Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Review | Dreamliner Stroker

Review | Dreamliner Stroker

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door LadiesNight consulente Suzanne

Het begon weer te kriebelen, dus het was weer zo ver… Het was weer tijd voor een leuk nieuw speeltje! Niet dat de andere speeltjes versleten zijn, maar gewoon om wat variatie en genot tijdens de seks toe te voegen! Iets wat ik trouwens iedereen gun die in een relatie zit. Ik struin vaak Nachtkastje.nl door om een leuk speeltje voor ons te zoeken en dan hopelijk te vinden. Meestal heb ik daar geen moeite mee trouwens!

Vaak bestel ik iets voor mijzelf, egoïstisch hè? Of stiekem toch niet zo egoïstisch? Nee hoor, meestal vindt mijn man het ook erg leuk om met mij mee te spelen. Overigens gebruiken wij de meeste speeltjes samen, dus nee het is niet egoïstisch ;-).

Kiezen uit twee speeltjes

Dit keer was het anders. Ik kreeg namelijk de vraag of ik een speeltje wilde testen. Nou graag, tuurlijk wil ik dat! Kom maar op! De reden waarom ik gevraagd werd, is omdat ik al geruime tijd werk als consulente voor LadiesNight. Deze baan heeft mij meer liefde en uiteraard ook meer seks gebracht dan welke baan ooit! Ik kon kiezen tussen twee speeltjes. Mijn keuze was gevallen op de Dreamliner Stroker, dit is een masturbator voor mannen. Dit keer heb ik dus een speeltje gekozen voor hem! Mijn keuze viel ook op deze stroker omdat het iets was wat ik nog niet had. De keuze was dus snel gemaakt!

Gelukkig hoef ik bij Nachtkastje.nl nooit zo lang te wachten op mijn bestelling. De volgende dag stond de pakketbezorger al voor mijn deur. Dan komt het leukste, het pakketje wordt bezorgd. Een simpele, bruine doos met mijn naam en adres er op. Heel discreet, niemand heeft door wat erin jouw pakketje zit.

Uitpakken maar!

Uitpakken is natuurlijk stap één. Daar begint de voorpret al mee. Het speeltje zit in een mooie, zwarte toybag. Heel handig om de toy weer in op te bergen. Ook handig tegen nieuwsgierige kids trouwens ;-). Dreamliner Stroker heeft een hele mooie donkergroene kleur. Wat mij gelijk opvalt, is dat het materiaal heel prettig en soepel is, bijna zacht te noemen. Dan over de vorm: ik dacht dat deze wat stug zou zijn, maar dat viel wel mee, hij is zeer buigzaam eigenlijk. Dat maakt het ook weer makkelijker met schoonmaken. Dreamliner Stroker heeft maar liefst tien verschillende standjes.

Mijn man wist van niks

Ik had mijn man nog niets verteld, dus nu maar wachten op het juiste moment dat ik dit speeltje kon introduceren. Ik had hem al opgeladen in mijn nachtkastje gelegd. Die avond was het zover. Tijdens het voorspel, pakte ik de stroker heel sneaky uit mijn nachtkastje en deed ik hem bij mijn man om. Ik merkte dat hij er best wel soepel omheen ging en dat dat in één handeling lukte. Mijn man glimlachte en liet het allemaal maar gewoon op zich afkomen en gebeuren. Na een paar keer heen en weer bewegen met de stroker, kon ik hem ook draaien. We speelden er heel leuk en lang mee! In het begin is de stroker wel een beetje stug, dus de Ladies Glide erbij gebruiken, is zeker wel wenselijk.

Ultiem genieten met Dreamliner Stroker

Hij vond de verschillende standjes best wel pittig, maar ik zag wel dat hij aan het genieten was. Doordat er tien verschillende standjes opzitten, kun je daar zeker heel leuk mee spelen. Wanneer hij iets te gretig werd, remde ik hem iets af door het standje te verwisselen. Ook probeerde ik hem heel erg te teasen. Hij mocht mij niet aanraken bijvoorbeeld, zodat ik écht de tijd voor hem had. Uiteraard mag hij dat straks weer bij mij terug doen. Wat ik overigens helemaal niet erg vind. Terwijl ik met met hem bezig ben, kan ik perfect inspelen op zijn wensen. Omdat ik de ruimte heb om echt te kijken naar hem en ook daarvan te genieten.

Ik waardeer dit speeltje heel erg, omdat je heel erg veel tijd in elkaar steekt om ultiem van elkaar te kunnen genieten. Zo leer je elkaar elke keer weer beter kennen, zelfs na 27 jaar… Als ik dit speeltje zou moeten beoordelen, zou ik deze een dikke acht geven. Dreamliner Stroker gaan we zeer zeker vaker uit het nachtkastje pakken!

Gerelateerde blogs
Review | Wine Slow Uvibe - Nachtkastje Blog

Het leven van een consulente bij LadiesNight heeft veel voordelen. Zo ben je er altijd als eerste bij als er nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van sekstoys en intieme verzorging. Je bent welkom om open en vrij te praten over seks met je collega’s en op het werk. Toen ik gevraagd werd om een […]

Review | vibrator Grace - Nachtkastje Blog

Door LadiesNight consulente Hanneke. Oh wat leuk, ik mag voor jullie Grace testen! Als LadiesNight consulente is dit natuurlijk erg leuk om te doen en ook wel een beetje ‘part of the job’. Zo kunnen wij jullie tijdens de party’s het beste informeren. Ik kreeg de Grace geleverd via de post, maar omdat ik moest […]

Review | vibrator Caressa - Nachtkastje Blog

Ik had enorm geluk, ik mocht een speeltje testen! Dat is toch een leuk voordeel van het werken voor LadiesNight, naast alle leuke party’s waar we heen mogen natuurlijk. Als bonus kan ik dan nog meer ervaringsverhalen vertellen op de party-avonden. Wie is er nou niet nieuwsgierig naar de smeuïge verhalen van iemand anders? Ik […]

Review | Dreamliner Uvibe - Nachtkastje Blog

Door LadiesNight consulente Wendy Een nieuw speeltje testen Mij werd gevraagd of ik een nieuw speeltje wilde testen en daar een review over wilde schrijven. Nou dat liet ik mij, als kersverse LadiesNight consulente, geen tweede keer vragen natuurlijk. Ik vond het zelfs een eer! Ik koos Dreamliner Uvibe uit, zodat ik die samen met […]

Review | Dreamliner Massager - Nachtkastje Blog

Door LadiesNight consulente Nikita. YES!! Ik werd gevraagd of ik interesse had om een nieuwe toy uit te proberen.. “Ja, maar natuurlijk!” was mijn antwoord. Als consulente van LadiesNight is dit natuurlijk stiekem een droom. Zeg nou zelf, wie wilt er nou niet een nieuwe toy uitproberen?! Wanneer ik LadiesNight party’s geef, vraag ik me […]