Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Review | Dreamliner Plug

Review | Dreamliner Plug

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door LadiesNight consulente Celicia

Wat ontzettend leuk dat ik of eigenlijk wij (aangezien wij al onze speeltjes samen uitproberen) dit prachtige speeltje genaamd ‘Dreamliner Plug‘ mochten uittesten. Toen de pakketbezorger aan onze deur stond, waren wij zelf niet thuis dus hij bracht dit pakketje naar een afhaalpunt. Na het zien van de e-mail dat het pakketje daar was gebracht, zijn wij samen met een glimlach op onze gezichten op pad gegaan om het doosje op te halen. 

Laat het voorspel beginnen

Eenmaal thuis aangekomen, heb ik het doosje in de achtertuin al opengemaakt, omdat ik niet kon wachten tot we binnen waren om hem te zien en te voelen. Wat een prachtig uiterlijk en mooie kleur heeft deze topper, letterlijk en figuurlijk.

Het voorspel begon al met elkaar wat plagende opmerkingen te geven, zoals: “nou schatje, vanavond zal ik jou eens lekker onder handen nemen”. Waarna ik direct terug kreeg, “waarom bij mij? Ik dacht hem vooral bij jou te gaan gebruiken”.

De avond was aangebroken en tijdens de afwas ging ons voorspel alweer verder. Hij gaf mij tedere kusjes in m’n nek en streelde door mijn haren. Wij konden niet meer van elkaar afblijven. Het wachten was op de klok die half acht sloeg, waarna ik onze dochter naar bed kon brengen en daarna kon de pret beginnen.

Van clitorale stimulatie naar anale stimulatie

De Ladies Glide en Special Glide had mijn man ondertussen al klaargezet. Daarmee wordt het flink wat aangenamer om met elkaar en de plug te gaan spelen. We zijn elkaar heerlijk gaan plagen met onze monden en vingers door middel van kusjes, likjes en strelingen. Mijn man teasde mij ook met de plug, die ging over mijn tepels, mijn vulva, mijn clitoris, mijn perineum en mijn anus. Hmmm.. dat voelde al heel erg aangenaam en bracht mij nog meer in de stemming. Hierdoor raakte ik al mega goed in de mood, wat ook enorm belangrijk is alvorens je deze mooie Dreamliner Plug anaal gaat gebruiken.

De stemming zat er al flink in en het werd voor mij nog beter, doordat we elkaar flink zoenden. Tongzoenen vind ik namelijk het allerbeste en makkelijkste om als voorspel in te zetten en dat slaan wij dan ook nooit over. Met de sterkste trilstand van de plug stimuleerden we mijn clitoris tot aan een heerlijk orgasme! Na dit orgasme merkten wij dat mijn anus veel toegankelijker werd, waardoor het inbrengen van deze plug ook erg makkelijk ging. Wauw… Wat voelde dit mega lekker! De seks met mijn man voelde nóg intenser met deze plug in mij. Ook hij voelde de trillingen erg goed langs zijn penis gaan. Win-win!

Nu is hij aan de beurt

Het moment van de plug heen en weer schuiven en erin en eruit halen, voelde ook mega lekker. Dit komt door de ronde vormen en uiteraard door de trillingen die hij mij geeft. Toen ik heel erg genoten had en een aantal keren klaargekomen was, was mijn man uiteraard aan de beurt en oh wat vond hij dat spannend, hihi. Natuurlijk heb ik deze mooierd eerst heel goed afgespoeld en de Toycleaner gebruikt om al mijn bacteriën te verwijderen. 

Mijn man ging op z’n rug liggen en ik verwende hem met de Ladies Glide. Daarbij liet ik de triller langs zijn eikel, schacht, toompje, ballen en zijn perineum gaan. Dit voelde al erg fijn voor hem. Daarna heb ik hem, met nog meer Ladies Glide, een penis massage gegeven. Tussendoor maakte ik flinke aftrek bewegingen. Langzaamaan voelde ik met mijn vinger dat ook zijn anus veel meer ontspannen werd. Ik heb met de Special Glide eerst Dreamliner Plug ingesmeerd en daarna zijn anus, waardoor hij soepel naar binnen gleed. Wat was dat geweldig geil om te doen, zeg!

Dreamliner Plug is een enorme verrijking in ons seksleven

Langzaamaan bewoog ik de plug heen en weer en haalde ik hem erin en eruit. Wauw, wat lag hij daar mega lekker van te genieten. Tijdens het vrijen, toen hij de plug nog in had, voelde ik zelfs de trillingen langs zijn penis doorgaan bij mij naar binnen. Mmmm.. Ook dat was een heerlijke beleving.

Deze knappe Dreamliner Plug is voor ons dus een enorme verrijking in ons seksleven en daarmee nu ook een speeltje wat wij absoluut vaker uit ons nachtkastje zullen gaan halen. We vinden deze Dreamliner Plug echt een aanrader voor andere stellen, maar vergeet ook zeker niet dat een vrouw en een man deze leukerd ook heel goed kan gebruiken. 

Gerelateerde blogs
Review | Wine Slow Uvibe - Nachtkastje Blog

Het leven van een consulente bij LadiesNight heeft veel voordelen. Zo ben je er altijd als eerste bij als er nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van sekstoys en intieme verzorging. Je bent welkom om open en vrij te praten over seks met je collega’s en op het werk. Toen ik gevraagd werd om een […]

Review | vibrator Grace - Nachtkastje Blog

Door LadiesNight consulente Hanneke. Oh wat leuk, ik mag voor jullie Grace testen! Als LadiesNight consulente is dit natuurlijk erg leuk om te doen en ook wel een beetje ‘part of the job’. Zo kunnen wij jullie tijdens de party’s het beste informeren. Ik kreeg de Grace geleverd via de post, maar omdat ik moest […]

Review | vibrator Caressa - Nachtkastje Blog

Ik had enorm geluk, ik mocht een speeltje testen! Dat is toch een leuk voordeel van het werken voor LadiesNight, naast alle leuke party’s waar we heen mogen natuurlijk. Als bonus kan ik dan nog meer ervaringsverhalen vertellen op de party-avonden. Wie is er nou niet nieuwsgierig naar de smeuïge verhalen van iemand anders? Ik […]

Review | Dreamliner Uvibe - Nachtkastje Blog

Door LadiesNight consulente Wendy Een nieuw speeltje testen Mij werd gevraagd of ik een nieuw speeltje wilde testen en daar een review over wilde schrijven. Nou dat liet ik mij, als kersverse LadiesNight consulente, geen tweede keer vragen natuurlijk. Ik vond het zelfs een eer! Ik koos Dreamliner Uvibe uit, zodat ik die samen met […]

Review | Dreamliner Massager - Nachtkastje Blog

Door LadiesNight consulente Nikita. YES!! Ik werd gevraagd of ik interesse had om een nieuwe toy uit te proberen.. “Ja, maar natuurlijk!” was mijn antwoord. Als consulente van LadiesNight is dit natuurlijk stiekem een droom. Zeg nou zelf, wie wilt er nou niet een nieuwe toy uitproberen?! Wanneer ik LadiesNight party’s geef, vraag ik me […]