Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Exciting Bondage Set

Review | Exciting Bondage Set

Geschatte leestijd: 3 minuten


Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook niet. Met Exciting Bondage Set kan je alle kanten op!

Exciting Bondage Set voelt zo goed!

De tas openvouwen geeft mij een enorm machtig gevoel. Het idee dat de controle even in mijn handen ligt windt mij op! Het gevoel van het koude leer in mijn handen en de kettingen die tussen mijn vingers doorglijden. Het voelt zo goed! Niet alleen het materiaal voelt heerlijk, ook het formaat speelgoed is perfect. Het zorgt ervoor dat je voldoende grip hebt, maar het voelt niet lomp aan. Een hoogstandje bondage speelgoed.

Tijd om te spelen

Ik kan wel uren bezig zijn met deze set, telkens ontdek ik weer een nieuwe manier om de producten te gebruiken. Een ketting losklikken bij de collar om hem vervolgens weer aan het bondage setje van de polsen vast te klikken. De opties zijn eindeloos. En zo ook mijn/ons speelplezier. Ik experimenteer graag met mijn partner evenals met de toys waar wij mee spelen. Er is geen speelsessie hetzelfde met deze Bondage Set. Telkens verras ik mijzelf evenals mijn partner weer met nieuwe manieren.

Spank me, baby

Exciting Bondage Set heeft verschillende producten voor het ‘spanken’. Zo is er een flogger aanwezig, waarmee we de huid goed kunnen opwarmen. Deze geeft een dof gevoel maar is erg sensueel en dus perfect voor een goed, opbouwend voorspel. Daarnaast beschikt de set ook nog over een paddle. Onschuldig en mooi gevormd in een hart (niets is overigens minder waar). Wat een stoute paddle! De tikjes hiermee voelen ietwat fermer aan maar door het zachte leer is dit een erg fijn en opwindend gevoel.

Ik zie, ik zie –  wat jij niet ziet!

Wat kan ik genieten van het gevoel van controle. Maar ook het gevoel dat ik de controle weg kan nemen bij mijn partner. De bewegingsvrijheid, zicht en de mogelijkheid tot spreken. Voor deze laatste twee zitten er twee mooie producten in de set. De blinddoek is stijlvol, gemaakt van hetzelfde materiaal als de overige producten. Deze is te verstellen met een gesp, wat enorm handig is als er toch gespiekt kan worden vanuit onder de blinddoek. Dan binden we hem nóg net wat strakker! Zo houd ik zelf makkelijk de controle over mijn partner.

Ssssh … stil maar

De set bevat ook een prachtige mouthgag. Deze is, zoals alle andere producten, weer van hetzelfde leer materiaal. In tegenstelling tot andere gags, is deze bal gemaakt van siliconen. Dit is een aangename verrassing. De mond kan hierdoor veel fijner en makkelijker in de positie blijven zonder überhaupt ook maar iets van eventuele schade aan de tanden te verrichten. Doordat de gagbal van siliconen is gemaakt, gaat deze ook niet snel stuk. Deze kan wel iets hebben. Mocht mijn partner zich dus verzetten (wat ik overigens helemaal niet erg vind) dan is dit gelukkig met een veilig idee, zowel voor het gebit als voor de mouthgag.

Eindeloos speelplezier met Exciting Bondage Set

Ik ben gek van de Exciting Bondage Set, ze is veelzijdig en heeft een mooie luxe uitstraling! Er zijn duizend en één opties door de diversiteit die de set biedt. Probeer gerust de kettingen ergens anders aan te klikken en zie waar het je/jullie brengt! Wij beleven er in ieder geval erg veel plezier van!

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...