Voor 21:00 besteld, maandag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | A Woman’s Little Secret

Review | A Woman’s Little Secret

Geschatte leestijd: 4 minuten

Daar is ze dan!

Ik wist niet hoe snel ik het pakketje open moest maken. ‘A Woman’s Little Secret‘ zat in een mooie luxe toybag en haalde haar er snel uit.

Mijn aller eerste reactie was letterlijk dat ik hardop zei waar mijn vriend bij zat “Oooh wauw!” En hij vroeg mij meteen wat het was.

Ik zei “ ik heb een nieuwe toy besteld!!!” Ik moest even goed kijken. Want ze zat in een super mooie ronde hardcase. Ik wilde haar meteen opladen en moest even zoeken hoe dit moest. Ik zei “huh? Wat gek, er zit een usb kabel bij om er in te prikken. Alleen zit op de toy helemaal geen gaatje om haar op te laden. Mijn vriend moest lachen en zei “ schatje, dat moet je ook via de hardcase doen. Dat is het oplaadstasion. Net als bij onze elektrische tandenborstels” Ik moest er zelf ook erg hard om lachen. Super handig om zo mee op reis te nemen of in je handtas.

Gelukkig was ik snel alleen thuis!

Eenmaal opgeladen moest mijn vriend even de deur uit. En mijn kindje lag ook te slapen. Dus even echt tijd voor mezelf. Snel pakte ik haar en dacht…. Ik ga haar eerst zelf uit testen!

Ik had de slaapkamer nog niet bereikt of had haar al op mijn clitoris geplaatst. Wauw!! Wat is ze krachtig!! Mijn hartslag ging omhoog en kreeg het er warm van!

Al snel bereikte ik mijn hoogtepunt en smaakte naar meer!

Het bleek ineens ook een speeltje voor samen!

‘S avonds in bed pakte ik haar erbij terwijl mijn vriend mij penentreerde. Super fijn want ze ligt makkelijk in de hand. Niet te groot niet te klein. Ik ben begonnen met standje 1 en heb het langzaam opgebouwd tot stand 7. Het leek wel een explosie van tintelingen door mijn hele lichaam!

Ook heb ik haar tussendoor op het toompje van mijn vriend gezet wat ook voor hem een aangenaam gevoel gaf. Ook op de tepels geeft een stimulerend effect.

Secret?! Dacht het niet!!!

A Woman’s Little Secret bleef het niet… want ik moest mijn vriendinnen er meteen over vertellen hoe GE-WEL-DIG ze is!! Eerst liet ik haar zien zonder wat te zeggen. Waardoor ze dachten dat het een make-up doosje was. Ik vertelde er zo enthousiast over dat mijn vriendinnen er allemaal nieuwschierig naar werden! “Die moeten wij ook hebben!!”

Plus, plus, pluspunten!!

Wat ik een pluspunt vind is dat ze geen losse dopjes heeft die je kwijt kunt raken.

En het valt totaal niet op dat het een toy is. Ze ziet er namelijk super discreet uit.

Dit luchtdruk speeltje ziet er chique uit door haar grijs blauwe kleur. Met aan de bovenkant zilveren afgewerking. Het zuigende gedeelte voelt super zacht aan en is gemaakt van siliconen. De rest van de toy is glad. Behalve aan de 2 zijkanten waar je haar vast houd. Daar zit reliëf zodat je het goed vast kan houden. Ook een leuk detail, de toy lijkt op een halve maan. Maar er staat ook een kleine afbeelding op van een half maantje op.

Ook is ze makkelijk te bedienen door de knopjes bovenop. Ze heeft een plusje en minnetje. Waardoor je haar meteen hoger of lager kan zetten.

Positief verrast!

De standjes zijn allemaal opbouwend en geen patroontjes. Teminste… dat dacht ik! Perongeluk drukte ik een keer op de aan en uit knop en kwamen er ineens patronen. Ik dacht eerst nee he! Maar geloof me… dat is echt GE-WEL-DIG! Ik was altijd eerst van mening dat ik dat helemaal niets vond. Maar hiermee bouw je de druk alleen maar op! Met maarliefst 5 verschillende patronen zit er altijd wel één bij die je fijn vind.

Even net wat langer douchen!

Op een avond ben ik lekker gaan douchen. Toevallig lag ze nog in de badkamer. Ze is namelijk spatwaterproef. Heerlijk eerst even onspannen onder de druppels van het douche water. En pakte haar erbij. Wat ook handig is, is dat je haar zowel met de knopjes naar boven als naar onder op de clitoris kan zetten.

Gun jezelf of je vriendin ook eens wat!

Één van mijn vriendinnen is binnenkort jarig. Dus ik weet al wel wat ik haar ga geven voor haar verjaardag! Want je gunt iedere vrouw A Woman’s Little Secret!

En ik zal zeggen bij twijfel… altijd doen. Je gaat zeker geen spijt krijgen van de aanschaf!!

Gerelateerde blogs
Review | Fayenne

Nog voor het gebruik van Fayenne, werd ik al erg enthousiast door het aanzicht van deze toy. Ze is redelijk klein en oogt daardoor niet als een toy die wellicht tijdens de penetratieseks in de weg zou liggen. Zelf vind ik dit belangrijk, omdat ik de toy zowel alleen, als met mijn partner wil kunnen […]

Lees verder...
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...