Voor 21:00 besteld, maandag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Dreamliner Cockring

Review | Dreamliner Cockring

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door LadiesNight consulente Ronja.

Yes! Wat was ik blij dat ik Dreamliner Cockring mocht testen. Ik kon dan ook niet wachten tot de pakketbezorger het pakketje zou brengen. Gelukkig werd hij snel en discreet bezorgd. Eenmaal aangenomen, wist ik niet hoe snel ik het doosje open moest maken om hem aan de oplader te leggen. Doosje open, luxe toybag open… Wow, wat een mooi speeltje! Wat me meteen opviel, was de mooie groene kleur en heel fijn materiaal. Ook het geribbelde gedeelte leek mij heel fijn. Dit speeltje zou wel eens een nieuwe favoriet kunnen worden.

Ons seksleven weer even “opspicen”

Die avond zou ik mijn partner ermee verrassen, wat had ik daar zin in. Na de geboorte van onze jongste zoon, zat ons seksleven echt wel een beetje in een dip. De zin was er wel, maar de energie was ver te zoeken. Daarom leek deze cockring mij perfect om het tussen de lakens eens flink “op te spicen”. Van het idee alleen al, kreeg ik al zin.

De dag kroop voorbij. Eenmaal opgeladen, verstopte ik Dreamliner Cockring in mijn nachtkastje. Is het al bedtijd? Na het eten ga ik alvast douchen en zorg dat ik lekker ruik, zodat ik er straks helemaal klaar voor ben. Als ik beneden kom, kijkt mijn partner mij indringend aan. Ik ken die blik…. Zou het komen door mijn Feromonen Parfum Seductive? Zo te zien zijn we beide wel toe aan een avondje quality time. Nu nog even geduld, totdat we het rijk alleen hebben en alle kids lekker liggen te slapen, zodat we ongestoord onze gang kunnen gaan. We drinken een wijntje en gaan daarna snel naar boven.

In de mood

Manlief springt nog even onder de douche, wat mij goed uitkomt, zo heb ik de tijd om nog een sexy lingeriesetje aan te trekken. Ik wacht met smart tot hij terugkomt. Gelukkig heeft hij niet veel tijd nodig en verschijnt hij al snel naakt in de deuropening. BINGO! Al snel valt zijn oog op het zwarte zakje op het bed…. “Wat is dat?” Vraagt hij. “Daar kom je zo wel achter”, zeg ik. Hij komt bij me op bed liggen, we zoenen en ik voel dat hij net zo in de mood is als ik.

“Maak het zakje maar open”, fluister ik zacht in zijn oor. Hij opent de toybag en is blij verrast. Ik vertel hem dat we deze eens goed mogen gaan testen. Daar is hij wel voor in. Hij pakt de Ladies Glide van het nachtkastje. Met een beetje glijmiddel gaat het omdoen van een cockring zoveel prettiger. Zo die zit…. Wat ziet het er indrukwekkend uit zo. Vervolgens smeert hij een beetje Ladies Glide op mijn clitoris en op het speeltje. Als hij in vol formaat bij me naar binnen dringt, zetten we het speeltje aan.

Genieten met Dreamliner Cockring

Zo, dit is fijn! De trilling is perfect: niet te hard en niet te zacht. Door de vorm blijft hij precies tussen mijn schaamlippen op mijn clitoris liggen. Heerlijk! We spelen wat met de knopjes om even te voelen wat het speeltje allemaal kan. Damn.. ik kom al bijna klaar. Even rustig aan – terug naar het eerste standje. We vrijen langzaam en we genieten beide volop. Dit hadden we echt even nodig! We proberen nog een andere positie, vooral om onze orgasmes nog even uit te stellen, om vervolgens te eindigen zoals we zijn begonnen. We kunnen het beide niet langer houden en komen tegelijkertijd heftig klaar. Het was lang geleden dat we samen zo genoten hebben. Als we weer op adem zijn gekomen, vertelde manlief dat hij ook erg had genoten van het speeltje. Vooral dat hij erg praktisch is in gebruik (het blijft toch een man hè).

Als we de volgende ochtend wakker worden, ligt het speeltje als stille getuige nog op mijn nachtkastje. Voordat de kids wakker worden, maak ik hem schoon met Toycleaner en berg hem op. Dit speeltje gaan we zeker vaker gebruiken! Als ik in de spiegel kijk, zie ik een grote glimlach. Deze dag kom ik fluitend door.

Volgende week gaan we op vakantie, driemaal raden wat ik heb ingepakt… ;-).

Gerelateerde blogs
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...
Review | Giullize

Laatst was ik aan het rondsnuffelen op de website van Nachtkastje. Zelf was ik niet zozeer op zoek naar iets, tot dat ik Giullize voorbij zag komen… Gelijk heb ik haar besteld, toen was het even afwachten. Op donderdag ging de deurbel, met een smile van oor tot oor opende ik de voordeur, waar een […]

Lees verder...
Review | Aisha

Toen ik Aisha binnenkreeg was mijn eerste indruk: ‘Oh, wat is ze schattig!’ Hierbij moet ik wel zeggen, als later de ervaring volgt met deze toy, dan neem ik deze woorden nog wel terug! Haar kleur is fantastisch. I love purple toys. Het materiaal is zacht en voelt heel fijn aan. Aisha is glad dus […]

Lees verder...