangen. Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker, er is altijd een vibrator die aan jouw behoefte voldoet!

Wat is een goede vibrator?

De eerste vraag die waarschijnlijk bij je naar boven komt is: ‘Wat is een goede vibrator?’ Bij Nachtkastje hebben we jarenlange ervaring met het selecteren van de beste toys. Ons team van (s)experts maakt een exclusieve selectie, zodat jij niet voor keuzestress komt te staan en jouw ontdekkingstocht direct kan beginnen!

Een goede vibrator hoeft niet per se de vibrator te zijn met de meeste standjes of de meeste functies. Dit is helemaal naar wens in te vullen. Ieder heeft hierin zijn eigen smaak. Hier kom je door als avonturier op pad te gaan zelf achter. Daarom is het verstandig om je niet af te vragen: ‘Wat is een goede vibrator?’, maar ‘Wat is de beste vibrator (voor mij)?’

Wat is de beste vibrator?

‘Wat is de beste vibrator?’ De beste vibrator is een vibrator die is afgestemd op jouw wensen, voorkeuren en ervaringsniveau. Als je jouw eerste vibrator gaat aanschaffen, is het misschien wat te overweldigend om te beginnen met een grote duovibrator met 32 verschillende standen. Verklein dus als eerste jouw zoekgebied: zoek je een vibrator om met je partner te gebruiken, een clitorale, G-spot, vaginale, duovibrator, een vibrerend eitje, of toch liever een zuigvibrator?

Nu je dit weet, ben je al één stap dichter bij een nieuw avontuur. Daarnaast zijn er nog genoeg andere factoren om rekening mee te houden. Gelukkig hebben wij een uitgebreide productbeschrijving bij iedere toy, waardoor het voor jou a piece of cake is om een nieuwe beauty uit te kiezen.

Om jouw zoektocht nóg makkelijker te maken, hebben we speciaal voor jou onze 7 favorietjes op een rij gezet:

1. De ultieme vagina kietelaar

Ben jij op zoek naar dé perfecte vaginale stimulatie? Dan heb je haar gevonden: Merlin! Merlin is een vibrator voor vaginale stimulatie. Ze heeft een realistische eikel en geaderde schacht voor zeer intense stimulatie tegen de vaginawand. Haar kop is zeer flexibel, zodat ze eenvoudig al jouw gevoelige plekjes verwent! Dat wordt ultiem genieten samen met Merlin.

2. De beste clitoris vibrator

Dit is toch wel de beste clitoris vibrator. Met gerichte trillingen en verschillende patronen, levert deze vibrator intense sensaties die je naar ongekende hoogten van genot zullen brengen. Laurence wordt je nieuwe beste vriendin. Ze heeft twee verschillende kanten met een mondje. Het ene ‘mondje’ geeft zuigstimulatie en het andere ‘mondje’ heeft een tongetje waardoor je het gevoel van orale bevrediging ervaart! Wauw!

3. Voor G-spot genot

Voor diegenen die op zoek zijn naar G-spot stimulatie is Brenda een must-have. Met haar zijdezachte siliconen en krachtige trillingen, weet deze vibrator precies waar te raken. De top is stevig waardoor deze goed druk kan zetten op jouw G-spot. En Brenda is waterproof, dus ze mag met jou mee onder de douche 😉 Veel spetterplezier!

4. Goedkope vibrator

Als je je afvraagt wat een goede vibrator is zonder te veel uit te geven, dan is Nel de juiste keuze. Deze betaalbare vibrator biedt nog steeds uitstekende prestaties voor genot. Ze is verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende kleuren en patronen. Ze is traploos regelbaar van een zachte trilling naar zeer krachtig! Geweldig hoogtepunt gegarandeerd.

