Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Dreamliner Cockring

Review | Dreamliner Cockring

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door LadiesNight consulente Ronja.

Yes! Wat was ik blij dat ik Dreamliner Cockring mocht testen. Ik kon dan ook niet wachten tot de pakketbezorger het pakketje zou brengen. Gelukkig werd hij snel en discreet bezorgd. Eenmaal aangenomen, wist ik niet hoe snel ik het doosje open moest maken om hem aan de oplader te leggen. Doosje open, luxe toybag open… Wow, wat een mooi speeltje! Wat me meteen opviel, was de mooie groene kleur en heel fijn materiaal. Ook het geribbelde gedeelte leek mij heel fijn. Dit speeltje zou wel eens een nieuwe favoriet kunnen worden.

Ons seksleven weer even “opspicen”

Die avond zou ik mijn partner ermee verrassen, wat had ik daar zin in. Na de geboorte van onze jongste zoon, zat ons seksleven echt wel een beetje in een dip. De zin was er wel, maar de energie was ver te zoeken. Daarom leek deze cockring mij perfect om het tussen de lakens eens flink “op te spicen”. Van het idee alleen al, kreeg ik al zin.

De dag kroop voorbij. Eenmaal opgeladen, verstopte ik Dreamliner Cockring in mijn nachtkastje. Is het al bedtijd? Na het eten ga ik alvast douchen en zorg dat ik lekker ruik, zodat ik er straks helemaal klaar voor ben. Als ik beneden kom, kijkt mijn partner mij indringend aan. Ik ken die blik…. Zou het komen door mijn Feromonen Parfum Seductive? Zo te zien zijn we beide wel toe aan een avondje quality time. Nu nog even geduld, totdat we het rijk alleen hebben en alle kids lekker liggen te slapen, zodat we ongestoord onze gang kunnen gaan. We drinken een wijntje en gaan daarna snel naar boven.

In de mood

Manlief springt nog even onder de douche, wat mij goed uitkomt, zo heb ik de tijd om nog een sexy lingeriesetje aan te trekken. Ik wacht met smart tot hij terugkomt. Gelukkig heeft hij niet veel tijd nodig en verschijnt hij al snel naakt in de deuropening. BINGO! Al snel valt zijn oog op het zwarte zakje op het bed…. “Wat is dat?” Vraagt hij. “Daar kom je zo wel achter”, zeg ik. Hij komt bij me op bed liggen, we zoenen en ik voel dat hij net zo in de mood is als ik.

“Maak het zakje maar open”, fluister ik zacht in zijn oor. Hij opent de toybag en is blij verrast. Ik vertel hem dat we deze eens goed mogen gaan testen. Daar is hij wel voor in. Hij pakt de Ladies Glide van het nachtkastje. Met een beetje glijmiddel gaat het omdoen van een cockring zoveel prettiger. Zo die zit…. Wat ziet het er indrukwekkend uit zo. Vervolgens smeert hij een beetje Ladies Glide op mijn clitoris en op het speeltje. Als hij in vol formaat bij me naar binnen dringt, zetten we het speeltje aan.

Genieten met Dreamliner Cockring

Zo, dit is fijn! De trilling is perfect: niet te hard en niet te zacht. Door de vorm blijft hij precies tussen mijn schaamlippen op mijn clitoris liggen. Heerlijk! We spelen wat met de knopjes om even te voelen wat het speeltje allemaal kan. Damn.. ik kom al bijna klaar. Even rustig aan – terug naar het eerste standje. We vrijen langzaam en we genieten beide volop. Dit hadden we echt even nodig! We proberen nog een andere positie, vooral om onze orgasmes nog even uit te stellen, om vervolgens te eindigen zoals we zijn begonnen. We kunnen het beide niet langer houden en komen tegelijkertijd heftig klaar. Het was lang geleden dat we samen zo genoten hebben. Als we weer op adem zijn gekomen, vertelde manlief dat hij ook erg had genoten van het speeltje. Vooral dat hij erg praktisch is in gebruik (het blijft toch een man hè).

Als we de volgende ochtend wakker worden, ligt het speeltje als stille getuige nog op mijn nachtkastje. Voordat de kids wakker worden, maak ik hem schoon met Toycleaner en berg hem op. Dit speeltje gaan we zeker vaker gebruiken! Als ik in de spiegel kijk, zie ik een grote glimlach. Deze dag kom ik fluitend door.

Volgende week gaan we op vakantie, driemaal raden wat ik heb ingepakt… ;-).

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...