Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | June

Review | June

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Daphne.

Het leven als vrijgezel heeft voordelen en nadelen. Maar laten we eerlijk zijn, de voordelen zijn het grootst! Zo ben ik begonnen met mijn bijbaan bij Ladies Night en dit vind ik onwijs leuk om te doen. Lekker kletsen met andere dames over seks, wie wil dat nou niet? Twijfel jij nog of het ook iets voor jou is? Ik zeg: doen! We zoeken altijd consulentes voor de leukste familie van Nederland! Bovendien presenteer je ook nog eens de mooiste toys en meest fijne producten. Zo zijn voor mij de Ladies Glide, Femme Intime en Feromonen Parfum echt onmisbaar geworden. Dus heb je deze nog niet? Zeker bestellen, dit zijn echt musthaves!

Een vol nachtkastje

Maar naast de producten die we op de Ladies Night party’s verkopen, is er ook nog de webshop Nachtkastje.nl. Ook hier bestel ik regelmatig wat om mijn privécollectie uit te breiden. Deze is inmiddels zo groot dat het niet meer allemaal in mijn nachtkastje past en ik een mini koffertje heb moeten kopen. Oeps! Haha.. Een van de toys die me op was gevallen op Nachtkastje.nl was de June. Een heel mooi uiterlijk en met roterende kralen in de schacht. Deze ervaring had ik nog nooit gehad, dus ik was zeer benieuwd!

Het uitpakken was een feestje

Zoals bij alle pakketjes van Nachtkastje.nl, kon ik ook nu niet wachten tot hij werd bezorgd. En ja hoor, een dag later stond de bezorger al voor de deur. Hij moest eens weten wat er in dat pakketje zat, haha! Het uitpakken was al een feestje, in het echt is June namelijk nog veel mooier. Het zwart met goud maakt het heel deftig en het materiaal voelt heerlijk zacht aan. Dus deed ik haar gelijk aan de oplader, want mijn nieuwsgierigheid was nu alleen maar groter geworden.

Alsof ik een echte vent in bed had liggen

Die avond besloot ik lekker op tijd mijn bed in te duiken en natuurlijk ging de June mee. Ook de Ladies Glide mocht niet ontbreken. Het siliconen materiaal voelt heerlijk zacht aan en in combinatie met Ladies Glide zelfs nog beter, wauw, het begin was al geweldig. Toen ging ik de 7 trilstandjes testen, ik besloot dat nummer 3 mijn standje was, want ik hou van lekkere harde trillingen. Alleen dit was al een heerlijke ervaring. Ik was de roterende kralen al bijna vergeten, zo erg ging ik erin op, maar bedacht me dat ik die juist heel graag wilde voelen. Ik zette het rotatiestandje aan en schoot bijna tegen het plafond aan, dit was hemels! Het gaf me het gevoel alsof ik een echte vent in mijn bed had liggen, zo levensecht voelde het aan. De roterende kralen geven je namelijk het gevoel alsof er iemand in je beweegt.

Dit gevoel wil ik nog een keer ervaren!

Binnen no-time was ik klaar en lag ik na te genieten, maar niet voor lang. Dit wilde ik nog een keer ervaren. Nu met een ander rotatie-standje, want ook hiervan zijn er meerdere, namelijk 3. En ook nu duurde het niet lang voor ik mijn hoogtepunt had bereikt. Ik kon en wilde hem eigenlijk niet aan de kant leggen, dus besloot ik dat hij voor een derde rondje ook nog mee mocht onder de douche (want ik had het inmiddels warm gekregen, zoals je zal begrijpen.) Ook onder de douche deed ze haar werk! Zo fijn als een vibrator waterproof is en mee mag onder de douche. Na de derde ronde was ik toch echt wel moe, maar heel erg voldaan en ging ik lekker slapen.

Ik had me zeker niet vergist in June, een heel mooi uiterlijk en een super vibrator. Een nieuwe favoriet!

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...