Voor 16:00 besteld, zaterdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.4
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Hoe laat je een vrouw squirten?

Hoe laat je een vrouw squirten?

Geschatte leestijd: 5 minuten

Waar velen van jullie heel nieuwsgierig naar zijn, maar waar eigenlijk nog vrij weinig over bekend is: squirten! Ook wel vrouwelijke ejaculatie genoemd, oftewel het spuitend klaarkomen van de vrouw. Kan iedere vrouw squirtend klaarkomen of is dit fenomeen niet voor iedereen weggelegd? Als je spuitend klaar wilt komen, hoe doe je dit nu eigenlijk? Wij leggen jou uit hoe jij misschien wel kan genieten van een intens gevoel. Let’s squirt!

Wat is squirten?

Dames, wisten jullie al dat mannen niet de enige zijn die vloeistof met hoge snelheid kunnen uitstoten? Er is namelijk een groep vrouwen die zich aan deze lijst kunnen toevoegen. Sommige vrouwen kunnen namelijk ook spuitend hun orgasme vieren. Maar waaruit bestaat die fontein die vrijkomt? Het antwoord? Dit is nog steeds niet met zekerheid te zeggen. Er zijn veel discussies en onderzoeken geweest naar de exacte samenstelling van ‘squirtvloeistof’, dit kan per vrouw variëren. Over het algemeen bestaat de vloeistof uit urine, prostaatvocht, water en nog wat andere stoffen. Aangezien niemand gelijk is, gaan we nooit met zekerheid kunnen benoemen wat er vrijkomt tijdens dit explosieve moment.

Kan elke vrouw spuitend klaarkomen? Nee, niet iedere vrouw kan squirten. Dit is per persoon verschillend en heeft ook met meerdere factoren te maken. De aanwezigheid en de gevoeligheid van de G-spot verschilt bij iedere vrouw. De G-spot is bij iedereen verschillend qua grootte en is bij de een minder actief dan bij de ander. Daarnaast moet je jezelf er ook toe zetten om te squirten en het ook echt willen. Sommige vrouwen ervaren namelijk ook een mentale blokkade. Het is dus helaas niet voor iedereen haalbaar, ook al wil je het wel heel graag. Maar vergeet niet, dat je seksleven niet afhangt of je wel of niet kan squirten. Iedere vrouw is uniek op haar eigen manier! 😉

Hoe laat je een vrouw squirten?

Het magische plekje dat je moet stimuleren voor een explosief hoogtepunt? Nee, dat is deze keer niet jouw clitoris. Jouw G-spot is je beste vriendin als het aankomt op squirten. Maar waar zit onze kleine bestie precies? Het is belangrijk om eerst opgewonden te zijn, anders is het heel lastig om dit genotsplekje te vinden en te stimuleren. Jouw G-spot bevindt zich op ongeveer 5 centimeter diepte in jouw vagina, richting de buikzijde. Het is een stuk weefsel dat ribbelig en sponsachtig aanvoelt. Als je opgewonden bent, zal deze zich vullen met vocht en zal hierdoor makkelijk vindbaar worden. We willen wel meegeven, dat het niet eenvoudig is om jouw G-spot zelf te stimuleren. Het is zeker een aanrader om je partner te laten zoeken naar deze geweldige spot of een toy te gebruiken om jouw G-spot te stimuleren.

Waar je zelf aan moet denken? Shake it off! Oftewel, geef je volledig over en laat het maar gebeuren. Voor velen is het lastig om je hoofd helemaal leeg te maken en je echt over te geven aan je partner. Doe ik het wel goed? Wilt die wel dat ik spuitend mijn hoogtepunt bereik? Weet die wel de juiste plekjes te vinden? Clean mind, happy life! Dus, samen met je partner spuitend klaarkomen? Ontspan je bekkenbodem, geniet van alle momenten en laat het allemaal maar gebeuren. Wie weet hoor jij wel bij de kleine groep dames die is voorzien van een sproeipoes.

Dé speeltjes die helpen met spuitend klaarkomen

Wist je dat… Je helemaal geen moeite hoeft te doen? Hoe fijn is het, als al het harde werk voor je wordt gedaan? Er zijn genoeg vibrators die jou kunnen helpen om jouw G-spot te verwennen. Squirt erop los, zonder het krijgen van pijnlijke vingers! Maar welke vibrators zijn er allemaal?

