Vandaag besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Bullet Sensation

Review | Bullet Sensation

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Jeanette.

Hoog tijd om daar mee te gaan experimenteren!

“Al heel lang wilde ik graag een toy hebben die ik samen met mijn man kon gebruiken. Inmiddels heb ik al wel het en ander in mijn nachtkastje liggen.. Maar iets dat we samen kunnen gebruiken, dat zit er nog niet echt tussen. Na 23 jaar samen te zijn, vind ik het nu wel hoog tijd om daar mee te gaan experimenteren!

Toen mij gevraagd werd of ik de Bullet Sensation wilde uitproberen, riep ik natuurlijk enthousiast ja! Ik moest alleen nog een manier bedenken om mijn man ermee te verrassen.

Zodra de Bullet Sensation werd geleverd, heb ik haar gauw aan de oplader gelegd terwijl mijn man aan het werk was. Gelukkig laadt ze supersnel op binnen anderhalf uur. Hij mocht haar natuurlijk nog niet zien, anders was het geen verrassing meer!”

Ik hoefde het hem geen tweede keer te vragen

“Die avond vroeg ik hem om samen met mij op tijd naar bed te gaan. Met een dikke knipoog erbij, dus ik hoefde het hem geen tweede keer te vragen. Eenmaal in de slaapkamer, heb ik hem geblinddoekt en naar het bed begeleid. Hij was verrast, want zo vaak krijgt hij geen blinddoek voor.

Hij stelde veel vragen omdat hij natuurlijk erg nieuwsgierig was geworden naar wat ik met hem van plan was. Ik wilde het hem liever laten voelen, dan dat ik hem vertelde wat er ging gebeuren…

Toen hij eenmaal lekker lag, pakte ik de Bullet Sensation erbij en zette haar aan. Eerst zonder opzetstuk, maar die had ik wel vast klaargelegd. Net zoals bij de party’s van Ladies Night gebeurt, zette ik haar eerst bij hem op de neus. Hij schrok eerst, want hij had dit niet verwacht. Hij wilde haar pakken, maar zijn handen mochten van mij nog niet meedoen.

Aangemoedigd door zijn enthousiasme, ging ik verder naar beneden

Ik ging langs zijn hals naar beneden richting zijn tepels. Nadat hij eerst wat onwennig reageerde, merkte ik al redelijk snel op dat hij het ook wel erg lekker vond voelen. Nadat ik haar opzetstukje erop gedaan had, zette ik de Bullet Sensation weer op zijn tepels. Dit gaf hem weer een heel ander gevoel dan zonder opzetstukje. Aangemoedigd door zijn enthousiasme, ging ik verder naar beneden.”

“Ik pakte de Ladies Glide erbij en smeerde hem eerst lekker in, zodat alles lekker glad was. Voorzichtig zette ik de Bullet Sensation tegen zijn perineum zodat hij aan het gevoel kon wennen. Vanuit daar ging ik verder, op weg naar zijn toompje. Nog steeds in het eerste van de 9 trilstandjes zodat hij aan het speeltje kon wennen, maar wat genoot hij en ik genoot net zo hard met hem mee!”

Hij was zo nieuwsgierig dat hij de blinddoek af deed

“Langzaam ging ik alle standjes van de Bullet Sensation af en bij elk nieuw standje, hoorde ik een diepe zucht. Uiteindelijk was hij zo nieuwsgierig dat hij de blinddoek af deed en wel eens wilde zien waarmee ik hem zo verwende. Hij was aangenaam verrast toen hij het speeltje zag. Mooi klein formaat, maar oh zo krachtig.

Inmiddels wilde ik zelf ook graag ervaren hoe het speeltje aanvoelde. Alsof mijn man mijn gedachten kon lezen, zei hij me om lekker op mijn rug te gaan liggen. Op mijn tepels voelde ze al heel erg lekker aan, met en zonder opzetstukje. Ik ben een van de vrouwen die enkel een orgasme kan krijgen van clitorale stimulatie. Daar is dit speeltje fantastisch voor!”

Samen op avontuur in de douche

“Ze is ook goed te gebruiken als je samen aan het vrijen bent! Door haar formaat, zit zij niet in de weg en is ze ook niet hinderlijk aanwezig. Je wordt niet snel afgeleid, omdat ze weinig geluid maakt. En ohja, het scheelt een lamme hand. 😉

Daarna gingen we samen onder de douche en natuurlijk mocht de Bullet Sensation ook mee onder de douche. Daar zijn we samen op avontuur gegaan om te kijken welke lekkere plekjes we nog meer konden stimuleren met haar. Geloof me, dat zijn er genoeg!

Door een toy enkel met water schoon te maken onder de douche, wordt ze niet écht schoon. Na het douchen, heb ik haar daarom afgedroogd en royaal schoongemaakt met de toycleaner. Nadat ze was opgedroogd, heb ik haar in de luxe toybag opgeborgen waarin zij wordt geleverd. De Bullet Sensation heb ik trouwens bij mijn man in zijn nachtkastje gelegd, in plaats van in die van mij…”

Gerelateerde blogs
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...
Review | Giullize

Laatst was ik aan het rondsnuffelen op de website van Nachtkastje. Zelf was ik niet zozeer op zoek naar iets, tot dat ik Giullize voorbij zag komen… Gelijk heb ik haar besteld, toen was het even afwachten. Op donderdag ging de deurbel, met een smile van oor tot oor opende ik de voordeur, waar een […]

Lees verder...
Review | Aisha

Toen ik Aisha binnenkreeg was mijn eerste indruk: ‘Oh, wat is ze schattig!’ Hierbij moet ik wel zeggen, als later de ervaring volgt met deze toy, dan neem ik deze woorden nog wel terug! Haar kleur is fantastisch. I love purple toys. Het materiaal is zacht en voelt heel fijn aan. Aisha is glad dus […]

Lees verder...