Voor 22:00 besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Dreamliner Stroker

Review | Dreamliner Stroker

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door LadiesNight consulente Suzanne

Het begon weer te kriebelen, dus het was weer zo ver… Het was weer tijd voor een leuk nieuw speeltje! Niet dat de andere speeltjes versleten zijn, maar gewoon om wat variatie en genot tijdens de seks toe te voegen! Iets wat ik trouwens iedereen gun die in een relatie zit. Ik struin vaak Nachtkastje.nl door om een leuk speeltje voor ons te zoeken en dan hopelijk te vinden. Meestal heb ik daar geen moeite mee trouwens!

Vaak bestel ik iets voor mijzelf, egoïstisch hè? Of stiekem toch niet zo egoïstisch? Nee hoor, meestal vindt mijn man het ook erg leuk om met mij mee te spelen. Overigens gebruiken wij de meeste speeltjes samen, dus nee het is niet egoïstisch ;-).

Kiezen uit twee speeltjes

Dit keer was het anders. Ik kreeg namelijk de vraag of ik een speeltje wilde testen. Nou graag, tuurlijk wil ik dat! Kom maar op! De reden waarom ik gevraagd werd, is omdat ik al geruime tijd werk als consulente voor LadiesNight. Deze baan heeft mij meer liefde en uiteraard ook meer seks gebracht dan welke baan ooit! Ik kon kiezen tussen twee speeltjes. Mijn keuze was gevallen op de Dreamliner Stroker, dit is een masturbator voor mannen. Dit keer heb ik dus een speeltje gekozen voor hem! Mijn keuze viel ook op deze stroker omdat het iets was wat ik nog niet had. De keuze was dus snel gemaakt!

Gelukkig hoef ik bij Nachtkastje.nl nooit zo lang te wachten op mijn bestelling. De volgende dag stond de pakketbezorger al voor mijn deur. Dan komt het leukste, het pakketje wordt bezorgd. Een simpele, bruine doos met mijn naam en adres er op. Heel discreet, niemand heeft door wat erin jouw pakketje zit.

Uitpakken maar!

Uitpakken is natuurlijk stap één. Daar begint de voorpret al mee. Het speeltje zit in een mooie, zwarte toybag. Heel handig om de toy weer in op te bergen. Ook handig tegen nieuwsgierige kids trouwens ;-). Dreamliner Stroker heeft een hele mooie donkergroene kleur. Wat mij gelijk opvalt, is dat het materiaal heel prettig en soepel is, bijna zacht te noemen. Dan over de vorm: ik dacht dat deze wat stug zou zijn, maar dat viel wel mee, hij is zeer buigzaam eigenlijk. Dat maakt het ook weer makkelijker met schoonmaken. Dreamliner Stroker heeft maar liefst tien verschillende standjes.

Mijn man wist van niks

Ik had mijn man nog niets verteld, dus nu maar wachten op het juiste moment dat ik dit speeltje kon introduceren. Ik had hem al opgeladen in mijn nachtkastje gelegd. Die avond was het zover. Tijdens het voorspel, pakte ik de stroker heel sneaky uit mijn nachtkastje en deed ik hem bij mijn man om. Ik merkte dat hij er best wel soepel omheen ging en dat dat in één handeling lukte. Mijn man glimlachte en liet het allemaal maar gewoon op zich afkomen en gebeuren. Na een paar keer heen en weer bewegen met de stroker, kon ik hem ook draaien. We speelden er heel leuk en lang mee! In het begin is de stroker wel een beetje stug, dus de Ladies Glide erbij gebruiken, is zeker wel wenselijk.

Ultiem genieten met Dreamliner Stroker

Hij vond de verschillende standjes best wel pittig, maar ik zag wel dat hij aan het genieten was. Doordat er tien verschillende standjes opzitten, kun je daar zeker heel leuk mee spelen. Wanneer hij iets te gretig werd, remde ik hem iets af door het standje te verwisselen. Ook probeerde ik hem heel erg te teasen. Hij mocht mij niet aanraken bijvoorbeeld, zodat ik écht de tijd voor hem had. Uiteraard mag hij dat straks weer bij mij terug doen. Wat ik overigens helemaal niet erg vind. Terwijl ik met met hem bezig ben, kan ik perfect inspelen op zijn wensen. Omdat ik de ruimte heb om echt te kijken naar hem en ook daarvan te genieten.

Ik waardeer dit speeltje heel erg, omdat je heel erg veel tijd in elkaar steekt om ultiem van elkaar te kunnen genieten. Zo leer je elkaar elke keer weer beter kennen, zelfs na 27 jaar… Als ik dit speeltje zou moeten beoordelen, zou ik deze een dikke acht geven. Dreamliner Stroker gaan we zeer zeker vaker uit het nachtkastje pakken!

Gerelateerde blogs
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...
Review | Giullize

Laatst was ik aan het rondsnuffelen op de website van Nachtkastje. Zelf was ik niet zozeer op zoek naar iets, tot dat ik Giullize voorbij zag komen… Gelijk heb ik haar besteld, toen was het even afwachten. Op donderdag ging de deurbel, met een smile van oor tot oor opende ik de voordeur, waar een […]

Lees verder...