5. Luxe verwennerij

Als je op zoek bent naar luxe, dan is de Nightfall Beau jouw metgezel! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en met geavanceerde functies, biedt deze vibrator een ongeëvenaarde ervaring. Nightfall Beau is een unieke vibrator. Haar ‘staartje’ is zeer flexibel, waardoor ze aan de voorkant gebruikt kan worden voor clitorale stimulatie en wanneer je haar naar achter buigt is ze perfect voor stimulatie van de anus. Win-win dus!

6. De beste mini-vibrator – perfect voor onderweg

Cloé is een compacte, krachtige bullet vibrator. Ideaal voor discreet plezier onderweg. Stop haar in je tas en geniet altijd en overal van je sensuele momenten. Cloé heeft een elegante vorm en is gemaakt voor maximaal plezier. Deze mini vibrator zit vol met kracht en is klaar voor actie! Jij ook? 😉

7. Intieme koppel vibrator voor gedeeld genot

Als je op zoek bent naar een koppelvibrator, overweeg dan Dailykaat. In samenwerking met Kaat Bollen is Dailykaat speciaal ontworpen voor Nachtkastje & LadiesNight. Ze voegt plezier toe aan jullie intieme momenten en versterkt de orgasmes. Dubbel plezier gegarandeerd! De opties met Dailykaat zijn eindeloos.

Dus, wat is de beste vibrator voor jou? Dat hangt af van je persoonlijke voorkeuren en verlangens. Of je nu op zoek bent naar clitorale stimulatie, G-spot genot of gewoon plezier, er is zeker een vibrator die bij jou past. Don’t forget: gebruik altijd een beetje Ladies Glide voor extra genot. Maak na afloop je toys altijd goed schoon met onze toycleaner! Onthoud dat genot persoonlijk is: neem de tijd om te ontdekken wat voor jou het beste werkt. Geniet van je sensuele ontdekkingsreis met de perfecte vibrator voor jou. Veel speelplezier!

Gerelateerde blogs
Toys schoonmaken; hoe doe je dit?

Het is belangrijk om je speeltjes schoon te houden om de hygiëne en duurzaamheid ervan te waarborgen, evenals om mogelijke infecties te voorkomen. Dit wil je namelijk niet! Toys schoonmaken is een must voor iedereen die regelmatig op ontdekkingsreis gaat. Wij geven je dé tips om je speeltjes schoon te maken. Clean toys, happy play! […]

Lees verder...
Hoe gebruik je een vibrator?

Ben jij nieuwsgierig naar het gebruik van een vibrator, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we’ve got your back! In deze gids gaan we in op de basisvragen die velen hebben: ‘Wat is een vibrator?’, ‘Hoe werkt een vibrator?’ en natuurlijk ‘Hoe gebruik je een vibrator?’ Wat is een vibrator? Voordat we […]

Lees verder...
Smaakvol genieten!

Vandaag duiken we dieper in de wereld van oraal genot en voegen we een smaakvolle twist toe aan glijmiddel, namelijk glijmiddel met een smaakje! Laten we eerlijk zijn, het toevoegen van variatie in de slaapkamer is altijd een goed idee. Wat is nou een betere manier om de zintuigen te prikkelen dan glijmiddel met een […]

Lees verder...
Romantische valentijnsdate-ideeën

Valentijnsdag staat voor de deur en je wilt iets speciaals doen voor je geliefde. Waarom niet een romantische date plannen die jullie beiden wat extra liefde (en misschien ook wel spanning) geeft? Hier zijn enkele onvergetelijke valentijnsdate-ideeën die je relatie naar een hoger niveau tillen. Sterrenkijken Picnic Leg een deken neer, pak wat lekkernijen (buiten […]

Lees verder...
Erotische massages | Alles wat je moet weten!

In onze drukke levens is het essentieel om de tijd te nemen voor ontspanning en verbinding. Een van de meest intieme manieren om dit (samen) te bereiken, is door middel van erotische massages. Wij vertellen je niet alleen over de voordelen van erotische massages, maar je krijgt ook tips over hoe je deze sensuele ervaring […]

Lees verder...