Voor 22:00 besteld, vandaag verzonden Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Review | Dreamliner Slip Vibe

Review | Dreamliner Slip Vibe

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door LadiesNight consulente Linn

De leukste (bij)baan die er maar bestaat!

Een speeltje testen en beoordelen? Ja natuurlijk! Als consulente van LadiesNight ben ik natuurlijk dol op seksspeeltjes, ik kan er niet genoeg van krijgen. Ik heb veel verschillende soorten speeltjes in mijn nachtkastje liggen, van clitorale en vaginale speeltjes, tot speeltjes voor de G-spot en buttplugs. Niets is voor mij te gek! Ik deel mijn ervaringen en advies over toys ook graag met de dames op een party, dat is tóch het mooiste aan deze baan.

Ondanks dat ik al veel speeltjes in mijn nachtskastje heb liggen, wist Nachtkastje.nl met een speeltje te komen wat ik nog niet had. Namelijk een speeltje wat te bedienen is op afstand. Hoe leuk is dat?!

Dreamliner Slip Vibe

Yes, de bel gaat! Daar is mijn pakketje met mijn fantastische nieuwe speeltje! Ik rende naar de voordeur, bedankte de postbezorger en deed de deur snel achter me dicht. Toen ik het pakketje opende, was ik direct verrast door de prachtige kleur en het materiaal waarvan ze is gemaakt. Doordat ze van siliconen is gemaakt, voelt ze erg zacht aan. Ik riep mijn vriend dat hij moest komen kijken en ook hij was onder de indruk van hoe zacht Dreamliner Slip Vibe is. Toen we lazen dat het speeltje waterproof is, konden we niet wachten om haar te testen. We besloten in het weekend een spa te bezoeken om daar in het openbaar het speeltje te gaan gebruiken.

Een heel heet bubbelbad

Het was eindelijk zaterdagavond, hier had ik al dagen naar uitgekeken. Samen met mijn vriend pakte we onze spullen in om naar de spa te gaan. Badslippers, badjassen, zwemkleding, handdoeken, shampoo én natuurlijk het nieuwe speeltje. Alles ging in een grote big shopper. Eenmaal aangekomen in de spa, gingen we ons eerst omkleden in het kleedhokje. Ik plaatste Dreamliner Slip Vibe in mijn bikini broekje. Tot mijn verbazing, kon ik het speeltje nauwelijks zien zitten en bleef ze goed op haar plek wanneer ik bewoog.

We trokken onze badjassen en badslippers aan en liepen richting het bubbelbad. Perfect, er zaten nog vier andere mensen in het bad. Mijn vriend had de afstandsbediening van Dreamliner Slip Vibe in zijn dichtgeknepen hand, zodat niemand het zou zien. We gingen het bad in en mijn vriend sloeg zijn arm achter mij, zodat hij op het knopje van de afstandsbediening kon drukken terwijl niemand dit zag. Ik voelde de trilling direct tegen mijn clitoris, wat een heerlijk gevoel! Hij drukte nog een keer op de knop, waardoor ze nog iets harder begon te trillen. De trillingen voelde zo intens dat ik na een minuut of twee tegen hem moest zeggen dat hij de Slip Vibe zachter moest zetten, omdat ik anders klaar zou komen. Dit deed hij. Op het zachtste standje kon ik heerlijk genieten van de trillingen zonder dat ik klaar zou komen.

Een heerlijk, heet orgasme

Na ongeveer tien minuten in het bubbelbad te hebben gezeten met Dreamliner Slip Vibe op het zachtste standje en ik helemaal ontspannen was, verlieten de vier andere badgasten het bubbelbad. Dit was hét moment om op verdere onderzoek uit te gaan met het speeltje. Ik fluisterde in het oor van mijn vriend dat hij het speeltje wel iets harder mocht zetten. Hij drukte twee keer op het knopje, waardoor ze nu op haar krachtigst trilde. Ik voelde een scheut van hitte door mijn lijf, ik was zo opgewonden. Mijn vriend ging tegenover mij in het bubbelbad zitten om naar mij en de omgeving te kunnen kijken. Ik voelde dat ik op het punt stond om klaar te komen, dus schopte ik hem zacht tegen zijn been en keek hem recht in zijn ogen aan. Zo’n intens en spannend orgasme had ik nog nooit ervaren!

Ook voor mannen

Hoewel Dreamliner Slip Vibe speciaal is gemaakt voor de clitorale stimulatie van de vrouw, kunnen mannen dit speeltje ook zeker gebruiken. Hoe dan? Hoor ik je denken. Nou eigenlijk hetzelfde als dat vrouwen haar gebruiken. Mannen kunnen de slipvibrator ook in hun ondergoed plaatsen, een beetje naar achteren, geeft een intens gevoel. De trillingen voelt hij bij zijn ballen en perineum (het gebied tussen zijn ballen en anus). Dit is voor veel mannen een heerlijke plek om lekker verwent te worden… Zeker iets voor de volgende keer!

Waar ben je naar op zoek?
Gerelateerde blogs
Review | A Woman's Little Secret - Nachtkastje Blog

Daar is ze dan! Ik wist niet hoe snel ik het pakketje open moest maken. ‘A Woman’s Little Secret‘ zat in een mooie luxe toybag en haalde haar er snel uit. Mijn aller eerste reactie was letterlijk dat ik hardop zei waar mijn vriend bij zat “Oooh wauw!” En hij vroeg mij meteen wat het […]

Review | Yissa - Nachtkastje Blog

Nou, kom maar door! Sinds acht maanden ben ik consulente bij LadiesNight. Ik kan vertellen dat ik heel wat bijbaantjes heb gehad als puber, maar consulente bij LadiesNight is echt de allerleukste bijbaan! In die acht maanden heb ik vooral heel veel geleerd. Lekker bleu begonnen en inmiddels sta ik kei verzekerd te kletsen in […]

Review | Godiva - Nachtkastje Blog

Hier zeg ik zeker geen ‘nee’ tegen Of ik een speeltje wil beoordelen? Ja natuurlijk! Die vraag hoef je mij geen 2 keer te stellen. Als consulente bij LadiesNight ben ik natuurlijk gek op sekstoys. En wat doe je dan liever dan ze testen, om daarna jouw ervaringen en adviezen te delen met de dames […]

Review | Sterre - Nachtkastje Blog

Al ruim 1 jaar heb ik de leukste baan van Nederland Naast mijn werk als verpleegkundige noem en ervaar ik deze LadiesNight baan als mijn hobbybaan. Ik kan parties inplannen wanneer het mij uitkomt, krijg les van onze seksuologe Kaat Bollen en heb er een warme en zorgzame, lieve familie bij. De ervaringen en kennis die […]

Review | Euphorance - Nachtkastje Blog

Of ik een review wil schrijven? Maar natuurlijk! Op donderdag kreeg ik een mail binnen of ik een review wil schrijven voor Nachtkastje en ik mag ook nog eens kiezen welk speeltje! Na lang twijfelen, we hebben namelijk veel te veel leuks op de webshop, heb ik gekozen voor de Euphorance. Ik wist dat het […]