Voor 16:00 besteld, maandag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Speeltjes voor hem en haar

Speeltjes voor hem en haar

Geschatte leestijd: 4 minuten

In de slaapkamer draait het om plezier, ontspanning en intimiteit. Heb je daar per se speeltjes voor nodig? Nee! Wel kunnen toys zorgen voor meer variatie in de slaapkamer. Speeltjes voor hem en haar voegen een andere dimensie toe aan intieme momenten. Of je nu alleen of samen bent, ze bieden nieuwe mogelijkheden voor genot. Ontdek enkele van onze favorieten en laat het plezier beginnen!

Leuke speeltjes voor hem

Voor de man die graag een beetje extra plezier in de slaapkamer wil, zijn er tal van spannende opties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar solo-avonturen of iets om samen met je partner van te genieten, hier zijn enkele van onze favoriete speeltjes voor hem:

1. Prostaatmassagers

Laten we het eens hebben over het taboe-doorbrekende onderwerp van prostaatstimulatie. Prostaatmassagers zijn ontworpen om de prostaat te stimuleren, wat kan leiden tot intens genot en krachtige orgasmes voor mannen. Prostaatmassagers zijn vaak gebogen en ergonomisch ontworpen om gemakkelijk de prostaat te bereiken. Een prostaat stimulator kan worden gebruikt tijdens solo-spel of met een partner voor gedeelde genoegens.

Voor mannen die nieuwsgierig zijn naar intens genot, zijn prostaatmassagers een must-have. Deze speeltjes zijn speciaal ontworpen om de prostaat te stimuleren en kunnen leiden tot krachtige orgasmes die je nooit voor mogelijk had gehouden!

2. Masturbators

Masturbators zijn seksspeeltjes die zijn ontworpen om de penis te stimuleren tijdens solo-plezier. Ze zijn er in verschillende vormen en maten, variërend van replica’s van mond, vagina en anus tot meer abstracte ontwerpen. Er zijn zelfs vibrerende masturbators met verschillende snelheden. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!

3. Buttplugs

Laten we de buttplugs ook niet vergeten! Buttplugs zijn speeltjes die zijn ontworpen om anaal genot te bieden. Ze zijn vaak taps toelopend voor gemakkelijke inbreng en hebben een ‘stop’ om te voorkomen dat ze te diep naar binnen gaan. Met deze toys kun je handsfree genieten van intense stimulatie. Van simpele buttplugs, tot vibrerende buttplugs. Bij Nachtkastje vind je zeker de buttplug die bij jou past.

Leuke speeltjes voor haar

Voor vrouwen die op zoek zijn naar wat extra spice in de slaapkamer, hebben wij een groot assortiment om uit te kiezen. Hier zijn enkele van onze aanbevelingen voor haar:

1. G-spot vibrators

G-spot vibrators zijn speciaal ontworpen om de G-spot te stimuleren. De G-spot is een erogene zone die zich bevindt aan de binnenkant van de vagina, ongeveer 5-8 centimeter diep langs de voorste vaginale wand. Door gerichte stimulatie van de G-spot kunnen vrouwen intense orgasmes ervaren die anders misschien moeilijker te bereiken zijn. Klaar voor sensationele hoogtepunten die je keer op keer zullen verrassen?

2. Clitorale stimulators

Clitorale vibrators zijn ontworpen om gerichte stimulatie te bieden aan de clitoris. 80% van de vrouwen heeft clitorale stimulatie nodig om een hoogtepunt te bereiken. Bij Nachtkastje hebben wij een breed assortiment aan clitorale vibrators. Van zuigvibrators tot vingervibrators, bij Nachtkastje vind je zeker een vibrator die bij jou past!

3. Duovibrators

Waarom kiezen tussen interne en externe stimulatie als je het beide kan hebben? Duovibrators combineren zowel G-spot als clitorale stimulatie voor een dubbele dosis plezier die je naar nieuwe hoogten van genot zal brengen.

