Voor 22:00 besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Zuigvibrators | Alternatieven voor de Satisfyer

Zuigvibrators | Alternatieven voor de Satisfyer

Geschatte leestijd: 6 minuten

Clitzuigers

Luchtdrukstimulatie toys gebruiken een combinatie van lucht en zuigkracht om de clitoris te omringen, vast te zetten en een heerlijke sensatie te creëren. Je plaatst het mondstukje gewoon over de clitoris en BAM, het speeltje doet al het werk voor je. In tegenstelling tot vibrators die zijn ontworpen om het oppervlak van de clitoris te stimuleren, gebruiken de luchtdruk speeltjes een pulserende zuigkracht terwijl ze de clitoris omarmen (goh, wat klinkt dit fijn hè?). Hierdoor ontstaat er een druk en de bloedstroom naar het gebied wordt gestimuleerd. Deze zachte zuiging voelt niet alleen geweldig, maar het verhoogt ook je niveau van opwinding en gevoeligheid. Jammie! Veel vulva eigenaressen kennen waarschijnlijk de Satisfyer wel, maar wist je dat er nog talloze andere (en betere) zuig- en luchtdrukvibrators zijn?

Wat zijn de alternatieven voor de Satisfyer?

Als je overweegt om een luchtdruk- en zuigvibrator uit te proberen, komt daar het moment van aanschaf. De meeste mensen kennen de Satisfyer wel en neigen daardoor snel naar de bekende keuze. Echter zijn er enorm veel alternatieven. De ene luchtdrukvibrator is de ander niet. Wat ik bijvoorbeeld leuk vind aan een toy, is dat ze op meerdere manieren te gebruiken is en voor verschillende soorten stimulatie. Dat biedt de Satisfyer niet, dus ik realiseerde al snel dat dat niet de toy voor mij was. De kracht van het zuigmondje viel me ook tegen en daardoor merk ik dat ik deze toy niet meer dan een handvol keren heb gebruikt. Gelukkig heeft Nachtkastje een groot aanbod aan alternatieven voor de Satisfyer, voor ieder wat wils.

Als de Satisfyer voor mij een trage 45-kilometer wagen is, beschrijf ik de alternatieve zuigvibrators van Nachtkastje als sportwagens. Niet alleen uniek en luxe qua uiterlijk, maar ze bevatten ook veel meer kracht. Ze zijn ook nog eens waterdicht, oplaadbaar en het beste van alles: ze zijn gemaakt om jou te plezieren! Hieronder hebben we een aantal van onze populairste luchtdrukvibrators op een rijtje gezet:

Lucious Love

Op zoek naar een multifunctionele clitorale vibrator die kan zuigen én trillen? Dan past de Lucious Love bij jou! Ze heeft een luchtdruk stimulator die aanvoelt als een zuigfunctie en maar liefst 5 verschillende zuig- en 5 verschillende trilstanden. Een perfect alternatief voor de Satisfyer dus! Binnen 2 uur is zij volledig opgeladen, en kan ze ruim 1,5 uur zuigen en trillen. Ik zou zeggen: plan een paar uurtjes me-time in en kijk hoe vaak jij je hoogtepunt kan bereiken in 1,5 uur!

Yanou

Het kan natuurlijk ook zijn dat je op zoek bent naar een toy die veelzijdig is. Neem bijvoorbeeld Yanou, die 99% kans op een orgasme garandeert. Dat kan ook niet anders, want deze duo-vibrator stimuleert vaginaal en clitoraal. Inwendig heeft zij een trilfunctie en uitwendig een luchtdrukfunctie met wel 10 verschillende standen. Deze zijn ook nog eens los van elkaar te bedienen, dus jij kunt precies kiezen waar jij zin in hebt.

Wat ik al helemaal ideaal vind, de speciale opening voor één vinger aan de onderzijde. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar met de Satisfyer heb ik regelmatig kramp aan mijn vingers van het vastklampen aan het handvat. Vooral als ik wat langer bezig ben. Maar dat is met Yanou verleden tijd. En alsof dat alles nog niet genoeg is, kan ze óók nog mee onder de douche. Of je dat nou doet of niet, ik wens je hoe dan ook veel spetter-plezier 😉

Laurence

Hier nog zo’n multifunctionele toy. In tegenstelling tot de satisfyer kun je Laurence namelijk aan twee kanten gebruiken. Ze is een clitorale vibrator met twee verschillende soorten stimulatie. Aan de ene kant heeft ze een zuigmondje en aan de andere zijde zit een tongetje waardoor het gevoel van orale bevrediging ervaren wordt. Beide kanten hebben ook nog eens 10 standjes, genoeg afwisseling dus.

