Voor 16:00 besteld, zaterdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.4
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Mayzora

Review | Mayzora

Geschatte leestijd: 4 minuten

Mayzora, een recente nieuwkomer in mijn verzameling speeltjes, heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Het was liefde op het eerste gezicht toen ik hoorde over de verwarmde functie, een kenmerk dat direct mijn aandacht trok en mijn nieuwsgierigheid wekte. Na mijn eerste ervaring met haar, was ik meteen verkocht. Ze behoort nu zonder twijfel tot de top 5 van mijn speeltjes en verdient een speciale plaats in mijn collectie.

A single lady needs Mayzora!

In het afgelopen jaar is mijn nachtkastje gevuld met veel diverse speeltjes, maar echt veel vaginale speeltjes heb ik nog niet. Ik merkte dat ik daar toch nog niet helemaal fan van was, ondanks dat ik wel behoefte had aan nabootsing van penetratie. I mean, A single lady has needs aswell! Maar goed, ik had nog geen dildo of een ander soort vaginaal speeltje gevonden waarmee ik echt klikte.

Wat Mayzora zo fijn maakt, is haar veelzijdigheid. Ik ben zelf erg fan van clitorale stimulatie en door haar verschillende trilpatronen kan ik door enkel haar op mijn clitoris te gebruiken al klaarkomen. Ook heeft ze een hoogtepunt functie waar ik elke keer weer van tot mijn eigen hoogtepunt kom! Terwijl mijn vulva de trilstanden verkent, zet ik de verwarmende functie alvast aan. Het is fijn dat het teasen, de clitorale stimulatie en de penetratie met 1 speeltje kan worden gedaan, in plaats van dat ik van een vibrator moet switchen naar een nog koude en droge dildo.

It’s getting hot in here…

Wat Mayzora voor mij echt onderscheidt van andere speeltjes, is de verwarmende functie. Voordat ik haar vaginaal inbreng, wrijf ik haar eerst met haar warmte tegen mijn vulva. De warmte voelt menselijk en aangenaam, bijna alsof er een lekkere vent op me ligt. Wat ik ook wel eens doe, is Mayzora onder me leggen en dan als het ware op haar gaan liggen/rijden, dat is echt een succes! Of ik neem haar mee onder de douche, ze is namelijk waterbestendig. De warmte zorgt voor een gevoel van intimiteit dat andere speeltjes niet kunnen evenaren. Ik merk ook dat ik door de hitte wat kan ontspannen en mijn lichaam zich voorbereidt voor de volgende stap.

Wanneer ik Mayzora uiteindelijk vaginaal gebruik, wordt de ervaring nog beter! Het seksloze wat ik vind aan een koude, lompe dildo, herken ik niet terug in Mayzora. De combinatie van vibratie, warmte en de geribbelde schacht is erg intens. Als single lady, verlang ik ook naar seks en ik vind dit speeltje toch prettiger dan alleen een dildo. Een dildo is namelijk alleen om te penetreren en met Mayzora kan ik ook het teasen en de clitorale stimulatie van tevoren ervaren om mezelf genoeg op te winden.

De verwarmende functie, de karakteristieke eigenschap van Mayzora, blijft een favoriet aspect van mijn ervaring. Het gevoel van warmte tegen mijn huid is rustgevend en opwindend tegelijk. Het voegt een extra dimensie toe aan het spel, die andere speeltjes simpelweg niet bieden.

Echte aanwinst voor een unieke ervaring

Met Mayzora heb ik ontdekt dat plezier geen grenzen kent. Ze is niet zomaar een speeltje, maar een onderdeel van mijn zelfontdekking en zelfliefde. Elke keer dat ik haar gebruik, herinner ik mezelf eraan hoe belangrijk het is om tijd voor mezelf te nemen en te genieten van de sensaties en ervaringen die mijn lichaam kan bieden. Daarnaast is ze echt meerdere speeltjes in 1 en heeft ze de plaats ingenomen van een aantal andere speeltjes. Voor de clitorale stimulatie pak ik haar er nu ook graag bij en laat ik mijn trouwe luchtdrukstimulatie vibrator toch liggen.

Kortom, Mayzora is een buitengewone toevoeging aan mijn collectie. Haar verwarmende functie, krachtige vibraties en veelzijdigheid maken haar tot een echte aanwinst. Ze biedt een unieke ervaring die zowel sensueel als intens is, en ze heeft zonder twijfel mijn verwachtingen overtroffen.

Gerelateerde blogs
Review | Fenneke

Wauw! Ik was compleet verrast door dit product. De afbeeldingen op de website lieten al zien dat ze een luxe uitstraling heeft met een schitterende chromen look rondom de knoppen. De toy komt ook in een oplaadbaar doosje dat opnieuw een chique uitstraling heeft. Toen de toy eindelijk arriveerde na mijn bestelling, voelde het materiaal […]

Lees verder...
Review | Mayzora

Mayzora, een recente nieuwkomer in mijn verzameling speeltjes, heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Het was liefde op het eerste gezicht toen ik hoorde over de verwarmde functie, een kenmerk dat direct mijn aandacht trok en mijn nieuwsgierigheid wekte. Na mijn eerste ervaring met haar, was ik meteen verkocht. Ze behoort nu zonder twijfel tot de […]

Lees verder...
Review | Maevy

Wat een mooie toy! De kleur is chique paars met roze goud. Ze is gemaakt van zacht siliconen, wat erg prettig aanvoelt. Door het reliëf op de staart, lijkt de staart van de toy een beetje op die van een zeemeermin of op de blaadjes van een magnolia bloem. Je kan haar goed vasthouden, makkelijk […]

Lees verder...
Review | Cara

Op zoek naar een orgasme? Zoek niet verder, want ik heb dé perfecte toy hiervoor gevonden! Zowel voor solo als samen is de Cara ideaal. Ik was al op de postbode aan het wachten op dit pakketje. Ik zocht namelijk iets om mezelf eens goed tot een hoogtepunt te brengen. Begrijp me niet verkeerd, mijn […]

Lees verder...
Review | Vaya

Eindelijk, weer een aankoop gedaan bij Nachtkastje! Na lang wikken en wegen heb ik voor een prachtige zuigvibrator gekozen, namelijk Vaya. Ze kwam in een fijn onherkenbaar pakketje bij mij binnen. Het doosje is voorzien van een label met ‘breekbaar’ en een discrete afzender. Ideaal! Het is hierdoor totaal niet herkenbaar dat er een speeltje […]

Lees verder...