Voor 22:00 besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Dreamliner Tickle Vibe

Review | Dreamliner Tickle Vibe

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door LadiesNight consulente Nena

Ready for the afterparty

Na een zwoele zomeravond op het terras, fiets ik door de drukke straten naar huis. Na m’n werk, op vrijdagavond, direct door naar de kroeg voelde als een goed plan. Maar na een week hard werken, ben ik om 23:00 uur echt gesloopt! Moe en een beetje rozig, loop ik ons huis binnen. Iedereen slaapt al. Ik schop m’n hakken uit. Mijn jurkje plakt aan m’n lijf, dus die stroop ik ook af en plof op de bank… Waar ik ook direct weer vanaf bounce! Wie zet er nou een doosje op de bank?! Ik voel de punt van de doos nog in m’n bil als ik er een briefje naast zie liggen met daarop:
“Was het gezellig schat? Hierbij de afterparty! Vertel je me morgenochtend hoe het was? Slaap lekker…”.

Mijn eeuwige attente man weet wat hierin zit. En ik ook! M’n speelse modus staat direct aan. Ongeduldig trek ik het doosje open. Ow yeah, ik mag dit speeltje testen: Dreamliner Tickle Vibe. Mijn rozige lome mood werkt zeker mee: ik ben ontspannen, heb een warm lijf en kan zo lekker gaan slapen. Inderdaad ‘ready for the afterparty’

De voorbereiding

Ik voel het materiaal: zacht, flexibel en warm, met op het uiteinde een bolletje dat mij straks gaat tickelen. Daarna check ik eerst alle standjes. Ik ben een ‘standje-drie-lover’ voor een orgasme (constante harde trilling), maar de teasende pulserende trillingen van standje 4 tot en met 9 dagen me ook uit. Ik heb geen haast vanavond… De Ladies Glide staat al klaar (thanks honey) en ik schenk mezelf wat te drinken in. In mijn lingerie ga ik wijdbeens aan de eettafel zitten. Ik rek me uit, m’n handen door m’n haar, langs m’n nek, stevig over mijn borsten gevolgd door een diepe zucht van ontspanning. Owwww.. hier ben ik zo aan toe!

Standje 1 tot en met 4 met Dreamliner Tickle Vibe

Met wat Ladies Glide masseer ik mijn borsten. De zachte ronde bolling van de Tickle Vibe streelt m’n tepel. Standje 1: de eerste trillingen voelen altijd zo lekker. Ik doe m’n ogen dicht en geniet van deze sensatie. Ik zou willen dat je me zo zou kunnen zien, zo intens ontspannen en tegelijkertijd vol opwinding.

Standje 2: ik draai rondjes om mijn andere tepel. Denkend aan dat ik zo heerlijk ga komen, masseer ik m’n vulva met wat Ladies Glide en denk aan wat ik mijn man morgenochtend kan vertellen over deze afterparty met mezelf. Dit houd ik een poosje vol. Vol overgave, overgave aan mezelf, voel ik de opwinding vanuit m’n vagina, mijn spieren samentrekken.

Standje 3: Tickle Vibe glijdt langs m’n buitenste lippen naar beneden, instant pleasure. Langzaam beweeg ik het bolletje van de vibe in m’n vagina en weer langzaam eruit, over m’n binnenste lippen. Ik ga naar standje 4: ritmes van trillingen volgen. Mijn wiegende heupen hebben meer ruimte nodig en ik ga staan, leunend tegen de tafelrand. Langzaam opbouwen en overgave, dat zijn de spelregels vandaag. Elke minuut meer trilling, meer druk, meer geilheid. Mijn benen uit elkaar, mijn clitoris heeft nu lang genoeg gewacht. Met mijn hand tussen m’n benen en het speeltje op m’n clitoris, maak ik mezelf helemaal gek. Ik weet hoe intens ik klaarkom als ik er de tijd voor neem.

Standje 5 tot en met 8 met Dreamliner Tickle Vibe

Ik sluit mijn ogen en stel me de vele handen voor die over m’n lijf strelen. Die mij willen voelen. Ik schakel van standje 5 door naar 6, 7 en naar 8. Deze voel ik compleet! Nu gaat het hard. Hoe kan ik mijn man in vredesnaam morgenochtend uitleggen hoe dit voelt. Mijn heupen bewegen ritmischer en sneller. Met Tickle Vibe maak ik rondjes over m’n clitoris. Ik kreun, adem sneller en voel mezelf nog natter worden. Pulserende samentrekkingen. Diep. Krachtig. Vol. Ik geef me volledig over aan dit orgasme.

Koptekst

Jemig… Wat een heerlijk spel. Waarom heb ik deze vibe nu pas! Oké, ze is nieuw dus het kon niet eerder. Maar pffff, wat een fijne stimulatie geeft deze heerlijke clitorale vibrator. Ik heb genoeg ervaring met teasen en pleasen, met speeltjes en met seks. Maar volledig de tijd aan mezelf en mijn eigen lichaam besteden, komt er te weinig van. Deze Dreamliner Tickle Vibe zorgt dat ik die aandacht even aan mezelf mag besteden.

Oh schat, ik kan bijna niet wachten tot morgenochtend, om je te vertellen hoe het voelde. Kan ik je dit überhaupt uitleggen? Ik denk dat we het maar gewoon samen opnieuw moeten beleven. Eén ding is zeker, dit speeltje is voorlopig nog niet “uitgetickled”.

Gerelateerde blogs
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...
Review | Giullize

Laatst was ik aan het rondsnuffelen op de website van Nachtkastje. Zelf was ik niet zozeer op zoek naar iets, tot dat ik Giullize voorbij zag komen… Gelijk heb ik haar besteld, toen was het even afwachten. Op donderdag ging de deurbel, met een smile van oor tot oor opende ik de voordeur, waar een […]

Lees verder...
Review | Aisha

Toen ik Aisha binnenkreeg was mijn eerste indruk: ‘Oh, wat is ze schattig!’ Hierbij moet ik wel zeggen, als later de ervaring volgt met deze toy, dan neem ik deze woorden nog wel terug! Haar kleur is fantastisch. I love purple toys. Het materiaal is zacht en voelt heel fijn aan. Aisha is glad dus […]

Lees verder...