Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Dreamliner Tickle Vibe

Review | Dreamliner Tickle Vibe

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door LadiesNight consulente Nena

Ready for the afterparty

Na een zwoele zomeravond op het terras, fiets ik door de drukke straten naar huis. Na m’n werk, op vrijdagavond, direct door naar de kroeg voelde als een goed plan. Maar na een week hard werken, ben ik om 23:00 uur echt gesloopt! Moe en een beetje rozig, loop ik ons huis binnen. Iedereen slaapt al. Ik schop m’n hakken uit. Mijn jurkje plakt aan m’n lijf, dus die stroop ik ook af en plof op de bank… Waar ik ook direct weer vanaf bounce! Wie zet er nou een doosje op de bank?! Ik voel de punt van de doos nog in m’n bil als ik er een briefje naast zie liggen met daarop:
“Was het gezellig schat? Hierbij de afterparty! Vertel je me morgenochtend hoe het was? Slaap lekker…”.

Mijn eeuwige attente man weet wat hierin zit. En ik ook! M’n speelse modus staat direct aan. Ongeduldig trek ik het doosje open. Ow yeah, ik mag dit speeltje testen: Dreamliner Tickle Vibe. Mijn rozige lome mood werkt zeker mee: ik ben ontspannen, heb een warm lijf en kan zo lekker gaan slapen. Inderdaad ‘ready for the afterparty’

De voorbereiding

Ik voel het materiaal: zacht, flexibel en warm, met op het uiteinde een bolletje dat mij straks gaat tickelen. Daarna check ik eerst alle standjes. Ik ben een ‘standje-drie-lover’ voor een orgasme (constante harde trilling), maar de teasende pulserende trillingen van standje 4 tot en met 9 dagen me ook uit. Ik heb geen haast vanavond… De Ladies Glide staat al klaar (thanks honey) en ik schenk mezelf wat te drinken in. In mijn lingerie ga ik wijdbeens aan de eettafel zitten. Ik rek me uit, m’n handen door m’n haar, langs m’n nek, stevig over mijn borsten gevolgd door een diepe zucht van ontspanning. Owwww.. hier ben ik zo aan toe!

Standje 1 tot en met 4 met Dreamliner Tickle Vibe

Met wat Ladies Glide masseer ik mijn borsten. De zachte ronde bolling van de Tickle Vibe streelt m’n tepel. Standje 1: de eerste trillingen voelen altijd zo lekker. Ik doe m’n ogen dicht en geniet van deze sensatie. Ik zou willen dat je me zo zou kunnen zien, zo intens ontspannen en tegelijkertijd vol opwinding.

Standje 2: ik draai rondjes om mijn andere tepel. Denkend aan dat ik zo heerlijk ga komen, masseer ik m’n vulva met wat Ladies Glide en denk aan wat ik mijn man morgenochtend kan vertellen over deze afterparty met mezelf. Dit houd ik een poosje vol. Vol overgave, overgave aan mezelf, voel ik de opwinding vanuit m’n vagina, mijn spieren samentrekken.

Standje 3: Tickle Vibe glijdt langs m’n buitenste lippen naar beneden, instant pleasure. Langzaam beweeg ik het bolletje van de vibe in m’n vagina en weer langzaam eruit, over m’n binnenste lippen. Ik ga naar standje 4: ritmes van trillingen volgen. Mijn wiegende heupen hebben meer ruimte nodig en ik ga staan, leunend tegen de tafelrand. Langzaam opbouwen en overgave, dat zijn de spelregels vandaag. Elke minuut meer trilling, meer druk, meer geilheid. Mijn benen uit elkaar, mijn clitoris heeft nu lang genoeg gewacht. Met mijn hand tussen m’n benen en het speeltje op m’n clitoris, maak ik mezelf helemaal gek. Ik weet hoe intens ik klaarkom als ik er de tijd voor neem.

Standje 5 tot en met 8 met Dreamliner Tickle Vibe

Ik sluit mijn ogen en stel me de vele handen voor die over m’n lijf strelen. Die mij willen voelen. Ik schakel van standje 5 door naar 6, 7 en naar 8. Deze voel ik compleet! Nu gaat het hard. Hoe kan ik mijn man in vredesnaam morgenochtend uitleggen hoe dit voelt. Mijn heupen bewegen ritmischer en sneller. Met Tickle Vibe maak ik rondjes over m’n clitoris. Ik kreun, adem sneller en voel mezelf nog natter worden. Pulserende samentrekkingen. Diep. Krachtig. Vol. Ik geef me volledig over aan dit orgasme.

Koptekst

Jemig… Wat een heerlijk spel. Waarom heb ik deze vibe nu pas! Oké, ze is nieuw dus het kon niet eerder. Maar pffff, wat een fijne stimulatie geeft deze heerlijke clitorale vibrator. Ik heb genoeg ervaring met teasen en pleasen, met speeltjes en met seks. Maar volledig de tijd aan mezelf en mijn eigen lichaam besteden, komt er te weinig van. Deze Dreamliner Tickle Vibe zorgt dat ik die aandacht even aan mezelf mag besteden.

Oh schat, ik kan bijna niet wachten tot morgenochtend, om je te vertellen hoe het voelde. Kan ik je dit überhaupt uitleggen? Ik denk dat we het maar gewoon samen opnieuw moeten beleven. Eén ding is zeker, dit speeltje is voorlopig nog niet “uitgetickled”.

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...