Vandaag besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Happy Rabbit Strap-on

Review | Happy Rabbit Strap-on

Geschatte leestijd: 2 minuten

Door Ladies Night consulente Sanne

Ik vond het geweldig de Happy Rabbit Strap-on te testen! Het was middenin lockdown toch echt weer even ouderwets genieten samen met mijn partner! Na de bevalling is het amper gelukt qualitytime te vinden samen en sexytijd plannen líjkt onromantisch, maar kan ik van harte aanbevelen! Wij houden allebei van nieuwe dingen uitproberen en daarom was de Happy Rabbit Strap-on superleuk om te testen! Ik vind prettig om zowel anaal als vaginaal bevredigd te worden, maar een 2de man is voor mij een no-go en de Happy Rabbit Strap-on is daarom dé oplossing voor ons! 

Voor mijn partner was dit de eerste ervaring met een strap on en… hij vond het zeer aangenaam! De Happy Rabbit Strap-on is gemaakt van fijn zacht materiaal. Het harnasje zit voor ons beiden comfortabel en is ook makkelijk aan en uit te trekken zonder acrobatische taferelen. De motor is krachtig en je hebt met deze Happy Rabbit de luxe om uit 9 verschillende sensaties te kunnen kiezen!

De Happy Rabbit Strap-on met zijn intense trilfuncties kan ik ook lekker los van het harnas gebruiken!

Voor mijn partner was het ook zeer aangenaam om mij zowel anaal als vaginaal te kunnen bevredigen. Het is zó anders dan een reguliere vrijpartij met 1 man (of 1 penis?)! Ook was het aangenaam voor hem, want alles werd strakker bij mij en hij vond het heerlijk om mij te zien genieten. De Happy Rabbit Strap-on met zijn intense trilfuncties kan ik ook lekker los van het harnas gebruiken! Spat waterproof kan ik ‘m (met zuignap, blijft supergoed zitten!) ook heerlijk met mezelf in de douche gebruiken.

TIP!
Gebruik a.u.b. voldoende Special Glide, het ontspant de anus wat het enorm veel aangenamer maakt. Ook kan je natuurlijk Ladies Glide gebruiken. Deze is zeker aan te raden als je de Happy Rabbit Strap-on vaginaal gebruikt. Sowieso is alles is beter met Ladies Glide!

De Happy Rabbit Strap-on tilt je relatie echt next level, wij zijn fan!

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...