Voor 22:00 besteld, woensdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Dreamliner Massager

Review | Dreamliner Massager

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door LadiesNight consulente Nikita.

YES!! Ik werd gevraagd of ik interesse had om een nieuwe toy uit te proberen.. “Ja, maar natuurlijk!” was mijn antwoord. Als consulente van LadiesNight is dit natuurlijk stiekem een droom. Zeg nou zelf, wie wilt er nou niet een nieuwe toy uitproberen?! Wanneer ik LadiesNight party’s geef, vraag ik me vaker af hoe een toy zou zijn en fantaseer ik weleens om er één uit te proberen. Zeg nou zelf, ik heb best veel geluk dat ik zo veel verschillende speeltjes in mijn handen mag houden. Ik zou willen dat ik privé ook zo’n kinky koffer had. Met net zo’n mooie, uitgebreide collectie toys als die ik aanbied op party’s.

Ben je geïnteresseerd geraakt in mijn hobby/werk of wil je gewoon ook een avond vol plezier met onze mooie, uitgebreide collectie? Boek dan snel een party of kom gewoon gezellig in ons team werken. Wie weet ben jij de volgende die een mooie toy mag uitproberen!

Wat een knapperd!

Na drie dagen kwam dan eindelijk de toy, die ik mocht uitproberen, binnen! Ik kon niet wachten om het doosje uit te pakken en om de toy te kunnen testen. Ik rende naar boven, naar mijn slaapkamer, haalde Dreamliner Massager uit de luxe toybag. WAUW!!! Wat een knapperd. Mooie groene kleur, zacht en een mooi patroon. De knopjes zijn ook duidelijk te zien en wijzen de juiste kant op, zodat je weet welke je aanzet. Wat ben ik toch nieuwsgierig en benieuwd naar deze toy! “Daar gaan we dan”, dacht ik bij mezelf. Ik probeerde de knopjes en voelde met mijn hand wat ze doet en hoe hard ze trilt.

Massage gedeelte met balletjes

Dreamliner Massager is aan twee kanten te gebruiken. Vooral naar het massage gedeelte was ik zeer benieuwd. De balletjes draaien én trillen, dit geeft een fijn gevoel. Je kan zelf bepalen hoe hard je haar laat trillen en welke plekjes je gaat masseren. Doordat ze zo zacht aanvoelt, kan je haar overal gebruiken. Ook op je intieme plekken, zoals je clitoris. Heerlijk! Na wat gespeeld te hebben met de massager, was ik nieuwsgierig geworden wat ze me nog meer zou kunnen bieden.

Dreamliner Massager brengt mij naar een hoogtepunt

Het vaginale deel is zeer krachtig en heeft veel verschillende trilstanden. Qua geluid is ze niet heel storend of hard. Ja, ze maakt wat geluid, maar het is niet storend en je wordt hierdoor niet afgeleid. Ik was helemaal voorbereid. Naast me lag de Ladies Glide klaar om in actie te komen. Zelf was ik al helemaal relaxed van de massager. Ik was klaar om te gaan genieten! Beetje Ladies Glide erop en nu dan echt uittesten. WAUW!! Wat is deze fijn! De juiste trillingen en genoeg plezier om mijn genot tot een hoogtepunt te brengen.

Ook is Dreamliner Massager waterproof. Nou dat laat ik me geen tweede keer vertellen. Mijn partner vroeg me al een langere tijd om hem te masseren en een zwoele avond te beleven. Dit was mijn kans! Terwijl hij zich stond te douchen, maakte ik me klaar om hem onder de douche te verassen. Stilletjes stond ik achter hem. Met de massage balletjes ging ik langzaam te werk. Ik begon in zijn nek en ging langzaam naar beneden over zijn rug. Hij bleef geduldig staan en ik zag aan hem dat hij genoot. Na een tijdje me de massage balletjes te hebben staan masseren, voelde hij zich relaxed en was hij nieuwsgierig naar het speeltje geworden. We wisselde af en hij masseerde mij met de massage balletjes.

Langzaam raakten we samen heel erg opgewonden en van het één kwam het ander ;-). Conclusie: de massage balletjes hadden hun werk goed gedaan!

Gerelateerde blogs
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...
Review | Giullize

Laatst was ik aan het rondsnuffelen op de website van Nachtkastje. Zelf was ik niet zozeer op zoek naar iets, tot dat ik Giullize voorbij zag komen… Gelijk heb ik haar besteld, toen was het even afwachten. Op donderdag ging de deurbel, met een smile van oor tot oor opende ik de voordeur, waar een […]

Lees verder...