Voor 22:00 besteld, dinsdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Dreamliner Uvibe

Review | Dreamliner Uvibe

Geschatte leestijd: 5 minuten

Door LadiesNight consulente Wendy

Een nieuw speeltje testen

Mij werd gevraagd of ik een nieuw speeltje wilde testen en daar een review over wilde schrijven. Nou dat liet ik mij, als kersverse LadiesNight consulente, geen tweede keer vragen natuurlijk. Ik vond het zelfs een eer!

Ik koos Dreamliner Uvibe uit, zodat ik die samen met mijn partner kon uittesten. En ja hoor, een paar weken terug ging de bel en daar stond de postbode met het pakketje. Ik was heel blij en heb het pakketje gelijk opengemaakt. Je kent dat wel uit films, als ze dan iets openmaken komt er fel licht uit het pakje, zo voelde het voor mij!!

Het product zat netjes, zoals ieder speeltje van Nachtkastje, in een mooi opbergzakje. Ik haalde het speeltje voorzichtig eruit en als een kind in een speelgoedwinkel keek ik er verwonderd naar. Zo mooi om te zien en de kleur komt beter naar voren in het echt!

Eerst Dreamliner Uvibe even alleen testen

Ik had iets heel moois in handen en heb er gelijk een foto van gemaakt. De foto stuurde ik naar mijn partner met daarbij dat ons speeltje binnen was. Ik kreeg daar een leuk berichtje op terug, dat hij ook niet kon wachten om het uit te testen. Hoewel het een koppelvibrator is, wilde ik het ook alleen uittesten. Dus hup aan de lader en in de tussentijd even mijn gewone werk doen. Ik was zo enthousiast om het uit te testen en was ook nog eens alleen thuis, dus top! (Ja, ik ben moeder van een tweeling en je zult net zien dat het huis vol met kids was ;-))

Ik was klaar met mijn werk en ging als een speer naar boven. Daar pakte ik Dreamliner Uvibe van de lader en hield het als een juweeltje vast in mijn hand. Op bed ging ik het eerst zelf uit proberen. Ik kan je zeggen, het was een heerlijk genot wat ik beleefde! Ik kreeg er echt een heerlijk orgasme van en ik kreunde het uit van genot. Het speeltje is een heel erg soepel, zeer makkelijk in te brengen en deed echt haar werk. Ze is ook zeer makkelijk te bedienen. Ik kan je zeggen, ik kon niet wachten om het samen met mijn partner uit te proberen!

Yes eindelijk met mijn vriend uittesten

Wegens drukte, kon ik afgelopen weekend het speeltje pas meenemen naar mijn vriend en deze eindelijk samen uitproberen. Mijn vriend had mij verrast om mij mee te nemen naar een mooi hotel, alles erop en eraan. Na het avondeten zijn we naar boven gegaan en daar haalde ik Dreamliner Uvibe tevoorschijn. Ik overhandigde hem het zakje en ook hij was te spreken hoe heerlijk licht het in de handen lag, maar ook erg soepel aanvoelde.

Mijn vriend vindt het trouwens heerlijk om seksspeeltjes bij onze vrijpartijen te gebruiken. Het hoeft natuurlijk niet altijd, maar ja het kan wel. Hij was zeven jaar geleden degene die mij mijn eerste seksspeeltje gaf. Ik kan je zeggen; we hebben heel wat al uitgeprobeerd.

Dreamliner Uvibe vond hij ook zeer prettig. Het voelde zeer goed bij hem aan en ook de trillingen vond hij zeer aangenaam. Ik kan je zeggen dat we er samen goed van genoten hebben. Op het moment dat hij de uvibe bij me naar binnen bracht, kwam hij er ook bij met zijn penis en ik kan je zeggen; dit was zoveel lekkerder dan alleen! Ik kreunde echt van genot, want ik voelde het speeltje heel erg goed tegen mijn clitoris, maar vooral mijn G-Spot werd zeer goed gestimuleerd. Niet alleen in bed hebben we het uitgeprobeerd, want ze kan ook mee in bad! Later in bad hebben we het speeltje nogmaals uitgeprobeerd tot de batterij echt op was en dat duurde, mag ik wel zeggen, erg lang. Ze gaat heel erg lang mee dus echt een aanrader eerste klas.

De volgende morgen

Mijn vriend is ook altijd van het uitproberen. Voordat we gingen ontbijten, duwde hij me op bed en bracht Dreamliner Uvibe bij me in. Hij vroeg me op te staan en we gingen naar het restaurant om te eten. We hadden voor we gingen slapen het speeltje opgeladen, dus ze had weer genoeg power voor een volgende ronde.

Dreamliner Uvibe is muisstil, dus dat vond ik ook wel fijn. Zeker toen we in de lift stonden. Hij had hem op standje één gezet, nou je kan wel raden dat ik al in de lift stond te genieten. Ik moest stil zijn, want we waren niet alleen, maar mijn vriend keek me al aan met een ondeugende en vragende blik van: “is het lekker?”. Waarop ik hem enkel alleen al met een knipoog beantwoorde. Je kan wel bedenken hoe het ontbijt was, terwijl de Dreamliner Uvibe heerlijk zijn werk deed, voelde ik me steeds geiler en natter worden. Met een blik, van mij naar mijn vriend, wist hij al genoeg. Hup, naar boven om door te gaan waar we deze morgen gebleven waren. Het speeltje doet echt zijn werk, zowel solo als met je partner, een echte aanrader dus!

Gerelateerde blogs
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...