Voor 16:00 besteld, maandag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Glory

Review | Glory

Geschatte leestijd: 3 minuten

Door Ladies Night consulente Lizzy.

Met gezonde spanning en een kloppend hart

Tijdens de lockdown heb ik mijn prachtige Ladies Night koffer helaas tijdelijk moeten opbergen. Om ervoor te zorgen dat ik niet in een al te diep dal terecht kwam, kwam ik op het fantástische idee om de Glory te bestellen! Het aanvullen van je nachtkastje is natuurlijk altijd een goed idee.

Met gezonde spanning en een kloppend hart wachtte ik geduldig totdat PostNL voor de deur zou staan. Ik zie zijn busje aankomen, ren snel naar de deur en gooi deze al open nog voor de bezorger heeft aangebeld. Een beetje van zijn stuk en met een suffe glimlach overhandigt hij mijn pakketje.

‘Zo, hier zit iets in wat jij graag wilt hebben geloof ik?’, zei hij. Vluchtig zet ik mijn krabbel, pak het pakketje aan en gooi met een bedankje de deur alweer dicht.”

In de zevende hemel

“Toen ik mijn roze vriendin eindelijk ontving, ben ik gelijk naar boven gesprint om de Glory (die gelukkig deels opgeladen aankomt) snel uit te proberen. Ze heeft tien verschillende trilstandjes en het is niet moeilijk om een favoriet te vinden: ze zijn allemaal fijn en ik wist zeker dat ik met vele trilstandjes tot een hoogtepunt zou komen.

Eerst probeerde ik een langzame triller om in de stemming te komen. Na een paar minuten heerlijk genieten, ga ik door naar een ander trilstandje. De afwisseling tussen uitwending, inwendig of beide is iets wat mij in de zevende hemel terecht liet komen.

Zoals dat met echte seks ook vaak is, moet je het een beetje afwisselend houden. Ik was van plan nog verder te schakelen naar andere trilstandjes, maar Glory liet mij veel eerder tot een hoogtepunt komen dan ik had verwacht…”

Dé manier om lockdowns door te komen

“Inmiddels kan ik jullie met grote vreugde meedelen dat ik dé manier heb gevonden om de koude, grillige en donkere lockdowns door te komen. Berg de puzzels maar op, stuur je kinderen de deur uit en zeg maar tegen je man dat hij een flink stuk moet gaan hardlopen. Dan heb jij de tijd om heerlijk in bed of in bad te kruipen met de Glory!

Glory ziet er trouwens erg lief uit, maar laat je niet voor de gek houden. Dit prachtige speeltje laat je ogen namelijk naar achteren rollen van genot! Ze is erg multifunctioneel, je kunt haar voor zowel vaginale als clitorale stimulatie gebruiken. Mijn G-spot wordt eenvoudig gestimuleerd door haar flexibiliteit. Haar tien verschillende trilstanden en haar geribbeld reliëf, zorgen ervoor dat je met Glory een fantastische tijd beleeft.”

De perfecte vriendin!

“Wil je jouw gevoel en mood omzetten in iets positiefs? Dan is Glory hier de perfecte vriendin voor! Ik ben nog steeds heerlijk aan het nagenieten als ik eraan denk. Met een grote glimlach van oor tot oor kom ik deze dagen wel goed door!”

Gerelateerde blogs
Review | Mayzora

Mayzora, een recente nieuwkomer in mijn verzameling speeltjes, heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Het was liefde op het eerste gezicht toen ik hoorde over de verwarmde functie, een kenmerk dat direct mijn aandacht trok en mijn nieuwsgierigheid wekte. Na mijn eerste ervaring met haar, was ik meteen verkocht. Ze behoort nu zonder twijfel tot de […]

Lees verder...
Review | Maevy

Wat een mooie toy! De kleur is chique paars met roze goud. Ze is gemaakt van zacht siliconen, wat erg prettig aanvoelt. Door het reliëf op de staart, lijkt de staart van de toy een beetje op die van een zeemeermin of op de blaadjes van een magnolia bloem. Je kan haar goed vasthouden, makkelijk […]

Lees verder...
Review | Cara

Op zoek naar een orgasme? Zoek niet verder, want ik heb dé perfecte toy hiervoor gevonden! Zowel voor solo als samen is de Cara ideaal. Ik was al op de postbode aan het wachten op dit pakketje. Ik zocht namelijk iets om mezelf eens goed tot een hoogtepunt te brengen. Begrijp me niet verkeerd, mijn […]

Lees verder...
Review | Vaya

Eindelijk, weer een aankoop gedaan bij Nachtkastje! Na lang wikken en wegen heb ik voor een prachtige zuigvibrator gekozen, namelijk Vaya. Ze kwam in een fijn onherkenbaar pakketje bij mij binnen. Het doosje is voorzien van een label met ‘breekbaar’ en een discrete afzender. Ideaal! Het is hierdoor totaal niet herkenbaar dat er een speeltje […]

Lees verder...
Review | Eggsplorer

Oh m’ei’ god, wat een tof eitje! Supermooie kleur en een hele fijne grootte. Doordat Eggsplorer vrij smal is, geeft ze absoluut geen vervelend gevoel tijdens het inbrengen. Beetje Ladies Glide erop en ze zat zo op de juist plek. Ondanks de smalle vorm had ik niet het gevoel dat dit trillende eitje de neiging […]

Lees verder...