Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Bullet Sensation

Review | Bullet Sensation

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Jeanette.

Hoog tijd om daar mee te gaan experimenteren!

“Al heel lang wilde ik graag een toy hebben die ik samen met mijn man kon gebruiken. Inmiddels heb ik al wel het en ander in mijn nachtkastje liggen.. Maar iets dat we samen kunnen gebruiken, dat zit er nog niet echt tussen. Na 23 jaar samen te zijn, vind ik het nu wel hoog tijd om daar mee te gaan experimenteren!

Toen mij gevraagd werd of ik de Bullet Sensation wilde uitproberen, riep ik natuurlijk enthousiast ja! Ik moest alleen nog een manier bedenken om mijn man ermee te verrassen.

Zodra de Bullet Sensation werd geleverd, heb ik haar gauw aan de oplader gelegd terwijl mijn man aan het werk was. Gelukkig laadt ze supersnel op binnen anderhalf uur. Hij mocht haar natuurlijk nog niet zien, anders was het geen verrassing meer!”

Ik hoefde het hem geen tweede keer te vragen

“Die avond vroeg ik hem om samen met mij op tijd naar bed te gaan. Met een dikke knipoog erbij, dus ik hoefde het hem geen tweede keer te vragen. Eenmaal in de slaapkamer, heb ik hem geblinddoekt en naar het bed begeleid. Hij was verrast, want zo vaak krijgt hij geen blinddoek voor.

Hij stelde veel vragen omdat hij natuurlijk erg nieuwsgierig was geworden naar wat ik met hem van plan was. Ik wilde het hem liever laten voelen, dan dat ik hem vertelde wat er ging gebeuren…

Toen hij eenmaal lekker lag, pakte ik de Bullet Sensation erbij en zette haar aan. Eerst zonder opzetstuk, maar die had ik wel vast klaargelegd. Net zoals bij de party’s van Ladies Night gebeurt, zette ik haar eerst bij hem op de neus. Hij schrok eerst, want hij had dit niet verwacht. Hij wilde haar pakken, maar zijn handen mochten van mij nog niet meedoen.

Aangemoedigd door zijn enthousiasme, ging ik verder naar beneden

Ik ging langs zijn hals naar beneden richting zijn tepels. Nadat hij eerst wat onwennig reageerde, merkte ik al redelijk snel op dat hij het ook wel erg lekker vond voelen. Nadat ik haar opzetstukje erop gedaan had, zette ik de Bullet Sensation weer op zijn tepels. Dit gaf hem weer een heel ander gevoel dan zonder opzetstukje. Aangemoedigd door zijn enthousiasme, ging ik verder naar beneden.”

“Ik pakte de Ladies Glide erbij en smeerde hem eerst lekker in, zodat alles lekker glad was. Voorzichtig zette ik de Bullet Sensation tegen zijn perineum zodat hij aan het gevoel kon wennen. Vanuit daar ging ik verder, op weg naar zijn toompje. Nog steeds in het eerste van de 9 trilstandjes zodat hij aan het speeltje kon wennen, maar wat genoot hij en ik genoot net zo hard met hem mee!”

Hij was zo nieuwsgierig dat hij de blinddoek af deed

“Langzaam ging ik alle standjes van de Bullet Sensation af en bij elk nieuw standje, hoorde ik een diepe zucht. Uiteindelijk was hij zo nieuwsgierig dat hij de blinddoek af deed en wel eens wilde zien waarmee ik hem zo verwende. Hij was aangenaam verrast toen hij het speeltje zag. Mooi klein formaat, maar oh zo krachtig.

Inmiddels wilde ik zelf ook graag ervaren hoe het speeltje aanvoelde. Alsof mijn man mijn gedachten kon lezen, zei hij me om lekker op mijn rug te gaan liggen. Op mijn tepels voelde ze al heel erg lekker aan, met en zonder opzetstukje. Ik ben een van de vrouwen die enkel een orgasme kan krijgen van clitorale stimulatie. Daar is dit speeltje fantastisch voor!”

Samen op avontuur in de douche

“Ze is ook goed te gebruiken als je samen aan het vrijen bent! Door haar formaat, zit zij niet in de weg en is ze ook niet hinderlijk aanwezig. Je wordt niet snel afgeleid, omdat ze weinig geluid maakt. En ohja, het scheelt een lamme hand. 😉

Daarna gingen we samen onder de douche en natuurlijk mocht de Bullet Sensation ook mee onder de douche. Daar zijn we samen op avontuur gegaan om te kijken welke lekkere plekjes we nog meer konden stimuleren met haar. Geloof me, dat zijn er genoeg!

Door een toy enkel met water schoon te maken onder de douche, wordt ze niet écht schoon. Na het douchen, heb ik haar daarom afgedroogd en royaal schoongemaakt met de toycleaner. Nadat ze was opgedroogd, heb ik haar in de luxe toybag opgeborgen waarin zij wordt geleverd. De Bullet Sensation heb ik trouwens bij mijn man in zijn nachtkastje gelegd, in plaats van in die van mij…”

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...