Vandaag besteld, woensdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Nightfall Wonder Woman

Review | Nightfall Wonder Woman

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Gerrie.

Voordelen als Ladies Night consulente

Elk weekend sta ik als consulente, van het leukste bedrijf Ladies Night, vol enthousiasme te vertellen over de vele en leuke speeltjes die ik in mijn koffer heb zitten. Bijna elke party wordt er dan gevraagd: “Heb jij ook veel speeltjes? En welke vind jij het fijnste?” Ik vertel dan dat ik er inderdaad wel wat thuis in mijn nachtkastje heb liggen. De volgende vraag is dan vaak: “Vindt je man dat ook goed?” Als ik dan vertel dat hij er okay mee is en dat hij zelfs regelmatig wat uitkiest om mee te spelen, kijken ze verbaasd. Voor mij is dat de aanleiding om de speeltjes te laten zien die je ook samen kunt gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koppelvibrators en cockringen.

Het zijn erg leuke gesprekken met de gastvrouwen en hun vriendinnen. Soms zijn er wat jongere meiden op de party, soms dames van mijn eigen leeftijd. Iedereen reageert weer anders, maar ze hangen altijd aan mijn lippen als ik ze vertel over onze nieuwste speeltjes. Toen kwam de vraag of ik een nieuw speeltje wilde testen van de Nightfall collectie. Natuurlijk wil ik dat!

Een mooie naam en sjiek design

Ik wist dat het pakketje eraan kwam, ook wat er in zat en tóch was ik erg nieuwsgierig naar de Nightfall Wonder Woman. Het viel me meteen op dat zij, naast haar mooie naam, ook een heel sjiek design had: goud met zwart. Deze bullet vibrator heeft een mooi formaat, ligt fijn in de hand en ze trilt heerlijk op 10 verschillende trilstanden.

Eerlijk gezegd hou ik niet zo van die grote apparaten voor in mijn nachtkastje. Daarom was ik erg blij verrast met het compacte formaat van mijn nieuwe beste vriendin. Het liefst was ik meteen naar boven gegaan om haar te testen, maar er was nog een dochter huiswerk aan het maken thuis. Mezelf midden op de dag op te sluiten in mijn slaapkamer, zou wel een beetje raar zijn. Ik checkte mijn agenda gelijk en gelukkig zou ik de volgende dag de hele ochtend alleen zijn. Iets om naar uit te kijken!

Dit is mijn nieuwe favoriet

De kinderen en manlief waren de deur uit. Ik moest nog douchen en ik besloot om dat niet alleen te doen, maar om de Nightfall Wonder Woman gezellig mee te nemen! Erg fijn dat ze waterproof is. Ik stapte onder de douche voor een heerlijk momentje voor mezelf en na het inzepen van mijn lichaam, pakte ik mijn Nightfall Wonder Woman erbij. Ik zal niet in details beschrijven wat er precies gebeurde, maar het was écht hemels! Ik heb meerdere speeltjes, maar dit is wel echt mijn nieuwe favoriet. Waarom? Ze ligt makkelijk in de hand door haar formaat en door haar siliconen materiaal voelt ze erg zacht aan. In combinatie met haar trillingen, brengt zij mij naar een heerlijk hoogtepunt.

Later die week besloot ik de Nightfall Wonder Woman er weer bij te pakken. Deze keer ging ze niet mee onder de douche, maar gewoon lekker liggend in mijn bed. Bij mij duurt het meestal wel langer tot ik tot mijn hoogtepunt kom in bed, dan dat ik kom onder de douche. Zo ook met mijn nieuwe beste vriendin, maar dat was niet erg omdat het fijn voelde met haar en ik geen haast had. Bij andere speeltjes heb ik wel eens opgegeven, maar bij haar zeker niet!

Toen ben ik alsnog heerlijk tot mijn hoogtepunt gekomen en heb ik lekker nog even liggen nagenieten onder mijn warme dekens. Daarna ben ik gaan douchen en heb ik haar gewoon weer meegenomen, zo’n fan ben ik van haar geworden! Voor ieder wat wils, maar ik gebruik haar het liefst onder de douche. Daarna maak ik haar schoon met de toycleaner en laad ik haar op, ze is namelijk USB-oplaadbaar. Vervolgens berg ik haar op in de mooie, luxe toybag waarin zij wordt geleverd. Nogmaals: ze is écht een aanrader!

Gerelateerde blogs
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...