Voor 16:00 besteld, dinsdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Black Friday Deals van Nachtkastje

Black Friday Deals van Nachtkastje

Geschatte leestijd: 3 minuten

Wat is Black Friday?

Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten. Deze geweldige dag valt elk jaar op de vrijdag na Thanksgiving. In Amerika wordt Black Friday als de start van de kerstinkopen gezien.

In Nederland konden we natuurlijk niet achterblijven… Black Friday is tegenwoordig een bekend begrip in ons kikkerlandje. Bedrijven geven hoge kortingen op hun producten, waardoor het een aantrekkelijke dag is om inkopen te doen voor de feestdagen!

Wanneer is Black Friday?

Black Friday komt elk jaar weer terug. Zoals we hierboven al noemden, is dit elke eerste vrijdag na Thanksgiving. Dit betekent dat Black Friday in 2023 valt op vrijdag 24 november.

In 2024 valt Black Friday op vrijdag 29 november, en in 2025 zal dit vrijdag 30 november zijn.

Doet Nachtkastje mee aan Black Friday?

Bij Nachtkastje hebben wij het hele jaar door de beste deals voor jou! Onze artikelen worden met zorg geselecteerd door ons team vol kennis en expertise.

Ook tijdens Black Friday kun je van Nachtkastje hoge korting en de beste acties en deals verwachten, op onder andere: sekstoys, lingerie, drogisterij, en meer… 😉

Welke korting kan ik verwachten tijdens Black Friday?

Bij Nachtkastje geven wij niet één bepaalde korting op de hele website. In plaats daarvan bieden wij jou de beste deals, in elke categorie. Van sekstoys tot drogisterij en van lingerie tot BDSM. Nachtkastje voorziet jou met liefde van de fijnste en beste deals voor jouw bedbeleving, voor jouw nachtkastje.  

Op de hoogte blijven van onze Black Friday deals?

Wil jij niks missen van onze exclusieve Black Friday deals? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Hierdoor houden we jou op de hoogte van onze Black Friday actie, kortingen en deals. En… Misschien profiteer je als Nachtkastjemember wel van extra hoge kortingen! 😉

Heeft Nachtkastje een Cyber Monday actie?

Op Black Friday volgt Cyber Monday. Deze dag is ook ontstaan in de Verenigde Staten, als tegenhanger van Black Friday. Het voordeel van deze dag was dat mensen op Cyber Monday niet in lange rijen voor de winkels hoefden te wachten, maar dat zij al hun inkopen online konden doen. Ook tijdens Cyber Monday kun je van ons de beste kortingen, acties en deals verwachten!

Ook tijdens Black Friday…

Biedt ons team vol kennis en expertise jou online een exclusieve selectie producten aan, om zoveel mogelijk keuzestress bij jou weg te nemen. Inmiddels is Nachtkastje wel meer dan enkel een online shop. Zo staat er altijd een team klaar voor professioneel advies, bekijk je de (meeste) producten via video en wordt er uitstekende service geboden.

Jouw pakketje wordt natuurlijk snel en discreet verpakt en verzonden.

Gerelateerde blogs
Black Friday Deals van Nachtkastje

Elke dag een nieuwe Black Friday deal voor jou bij Nachtkastje.nl! Deze deals blijven geldig tot en met 29-11. Dagelijks een extra dagdeal.

Lees verder...
Recepten voor de lekkerste Piemel IJsjes!
Lees verder...