Classic but fantastic

De klassieke G-spot vibrator is zeker een must voor in jouw nachtkastje! Een simpele G-spot vibrator moet een lichte kromming hebben, zo kan je eenvoudig bij jouw G-spot komen. Vind je het prettig om zelf nog even extra kracht te zetten? Dan moet je kijken naar een G-spot vibrator die stevig is. Denk bijvoorbeeld aan Vanessa, met haar stevige kop en 10 trilstanden is ze eenvoudig te bedienen en geschikt om jou te laten squirten.

Double fun

Vind je het persoonlijk prettig om meerdere prikkels tegelijk te ontvangen? Ga op zoek naar een duo-vibrator, zowel voor clitoraal als G-spot genot. Yanou is een mooie elegante duo-vibrator die 99% kans geeft op een orgasme. Doordat jouw G-spot ook wordt gestimuleerd is de kans groot dat je spuitend tot een heerlijk orgasme komt. Wil je helemaal ontspannen en genieten van een beetje nattigheid? Neem deze duo-vibrator mee onder de douche. Let’s get wet!

Give me more

Vind je trillingen niet heftig genoeg en heb je liever meer stimulatie voor jouw G-spot? Dan heb je een vibrator nodig met een thumping functie of met een ‘kom hier’-beweging. Een realistischer gevoel dan dit bestaat het niet! Wil je een magisch hoogtepunt bereiken, dan gebruik je Abracadabra! Een krachtige G-spot vibrator die gebruik maakt van een thumping functie, oftewel een klopfunctie. Of ga je toch liever voor een vibrator met een ‘kom-hier’-beweging? Denk bijvoorbeeld aan Amber, deze G-spot vibrator stimuleert jou door middel van haar top die van voor naar achter beweegt. Ben jij ready om jouw G-spot optimaal te stimuleren met een van deze functies?

Ga de uitdaging aan en ga op avontuur! Kom helemaal tot rust, ontspan en laat je verwennen. Wie weet behoor jij wel bij die groep vrouwen die spuitend haar hoogtepunt kan bereiken.

Gerelateerde blogs
Hoe laat je een vrouw squirten?

Waar velen van jullie heel nieuwsgierig naar zijn, maar waar eigenlijk nog vrij weinig over bekend is: squirten! Ook wel vrouwelijke ejaculatie genoemd, oftewel het spuitend klaarkomen van de vrouw. Kan iedere vrouw squirtend klaarkomen of is dit fenomeen niet voor iedereen weggelegd? Als je spuitend klaar wilt komen, hoe doe je dit nu eigenlijk? […]

Lees verder...
6 erotische opdrachten met je partner

Een date-night spannend eindigen, of simpelweg een beetje meer spanning toevoegen in de slaapkamer? Erotische opdrachten en gezelschapsspellen voor koppels kunnen precies het vleugje avontuur zijn dat je zoekt. Deze spelletjes voor koppels zijn niet alleen leuk, ze helpen ook om jullie band te versterken en de intimiteit te vergroten. In deze blog ontdek je […]

Lees verder...
Vagina trainen? Zo doe je dat!

De afgelopen jaren is fitness steeds populairder geworden. Tijdens gymsessies wordt er echter één hele belangrijke groep spieren overgeslagen. Namelijk, de bekkenbodemspieren! Waarom je deze spieren zou moeten trainen? In deze blog leggen wij uit waarom jouw vagina trainen zo belangrijk is, en hebben we ook gelijk een aantal vagina oefeningen voor je. Geloof ons, […]

Lees verder...
Summer essential: Satisfying Airbed

Yes! Eindelijk, het is weer tijd voor zonnestralen, heerlijke cocktails samen met jouw vrienden en verkoelende momenten op warme dagen. Alles lijkt helemaal perfect, maar toch haal jij daar jouw geheime wapen tevoorschijn: Satisfying Airbed! Een luchtbed in de vorm van een Satisfyer gecombineerd met comfort, een vleugje humor en een knipoog naar een van […]

Lees verder...
Speeltjes voor hem en haar

In de slaapkamer draait het om plezier, ontspanning en intimiteit. Heb je daar per se speeltjes voor nodig? Nee! Wel kunnen toys zorgen voor meer variatie in de slaapkamer. Speeltjes voor hem en haar voegen een andere dimensie toe aan intieme momenten. Of je nu alleen of samen bent, ze bieden nieuwe mogelijkheden voor genot. […]

Lees verder...