Voor 21:00 besteld, maandag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Jeanine

Review | Jeanine

Geschatte leestijd: 5 minuten

Door Ladies Night consulente Esther.

Mijn oog viel direct op Jeanine

“Yes, daar mocht ik weer!! Jullie herinneren jullie misschien nog mijn review over de Stroke een tijdje terug. De drukke duizendpoot die dagelijks een poging waagt om haar kinderen in schone kleren te hijsen en met vers brood mee naar school te brengen. Vervolgens racet ze naar een compleet mannenbedrijf, om daar tussen de financiële cijfers door flink te kunnen lachen om mijn te gekke bijbaan als Ladies Night consulente.  

Echt waar, wat is het heerlijk om consulente van Ladies Night te zijn! Buiten alle te gekke party’s om die ik bij de gastvrouwen thuis mag geven, kom je in een warm bad terecht en komen er te gekke mogelijkheden en kansen voorbij. Of ik weer een nieuwe toy wilde uitproberen? Natuurlijk wilde ik dat!

De vorige keer was ik zo lief geweest om deze mogelijkheid te offeren aan mijn man, die graag eens een toy voor hem wilde proberen. Maar deze keer ging dat feest natuurlijk niet op, deze was voor mij! Mijn oog viel direct op de prachtige clitorale vibrator Jeanine.”

Ik was een echte G-spotter

“Om gelijk eerlijk met jullie te zijn en een klein beeld te geven: al die clitorale stimulatie (was tot op heden) niets voor mij. Ik was een échte G-spotter! Op basis daarvan was dus ook mijn nachtkastje tot dusver gevuld met vaginale en G-spot toys. Hoe leuk zou het zijn om dan toch eens een toy uit te proberen, waarbij de focus op dat kleine genotsknopje met diepe gronden lag, waarvan ik altijd dacht dat deze bij mij redelijk defect was…

Mijn geduld werd weer redelijk op de proef gesteld, omdat ik zoals gewoonlijk de postbezorger miste waardoor mijn Jeanine eerst nog een mooi ritje naar een afhaalpunt kreeg. Na een lange dag wachten met een big smile en identificatie (18+ speelgoed hè), mocht ik vol trots mijn nieuwe aanwinst in ontvangst nemen. Echt dames, het is zo’n heerlijk gevoel om dit soort pakketjes in ontvangst te nemen, waarvan jij weet wat erin zit en dat de anderen eens moesten wéten wat erin zit!”

Ze maakt je direct nieuwsgierig…

“Je hebt maar één kans voor een eerste indruk zeggen ze altijd. Nou, die pakte Jeanine zeker. Wat een heerlijk, zacht siliconen materiaal en een perfect formaat! Het ondeugende tongetje dat zich net laat zien, maakt je direct nieuwsgierig naar haar.

Weet je wat trouwens zo geweldig is aan haar? Het is net of je door de stad loopt te winkelen en een heel groot ‘3 halen, 1 betalen‘ aanbieding ziet staan. Ondanks haar lieve, kleine formaat krijg je maar liefst drie verschillende stimulatoren!

Het lieve, schattige van de Jeanine maakt plaats voor een sterk karakter, zodra je het schelpje (de vorm van de aan-uitknop) ingedrukt houdt. Haar knop heeft namelijk een prachtige vorm, waarschijnlijk met de gedachte omdat ze de parel zal bevredigen! 😉

Persoonlijk was ik het meest nieuwsgierig naar het speelse tongetje met de functie van het nabootsen van orale bevrediging. Dus daar pakte ik vanzelfsprekend onze vrouwelijke WD40 bij. Hét product dat niet in je nachtkastje mag missen: de Ladies Glide. Tijd om Jeanine uit te proberen!”

Schot in de roos

“Wat was deze functie van Jeanine toch een schot in de roos. Waarbij ik het normaal het heel lastig vind om te ontspannen bij orale bevrediging, omdat het toch een vreemde gewaarwording blijft dat daar een hoofd tussen m’n benen hangt, vond ik dit gewéldig!

Doordat de bediening van alle functies met dezelfde bedieningsknop gaat, is het enorm makkelijk en fijn om tussendoor de afwisseling te maken naar een andere vorm van stimulatie. Jeanine ligt erg fijn in de hand, omdat ze niet groter is dan de grootte van je handpalm. Hierdoor kun je haar mooi omsluiten met jouw handpalm.

Ook merkte ik dat ik de klopfunctie van Jeanine verrassend prettig vond! Vooral omdat je met deze functie ook een breder gebied van jouw clitoris kan stimuleren, dan enkel het ‘hoedje’ van de clitoris.”

Wat was het fijn om deze vorm van stimulatie te ervaren!

“Op bijna iedere party wordt er door vele dames besproken dat toys met luchtdrukstimulatie geweldig zijn! Dit had inmiddels al een grote nieuwsgierigheid bij mij gewekt, maar ik had deze zelf nog niet in mijn bezit. Omdat ik dacht dat ik daar niet zo op zou reageren, als de gemiddelde vrouw. Puur omdat ik dacht dat ik een echte G-spotter was, maar niets is wat het lijkt.

Wat was het fijn om deze vorm van stimulatie te ervaren! Het zachte, siliconen mondje voelde zeer prettig aan. De eenvoudige bediening zorgde ervoor dat ik gemakkelijk een standje kon vinden, waarbij ik heel even kon ontsnappen aan de drukte van de dagelijkse dingen.

Ik beveel Jeanine uit persoonlijke ervaringen zeker aan, ook of misschien wel júist voor de zoekende vrouw. Tot vandaag was ik dat blijkbaar zelf ook nog op het gebied van clitorale stimulatie…”

Gerelateerde blogs
Review | Abracadabra

Met een opgewonden glimlach op mijn gezicht betrad ik de huiskamer. Het pakketje had ik stevig onder mijn arm geklemd. Eenmaal geopend, ontvouwde zich voor mijn ogen een prachtige toybag, uitgevoerd in een diepblauwe kleur die werkelijk verbluffend was. Mijn nieuwsgierigheid werd onmiddellijk gewekt – wat voor schat zou zich verbergen in dit prachtige tasje? […]

Lees verder...
Review | Fayenne

Nog voor het gebruik van Fayenne, werd ik al erg enthousiast door het aanzicht van deze toy. Ze is redelijk klein en oogt daardoor niet als een toy die wellicht tijdens de penetratieseks in de weg zou liggen. Zelf vind ik dit belangrijk, omdat ik de toy zowel alleen, als met mijn partner wil kunnen […]

Lees verder...
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...