Voor 16:00 besteld, maandag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Dreamliner Uvibe

Review | Dreamliner Uvibe

Geschatte leestijd: 5 minuten

Door LadiesNight consulente Wendy

Een nieuw speeltje testen

Mij werd gevraagd of ik een nieuw speeltje wilde testen en daar een review over wilde schrijven. Nou dat liet ik mij, als kersverse LadiesNight consulente, geen tweede keer vragen natuurlijk. Ik vond het zelfs een eer!

Ik koos Dreamliner Uvibe uit, zodat ik die samen met mijn partner kon uittesten. En ja hoor, een paar weken terug ging de bel en daar stond de postbode met het pakketje. Ik was heel blij en heb het pakketje gelijk opengemaakt. Je kent dat wel uit films, als ze dan iets openmaken komt er fel licht uit het pakje, zo voelde het voor mij!!

Het product zat netjes, zoals ieder speeltje van Nachtkastje, in een mooi opbergzakje. Ik haalde het speeltje voorzichtig eruit en als een kind in een speelgoedwinkel keek ik er verwonderd naar. Zo mooi om te zien en de kleur komt beter naar voren in het echt!

Eerst Dreamliner Uvibe even alleen testen

Ik had iets heel moois in handen en heb er gelijk een foto van gemaakt. De foto stuurde ik naar mijn partner met daarbij dat ons speeltje binnen was. Ik kreeg daar een leuk berichtje op terug, dat hij ook niet kon wachten om het uit te testen. Hoewel het een koppelvibrator is, wilde ik het ook alleen uittesten. Dus hup aan de lader en in de tussentijd even mijn gewone werk doen. Ik was zo enthousiast om het uit te testen en was ook nog eens alleen thuis, dus top! (Ja, ik ben moeder van een tweeling en je zult net zien dat het huis vol met kids was ;-))

Ik was klaar met mijn werk en ging als een speer naar boven. Daar pakte ik Dreamliner Uvibe van de lader en hield het als een juweeltje vast in mijn hand. Op bed ging ik het eerst zelf uit proberen. Ik kan je zeggen, het was een heerlijk genot wat ik beleefde! Ik kreeg er echt een heerlijk orgasme van en ik kreunde het uit van genot. Het speeltje is een heel erg soepel, zeer makkelijk in te brengen en deed echt haar werk. Ze is ook zeer makkelijk te bedienen. Ik kan je zeggen, ik kon niet wachten om het samen met mijn partner uit te proberen!

Yes eindelijk met mijn vriend uittesten

Wegens drukte, kon ik afgelopen weekend het speeltje pas meenemen naar mijn vriend en deze eindelijk samen uitproberen. Mijn vriend had mij verrast om mij mee te nemen naar een mooi hotel, alles erop en eraan. Na het avondeten zijn we naar boven gegaan en daar haalde ik Dreamliner Uvibe tevoorschijn. Ik overhandigde hem het zakje en ook hij was te spreken hoe heerlijk licht het in de handen lag, maar ook erg soepel aanvoelde.

Mijn vriend vindt het trouwens heerlijk om seksspeeltjes bij onze vrijpartijen te gebruiken. Het hoeft natuurlijk niet altijd, maar ja het kan wel. Hij was zeven jaar geleden degene die mij mijn eerste seksspeeltje gaf. Ik kan je zeggen; we hebben heel wat al uitgeprobeerd.

Dreamliner Uvibe vond hij ook zeer prettig. Het voelde zeer goed bij hem aan en ook de trillingen vond hij zeer aangenaam. Ik kan je zeggen dat we er samen goed van genoten hebben. Op het moment dat hij de uvibe bij me naar binnen bracht, kwam hij er ook bij met zijn penis en ik kan je zeggen; dit was zoveel lekkerder dan alleen! Ik kreunde echt van genot, want ik voelde het speeltje heel erg goed tegen mijn clitoris, maar vooral mijn G-Spot werd zeer goed gestimuleerd. Niet alleen in bed hebben we het uitgeprobeerd, want ze kan ook mee in bad! Later in bad hebben we het speeltje nogmaals uitgeprobeerd tot de batterij echt op was en dat duurde, mag ik wel zeggen, erg lang. Ze gaat heel erg lang mee dus echt een aanrader eerste klas.

De volgende morgen

Mijn vriend is ook altijd van het uitproberen. Voordat we gingen ontbijten, duwde hij me op bed en bracht Dreamliner Uvibe bij me in. Hij vroeg me op te staan en we gingen naar het restaurant om te eten. We hadden voor we gingen slapen het speeltje opgeladen, dus ze had weer genoeg power voor een volgende ronde.

Dreamliner Uvibe is muisstil, dus dat vond ik ook wel fijn. Zeker toen we in de lift stonden. Hij had hem op standje één gezet, nou je kan wel raden dat ik al in de lift stond te genieten. Ik moest stil zijn, want we waren niet alleen, maar mijn vriend keek me al aan met een ondeugende en vragende blik van: “is het lekker?”. Waarop ik hem enkel alleen al met een knipoog beantwoorde. Je kan wel bedenken hoe het ontbijt was, terwijl de Dreamliner Uvibe heerlijk zijn werk deed, voelde ik me steeds geiler en natter worden. Met een blik, van mij naar mijn vriend, wist hij al genoeg. Hup, naar boven om door te gaan waar we deze morgen gebleven waren. Het speeltje doet echt zijn werk, zowel solo als met je partner, een echte aanrader dus!

Gerelateerde blogs
Review | Mayzora

Mayzora, een recente nieuwkomer in mijn verzameling speeltjes, heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Het was liefde op het eerste gezicht toen ik hoorde over de verwarmde functie, een kenmerk dat direct mijn aandacht trok en mijn nieuwsgierigheid wekte. Na mijn eerste ervaring met haar, was ik meteen verkocht. Ze behoort nu zonder twijfel tot de […]

Lees verder...
Review | Maevy

Wat een mooie toy! De kleur is chique paars met roze goud. Ze is gemaakt van zacht siliconen, wat erg prettig aanvoelt. Door het reliëf op de staart, lijkt de staart van de toy een beetje op die van een zeemeermin of op de blaadjes van een magnolia bloem. Je kan haar goed vasthouden, makkelijk […]

Lees verder...
Review | Cara

Op zoek naar een orgasme? Zoek niet verder, want ik heb dé perfecte toy hiervoor gevonden! Zowel voor solo als samen is de Cara ideaal. Ik was al op de postbode aan het wachten op dit pakketje. Ik zocht namelijk iets om mezelf eens goed tot een hoogtepunt te brengen. Begrijp me niet verkeerd, mijn […]

Lees verder...
Review | Vaya

Eindelijk, weer een aankoop gedaan bij Nachtkastje! Na lang wikken en wegen heb ik voor een prachtige zuigvibrator gekozen, namelijk Vaya. Ze kwam in een fijn onherkenbaar pakketje bij mij binnen. Het doosje is voorzien van een label met ‘breekbaar’ en een discrete afzender. Ideaal! Het is hierdoor totaal niet herkenbaar dat er een speeltje […]

Lees verder...
Review | Eggsplorer

Oh m’ei’ god, wat een tof eitje! Supermooie kleur en een hele fijne grootte. Doordat Eggsplorer vrij smal is, geeft ze absoluut geen vervelend gevoel tijdens het inbrengen. Beetje Ladies Glide erop en ze zat zo op de juist plek. Ondanks de smalle vorm had ik niet het gevoel dat dit trillende eitje de neiging […]

Lees verder...