Voor 21:00 besteld, maandag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Beau Bedset Deluxe

Review | Beau Bedset Deluxe

Geschatte leestijd: 4 minuten

In het dagelijks leven, heb ik altijd de controle. Ik heb een veeleisende full-time baan. En in mijn vrije tijd probeer ik een balans te vinden tussen een sociaal leven, mijn hobby’s, sport èn probeer ik mijn huishouden enigszins op rolletjes te laten lopen. Jullie kennen het vast wel? Drukdrukdruk, rennen, vliegen en weinig tijd voor ontspanning… of kan ik beter spanning zeggen? 😉

Tijd voor verandering!

Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor BDSM, maar het was nooit de juiste tijd of de juiste persoon om mee te experimenteren. Tot mijn huidige bedpartner…

Ik vond het nu wel eens tijd om te zoeken naar een BDSM setje. Iets wat niet al te intimiderend was om mee te beginnen. Na veel zoeken, wikken en wegen stuitte ik op de Beau Bedset Deluxe. En ja, deluxe is ze zeker!

Het setje bestaat uit handboeien, een plaagveertje, een oogmaskertje en een mini massagewand. Alles wat wij nodig hadden om ons avontuur te beginnen!

Kriebels in mijn buik…

Met kriebels in mijn buik opende ik het pakketje waar de Beau Bedset Deluxe in zat. Allereerst wil ik even zeggen dat de opbergdoos er prachtig uitziet. Heel mooi en discreet. Als je de doos open maakt zit alles heel netjes op zijn plek. Het kanten detail op het oogmaskertje en de handboeien is heel elegant.

Een zwoele zomeravond

Het was een zwoele zomeravond, en wij hadden afgesproken om de Beau Bedset Deluxe uit te testen. Het raam van de slaapkamer stond op een kiertje, om het zomerse avondbriesje binnen te laten. Sorry buren, want waarschijnlijk hebben jullie kunnen meegenieten van ons eerste BDSM-avontuur.

“Handen boven je hoofd houden”

Ze zoende mij, en dwaalde plagerig af naar mijn nek – terwijl ik haar lippen nog achtervolgde met de mijne. Ze beet en kustte mijn nek, omdat ze weet dat ik daar zo opgewonden van word.

Toen pakte ze de handboeien erbij. Het satijn aan de binnenkant was zacht en koel terwijl het over mijn warme huid gleed. Ze maakte het klittenband vast, waardoor mijn bewegingsvrijheid was afgenomen. Ze duwde mijn armen langzaam naar boven, tot ze boven mijn hoofd rustten. “Handen boven je hoofd houden, anders krijg je straf.” Fluisterde ze plagend in mijn oor. Vervolgens deed ze ook het oogmaskertje bij me om. Het bandje is van elastiek, deze drukte gelukkig totaal niet in mijn vel. Hij zat net zo comfortabel als een slaapmaskertje.

Toen voelde ik ineens het plaagveertje. Over mijn nek, decolleté, naar boven vanaf mijn schouders tot de topjes van mijn vingers. Ik kreeg overal kippenvel, wat een heerlijke sensatie! Het plaagveertje dwaalde af naar beneden, over mijn tepels die ineens op scherp stonden. De sensatie was alles en niks tegelijk. Het voelde als een bitterzoete marteling.

Zo gespannen als een elastiekje

Ik was zo opgewonden dat ik niet meer wist wat ik met mezelf aan moest. Toen zette ze ineens de massager tegen mijn clitoris aan. Het voelde zo intens! Ik was zo gespannen als een elastiekje. Het voelde na alleen een beetje teasen alsof deze elk moment kon knappen door de eerste vibraties.

Mijn bedpartner begon te spelen met de verschillende vibratiestanden, en ze plaagde me met verschillende patronen. Telkens als ik bijna mijn hoogtepunt bereikte, haalde ze de massager van mijn clitoris af, of veranderde ze van stand. Ze maakte mij gek van verlangen. De massager mag dan klein en schattig zijn, maar laat je niet misleiden! Haar vibraties zijn echt ontzettend krachtig.

Een intens orgasme

Wij spelen in de slaapkamer wel vaker met onze machtsverhouding, maar deze keer heb ik haar gesmeekt om mij te laten komen, zo (heerlijk) wanhopig werd ik. Ze bouwde de spanning weer op, en dit keer liet ze me komen, tot een heerlijk tenenkrullend orgasme. Ik heb er nog spierpijn van in mijn kuiten ;-).

Toen ik eindelijk weer op adem was, keek ze me plagerig aan en zei ze: “Schatje, je hebt je armen verplaatst. Misschien moet ik je de volgende keer wat harder aanpakken…”

Met dit in het vooruitzicht, ga ik verder op mijn BDSM-avontuur. Beau Bedset Deluxe, ik weet zeker dat ik jou er nog heel vaak bij pak. Jij zal zeker geen stof vangen in mijn Nachtkastje.

Deze set is echt voor iedereen

Of je nou single bent, of een relatie hebt. Hetero of queer. En wat je genderidentiteit ook is, deze set is voor iedereen te gebruiken. Binnenkort wil ik de massager eens gebruiken voor (you guessed it!) massages. Normaal zeg ik: bij twijfel, niet doen. Maar in het geval van de Beau Bedset Deluxe, bij twijfel: zeker wel doen! Je gaat er geen spijt van krijgen.

Gerelateerde blogs
Review | Abracadabra

Met een opgewonden glimlach op mijn gezicht betrad ik de huiskamer. Het pakketje had ik stevig onder mijn arm geklemd. Eenmaal geopend, ontvouwde zich voor mijn ogen een prachtige toybag, uitgevoerd in een diepblauwe kleur die werkelijk verbluffend was. Mijn nieuwsgierigheid werd onmiddellijk gewekt – wat voor schat zou zich verbergen in dit prachtige tasje? […]

Lees verder...
Review | Fayenne

Nog voor het gebruik van Fayenne, werd ik al erg enthousiast door het aanzicht van deze toy. Ze is redelijk klein en oogt daardoor niet als een toy die wellicht tijdens de penetratieseks in de weg zou liggen. Zelf vind ik dit belangrijk, omdat ik de toy zowel alleen, als met mijn partner wil kunnen […]

Lees verder...
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...