Voor 22:00 besteld, dinsdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | June

Review | June

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Daphne.

Het leven als vrijgezel heeft voordelen en nadelen. Maar laten we eerlijk zijn, de voordelen zijn het grootst! Zo ben ik begonnen met mijn bijbaan bij Ladies Night en dit vind ik onwijs leuk om te doen. Lekker kletsen met andere dames over seks, wie wil dat nou niet? Twijfel jij nog of het ook iets voor jou is? Ik zeg: doen! We zoeken altijd consulentes voor de leukste familie van Nederland! Bovendien presenteer je ook nog eens de mooiste toys en meest fijne producten. Zo zijn voor mij de Ladies Glide, Femme Intime en Feromonen Parfum echt onmisbaar geworden. Dus heb je deze nog niet? Zeker bestellen, dit zijn echt musthaves!

Een vol nachtkastje

Maar naast de producten die we op de Ladies Night party’s verkopen, is er ook nog de webshop Nachtkastje.nl. Ook hier bestel ik regelmatig wat om mijn privécollectie uit te breiden. Deze is inmiddels zo groot dat het niet meer allemaal in mijn nachtkastje past en ik een mini koffertje heb moeten kopen. Oeps! Haha.. Een van de toys die me op was gevallen op Nachtkastje.nl was de June. Een heel mooi uiterlijk en met roterende kralen in de schacht. Deze ervaring had ik nog nooit gehad, dus ik was zeer benieuwd!

Het uitpakken was een feestje

Zoals bij alle pakketjes van Nachtkastje.nl, kon ik ook nu niet wachten tot hij werd bezorgd. En ja hoor, een dag later stond de bezorger al voor de deur. Hij moest eens weten wat er in dat pakketje zat, haha! Het uitpakken was al een feestje, in het echt is June namelijk nog veel mooier. Het zwart met goud maakt het heel deftig en het materiaal voelt heerlijk zacht aan. Dus deed ik haar gelijk aan de oplader, want mijn nieuwsgierigheid was nu alleen maar groter geworden.

Alsof ik een echte vent in bed had liggen

Die avond besloot ik lekker op tijd mijn bed in te duiken en natuurlijk ging de June mee. Ook de Ladies Glide mocht niet ontbreken. Het siliconen materiaal voelt heerlijk zacht aan en in combinatie met Ladies Glide zelfs nog beter, wauw, het begin was al geweldig. Toen ging ik de 7 trilstandjes testen, ik besloot dat nummer 3 mijn standje was, want ik hou van lekkere harde trillingen. Alleen dit was al een heerlijke ervaring. Ik was de roterende kralen al bijna vergeten, zo erg ging ik erin op, maar bedacht me dat ik die juist heel graag wilde voelen. Ik zette het rotatiestandje aan en schoot bijna tegen het plafond aan, dit was hemels! Het gaf me het gevoel alsof ik een echte vent in mijn bed had liggen, zo levensecht voelde het aan. De roterende kralen geven je namelijk het gevoel alsof er iemand in je beweegt.

Dit gevoel wil ik nog een keer ervaren!

Binnen no-time was ik klaar en lag ik na te genieten, maar niet voor lang. Dit wilde ik nog een keer ervaren. Nu met een ander rotatie-standje, want ook hiervan zijn er meerdere, namelijk 3. En ook nu duurde het niet lang voor ik mijn hoogtepunt had bereikt. Ik kon en wilde hem eigenlijk niet aan de kant leggen, dus besloot ik dat hij voor een derde rondje ook nog mee mocht onder de douche (want ik had het inmiddels warm gekregen, zoals je zal begrijpen.) Ook onder de douche deed ze haar werk! Zo fijn als een vibrator waterproof is en mee mag onder de douche. Na de derde ronde was ik toch echt wel moe, maar heel erg voldaan en ging ik lekker slapen.

Ik had me zeker niet vergist in June, een heel mooi uiterlijk en een super vibrator. Een nieuwe favoriet!

Gerelateerde blogs
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...