Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | A Woman’s Little Secret

Review | A Woman’s Little Secret

Geschatte leestijd: 4 minuten

Daar is ze dan!

Ik wist niet hoe snel ik het pakketje open moest maken. ‘A Woman’s Little Secret‘ zat in een mooie luxe toybag en haalde haar er snel uit.

Mijn aller eerste reactie was letterlijk dat ik hardop zei waar mijn vriend bij zat “Oooh wauw!” En hij vroeg mij meteen wat het was.

Ik zei “ ik heb een nieuwe toy besteld!!!” Ik moest even goed kijken. Want ze zat in een super mooie ronde hardcase. Ik wilde haar meteen opladen en moest even zoeken hoe dit moest. Ik zei “huh? Wat gek, er zit een usb kabel bij om er in te prikken. Alleen zit op de toy helemaal geen gaatje om haar op te laden. Mijn vriend moest lachen en zei “ schatje, dat moet je ook via de hardcase doen. Dat is het oplaadstasion. Net als bij onze elektrische tandenborstels” Ik moest er zelf ook erg hard om lachen. Super handig om zo mee op reis te nemen of in je handtas.

Gelukkig was ik snel alleen thuis!

Eenmaal opgeladen moest mijn vriend even de deur uit. En mijn kindje lag ook te slapen. Dus even echt tijd voor mezelf. Snel pakte ik haar en dacht…. Ik ga haar eerst zelf uit testen!

Ik had de slaapkamer nog niet bereikt of had haar al op mijn clitoris geplaatst. Wauw!! Wat is ze krachtig!! Mijn hartslag ging omhoog en kreeg het er warm van!

Al snel bereikte ik mijn hoogtepunt en smaakte naar meer!

Het bleek ineens ook een speeltje voor samen!

‘S avonds in bed pakte ik haar erbij terwijl mijn vriend mij penentreerde. Super fijn want ze ligt makkelijk in de hand. Niet te groot niet te klein. Ik ben begonnen met standje 1 en heb het langzaam opgebouwd tot stand 7. Het leek wel een explosie van tintelingen door mijn hele lichaam!

Ook heb ik haar tussendoor op het toompje van mijn vriend gezet wat ook voor hem een aangenaam gevoel gaf. Ook op de tepels geeft een stimulerend effect.

Secret?! Dacht het niet!!!

A Woman’s Little Secret bleef het niet… want ik moest mijn vriendinnen er meteen over vertellen hoe GE-WEL-DIG ze is!! Eerst liet ik haar zien zonder wat te zeggen. Waardoor ze dachten dat het een make-up doosje was. Ik vertelde er zo enthousiast over dat mijn vriendinnen er allemaal nieuwschierig naar werden! “Die moeten wij ook hebben!!”

Plus, plus, pluspunten!!

Wat ik een pluspunt vind is dat ze geen losse dopjes heeft die je kwijt kunt raken.

En het valt totaal niet op dat het een toy is. Ze ziet er namelijk super discreet uit.

Dit luchtdruk speeltje ziet er chique uit door haar grijs blauwe kleur. Met aan de bovenkant zilveren afgewerking. Het zuigende gedeelte voelt super zacht aan en is gemaakt van siliconen. De rest van de toy is glad. Behalve aan de 2 zijkanten waar je haar vast houd. Daar zit reliëf zodat je het goed vast kan houden. Ook een leuk detail, de toy lijkt op een halve maan. Maar er staat ook een kleine afbeelding op van een half maantje op.

Ook is ze makkelijk te bedienen door de knopjes bovenop. Ze heeft een plusje en minnetje. Waardoor je haar meteen hoger of lager kan zetten.

Positief verrast!

De standjes zijn allemaal opbouwend en geen patroontjes. Teminste… dat dacht ik! Perongeluk drukte ik een keer op de aan en uit knop en kwamen er ineens patronen. Ik dacht eerst nee he! Maar geloof me… dat is echt GE-WEL-DIG! Ik was altijd eerst van mening dat ik dat helemaal niets vond. Maar hiermee bouw je de druk alleen maar op! Met maarliefst 5 verschillende patronen zit er altijd wel één bij die je fijn vind.

Even net wat langer douchen!

Op een avond ben ik lekker gaan douchen. Toevallig lag ze nog in de badkamer. Ze is namelijk spatwaterproef. Heerlijk eerst even onspannen onder de druppels van het douche water. En pakte haar erbij. Wat ook handig is, is dat je haar zowel met de knopjes naar boven als naar onder op de clitoris kan zetten.

Gun jezelf of je vriendin ook eens wat!

Één van mijn vriendinnen is binnenkort jarig. Dus ik weet al wel wat ik haar ga geven voor haar verjaardag! Want je gunt iedere vrouw A Woman’s Little Secret!

En ik zal zeggen bij twijfel… altijd doen. Je gaat zeker geen spijt krijgen van de aanschaf!!

Gerelateerde blogs
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...
Review | Giullize

Laatst was ik aan het rondsnuffelen op de website van Nachtkastje. Zelf was ik niet zozeer op zoek naar iets, tot dat ik Giullize voorbij zag komen… Gelijk heb ik haar besteld, toen was het even afwachten. Op donderdag ging de deurbel, met een smile van oor tot oor opende ik de voordeur, waar een […]

Lees verder...
Review | Aisha

Toen ik Aisha binnenkreeg was mijn eerste indruk: ‘Oh, wat is ze schattig!’ Hierbij moet ik wel zeggen, als later de ervaring volgt met deze toy, dan neem ik deze woorden nog wel terug! Haar kleur is fantastisch. I love purple toys. Het materiaal is zacht en voelt heel fijn aan. Aisha is glad dus […]

Lees verder...
Review | Charm

Yes, eindelijk is het zover! In mijn PostNL-app zie ik dat er een pakketje van Nachtkastje binnenkomt. Daar komt hij dan! Het busje stopt voor mijn deur en ik loop snel naar buiten met een grote glimlach. Ik neem het kleine pakketje in ontvangst. De postbode zou eens moeten weten dat hij net Charm heeft […]

Lees verder...
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...