Voor 22:00 besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Nightfall Sucsation

Review | Nightfall Sucsation

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Karin.

Voordelen als Ladies Night consulente

“Hoe is het nou om een Ladies Night consulente te zijn?” Die vraag stellen mijn vriendinnen mij regelmatig. Nou, dat is ontzettend leuk! Ten eerste heb ik alleen maar hele leuke en lieve collega’s die ik regelmatig spreek. Daarnaast mag ik een avond langskomen om een party te geven bij de gezelligste gastvrouwen met hun vriendinnen, met de leukste producten! Tot slot kan ik mijn eigen tijd indelen en ontmoet ik allemaal nieuwe mensen. 

Avonden achter elkaar mag ik over hele mooie toys praten en leer ik vrouwen het een en ander over de producten. Natuurlijk wordt er ook over seks gesproken en sta ik er soms versteld van hoe open meiden zijn op zo’n avond in hun eigen woonkamer! Zo leuk om hun verhalen of ervaringen te horen. Ohja, ik verdien er ook nog een leuk zakcentje mee! Ik weet dat ik veel pluspunten opnoem, maar het is echt zo: deze baan heeft alleen maar voordelen!

Tijd om de Nightfall Sucsation te testen

Nu kwam de vraag of ik een nieuw speeltje wilde testen, weer een pluspunt… 😉 Ja!! Binnen een paar dagen kreeg ik de toy binnen en het was de Nightfall Sucsation. Ik was heel blij dat zij was bezorgd en ik kon niet wachten tot ik de tijd had om haar uit te proberen. First things first, ik moest eerst nog even eten koken voor het gezin. Daarna ben ik met de kinderen voor de televisie gekropen, want op zaterdagavond hebben wij altijd met het hele gezin televisieavond. De avond verliep gezellig en hup naar bed. Liggend in het bed ben ik meteen in slaap gevallen… Oepsie!

Heerlijk wakker geworden op de zondagochtend. Het is nog donker buiten dus er was complete duisternis. Ik baalde dat ik gisteren in slaap ben gevallen zonder de toy testen, want ik had mij er zo op verheugd! Ik zet Spotify aan en word dan rustig wakker. Hopend dat mijn man ook snel wakker wordt.

Op de een of andere manier doet de naam van de toy Nightfall Sucsation mij denken aan James Bond. Het zal wel iets te maken hebben met Skyfall, de naam klinkt gewoon al lekker. Blauwe ogen en een mooi zwart pak. Voor de gezelligheid zet ik dan ook maar even het nieuwe album ‘30’ van Adele op. Vooral nummer 6 ‘Can I get it’ past goed in deze omgeving. Blijven we lekker in de sfeer van die mooie blauwe ogen. Eindelijk wordt mijn man wakker en kijkt mij aan met zijn blauwe ogen. James vertrekt meteen uit mijn hoofd en ik zeg mijn man dat ik een speeltje wil testen. Hij is meteen wakker!

Zij zuigt heerlijk en op de juiste plekken

Wow… Dat is het enige wat ik erover kan zeggen. Wat een ongelooflijk fijne clitorale vibrator! Zij ziet er onwijs leuk uit: mooi matzwart en ze ligt fijn in de hand. Het geluid is prima te doen en dan mag zij aan het werk. Wel is het mijn advies om de Ladies Glide erbij te gebruiken. Ik zeg altijd maar dat je nooit te veel kan glijden! Zij zuigt heerlijk en op de juiste plekken. Ze kan op veel plekken gebruikt worden. Kom op, laat je fantasie een beetje gaan! Maar als zij dan op de clitoris gezet wordt, dan heb je pas écht een feest!

Heerlijk om alleen te gebruiken, maar ook zeker om met je partner samen te gebruiken. Je kan haar los gebruiken bij het voorspel bijvoorbeeld, maar ook tijdens de penetratie, want dan gaat het feest pas echt beginnen. Wie wil er nou niet genieten van penetratieseks en tegelijkertijd haar clitoris optimaal laten stimuleren? Zonder penetratie is ze ook echt een aanrader. Dames, deze toy wil je! Mannen, deze toy wil je ook!

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de 10 zuigstandjes die de Nightfall Sucsation heeft en dat zij mee onder de douche mag omdat ze waterproof is. Ook daar heeft zij haar werk heel goed uitgevoerd. Nadat ik ben bijgekomen van het geweldige orgasme, maak ik haar schoon met de toycleaner. Eerst nog even opladen, ze is USB-oplaadbaar, en hup: opbergen in de luxe Nachtkastje.nl toybag. Klaar voor de volgende keer! En waar dat is? Dat is nog een geheimpje..

Gerelateerde blogs
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...
Review | Giullize

Laatst was ik aan het rondsnuffelen op de website van Nachtkastje. Zelf was ik niet zozeer op zoek naar iets, tot dat ik Giullize voorbij zag komen… Gelijk heb ik haar besteld, toen was het even afwachten. Op donderdag ging de deurbel, met een smile van oor tot oor opende ik de voordeur, waar een […]

Lees verder...