Satisfyer is verleden tijd

Op Nachtkastje vind je een groot assortiment aan verschillende soorten en maten, zodat je precies kan vinden waar jij gelukkig van wordt. Als je erover denkt om een luchtdrukvibrator te bestellen: stop met denken en koop hem gewoon, soms mag je jezelf best verwennen! – het liefst elke dag ;-). Als je niet kan kiezen, vergeet dan niet dat je een hele collectie aan toys kan verzamelen, één is ook maar zo alleen!

Jouw ‘tour-guide’ voor de ultieme ervaring

Voor al onze nieuwste avonturiers, maar ook voor de clitzuiger veteranen onder ons, volgen hier losse stappen die bedoeld zijn om het maximale uit je sessie te halen. Of je nu solo speelt of samen.

1. Neem de tijd om de stemming te bepalen. Diep van binnen weet jij het en weten wij het ook: een orgasme bereiken gaat niet met druk (even los van de luchtdruk dan hè, die hebben we wel nodig). Dus take it easy peasy. Geen haast!

2. Als je, je nieuwe vriendin met een partner gebruikt. Spring er dan niet meteen in zonder eerst wat voorspel te doen! Voorspel kan zoveel vormen aannemen; een wilde zoensessie, porno kijken of wat vuile praat.

3. Verken je erogene zones. Als je speeltje zowel tril- als zuigfuncties heeft, kunnen ze ook andere delen van je lichaam stimuleren. Zoals je tepels, je buik en zelfs de binnenkant van de dijen.

4. Zodra je klaar bent om je luchtdrukstimulatie speeltje op je clit zelf te gebruiken, begin je met de laagste stand en speel je met de hoek tot je een positie vindt die goed voor je werkt.

5. Als je eenmaal de juiste hoek hebt gevonden, kun je spelen met het verhogen of verlagen van de luchtdruk. Druk gerust wat vaker op de knopjes tot je die perfecte druk voor jou vindt.

6. Als het oncomfortabel aanvoelt, stop dan of pas de instellingen aan. Luister naar je lichaam en vind wat goed voelt! Gebruik indien nodig wat Ladies Glide.

7. Als je uitgeput bent, neem dan een pauze en doe het gewoon nogmaals. Of neem even kort afscheid van elkaar. Ruim je toy goed op. Maak deze schoon met een goede Toycleaner en tot de volgende keer!

Ik zou zeggen: bestellen die handel! Of boek een LadiesNight Homeparty om exclusieve (zuig)toys in handen te hebben. Onze consulentes zijn opgeleid door seksuologe Kaat Bollen en zij vertellen je graag meer.

Gerelateerde blogs
Toys schoonmaken; hoe doe je dit?

Het is belangrijk om je speeltjes schoon te houden om de hygiëne en duurzaamheid ervan te waarborgen, evenals om mogelijke infecties te voorkomen. Dit wil je namelijk niet! Toys schoonmaken is een must voor iedereen die regelmatig op ontdekkingsreis gaat. Wij geven je dé tips om je speeltjes schoon te maken. Clean toys, happy play! […]

Lees verder...
Hoe gebruik je een vibrator?

Ben jij nieuwsgierig naar het gebruik van een vibrator, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we’ve got your back! In deze gids gaan we in op de basisvragen die velen hebben: ‘Wat is een vibrator?’, ‘Hoe werkt een vibrator?’ en natuurlijk ‘Hoe gebruik je een vibrator?’ Wat is een vibrator? Voordat we […]

Lees verder...
Smaakvol genieten!

Vandaag duiken we dieper in de wereld van oraal genot en voegen we een smaakvolle twist toe aan glijmiddel, namelijk glijmiddel met een smaakje! Laten we eerlijk zijn, het toevoegen van variatie in de slaapkamer is altijd een goed idee. Wat is nou een betere manier om de zintuigen te prikkelen dan glijmiddel met een […]

Lees verder...
Romantische valentijnsdate-ideeën

Valentijnsdag staat voor de deur en je wilt iets speciaals doen voor je geliefde. Waarom niet een romantische date plannen die jullie beiden wat extra liefde (en misschien ook wel spanning) geeft? Hier zijn enkele onvergetelijke valentijnsdate-ideeën die je relatie naar een hoger niveau tillen. Sterrenkijken Picnic Leg een deken neer, pak wat lekkernijen (buiten […]

Lees verder...
Erotische massages | Alles wat je moet weten!

In onze drukke levens is het essentieel om de tijd te nemen voor ontspanning en verbinding. Een van de meest intieme manieren om dit (samen) te bereiken, is door middel van erotische massages. Wij vertellen je niet alleen over de voordelen van erotische massages, maar je krijgt ook tips over hoe je deze sensuele ervaring […]

Lees verder...