Voor 22:00 besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Glow Gloss

Review | Glow Gloss

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Elisa.

Een lekkere vrije middag 

“Ik zat samen met een vriendin lekker kneuterig aan de thee toen de deurbel ging. Tringggg… Ik sprintte naar de deur. Eigenlijk vroeg ik me af of de pakketbezorger door had dat hij op dat moment met mijn favoriete speeltje in zijn handen stond. De pakketbezorger overhandigde mij het pakketje en na een snelle handtekening ging ik weer naar binnen.

Mijn vriendin zat me met een schuin oog aan te kijken toen ik met een brede grijns binnen kwam. Ze zat me verbaasd aan te kijken toen ik haar vertelde dat ik een seksspeeltje mag testen voor de allerleukste bijbaan ter wereld.”

Twee verschillende orgasmes

“Eindelijk, het is avond! Mijn vriendin is inmiddels weg en mijn vriend heb ik naar zijn mancave gestuurd. Nu is het even me time om dit speeltje eens goed te testen. Jaja, ik neem mijn taak uiterst serieus en hier moet ik echt even de tijd voor nemen. De Glow Gloss heeft twee verschillende uiteinden: de zuiger en de pointer.

De kleine en snelle pulsjes van de zuiger maakt dat je heel snel en fijn klaarkomt. Dit is perfect voor als je een korte pauze hebt van je zoommeeting 😉. De pointer is wat krachtiger voor een intens orgasme, dus perfect om de dag mee af te sluiten. Je schijnt de Glow Gloss ook in bad te kunnen gebruiken omdat ze waterproof is. Dat lijkt me nou echt fantastisch, maar helaas heb ik niet de luxe van een bad thuis… Ik zou bijna een vakantiehuisje huren met bad, alleen al om dit speeltje te kunnen gebruiken in bad.

Na mijn twee verschillende orgasmes binnen een kwartier, klopt mijn vriend op de deur van de slaapkamer en doet ondeugend de deur open. Ik kijk hem een paar seconden aan, ik lach en wenk hem naar binnen. Het wordt tijd om dit speeltje samen uit te proberen!”

Een seksspeeltje voor samen

“Dit fantastische speeltje is ook te gebruiken voor met zijn tweeën en het is ge-wel-dig! Oke laten we eerlijk zijn: een lekkere vrijpartij is altijd heerlijk. Tenminste… Het voor- en naspel is erg leuk, maar de penetratie is niet altijd voor iedereen even lekker. Vaak is het zo dat de man lekker aan het genieten is van de penetratie en dat de vrouw ondertussen in haar hoofd het boodschappenlijstje aan het doornemen is voor de dag erna. Super zonde, want de vrouw heeft ook gewoon het recht om vol te genieten van jullie ‘liefdesspel’. Dames, hier is de oplossing: gebruik de Glow Gloss!”

Wat is er nou fijner dan tegelijkertijd klaarkomen?

“Als ik mijn vriendinnen vertel over deze super fijne manier van genieten, dan krijg ik vaak reacties te horen dat hun vriendjes daar waarschijnlijk niet heel blij van worden. De mannen willen er zelf voor zorgen dat de vrouw klaarkomt en niet hun vibrerende vriendje. Sorry boys! Het wordt tijd om jullie ego’s aan de kant te schuiven.

Soms moet de man er zich gewoon bij neerleggen dat ze niet altijd voor een orgasme kunnen zorgen tijdens de penetratie. Wat is er nou fijner dan dat jullie tegelijkertijd klaarkomen? Precies, niets is fijner dan dat. Dus mannen, het wordt tijd om de Glow Gloss in huis te halen! 

Hoe gebruik je een clitoraal speeltje tijdens de penetratie? Nou, heel simpel. Als je het idee hebt dat de man zijn top bijna bereikt, dan draai je je op je rug in de missionarishouding. Terwijl de man verder gaat met penetreren, leg jij heel subtiel de pointer van de Glow Gloss op jouw clitoris (of ietsje naast de clitoris, als het te heftig aanvoelt). En binnen enkele minuten bereiken jullie samen het orgasme en liggen jullie samen uit te hijgen van een geweldige sekspartij!”

Gerelateerde blogs
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...
Review | Giullize

Laatst was ik aan het rondsnuffelen op de website van Nachtkastje. Zelf was ik niet zozeer op zoek naar iets, tot dat ik Giullize voorbij zag komen… Gelijk heb ik haar besteld, toen was het even afwachten. Op donderdag ging de deurbel, met een smile van oor tot oor opende ik de voordeur, waar een […]

Lees verder...
Review | Aisha

Toen ik Aisha binnenkreeg was mijn eerste indruk: ‘Oh, wat is ze schattig!’ Hierbij moet ik wel zeggen, als later de ervaring volgt met deze toy, dan neem ik deze woorden nog wel terug! Haar kleur is fantastisch. I love purple toys. Het materiaal is zacht en voelt heel fijn aan. Aisha is glad dus […]

Lees verder...