Voor 21:00 besteld, maandag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Inaya

Review | Inaya

Geschatte leestijd: 4 minuten

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit was een nieuw formaat en ik was ontzettend nieuwsgierig naar de opblaasfunctie!

Luxueus, zijdezacht en soepel

Mijn vriend en ik pakten opgewonden het pakketje uit. Met een ondeugende grijns op ons gezicht bewonderden we onze nieuwe kleine (nou, ja…) zwarte aanwinst.
Het eerste wat opviel was het zachte siliconen materiaal. Het voelde luxueus, zijdezacht en soepel aan. Dit gaf een geruststellend gevoel, Inaya is ontworpen met comfort in gedachten.

Grenzen verleggen met Inaya…

Laten we eerlijk zijn, de gedachte van een buttplug kan voor sommigen wat nerveusheid veroorzaken. Voor mij ook in het begin. Het niet-opgblazen formaat van deze flinke plug is niet voor de beginner. Met haar opblaasfunctie is ze daarentegen ideaal wanneer je je grenzen wilt verleggen.

We kregen gelijk zin om ons nieuwe anale avontuur te beginnen en te ontdekken wat voor plezier dit speeltje kon brengen. Toen we allebei flink opgewonden waren en hij me lang genoeg had geplaagd door mijn billen en anus te masseren, bracht hij de plug voorzichtig bij me in met Ladies Glide.

Rillen van genot

Het verraste me hoe soepel dat ging, ik was dan ook wel heel geil en ontspannen. Maar de echte verrassing kwam toen we begonnen met het oppompen van Inaya.
Met de simpele besturing kun je kiezen of je de plug wil laten vibreren, opblazen of allebei tegelijk. De trilling op zichzelf is al heerlijk, maar we gingen natuurlijk voor allebei! Langzaam maar zeker vulde het speeltje zich met lucht, waardoor een gevoel van volheid en stimulatie ontstond dat me deed rillen van genot.

Wat we helemaal fantastisch vonden is dat ze automatisch uitzet. Dit in vergelijking met een inflatable dildo die we hebben, die je met de hand moet oppompen. Je kunt de omtrek zelf bepalen door het knopje weer los te laten.

Een intense ervaring met Inaya

Terwijl we ons comfortabeler begonnen te voelen met het speeltje, lieten we Inaya opblazen tot de max. Terwijl ik het plugje lekker in me hield, penetreerde mijn vriend mijn vagina zodat ik dubbel gevuld was. Oh my god!
Ook voor hem was het een intense ervaring, beter dan met elke ‘normale’ buttplug. Doordat je deze kunt opblazen en het dus comfortabeler is om in te brengen, is de plug een stuk groter en voor mijn vriend dus strakker. Hij kon de trilling ook indirect tegen zijn penis voelen.

We waren een beetje bang dat de vibratie minder stevig zou worden zodra de plug zich uitzet, er wordt immers lucht om de vibrerende kern gepompt. Dit was een klein beetje zo, maar veel minder dan verwacht. Rondom de anus trilt ze nog net zo intens, en daar is het bij mij het gevoeligst.

Het enige minpuntje vonden wij dat er geen afstandsbediening bij zit. Met name wanneer ik haar alleen gebruik is wel zoeken naar het juiste knopje. Wanneer we samen zijn, bestuurt mijn vriend de plug, maar ook dan haalt het je een beetje uit het spel. Alhoewel dat natuurlijk ook gewoon een excuus kan zijn om haar lekker vaak te gebruiken en er vertrouwd mee te raken.

Een climax intenser dan ooit tevoren…

Laten we het hebben over het hoogtepunt van dit avontuur: ik kreeg een anaal orgasme! Wat begon met een beetje zenuwen en nieuwsgierigheid, eindigde in een wilde en plezierige ontdekkingsreis door de wereld van nieuwe anale sensaties en een climax intenser dan ooit tevoren.
Dus, als je op zoek bent naar wat extra pit in de slaapkamer, waarom zou je dan niet eens een sprong wagen en dit ondeugende speeltje uitproberen? Wie weet welke avonturen ze voor jou in petto heeft!

Gerelateerde blogs
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...