Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Glow Gloss

Review | Glow Gloss

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Elisa.

Een lekkere vrije middag 

“Ik zat samen met een vriendin lekker kneuterig aan de thee toen de deurbel ging. Tringggg… Ik sprintte naar de deur. Eigenlijk vroeg ik me af of de pakketbezorger door had dat hij op dat moment met mijn favoriete speeltje in zijn handen stond. De pakketbezorger overhandigde mij het pakketje en na een snelle handtekening ging ik weer naar binnen.

Mijn vriendin zat me met een schuin oog aan te kijken toen ik met een brede grijns binnen kwam. Ze zat me verbaasd aan te kijken toen ik haar vertelde dat ik een seksspeeltje mag testen voor de allerleukste bijbaan ter wereld.”

Twee verschillende orgasmes

“Eindelijk, het is avond! Mijn vriendin is inmiddels weg en mijn vriend heb ik naar zijn mancave gestuurd. Nu is het even me time om dit speeltje eens goed te testen. Jaja, ik neem mijn taak uiterst serieus en hier moet ik echt even de tijd voor nemen. De Glow Gloss heeft twee verschillende uiteinden: de zuiger en de pointer.

De kleine en snelle pulsjes van de zuiger maakt dat je heel snel en fijn klaarkomt. Dit is perfect voor als je een korte pauze hebt van je zoommeeting 😉. De pointer is wat krachtiger voor een intens orgasme, dus perfect om de dag mee af te sluiten. Je schijnt de Glow Gloss ook in bad te kunnen gebruiken omdat ze waterproof is. Dat lijkt me nou echt fantastisch, maar helaas heb ik niet de luxe van een bad thuis… Ik zou bijna een vakantiehuisje huren met bad, alleen al om dit speeltje te kunnen gebruiken in bad.

Na mijn twee verschillende orgasmes binnen een kwartier, klopt mijn vriend op de deur van de slaapkamer en doet ondeugend de deur open. Ik kijk hem een paar seconden aan, ik lach en wenk hem naar binnen. Het wordt tijd om dit speeltje samen uit te proberen!”

Een seksspeeltje voor samen

“Dit fantastische speeltje is ook te gebruiken voor met zijn tweeën en het is ge-wel-dig! Oke laten we eerlijk zijn: een lekkere vrijpartij is altijd heerlijk. Tenminste… Het voor- en naspel is erg leuk, maar de penetratie is niet altijd voor iedereen even lekker. Vaak is het zo dat de man lekker aan het genieten is van de penetratie en dat de vrouw ondertussen in haar hoofd het boodschappenlijstje aan het doornemen is voor de dag erna. Super zonde, want de vrouw heeft ook gewoon het recht om vol te genieten van jullie ‘liefdesspel’. Dames, hier is de oplossing: gebruik de Glow Gloss!”

Wat is er nou fijner dan tegelijkertijd klaarkomen?

“Als ik mijn vriendinnen vertel over deze super fijne manier van genieten, dan krijg ik vaak reacties te horen dat hun vriendjes daar waarschijnlijk niet heel blij van worden. De mannen willen er zelf voor zorgen dat de vrouw klaarkomt en niet hun vibrerende vriendje. Sorry boys! Het wordt tijd om jullie ego’s aan de kant te schuiven.

Soms moet de man er zich gewoon bij neerleggen dat ze niet altijd voor een orgasme kunnen zorgen tijdens de penetratie. Wat is er nou fijner dan dat jullie tegelijkertijd klaarkomen? Precies, niets is fijner dan dat. Dus mannen, het wordt tijd om de Glow Gloss in huis te halen! 

Hoe gebruik je een clitoraal speeltje tijdens de penetratie? Nou, heel simpel. Als je het idee hebt dat de man zijn top bijna bereikt, dan draai je je op je rug in de missionarishouding. Terwijl de man verder gaat met penetreren, leg jij heel subtiel de pointer van de Glow Gloss op jouw clitoris (of ietsje naast de clitoris, als het te heftig aanvoelt). En binnen enkele minuten bereiken jullie samen het orgasme en liggen jullie samen uit te hijgen van een geweldige sekspartij!”

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...