Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Review | Dreamliner Uvibe

Review | Dreamliner Uvibe

Geschatte leestijd: 5 minuten

Door LadiesNight consulente Wendy

Een nieuw speeltje testen

Mij werd gevraagd of ik een nieuw speeltje wilde testen en daar een review over wilde schrijven. Nou dat liet ik mij, als kersverse LadiesNight consulente, geen tweede keer vragen natuurlijk. Ik vond het zelfs een eer!

Ik koos Dreamliner Uvibe uit, zodat ik die samen met mijn partner kon uittesten. En ja hoor, een paar weken terug ging de bel en daar stond de postbode met het pakketje. Ik was heel blij en heb het pakketje gelijk opengemaakt. Je kent dat wel uit films, als ze dan iets openmaken komt er fel licht uit het pakje, zo voelde het voor mij!!

Het product zat netjes, zoals ieder speeltje van Nachtkastje, in een mooi opbergzakje. Ik haalde het speeltje voorzichtig eruit en als een kind in een speelgoedwinkel keek ik er verwonderd naar. Zo mooi om te zien en de kleur komt beter naar voren in het echt!

Eerst Dreamliner Uvibe even alleen testen

Ik had iets heel moois in handen en heb er gelijk een foto van gemaakt. De foto stuurde ik naar mijn partner met daarbij dat ons speeltje binnen was. Ik kreeg daar een leuk berichtje op terug, dat hij ook niet kon wachten om het uit te testen. Hoewel het een koppelvibrator is, wilde ik het ook alleen uittesten. Dus hup aan de lader en in de tussentijd even mijn gewone werk doen. Ik was zo enthousiast om het uit te testen en was ook nog eens alleen thuis, dus top! (Ja, ik ben moeder van een tweeling en je zult net zien dat het huis vol met kids was ;-))

Ik was klaar met mijn werk en ging als een speer naar boven. Daar pakte ik Dreamliner Uvibe van de lader en hield het als een juweeltje vast in mijn hand. Op bed ging ik het eerst zelf uit proberen. Ik kan je zeggen, het was een heerlijk genot wat ik beleefde! Ik kreeg er echt een heerlijk orgasme van en ik kreunde het uit van genot. Het speeltje is een heel erg soepel, zeer makkelijk in te brengen en deed echt haar werk. Ze is ook zeer makkelijk te bedienen. Ik kan je zeggen, ik kon niet wachten om het samen met mijn partner uit te proberen!

Yes eindelijk met mijn vriend uittesten

Wegens drukte, kon ik afgelopen weekend het speeltje pas meenemen naar mijn vriend en deze eindelijk samen uitproberen. Mijn vriend had mij verrast om mij mee te nemen naar een mooi hotel, alles erop en eraan. Na het avondeten zijn we naar boven gegaan en daar haalde ik Dreamliner Uvibe tevoorschijn. Ik overhandigde hem het zakje en ook hij was te spreken hoe heerlijk licht het in de handen lag, maar ook erg soepel aanvoelde.

Mijn vriend vindt het trouwens heerlijk om seksspeeltjes bij onze vrijpartijen te gebruiken. Het hoeft natuurlijk niet altijd, maar ja het kan wel. Hij was zeven jaar geleden degene die mij mijn eerste seksspeeltje gaf. Ik kan je zeggen; we hebben heel wat al uitgeprobeerd.

Dreamliner Uvibe vond hij ook zeer prettig. Het voelde zeer goed bij hem aan en ook de trillingen vond hij zeer aangenaam. Ik kan je zeggen dat we er samen goed van genoten hebben. Op het moment dat hij de uvibe bij me naar binnen bracht, kwam hij er ook bij met zijn penis en ik kan je zeggen; dit was zoveel lekkerder dan alleen! Ik kreunde echt van genot, want ik voelde het speeltje heel erg goed tegen mijn clitoris, maar vooral mijn G-Spot werd zeer goed gestimuleerd. Niet alleen in bed hebben we het uitgeprobeerd, want ze kan ook mee in bad! Later in bad hebben we het speeltje nogmaals uitgeprobeerd tot de batterij echt op was en dat duurde, mag ik wel zeggen, erg lang. Ze gaat heel erg lang mee dus echt een aanrader eerste klas.

De volgende morgen

Mijn vriend is ook altijd van het uitproberen. Voordat we gingen ontbijten, duwde hij me op bed en bracht Dreamliner Uvibe bij me in. Hij vroeg me op te staan en we gingen naar het restaurant om te eten. We hadden voor we gingen slapen het speeltje opgeladen, dus ze had weer genoeg power voor een volgende ronde.

Dreamliner Uvibe is muisstil, dus dat vond ik ook wel fijn. Zeker toen we in de lift stonden. Hij had hem op standje één gezet, nou je kan wel raden dat ik al in de lift stond te genieten. Ik moest stil zijn, want we waren niet alleen, maar mijn vriend keek me al aan met een ondeugende en vragende blik van: “is het lekker?”. Waarop ik hem enkel alleen al met een knipoog beantwoorde. Je kan wel bedenken hoe het ontbijt was, terwijl de Dreamliner Uvibe heerlijk zijn werk deed, voelde ik me steeds geiler en natter worden. Met een blik, van mij naar mijn vriend, wist hij al genoeg. Hup, naar boven om door te gaan waar we deze morgen gebleven waren. Het speeltje doet echt zijn werk, zowel solo als met je partner, een echte aanrader dus!

Gerelateerde blogs
Review | Wine Slow Uvibe - Nachtkastje Blog

Het leven van een consulente bij LadiesNight heeft veel voordelen. Zo ben je er altijd als eerste bij als er nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van sekstoys en intieme verzorging. Je bent welkom om open en vrij te praten over seks met je collega’s en op het werk. Toen ik gevraagd werd om een […]

Review | vibrator Grace - Nachtkastje Blog

Door LadiesNight consulente Hanneke. Oh wat leuk, ik mag voor jullie Grace testen! Als LadiesNight consulente is dit natuurlijk erg leuk om te doen en ook wel een beetje ‘part of the job’. Zo kunnen wij jullie tijdens de party’s het beste informeren. Ik kreeg de Grace geleverd via de post, maar omdat ik moest […]

Review | vibrator Caressa - Nachtkastje Blog

Ik had enorm geluk, ik mocht een speeltje testen! Dat is toch een leuk voordeel van het werken voor LadiesNight, naast alle leuke party’s waar we heen mogen natuurlijk. Als bonus kan ik dan nog meer ervaringsverhalen vertellen op de party-avonden. Wie is er nou niet nieuwsgierig naar de smeuïge verhalen van iemand anders? Ik […]

Review | Dreamliner Uvibe - Nachtkastje Blog

Door LadiesNight consulente Wendy Een nieuw speeltje testen Mij werd gevraagd of ik een nieuw speeltje wilde testen en daar een review over wilde schrijven. Nou dat liet ik mij, als kersverse LadiesNight consulente, geen tweede keer vragen natuurlijk. Ik vond het zelfs een eer! Ik koos Dreamliner Uvibe uit, zodat ik die samen met […]

Review | Dreamliner Massager - Nachtkastje Blog

Door LadiesNight consulente Nikita. YES!! Ik werd gevraagd of ik interesse had om een nieuwe toy uit te proberen.. “Ja, maar natuurlijk!” was mijn antwoord. Als consulente van LadiesNight is dit natuurlijk stiekem een droom. Zeg nou zelf, wie wilt er nou niet een nieuwe toy uitproberen?! Wanneer ik LadiesNight party’s geef, vraag ik me […]