Voor 21:00 besteld, maandag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Liyanna

Review | Liyanna

Geschatte leestijd: 4 minuten

Al sinds gisteren zat ik vol verwachting om de paar uur de track & trace te refreshen, is ze er al? Vanochtend was eindelijk het moment dat de deurbel ging. “Pakketje!” zei de postbode door de intercom, mijn hart begon gelijk sneller te slaan. Niet veel later had ik een klein, discreet pakketje in mijn handen. Gelukkig was ik vandaag alleen thuis dus kon ik haar in alle rust uitpakken op de slaapkamer.

Liyanna zat heel netjes verpakt in een zwarte toybag met het Nachtkastje logo er op. Ook zat er een lader bij dus ik heb haar gelijk opgeladen zodat ik haar zo mijn onverdeelde aandacht kon geven. Ze ziet er wel heel mooi uit vergeleken met mijn andere toys. Een mooie vorm, opvallende kleur en het handvat lag ook gelijk heel fijn in de hand.

Time for some me time met Liyanna

Voordat mijn vriend thuiskwam ging ik eerst even zelf op date met deze nieuwe beauty. Enthousiast wachtte ik tot ze opgeladen was, eerst even wat muziek op gezet om me in de stemming te brengen en een opwindend boek erbij gepakt. Toen ze eenmaal opgeladen was zat ik al hoog in de stemming. Snel pakte ik Liyanna en legde ik mijn boek aan de kant. Door het handvat kon ik haar makkelijk zelf inbrengen en kon Liyanna me in no time naar mijn hoogtepunt brengen. Nog nooit heb ik zo genoten van een toy als deze!! Het orgasme was intenser en duurde langer dan gebruikelijk.

Door de knopjes op het handvat is ze makkelijk te bedienen en kon ik haar harder of zachter zetten wanneer dit nodig was, zonder dat ik haar eruit hoefde te halen.

De perfecte manier om Liyanna te testen

In de avond was mijn vriend ook eindelijk thuis en had ik al het plan bedacht om de kamer romantisch aan te kleden. Wat kaarsen, rozenblaadjes en muziek in combinatie met gedimde lampen maakte het al snel dé perfecte sfeer om samen Liyanna uit te proberen. Mijn vriend zorgt er altijd voor dat ik altijd eerst goed genoten heb. Vaak doen we dit doormiddel van voorspel en toys, de perfecte manier om onze nieuwste aanwinst erbij te pakken. Mijn vriend nam het voortouw en zette Liyanna op 1 van haar meerdere standjes zonder mij te vertellen welke. Het trilpatroon zorgde ervoor dat ik steeds bijna naar dat hoogtepunt kwam en dan ging ze weer zachter. Na een paar minuten van dit geplaag zat ik zo hoog in mijn opwinding dat Liyanna op haar laagste stand al zorgde voor een geweldig orgasme.

Door haar clitorale en vaginale stimulatie was elk orgasme wat daarna volgde nog heftiger dan de eerste. Een geweldige ervaring waar zowel ik als mijn vriend van genoten!

Hot & steamy

Na de slaapkamer hebben we haar ook gelijk uitgetest onder de douche. Gelukkig hebben wij een hele mooie douche waar je perfect met zijn tweeën kan douchen. Omdat Liyanna ook waterproof is mocht ze mee onder de douche. We hebben de douche op stoomstand gezet en elkaar eerst met een massagebar ingezeept. Hierdoor waren we beiden weer klaar voor ronde 2 en hebben we Liyanna erbij gepakt. Door haar handvat waar je je vinger door kan doen is ze ook fijn staand te gebruiken. Dit zorgt voor net zoveel plezier onder de douche als in het bed. We hebben intussen alle 10 de trilstandjes geprobeerd en elk standje zorgde voor een ander soort genot.

Liyanna is mijn nieuwe go-to toy in de slaapkamer, zowel alleen als met mijn vriend. Omdat ze USB oplaadbaar is maak ik me nooit zorgen of ze wel genoeg stroom heeft! Beste aankoop die ik had kunnen doen.

Gerelateerde blogs
Review | Abracadabra

Met een opgewonden glimlach op mijn gezicht betrad ik de huiskamer. Het pakketje had ik stevig onder mijn arm geklemd. Eenmaal geopend, ontvouwde zich voor mijn ogen een prachtige toybag, uitgevoerd in een diepblauwe kleur die werkelijk verbluffend was. Mijn nieuwsgierigheid werd onmiddellijk gewekt – wat voor schat zou zich verbergen in dit prachtige tasje? […]

Lees verder...
Review | Fayenne

Nog voor het gebruik van Fayenne, werd ik al erg enthousiast door het aanzicht van deze toy. Ze is redelijk klein en oogt daardoor niet als een toy die wellicht tijdens de penetratieseks in de weg zou liggen. Zelf vind ik dit belangrijk, omdat ik de toy zowel alleen, als met mijn partner wil kunnen […]

Lees verder...
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...