Vandaag besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Dreamliner Stroker

Review | Dreamliner Stroker

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door LadiesNight consulente Suzanne

Het begon weer te kriebelen, dus het was weer zo ver… Het was weer tijd voor een leuk nieuw speeltje! Niet dat de andere speeltjes versleten zijn, maar gewoon om wat variatie en genot tijdens de seks toe te voegen! Iets wat ik trouwens iedereen gun die in een relatie zit. Ik struin vaak Nachtkastje.nl door om een leuk speeltje voor ons te zoeken en dan hopelijk te vinden. Meestal heb ik daar geen moeite mee trouwens!

Vaak bestel ik iets voor mijzelf, egoïstisch hè? Of stiekem toch niet zo egoïstisch? Nee hoor, meestal vindt mijn man het ook erg leuk om met mij mee te spelen. Overigens gebruiken wij de meeste speeltjes samen, dus nee het is niet egoïstisch ;-).

Kiezen uit twee speeltjes

Dit keer was het anders. Ik kreeg namelijk de vraag of ik een speeltje wilde testen. Nou graag, tuurlijk wil ik dat! Kom maar op! De reden waarom ik gevraagd werd, is omdat ik al geruime tijd werk als consulente voor LadiesNight. Deze baan heeft mij meer liefde en uiteraard ook meer seks gebracht dan welke baan ooit! Ik kon kiezen tussen twee speeltjes. Mijn keuze was gevallen op de Dreamliner Stroker, dit is een masturbator voor mannen. Dit keer heb ik dus een speeltje gekozen voor hem! Mijn keuze viel ook op deze stroker omdat het iets was wat ik nog niet had. De keuze was dus snel gemaakt!

Gelukkig hoef ik bij Nachtkastje.nl nooit zo lang te wachten op mijn bestelling. De volgende dag stond de pakketbezorger al voor mijn deur. Dan komt het leukste, het pakketje wordt bezorgd. Een simpele, bruine doos met mijn naam en adres er op. Heel discreet, niemand heeft door wat erin jouw pakketje zit.

Uitpakken maar!

Uitpakken is natuurlijk stap één. Daar begint de voorpret al mee. Het speeltje zit in een mooie, zwarte toybag. Heel handig om de toy weer in op te bergen. Ook handig tegen nieuwsgierige kids trouwens ;-). Dreamliner Stroker heeft een hele mooie donkergroene kleur. Wat mij gelijk opvalt, is dat het materiaal heel prettig en soepel is, bijna zacht te noemen. Dan over de vorm: ik dacht dat deze wat stug zou zijn, maar dat viel wel mee, hij is zeer buigzaam eigenlijk. Dat maakt het ook weer makkelijker met schoonmaken. Dreamliner Stroker heeft maar liefst tien verschillende standjes.

Mijn man wist van niks

Ik had mijn man nog niets verteld, dus nu maar wachten op het juiste moment dat ik dit speeltje kon introduceren. Ik had hem al opgeladen in mijn nachtkastje gelegd. Die avond was het zover. Tijdens het voorspel, pakte ik de stroker heel sneaky uit mijn nachtkastje en deed ik hem bij mijn man om. Ik merkte dat hij er best wel soepel omheen ging en dat dat in één handeling lukte. Mijn man glimlachte en liet het allemaal maar gewoon op zich afkomen en gebeuren. Na een paar keer heen en weer bewegen met de stroker, kon ik hem ook draaien. We speelden er heel leuk en lang mee! In het begin is de stroker wel een beetje stug, dus de Ladies Glide erbij gebruiken, is zeker wel wenselijk.

Ultiem genieten met Dreamliner Stroker

Hij vond de verschillende standjes best wel pittig, maar ik zag wel dat hij aan het genieten was. Doordat er tien verschillende standjes opzitten, kun je daar zeker heel leuk mee spelen. Wanneer hij iets te gretig werd, remde ik hem iets af door het standje te verwisselen. Ook probeerde ik hem heel erg te teasen. Hij mocht mij niet aanraken bijvoorbeeld, zodat ik écht de tijd voor hem had. Uiteraard mag hij dat straks weer bij mij terug doen. Wat ik overigens helemaal niet erg vind. Terwijl ik met met hem bezig ben, kan ik perfect inspelen op zijn wensen. Omdat ik de ruimte heb om echt te kijken naar hem en ook daarvan te genieten.

Ik waardeer dit speeltje heel erg, omdat je heel erg veel tijd in elkaar steekt om ultiem van elkaar te kunnen genieten. Zo leer je elkaar elke keer weer beter kennen, zelfs na 27 jaar… Als ik dit speeltje zou moeten beoordelen, zou ik deze een dikke acht geven. Dreamliner Stroker gaan we zeer zeker vaker uit het nachtkastje pakken!

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...