Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Nightfall Highlight

Review | Nightfall Highlight

Geschatte leestijd: 5 minuten

Door Ladies Night consulente Onika. 
Highlight is een van de zes toppers van onze Nightfall productlijn!

Hét bestaat: seks en romantiek, gemixt met erotiek!

Het is maandagochtend, gisteren heb iets te veel gedronken en mijn hoofd voelt zwaaaaar… Naast mij hoor ik een zachte ademhaling. Ik draai me om en zie dat hij nog slaapt. Mijn hemel, wat is hij knap! Vooral in dit licht. Oh sorry, HIJ is mijn vriend, ik zal hem even aan je voorstellen. Wij hebben elkaar vijf jaar geleden ontmoet in de kroeg, daar waar je voor Corona heen kon gaan en een drankje kon bestellen ;-). Binnen vijf minuten hebben wij elkaar gespot en binnen één avond waren wij binnen anderhalve meter niet meer bij elkaar weg te slaan.

Hij nam mij ‘s avonds mee naar huis en sinds die avond weet ik dat seks en romantiek, gemixt met erotiek, bestaat! Ik weet nu hoe het voelt, hoe die mix smaakt en mijn knappe mooie vent heeft er in de loop der jaren enkel nog liefde aan toegevoegd. Hij is knap, lief voor me, onwijs grappig en dát vind ik dan óók weer heel erg aantrekkelijk. Wanneer hij zijn lieve en stomme grappen vertelt en ik zijn guitige kop erbij zie, zodra ik erin trap.

Kriebels in mijn buik

Ik denk aan gisteren en hoe gezellig we het samen hebben gehad. Ik had lekker voor hem gekookt en romantisch alle kaarsjes aangestoken, wijn klaargezet om heerlijk te ontspannen in ons eigen huis. De wijn vloeide rijkelijk en ik begon me een beetje aangeschoten te voelen. Als een verliefde puber giechelde ik hard om zijn (flauwe) grapjes. Als ik eraan terugdenk krijg ik opnieuw kriebels in mijn buik.

Ik heb nog helemaal geen zin om op te staan, ik geef hem een kusje op zijn borst en wil mij nog even lekker in zijn armen nestelen. En dan zie ik zijn prachtige stiekeme sexy lachje op zijn mond. Mijn prins ontwaakt en hij trekt me verder in zijn armen en geeft een kus op mijn voorhoofd. “Goedemorgen lieverd, lekker geslapen?” spreekt de slaapkop. Ik duw mijn neus in zijn hals en laat zijn heerlijke geur mijn zintuigen prikkelen. Ik kijk omhoog en glimlach en zeg: “ja heerlijk en jij?” Hij lacht en zegt: “dat kan ook niet anders, na gisteren” en hij kijkt mij stout aan.

Geen tijd meer

Oh gisteren! Er verschijnt een blos op mijn wangen en de kriebels in mijn buik verplaatsen zich langzaam naar beneden…. Zijn blik zegt meer dan duizend woorden, we zijn direct weer opgewonden. “Zullen we zo dan maar gaan douchen?” vraag ik hem. Waarop zijn antwoord is “óf zullen we eerst nog even wat viezer worden?” Ooh zijn prachtige mooie blauwe ogen, ik kan bijna niet weigeren… en spring daarom snel uit bed! “Sorry schat, ik heb echt geen tijd meer!”

In bad met Highlight!

Met deze smoes spring ik de badkamer in, laat het bad vollopen en pak de Highlight uit de luxe toybag. Ik had mij gisteren al verheugd om de Highlight én de tien verschillende trilstanden samen te gebruiken. Mijn vent vindt het net als ik, erg opwindend om samen te doen en kijkt graag naar mij als ik geniet. Maar gisteren ben ik mijn nieuwe toy in the heat of the moment helemaal vergeten! Ik ben nog altijd blij dat ik hem ooit voorstelde om onze toys sámen te gebruiken. Ik ken overigens geen man die dit weigert, als ik afga op de verhalen van mijn vriendinnen.

Terugdenken aan gisteravond

Terug naar de badkamer: opgeladen en wel leg ik de Highlight binnen handbereik en dompel ik mijzelf onder in het warme water. Ik dacht direct terug aan de goede seks van gisteravond.

In gedachten zie ik voor me hoe mijn liefste mij zachtjes terugduwde in het kussen. “Ho ho, easy tiger” zei hij toen ik boven op hem wilde klimmen. “Eerst jij!” Deze man…zo heerlijk…hij gaf me zachte strelende kusjes, eerst in mijn nek daarna op mijn borst, langzaam naar mijn tepels. Ik voelde zijn handen glijden, steeds verder naar beneden. Eenmaal aangekomen bij mijn buik hield ik het bijna niet meer van opwinding! Hij begon met zijn hand en zijn vingers en niet veel later nam zijn tong het over. Oh wat verlangde ik naar hem!

Hij duwde mijn benen opzij en kwam bij me binnen, ik hield het niet meer maar ritmisch bewoog ik nog even mee. Ik houd mijn ogen gesloten en geniet van de beelden van ons samen. De Highlight raakt op dit moment zo perfect mijn G-Spot, niet te missen, ik kan niets meer uitstellen en…oefff…het water spettert om mij heen, terwijl ik geniet van een intens lekker orgasme!
Ik open mijn ogen en voel het warme water als een warme deken om me heen.

Opeens gaat de badkamerdeur open

En daar staat ‘ie hoor…in de deuropening, mijn man, nog net zo leuk als in de kroeg vijf jaar geleden en met een brede glimlach op zijn gezicht. “Ik dacht al dat ik iets hoorde” zei hij. Ik kijk hem aan, lach en tover de Highlight uit het water tevoorschijn. “Sorry schat, deze beauty was je voor vandaag.”

Hij lachte en zei: “de volgende keer wil ík hem bedienen!”

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...