Seksspeeltjes voor hem en haar

Voor koppels die samen willen genieten van spannende en intieme momenten, zijn er veel opwindende opties beschikbaar. Hier zijn enkele van onze favoriete speeltjes voor koppels:

1. Koppelvibrators

Breng wat extra vonken in de slaapkamer met een koppelvibrator. Deze innovatieve seksspeeltjes voor hem en haar zijn ontworpen om zowel jou als je partner te plezieren en zorgen voor een intieme en opwindende ervaring. Ontdek nieuwe manieren om jullie seksuele ervaring te verrijken!

2. Bondage sets

Voor koppels die graag wat meer avontuur willen toevoegen aan hun slaapkamerspel, zijn bondage sets een geweldige keuze. Bondage sets zijn verzamelingen van seksspeeltjes en accessoires die worden gebruikt om bondage en dominantie-submissiespel (BDSM) te verkennen. Deze sets bevatten vaak items zoals handboeien, enkelboeien, halsbanden, zweepjes, blinddoeken en andere items om te helpen bij het vastbinden.

Ze zijn ideaal voor stellen die op zoek zijn naar nieuwe avonturen in hun seksleven en die bereid zijn om samen grenzen te verleggen. Verken de wereld van onderdanigheid en dominantie met deze opwindende sets!

3. Erotische spelletjes

Last but not least, laten we het hebben over erotische spelletjes. Of je nu kiest voor een ­­­ondeugend kaartspel of een sensueel bordspel, erotische spelletjes zijn een geweldige manier om de spanning en opwinding in de slaapkamer te vergroten en nieuwe aspecten van jullie seksualiteit te ontdekken.

Of je nu op zoek bent naar solo-avonturen of samen wilt genieten met je partner, bij Nachtkastje hebben we alles wat je nodig hebt voor een avond vol plezier en genot. Dus, waar wacht je nog op? Laat het plezier beginnen!

Gerelateerde blogs
Summer essential: Satisfying Airbed

Yes! Eindelijk, het is weer tijd voor zonnestralen, heerlijke cocktails samen met jouw vrienden en verkoelende momenten op warme dagen. Alles lijkt helemaal perfect, maar toch haal jij daar jouw geheime wapen tevoorschijn: Satisfying Airbed! Een luchtbed in de vorm van een Satisfyer gecombineerd met comfort, een vleugje humor en een knipoog naar een van […]

Lees verder...
Speeltjes voor hem en haar

In de slaapkamer draait het om plezier, ontspanning en intimiteit. Heb je daar per se speeltjes voor nodig? Nee! Wel kunnen toys zorgen voor meer variatie in de slaapkamer. Speeltjes voor hem en haar voegen een andere dimensie toe aan intieme momenten. Of je nu alleen of samen bent, ze bieden nieuwe mogelijkheden voor genot. […]

Lees verder...
Dé musthaves voor jouw festival!

Festivalseizoen… De tijd van het jaar waar je samen met je vrienden een dansje doet in het zonnetje. Laat je onderdompelen in heerlijke muziek, een fantastische sfeer en voel je vrij. Wil je gaan voor een onvergetelijk seizoen? Nachtkastje zorgt voor opwindende accessoires om tot nieuwe hoogten te komen. Of je nu ieder weekend een […]

Lees verder...
Toys schoonmaken; hoe doe je dit?

Het is belangrijk om je speeltjes schoon te houden om de hygiëne en duurzaamheid ervan te waarborgen, evenals om mogelijke infecties te voorkomen. Dit wil je namelijk niet! Toys schoonmaken is een must voor iedereen die regelmatig op ontdekkingsreis gaat. Wij geven je dé tips om je speeltjes schoon te maken. Clean toys, happy play! […]

Lees verder...
Hoe gebruik je een vibrator?

Ben jij nieuwsgierig naar het gebruik van een vibrator, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we’ve got your back! In deze gids gaan we in op de basisvragen die velen hebben: ‘Wat is een vibrator?’, ‘Hoe werkt een vibrator?’ en natuurlijk ‘Hoe gebruik je een vibrator?’ Wat is een vibrator? Voordat we […]

Lees verder...