Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Elegant Wand

Review | Elegant Wand

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Daphne.

Stay-in-bed zondag

Ken je dat gevoel? Dat je op een druilerige dag het liefst de hele dag in bed wil blijven liggen? Ik wel! Maar waarom in je eentje in bed liggen, als er ook een fijne toy mee je bed in kan? Toen aan mij als consulente van Ladies Night werd gevraagd of ik de Elegant Wand wilde testen, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Natuurlijk wil ik dat! Ik zag mijn stay-in-bed zondag al helemaal voor me. 

Pling! Een mailtje: De bezorger is onderweg met je pakketje. Oh, als ik nu maar op tijd thuis ben. Want zo ongeduldig als ik ben, kon ik niet wachten om haar uit te proberen natuurlijk. Een uurtje later kreeg ik een berichtje van één van mijn huisgenoten: “Er is een pakketje voor je!” Waarop ik gelijk reageerde: “Oh zet maar op mijn slaapkamer neer, ik pak hem straks wel uit!” Als ze eens wisten wat erin zat… Gelukkig weet ik dat de pakketjes van zowel Ladies Night als van Nachtkastje.nl discreet verpakt zijn!

In het echt is ze nog mooier

Ik haastte me die dag vanuit mijn werk naar huis en mijn collega’s vroegen nog: “Heb je haast ofzo?” Waarop ik antwoordde met: “Ja, ik heb een belangrijke afspraak dus ik moet op tijd thuis zijn!” Ze moesten eens weten. ‘Mijn huisgenoten zouden het pakketje toch niet hebben geopend? Nee, dat zouden ze alleen doen als ik erom zou vragen.’ Eenmaal thuis rende ik gelijk naar mijn slaapkamer om te kijken naar de inhoud van mijn pakketje

Wauw, in het echt is ze nog mooier! Het zachte siliconen materiaal voelt heerlijk aan en er zit een mooie satijnen toybag bij waarin je haar kan opbergen. Super handig! Oké, nu snel aan de oplader en opladen, ik kan niet wachten! 

Na het avondeten verdween ik al vrij snel richting de slaapkamer om te kijken of ze al was opgeladen. Het lampje knipperde nog, dus ik moest nog even geduld hebben. Toen het lampje gestopt was met knipperen, wist ik genoeg. Ik duik vanavond vroeg mijn bed in

De heatingfunctie was ik door mijn enthousiasme alweer vergeten

Waar moet ik beginnen? Begin ik bij de kant van de massager? Of begin ik bij de kant van de schacht? De Elegant Wand geeft dubbel plezier, want ze is namelijk aan twee kanten te gebruiken! Ik koos als eerste voor de massager. Deze kant is heerlijk groot en daarom ideaal te gebruiken voor stimulatie van de clitoris. Ik probeerde de 10 trilstandjes uit en besloot dat standje 3 mijn favoriet was. Eenmaal bezig, voelde ik dat de Elegant Wand warm werd. De heatingfunctie was ik door mijn enthousiasme alweer vergeten! Hier kan ik me wel een avondje mee vermaken! Het duurde niet lang voor ik mijn eerste hoogtepunt had bereikt. Wauw, dit ging wel heel snel!

Natuurlijk wilde ik ook gelijk de andere kant van de Elegant Wand proberen. De kant van de schacht is, net als de massager, heel fijn te gebruiken voor de clitoris. Maar omdat deze wat steviger is, is deze kant ook super fijn voor vaginaal gebruik. De heatingfunctie was ook hier een zeer aangename toevoeging en voor ik het wist, bereikte ik mijn tweede hoogtepunt.

Ik ging helemaal op in mijn momentje met de Elegant Wand, tot ik de deur hoorde beneden en er iemand de trap op kwam lopen…

Zouden ze mij gehoord hebben?

‘Oh oh, zouden ze me gehoord hebben? Ik was al helemaal vergeten dat mijn huisgenoten gewoon thuis waren… Oeps!’ Ik hoopte dat ze niks gehoord hadden en ging vervolgens braaf slapen. Dat was dankzij de Elegant Wand geen probleem, want ik sliep als een roos

De volgende ochtend was ik al vroeg wakker en bedacht ik me dat de Elegant Wand nóg een groot pluspunt heeft. Ze mag mee onder de douche, want ze is waterproof! Zoals je vast wel zult begrijpen, moest ik dat natuurlijk ook even testen. En zoals verwacht doet ze ook onder de douche waarvoor ze bedoeld is: mij heerlijk laten genieten en een fijn orgasme bezorgen. I love it! Laat die druilerige zondagen maar komen, ik heb mijn nieuwe stay-in-bed maatje gevonden!

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...