Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Beau Bedset Deluxe

Review | Beau Bedset Deluxe

Geschatte leestijd: 4 minuten

In het dagelijks leven, heb ik altijd de controle. Ik heb een veeleisende full-time baan. En in mijn vrije tijd probeer ik een balans te vinden tussen een sociaal leven, mijn hobby’s, sport èn probeer ik mijn huishouden enigszins op rolletjes te laten lopen. Jullie kennen het vast wel? Drukdrukdruk, rennen, vliegen en weinig tijd voor ontspanning… of kan ik beter spanning zeggen? 😉

Tijd voor verandering!

Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor BDSM, maar het was nooit de juiste tijd of de juiste persoon om mee te experimenteren. Tot mijn huidige bedpartner…

Ik vond het nu wel eens tijd om te zoeken naar een BDSM setje. Iets wat niet al te intimiderend was om mee te beginnen. Na veel zoeken, wikken en wegen stuitte ik op de Beau Bedset Deluxe. En ja, deluxe is ze zeker!

Het setje bestaat uit handboeien, een plaagveertje, een oogmaskertje en een mini massagewand. Alles wat wij nodig hadden om ons avontuur te beginnen!

Kriebels in mijn buik…

Met kriebels in mijn buik opende ik het pakketje waar de Beau Bedset Deluxe in zat. Allereerst wil ik even zeggen dat de opbergdoos er prachtig uitziet. Heel mooi en discreet. Als je de doos open maakt zit alles heel netjes op zijn plek. Het kanten detail op het oogmaskertje en de handboeien is heel elegant.

Een zwoele zomeravond

Het was een zwoele zomeravond, en wij hadden afgesproken om de Beau Bedset Deluxe uit te testen. Het raam van de slaapkamer stond op een kiertje, om het zomerse avondbriesje binnen te laten. Sorry buren, want waarschijnlijk hebben jullie kunnen meegenieten van ons eerste BDSM-avontuur.

“Handen boven je hoofd houden”

Ze zoende mij, en dwaalde plagerig af naar mijn nek – terwijl ik haar lippen nog achtervolgde met de mijne. Ze beet en kustte mijn nek, omdat ze weet dat ik daar zo opgewonden van word.

Toen pakte ze de handboeien erbij. Het satijn aan de binnenkant was zacht en koel terwijl het over mijn warme huid gleed. Ze maakte het klittenband vast, waardoor mijn bewegingsvrijheid was afgenomen. Ze duwde mijn armen langzaam naar boven, tot ze boven mijn hoofd rustten. “Handen boven je hoofd houden, anders krijg je straf.” Fluisterde ze plagend in mijn oor. Vervolgens deed ze ook het oogmaskertje bij me om. Het bandje is van elastiek, deze drukte gelukkig totaal niet in mijn vel. Hij zat net zo comfortabel als een slaapmaskertje.

Toen voelde ik ineens het plaagveertje. Over mijn nek, decolleté, naar boven vanaf mijn schouders tot de topjes van mijn vingers. Ik kreeg overal kippenvel, wat een heerlijke sensatie! Het plaagveertje dwaalde af naar beneden, over mijn tepels die ineens op scherp stonden. De sensatie was alles en niks tegelijk. Het voelde als een bitterzoete marteling.

Zo gespannen als een elastiekje

Ik was zo opgewonden dat ik niet meer wist wat ik met mezelf aan moest. Toen zette ze ineens de massager tegen mijn clitoris aan. Het voelde zo intens! Ik was zo gespannen als een elastiekje. Het voelde na alleen een beetje teasen alsof deze elk moment kon knappen door de eerste vibraties.

Mijn bedpartner begon te spelen met de verschillende vibratiestanden, en ze plaagde me met verschillende patronen. Telkens als ik bijna mijn hoogtepunt bereikte, haalde ze de massager van mijn clitoris af, of veranderde ze van stand. Ze maakte mij gek van verlangen. De massager mag dan klein en schattig zijn, maar laat je niet misleiden! Haar vibraties zijn echt ontzettend krachtig.

Een intens orgasme

Wij spelen in de slaapkamer wel vaker met onze machtsverhouding, maar deze keer heb ik haar gesmeekt om mij te laten komen, zo (heerlijk) wanhopig werd ik. Ze bouwde de spanning weer op, en dit keer liet ze me komen, tot een heerlijk tenenkrullend orgasme. Ik heb er nog spierpijn van in mijn kuiten ;-).

Toen ik eindelijk weer op adem was, keek ze me plagerig aan en zei ze: “Schatje, je hebt je armen verplaatst. Misschien moet ik je de volgende keer wat harder aanpakken…”

Met dit in het vooruitzicht, ga ik verder op mijn BDSM-avontuur. Beau Bedset Deluxe, ik weet zeker dat ik jou er nog heel vaak bij pak. Jij zal zeker geen stof vangen in mijn Nachtkastje.

Deze set is echt voor iedereen

Of je nou single bent, of een relatie hebt. Hetero of queer. En wat je genderidentiteit ook is, deze set is voor iedereen te gebruiken. Binnenkort wil ik de massager eens gebruiken voor (you guessed it!) massages. Normaal zeg ik: bij twijfel, niet doen. Maar in het geval van de Beau Bedset Deluxe, bij twijfel: zeker wel doen! Je gaat er geen spijt van krijgen.

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...