Voor 21:00 besteld, maandag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Glory

Review | Glory

Geschatte leestijd: 3 minuten

Door Ladies Night consulente Lizzy.

Met gezonde spanning en een kloppend hart

Tijdens de lockdown heb ik mijn prachtige Ladies Night koffer helaas tijdelijk moeten opbergen. Om ervoor te zorgen dat ik niet in een al te diep dal terecht kwam, kwam ik op het fantástische idee om de Glory te bestellen! Het aanvullen van je nachtkastje is natuurlijk altijd een goed idee.

Met gezonde spanning en een kloppend hart wachtte ik geduldig totdat PostNL voor de deur zou staan. Ik zie zijn busje aankomen, ren snel naar de deur en gooi deze al open nog voor de bezorger heeft aangebeld. Een beetje van zijn stuk en met een suffe glimlach overhandigt hij mijn pakketje.

‘Zo, hier zit iets in wat jij graag wilt hebben geloof ik?’, zei hij. Vluchtig zet ik mijn krabbel, pak het pakketje aan en gooi met een bedankje de deur alweer dicht.”

In de zevende hemel

“Toen ik mijn roze vriendin eindelijk ontving, ben ik gelijk naar boven gesprint om de Glory (die gelukkig deels opgeladen aankomt) snel uit te proberen. Ze heeft tien verschillende trilstandjes en het is niet moeilijk om een favoriet te vinden: ze zijn allemaal fijn en ik wist zeker dat ik met vele trilstandjes tot een hoogtepunt zou komen.

Eerst probeerde ik een langzame triller om in de stemming te komen. Na een paar minuten heerlijk genieten, ga ik door naar een ander trilstandje. De afwisseling tussen uitwending, inwendig of beide is iets wat mij in de zevende hemel terecht liet komen.

Zoals dat met echte seks ook vaak is, moet je het een beetje afwisselend houden. Ik was van plan nog verder te schakelen naar andere trilstandjes, maar Glory liet mij veel eerder tot een hoogtepunt komen dan ik had verwacht…”

Dé manier om lockdowns door te komen

“Inmiddels kan ik jullie met grote vreugde meedelen dat ik dé manier heb gevonden om de koude, grillige en donkere lockdowns door te komen. Berg de puzzels maar op, stuur je kinderen de deur uit en zeg maar tegen je man dat hij een flink stuk moet gaan hardlopen. Dan heb jij de tijd om heerlijk in bed of in bad te kruipen met de Glory!

Glory ziet er trouwens erg lief uit, maar laat je niet voor de gek houden. Dit prachtige speeltje laat je ogen namelijk naar achteren rollen van genot! Ze is erg multifunctioneel, je kunt haar voor zowel vaginale als clitorale stimulatie gebruiken. Mijn G-spot wordt eenvoudig gestimuleerd door haar flexibiliteit. Haar tien verschillende trilstanden en haar geribbeld reliëf, zorgen ervoor dat je met Glory een fantastische tijd beleeft.”

De perfecte vriendin!

“Wil je jouw gevoel en mood omzetten in iets positiefs? Dan is Glory hier de perfecte vriendin voor! Ik ben nog steeds heerlijk aan het nagenieten als ik eraan denk. Met een grote glimlach van oor tot oor kom ik deze dagen wel goed door!”

Gerelateerde blogs
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...
Review | Giullize

Laatst was ik aan het rondsnuffelen op de website van Nachtkastje. Zelf was ik niet zozeer op zoek naar iets, tot dat ik Giullize voorbij zag komen… Gelijk heb ik haar besteld, toen was het even afwachten. Op donderdag ging de deurbel, met een smile van oor tot oor opende ik de voordeur, waar een […]

Lees verder...
Review | Aisha

Toen ik Aisha binnenkreeg was mijn eerste indruk: ‘Oh, wat is ze schattig!’ Hierbij moet ik wel zeggen, als later de ervaring volgt met deze toy, dan neem ik deze woorden nog wel terug! Haar kleur is fantastisch. I love purple toys. Het materiaal is zacht en voelt heel fijn aan. Aisha is glad dus […]

Lees verder...