Voor 16:00 besteld, dinsdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Maevy

Review | Maevy

Geschatte leestijd: 4 minuten

Wat een mooie toy! De kleur is chique paars met roze goud. Ze is gemaakt van zacht siliconen, wat erg prettig aanvoelt. Door het reliëf op de staart, lijkt de staart van de toy een beetje op die van een zeemeermin of op de blaadjes van een magnolia bloem. Je kan haar goed vasthouden, makkelijk bedienen en ze is niet zwaar. De luchtdruk stimulatie en de vibrerende vinnen kun je apart en tegelijk van elkaar bedienen en ze is USB-oplaadbaar. De luchtdruk stimulator heeft 3 snelheden en 4 interval patronen. De vibrerende vin heeft 1 constante vibratie en 3 interval patronen. Maevy, je hebt me nu al weten te verrassen!

Enthousiasme wordt beloond!

Ik kon niet wachten om haar te gebruiken en ging enthousiast aan de slag. Wel heb ik wat Ladies Glide erbij gebruikt. Omdat de clitoris van zichzelf geen vocht aanmaakt en met wat Ladies Glide geeft dit een prettiger gevoel.

Voor de solo-seks zou Maevy voor mij wat krachtiger mogen, zowel de luchtdrukstimulatie als het vibrerende gedeelte. Er had nog 1 extra snelheid bij de luchtdruk stimulatie gemogen en bij de vibrerende vin een wat krachtigere constante vibratie. Het duurde wat langer voor mijn orgasme kwam, maar eenmaal daar was het heel fijn! Geduld wordt beloond. Het lukte me zelfs om meerdere keren tot een orgasme te komen!

Maevy, perfect voor hem en haar

Samen met mijn vriend heb ik ook Maevy gebruikt, dit is zeker een aanrader! Hij vindt de vibrerende variabelen juist fijn. Met name om de schacht van zijn penis, tegen zijn ballen of tegen zijn perineum, maar ook het luchtdruk gedeelte vindt hij heel fijn op zijn toompje. Maevy kan je dus ook gebruiken om af te trekken! Dit was een nieuwe ervaring voor mijn partner. Hij was blij verrast en genoot er zichtbaar van.

Samen komen tot een orgasme…

Door de vorm van Maevy en de dubbel te bedienen functie, bedacht ik me dat je deze toy ook samen kan gebruiken. Hoe doe je dit nu samen? Dat heb ik uitgebreid samen met mijn partner getest!

Als vrouw kun je luchtdruk stimulatie op je clitoris zetten terwijl je op je rug ligt, de vin houd je naar boven gericht. Op de vin en de penis van je partner wel wat Ladies Glide gebruiken! Anders voelt het voor hem niet prettig en kan het eerder een schurend in plaats van een glijdend gevoel geven.

Je partner kan dan op zijn knieën voor je zitten en zijn penis in de vin van Maevy leggen en zo kun je samen tot een orgasme komen! Wat hebben wij een plezier gehad. Als je 12 jaar bij elkaar bent, dan weet je dat plezier maken samen net zo belangrijk is als de seks zelf.

Al supersnel werden we creatief en ontdekte we snel meer standjes waarin je haar samen kan gebruiken. Zoals doggy, lepeltje-lepeltje of laat eens je partner op jouw buik zitten met zijn rug naar je toe terwijl hij Maevy bedient en jij de touwtjes uit handen geeft. We kwamen samen tot een orgasme en dit was heel fijn! Het was niet alleen lekker, maar ook heerlijk om dit samen te ondernemen en te ontdekken. Plezier in de slaapkamer (of waar dan ook) gegarandeerd! We gaan Maevy zeker vaker gebruiken.

Maevy; plezier en genot!

Wat ik een extra pluspunt van Maevy vind is dat ze mee mag onder de douche of in bad. In de douche vind ik het vooral fijn om de luchtdruk stimulatie op mijn tepels te gebruiken, dit geeft weer een totaal andere sensatie. Zo kwam ik tot een heerlijk tepelorgasme!

Met Maevy kan je echt alle kanten op! Je kan haar gebruiken voor solo seks, zowel voor de man, als de vrouw en samen! Ik ben heel erg blij met deze toy, ze brengt ons een hoop plezier en genot samen.

Gerelateerde blogs
Review | Maevy

Wat een mooie toy! De kleur is chique paars met roze goud. Ze is gemaakt van zacht siliconen, wat erg prettig aanvoelt. Door het reliëf op de staart, lijkt de staart van de toy een beetje op die van een zeemeermin of op de blaadjes van een magnolia bloem. Je kan haar goed vasthouden, makkelijk […]

Lees verder...
Review | Cara

Op zoek naar een orgasme? Zoek niet verder, want ik heb dé perfecte toy hiervoor gevonden! Zowel voor solo als samen is de Cara ideaal. Ik was al op de postbode aan het wachten op dit pakketje. Ik zocht namelijk iets om mezelf eens goed tot een hoogtepunt te brengen. Begrijp me niet verkeerd, mijn […]

Lees verder...
Review | Vaya

Eindelijk, weer een aankoop gedaan bij Nachtkastje! Na lang wikken en wegen heb ik voor een prachtige zuigvibrator gekozen, namelijk Vaya. Ze kwam in een fijn onherkenbaar pakketje bij mij binnen. Het doosje is voorzien van een label met ‘breekbaar’ en een discrete afzender. Ideaal! Het is hierdoor totaal niet herkenbaar dat er een speeltje […]

Lees verder...
Review | Eggsplorer

Oh m’ei’ god, wat een tof eitje! Supermooie kleur en een hele fijne grootte. Doordat Eggsplorer vrij smal is, geeft ze absoluut geen vervelend gevoel tijdens het inbrengen. Beetje Ladies Glide erop en ze zat zo op de juist plek. Ondanks de smalle vorm had ik niet het gevoel dat dit trillende eitje de neiging […]

Lees verder...
Review | Abracadabra

Met een opgewonden glimlach op mijn gezicht betrad ik de huiskamer. Het pakketje had ik stevig onder mijn arm geklemd. Eenmaal geopend, ontvouwde zich voor mijn ogen een prachtige toybag, uitgevoerd in een diepblauwe kleur die werkelijk verbluffend was. Mijn nieuwsgierigheid werd onmiddellijk gewekt – wat voor schat zou zich verbergen in dit prachtige tasje? […]

Lees verder...