Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Dreamliner Massager

Review | Dreamliner Massager

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door LadiesNight consulente Nikita.

YES!! Ik werd gevraagd of ik interesse had om een nieuwe toy uit te proberen.. “Ja, maar natuurlijk!” was mijn antwoord. Als consulente van LadiesNight is dit natuurlijk stiekem een droom. Zeg nou zelf, wie wilt er nou niet een nieuwe toy uitproberen?! Wanneer ik LadiesNight party’s geef, vraag ik me vaker af hoe een toy zou zijn en fantaseer ik weleens om er één uit te proberen. Zeg nou zelf, ik heb best veel geluk dat ik zo veel verschillende speeltjes in mijn handen mag houden. Ik zou willen dat ik privé ook zo’n kinky koffer had. Met net zo’n mooie, uitgebreide collectie toys als die ik aanbied op party’s.

Ben je geïnteresseerd geraakt in mijn hobby/werk of wil je gewoon ook een avond vol plezier met onze mooie, uitgebreide collectie? Boek dan snel een party of kom gewoon gezellig in ons team werken. Wie weet ben jij de volgende die een mooie toy mag uitproberen!

Wat een knapperd!

Na drie dagen kwam dan eindelijk de toy, die ik mocht uitproberen, binnen! Ik kon niet wachten om het doosje uit te pakken en om de toy te kunnen testen. Ik rende naar boven, naar mijn slaapkamer, haalde Dreamliner Massager uit de luxe toybag. WAUW!!! Wat een knapperd. Mooie groene kleur, zacht en een mooi patroon. De knopjes zijn ook duidelijk te zien en wijzen de juiste kant op, zodat je weet welke je aanzet. Wat ben ik toch nieuwsgierig en benieuwd naar deze toy! “Daar gaan we dan”, dacht ik bij mezelf. Ik probeerde de knopjes en voelde met mijn hand wat ze doet en hoe hard ze trilt.

Massage gedeelte met balletjes

Dreamliner Massager is aan twee kanten te gebruiken. Vooral naar het massage gedeelte was ik zeer benieuwd. De balletjes draaien én trillen, dit geeft een fijn gevoel. Je kan zelf bepalen hoe hard je haar laat trillen en welke plekjes je gaat masseren. Doordat ze zo zacht aanvoelt, kan je haar overal gebruiken. Ook op je intieme plekken, zoals je clitoris. Heerlijk! Na wat gespeeld te hebben met de massager, was ik nieuwsgierig geworden wat ze me nog meer zou kunnen bieden.

Dreamliner Massager brengt mij naar een hoogtepunt

Het vaginale deel is zeer krachtig en heeft veel verschillende trilstanden. Qua geluid is ze niet heel storend of hard. Ja, ze maakt wat geluid, maar het is niet storend en je wordt hierdoor niet afgeleid. Ik was helemaal voorbereid. Naast me lag de Ladies Glide klaar om in actie te komen. Zelf was ik al helemaal relaxed van de massager. Ik was klaar om te gaan genieten! Beetje Ladies Glide erop en nu dan echt uittesten. WAUW!! Wat is deze fijn! De juiste trillingen en genoeg plezier om mijn genot tot een hoogtepunt te brengen.

Ook is Dreamliner Massager waterproof. Nou dat laat ik me geen tweede keer vertellen. Mijn partner vroeg me al een langere tijd om hem te masseren en een zwoele avond te beleven. Dit was mijn kans! Terwijl hij zich stond te douchen, maakte ik me klaar om hem onder de douche te verassen. Stilletjes stond ik achter hem. Met de massage balletjes ging ik langzaam te werk. Ik begon in zijn nek en ging langzaam naar beneden over zijn rug. Hij bleef geduldig staan en ik zag aan hem dat hij genoot. Na een tijdje me de massage balletjes te hebben staan masseren, voelde hij zich relaxed en was hij nieuwsgierig naar het speeltje geworden. We wisselde af en hij masseerde mij met de massage balletjes.

Langzaam raakten we samen heel erg opgewonden en van het één kwam het ander ;-). Conclusie: de massage balletjes hadden hun werk goed gedaan!

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...