Voor 22:00 besteld, vandaag verzonden Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Review | Dreamliner Plug

Review | Dreamliner Plug

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door LadiesNight consulente Celicia

Wat ontzettend leuk dat ik of eigenlijk wij (aangezien wij al onze speeltjes samen uitproberen) dit prachtige speeltje genaamd ‘Dreamliner Plug‘ mochten uittesten. Toen de pakketbezorger aan onze deur stond, waren wij zelf niet thuis dus hij bracht dit pakketje naar een afhaalpunt. Na het zien van de e-mail dat het pakketje daar was gebracht, zijn wij samen met een glimlach op onze gezichten op pad gegaan om het doosje op te halen. 

Laat het voorspel beginnen

Eenmaal thuis aangekomen, heb ik het doosje in de achtertuin al opengemaakt, omdat ik niet kon wachten tot we binnen waren om hem te zien en te voelen. Wat een prachtig uiterlijk en mooie kleur heeft deze topper, letterlijk en figuurlijk.

Het voorspel begon al met elkaar wat plagende opmerkingen te geven, zoals: “nou schatje, vanavond zal ik jou eens lekker onder handen nemen”. Waarna ik direct terug kreeg, “waarom bij mij? Ik dacht hem vooral bij jou te gaan gebruiken”.

De avond was aangebroken en tijdens de afwas ging ons voorspel alweer verder. Hij gaf mij tedere kusjes in m’n nek en streelde door mijn haren. Wij konden niet meer van elkaar afblijven. Het wachten was op de klok die half acht sloeg, waarna ik onze dochter naar bed kon brengen en daarna kon de pret beginnen.

Van clitorale stimulatie naar anale stimulatie

De Ladies Glide en Special Glide had mijn man ondertussen al klaargezet. Daarmee wordt het flink wat aangenamer om met elkaar en de plug te gaan spelen. We zijn elkaar heerlijk gaan plagen met onze monden en vingers door middel van kusjes, likjes en strelingen. Mijn man teasde mij ook met de plug, die ging over mijn tepels, mijn vulva, mijn clitoris, mijn perineum en mijn anus. Hmmm.. dat voelde al heel erg aangenaam en bracht mij nog meer in de stemming. Hierdoor raakte ik al mega goed in de mood, wat ook enorm belangrijk is alvorens je deze mooie Dreamliner Plug anaal gaat gebruiken.

De stemming zat er al flink in en het werd voor mij nog beter, doordat we elkaar flink zoenden. Tongzoenen vind ik namelijk het allerbeste en makkelijkste om als voorspel in te zetten en dat slaan wij dan ook nooit over. Met de sterkste trilstand van de plug stimuleerden we mijn clitoris tot aan een heerlijk orgasme! Na dit orgasme merkten wij dat mijn anus veel toegankelijker werd, waardoor het inbrengen van deze plug ook erg makkelijk ging. Wauw… Wat voelde dit mega lekker! De seks met mijn man voelde nóg intenser met deze plug in mij. Ook hij voelde de trillingen erg goed langs zijn penis gaan. Win-win!

Nu is hij aan de beurt

Het moment van de plug heen en weer schuiven en erin en eruit halen, voelde ook mega lekker. Dit komt door de ronde vormen en uiteraard door de trillingen die hij mij geeft. Toen ik heel erg genoten had en een aantal keren klaargekomen was, was mijn man uiteraard aan de beurt en oh wat vond hij dat spannend, hihi. Natuurlijk heb ik deze mooierd eerst heel goed afgespoeld en de Toycleaner gebruikt om al mijn bacteriën te verwijderen. 

Mijn man ging op z’n rug liggen en ik verwende hem met de Ladies Glide. Daarbij liet ik de triller langs zijn eikel, schacht, toompje, ballen en zijn perineum gaan. Dit voelde al erg fijn voor hem. Daarna heb ik hem, met nog meer Ladies Glide, een penis massage gegeven. Tussendoor maakte ik flinke aftrek bewegingen. Langzaamaan voelde ik met mijn vinger dat ook zijn anus veel meer ontspannen werd. Ik heb met de Special Glide eerst Dreamliner Plug ingesmeerd en daarna zijn anus, waardoor hij soepel naar binnen gleed. Wat was dat geweldig geil om te doen, zeg!

Dreamliner Plug is een enorme verrijking in ons seksleven

Langzaamaan bewoog ik de plug heen en weer en haalde ik hem erin en eruit. Wauw, wat lag hij daar mega lekker van te genieten. Tijdens het vrijen, toen hij de plug nog in had, voelde ik zelfs de trillingen langs zijn penis doorgaan bij mij naar binnen. Mmmm.. Ook dat was een heerlijke beleving.

Deze knappe Dreamliner Plug is voor ons dus een enorme verrijking in ons seksleven en daarmee nu ook een speeltje wat wij absoluut vaker uit ons nachtkastje zullen gaan halen. We vinden deze Dreamliner Plug echt een aanrader voor andere stellen, maar vergeet ook zeker niet dat een vrouw en een man deze leukerd ook heel goed kan gebruiken. 

Waar ben je naar op zoek?
Gerelateerde blogs
Review | A Woman's Little Secret - Nachtkastje Blog

Daar is ze dan! Ik wist niet hoe snel ik het pakketje open moest maken. ‘A Woman’s Little Secret‘ zat in een mooie luxe toybag en haalde haar er snel uit. Mijn aller eerste reactie was letterlijk dat ik hardop zei waar mijn vriend bij zat “Oooh wauw!” En hij vroeg mij meteen wat het […]

Review | Yissa - Nachtkastje Blog

Nou, kom maar door! Sinds acht maanden ben ik consulente bij LadiesNight. Ik kan vertellen dat ik heel wat bijbaantjes heb gehad als puber, maar consulente bij LadiesNight is echt de allerleukste bijbaan! In die acht maanden heb ik vooral heel veel geleerd. Lekker bleu begonnen en inmiddels sta ik kei verzekerd te kletsen in […]

Review | Godiva - Nachtkastje Blog

Hier zeg ik zeker geen ‘nee’ tegen Of ik een speeltje wil beoordelen? Ja natuurlijk! Die vraag hoef je mij geen 2 keer te stellen. Als consulente bij LadiesNight ben ik natuurlijk gek op sekstoys. En wat doe je dan liever dan ze testen, om daarna jouw ervaringen en adviezen te delen met de dames […]

Review | Sterre - Nachtkastje Blog

Al ruim 1 jaar heb ik de leukste baan van Nederland Naast mijn werk als verpleegkundige noem en ervaar ik deze LadiesNight baan als mijn hobbybaan. Ik kan parties inplannen wanneer het mij uitkomt, krijg les van onze seksuologe Kaat Bollen en heb er een warme en zorgzame, lieve familie bij. De ervaringen en kennis die […]

Review | Euphorance - Nachtkastje Blog

Of ik een review wil schrijven? Maar natuurlijk! Op donderdag kreeg ik een mail binnen of ik een review wil schrijven voor Nachtkastje en ik mag ook nog eens kiezen welk speeltje! Na lang twijfelen, we hebben namelijk veel te veel leuks op de webshop, heb ik gekozen voor de Euphorance. Ik wist dat het […]