Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Nightfall Sucsation

Review | Nightfall Sucsation

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Karin.

Voordelen als Ladies Night consulente

“Hoe is het nou om een Ladies Night consulente te zijn?” Die vraag stellen mijn vriendinnen mij regelmatig. Nou, dat is ontzettend leuk! Ten eerste heb ik alleen maar hele leuke en lieve collega’s die ik regelmatig spreek. Daarnaast mag ik een avond langskomen om een party te geven bij de gezelligste gastvrouwen met hun vriendinnen, met de leukste producten! Tot slot kan ik mijn eigen tijd indelen en ontmoet ik allemaal nieuwe mensen. 

Avonden achter elkaar mag ik over hele mooie toys praten en leer ik vrouwen het een en ander over de producten. Natuurlijk wordt er ook over seks gesproken en sta ik er soms versteld van hoe open meiden zijn op zo’n avond in hun eigen woonkamer! Zo leuk om hun verhalen of ervaringen te horen. Ohja, ik verdien er ook nog een leuk zakcentje mee! Ik weet dat ik veel pluspunten opnoem, maar het is echt zo: deze baan heeft alleen maar voordelen!

Tijd om de Nightfall Sucsation te testen

Nu kwam de vraag of ik een nieuw speeltje wilde testen, weer een pluspunt… 😉 Ja!! Binnen een paar dagen kreeg ik de toy binnen en het was de Nightfall Sucsation. Ik was heel blij dat zij was bezorgd en ik kon niet wachten tot ik de tijd had om haar uit te proberen. First things first, ik moest eerst nog even eten koken voor het gezin. Daarna ben ik met de kinderen voor de televisie gekropen, want op zaterdagavond hebben wij altijd met het hele gezin televisieavond. De avond verliep gezellig en hup naar bed. Liggend in het bed ben ik meteen in slaap gevallen… Oepsie!

Heerlijk wakker geworden op de zondagochtend. Het is nog donker buiten dus er was complete duisternis. Ik baalde dat ik gisteren in slaap ben gevallen zonder de toy testen, want ik had mij er zo op verheugd! Ik zet Spotify aan en word dan rustig wakker. Hopend dat mijn man ook snel wakker wordt.

Op de een of andere manier doet de naam van de toy Nightfall Sucsation mij denken aan James Bond. Het zal wel iets te maken hebben met Skyfall, de naam klinkt gewoon al lekker. Blauwe ogen en een mooi zwart pak. Voor de gezelligheid zet ik dan ook maar even het nieuwe album ‘30’ van Adele op. Vooral nummer 6 ‘Can I get it’ past goed in deze omgeving. Blijven we lekker in de sfeer van die mooie blauwe ogen. Eindelijk wordt mijn man wakker en kijkt mij aan met zijn blauwe ogen. James vertrekt meteen uit mijn hoofd en ik zeg mijn man dat ik een speeltje wil testen. Hij is meteen wakker!

Zij zuigt heerlijk en op de juiste plekken

Wow… Dat is het enige wat ik erover kan zeggen. Wat een ongelooflijk fijne clitorale vibrator! Zij ziet er onwijs leuk uit: mooi matzwart en ze ligt fijn in de hand. Het geluid is prima te doen en dan mag zij aan het werk. Wel is het mijn advies om de Ladies Glide erbij te gebruiken. Ik zeg altijd maar dat je nooit te veel kan glijden! Zij zuigt heerlijk en op de juiste plekken. Ze kan op veel plekken gebruikt worden. Kom op, laat je fantasie een beetje gaan! Maar als zij dan op de clitoris gezet wordt, dan heb je pas écht een feest!

Heerlijk om alleen te gebruiken, maar ook zeker om met je partner samen te gebruiken. Je kan haar los gebruiken bij het voorspel bijvoorbeeld, maar ook tijdens de penetratie, want dan gaat het feest pas echt beginnen. Wie wil er nou niet genieten van penetratieseks en tegelijkertijd haar clitoris optimaal laten stimuleren? Zonder penetratie is ze ook echt een aanrader. Dames, deze toy wil je! Mannen, deze toy wil je ook!

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de 10 zuigstandjes die de Nightfall Sucsation heeft en dat zij mee onder de douche mag omdat ze waterproof is. Ook daar heeft zij haar werk heel goed uitgevoerd. Nadat ik ben bijgekomen van het geweldige orgasme, maak ik haar schoon met de toycleaner. Eerst nog even opladen, ze is USB-oplaadbaar, en hup: opbergen in de luxe Nachtkastje.nl toybag. Klaar voor de volgende keer! En waar dat is? Dat is nog een geheimpje..

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...