Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Glory

Review | Glory

Geschatte leestijd: 3 minuten

Door Ladies Night consulente Lizzy.

Met gezonde spanning en een kloppend hart

Tijdens de lockdown heb ik mijn prachtige Ladies Night koffer helaas tijdelijk moeten opbergen. Om ervoor te zorgen dat ik niet in een al te diep dal terecht kwam, kwam ik op het fantástische idee om de Glory te bestellen! Het aanvullen van je nachtkastje is natuurlijk altijd een goed idee.

Met gezonde spanning en een kloppend hart wachtte ik geduldig totdat PostNL voor de deur zou staan. Ik zie zijn busje aankomen, ren snel naar de deur en gooi deze al open nog voor de bezorger heeft aangebeld. Een beetje van zijn stuk en met een suffe glimlach overhandigt hij mijn pakketje.

‘Zo, hier zit iets in wat jij graag wilt hebben geloof ik?’, zei hij. Vluchtig zet ik mijn krabbel, pak het pakketje aan en gooi met een bedankje de deur alweer dicht.”

In de zevende hemel

“Toen ik mijn roze vriendin eindelijk ontving, ben ik gelijk naar boven gesprint om de Glory (die gelukkig deels opgeladen aankomt) snel uit te proberen. Ze heeft tien verschillende trilstandjes en het is niet moeilijk om een favoriet te vinden: ze zijn allemaal fijn en ik wist zeker dat ik met vele trilstandjes tot een hoogtepunt zou komen.

Eerst probeerde ik een langzame triller om in de stemming te komen. Na een paar minuten heerlijk genieten, ga ik door naar een ander trilstandje. De afwisseling tussen uitwending, inwendig of beide is iets wat mij in de zevende hemel terecht liet komen.

Zoals dat met echte seks ook vaak is, moet je het een beetje afwisselend houden. Ik was van plan nog verder te schakelen naar andere trilstandjes, maar Glory liet mij veel eerder tot een hoogtepunt komen dan ik had verwacht…”

Dé manier om lockdowns door te komen

“Inmiddels kan ik jullie met grote vreugde meedelen dat ik dé manier heb gevonden om de koude, grillige en donkere lockdowns door te komen. Berg de puzzels maar op, stuur je kinderen de deur uit en zeg maar tegen je man dat hij een flink stuk moet gaan hardlopen. Dan heb jij de tijd om heerlijk in bed of in bad te kruipen met de Glory!

Glory ziet er trouwens erg lief uit, maar laat je niet voor de gek houden. Dit prachtige speeltje laat je ogen namelijk naar achteren rollen van genot! Ze is erg multifunctioneel, je kunt haar voor zowel vaginale als clitorale stimulatie gebruiken. Mijn G-spot wordt eenvoudig gestimuleerd door haar flexibiliteit. Haar tien verschillende trilstanden en haar geribbeld reliëf, zorgen ervoor dat je met Glory een fantastische tijd beleeft.”

De perfecte vriendin!

“Wil je jouw gevoel en mood omzetten in iets positiefs? Dan is Glory hier de perfecte vriendin voor! Ik ben nog steeds heerlijk aan het nagenieten als ik eraan denk. Met een grote glimlach van oor tot oor kom ik deze dagen wel goed door!”

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...