Voor 22:00 besteld, woensdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Review | Massagekaars Bourbon

Review | Massagekaars Bourbon

Geschatte leestijd: 3 minuten

Als je een massagetherapeut bent en je hebt een vriend, dan verwacht je vriend dat je hem tussendoor ook eens masseert. Hij vindt het heerlijk. En ik vind het heerlijk om te geven uiteraard. Met een lekkere happy end. Echter vanavond niet. Nu had ik net mijn relatie verbroken. We hebben beiden dezelfde visie: als je elkaar voor een relatie leuk vindt, maar een relatie krijgt die niet blijkt te werken, dan kun je wel vrienden blijven. Zo gezegd, zo gedaan.

Masseren of annuleren?

Een aantal weken na onze breuk boekt hij in mijn nieuwe boekingssysteem een massagebehandeling in. “Mmmmmmm, zal ik hem masseren of annuleren?”

Ik dacht: ‘Gedraag je nu eens volwassen, masseer hem gewoon. Punt.’ In mijn gedachten had ik echter allerlei fantasieën over hoe de massage kon gaan verlopen. Een beetje stout, ondeugend, onschuldig, ik houd ervan. Mijn gevoel voor hem was er blijkbaar nog. Maar deze man is gevaarlijk. Trap er niet in. Ik werd warm en vochtig tussen mijn benen. Ach, alleen de erotische massagekaars, The Flame of Aphrodisia, verder niets, geen bondagemiddelen of wat dan ook.

Massageruimte verwarmd, kaarsen aan, massagemuziek aan en natuurlijk The Flame of Aphrodisia Bourbon. De kaars geeft een heerlijke geur af die de ruimte vervuld. Als de kaars na 15 minuten lekker veel gesmolten is tot olie kun je het op de huid gieten en verwarmt je huid. Het geeft een opwindend gevoel als je het op de rug of borstkast giet, over zijn dijen maar niet over zijn genitaliën. Dat kan bij deze massagekaars niet. Het wordt lekker heet maar wordt niet warmer dan 40 graden Celcius. Zolang je blijft masseren blijft de massageolie lekker tussen je handen door glijden. Met de juiste intentie, muziek, ademhaling, verbinding, wordt het een fantastische avond.

Het was een heerlijke massage

Terwijl hij op de tafel gaat liggen, met ondergoed aan, (grrrrr), begin ik heel nonchalant aan de massage. Eenmaal geïnstalleerd en handelingen gedaan om het lichaam voor te bereiden, giet ik de massageolie makkelijk via het schenktuitje over zijn rug. Oeps, een beetje te veel. Jammer van de handdoeken want je moet wat meer moeite doen om olie uit handdoeken te wassen. Nou ja, jammer dan. Mijn handen glijden als vanzelf over zijn lijf. Handig ontdoe ik hem van zijn ondergoed, die zit echt in de weg. En wat schetst mijn verbazing? Hij heeft een cockring aan. Mmmmm. Erotisch vervolg ik mijn massagegrepen, over zijn rug, billen, benen, tussen zijn benen en net niets aanraken. Eenmaal aan de voorkant aangekomen kan de handdoek en deken niets meer doen aan de tipitent die ontstaat. De massage duurt en duurt en duurt. Dat kan met deze kaars want hij heeft behoorlijk wat branduren. Je moet hem tussendoor wel steeds aansteken om de olie te laten smelten en uitblazen om te kunnen gieten. Kleinigheidje hou je toch. In het uitstel zit het verlangen.

Zonder enige vorm van orale bevrediging, penetratie of wat dan ook kom ik klaar…..ik ruik nu nog de heerlijke geur Bourbon die de kamer vervulde. ‘Het was een heerlijke massage…..’

Waar ben je naar op zoek?
Gerelateerde blogs
Review | Liyanna - Nachtkastje Blog

Al sinds gisteren zat ik vol verwachting om de paar uur de track & trace te refreshen, is ze er al? Vanochtend was eindelijk het moment dat de deurbel ging. “Pakketje!” zei de postbode door de intercom, mijn hart begon gelijk sneller te slaan. Niet veel later had ik een klein, discreet pakketje in mijn […]

Review | Massagekaars Bourbon - Nachtkastje Blog

Als je een massagetherapeut bent en je hebt een vriend, dan verwacht je vriend dat je hem tussendoor ook eens masseert. Hij vindt het heerlijk. En ik vind het heerlijk om te geven uiteraard. Met een lekkere happy end. Echter vanavond niet. Nu had ik net mijn relatie verbroken. We hebben beiden dezelfde visie: als […]