Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Nightfall Wonder Woman

Review | Nightfall Wonder Woman

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Gerrie.

Voordelen als Ladies Night consulente

Elk weekend sta ik als consulente, van het leukste bedrijf Ladies Night, vol enthousiasme te vertellen over de vele en leuke speeltjes die ik in mijn koffer heb zitten. Bijna elke party wordt er dan gevraagd: “Heb jij ook veel speeltjes? En welke vind jij het fijnste?” Ik vertel dan dat ik er inderdaad wel wat thuis in mijn nachtkastje heb liggen. De volgende vraag is dan vaak: “Vindt je man dat ook goed?” Als ik dan vertel dat hij er okay mee is en dat hij zelfs regelmatig wat uitkiest om mee te spelen, kijken ze verbaasd. Voor mij is dat de aanleiding om de speeltjes te laten zien die je ook samen kunt gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koppelvibrators en cockringen.

Het zijn erg leuke gesprekken met de gastvrouwen en hun vriendinnen. Soms zijn er wat jongere meiden op de party, soms dames van mijn eigen leeftijd. Iedereen reageert weer anders, maar ze hangen altijd aan mijn lippen als ik ze vertel over onze nieuwste speeltjes. Toen kwam de vraag of ik een nieuw speeltje wilde testen van de Nightfall collectie. Natuurlijk wil ik dat!

Een mooie naam en sjiek design

Ik wist dat het pakketje eraan kwam, ook wat er in zat en tóch was ik erg nieuwsgierig naar de Nightfall Wonder Woman. Het viel me meteen op dat zij, naast haar mooie naam, ook een heel sjiek design had: goud met zwart. Deze bullet vibrator heeft een mooi formaat, ligt fijn in de hand en ze trilt heerlijk op 10 verschillende trilstanden.

Eerlijk gezegd hou ik niet zo van die grote apparaten voor in mijn nachtkastje. Daarom was ik erg blij verrast met het compacte formaat van mijn nieuwe beste vriendin. Het liefst was ik meteen naar boven gegaan om haar te testen, maar er was nog een dochter huiswerk aan het maken thuis. Mezelf midden op de dag op te sluiten in mijn slaapkamer, zou wel een beetje raar zijn. Ik checkte mijn agenda gelijk en gelukkig zou ik de volgende dag de hele ochtend alleen zijn. Iets om naar uit te kijken!

Dit is mijn nieuwe favoriet

De kinderen en manlief waren de deur uit. Ik moest nog douchen en ik besloot om dat niet alleen te doen, maar om de Nightfall Wonder Woman gezellig mee te nemen! Erg fijn dat ze waterproof is. Ik stapte onder de douche voor een heerlijk momentje voor mezelf en na het inzepen van mijn lichaam, pakte ik mijn Nightfall Wonder Woman erbij. Ik zal niet in details beschrijven wat er precies gebeurde, maar het was écht hemels! Ik heb meerdere speeltjes, maar dit is wel echt mijn nieuwe favoriet. Waarom? Ze ligt makkelijk in de hand door haar formaat en door haar siliconen materiaal voelt ze erg zacht aan. In combinatie met haar trillingen, brengt zij mij naar een heerlijk hoogtepunt.

Later die week besloot ik de Nightfall Wonder Woman er weer bij te pakken. Deze keer ging ze niet mee onder de douche, maar gewoon lekker liggend in mijn bed. Bij mij duurt het meestal wel langer tot ik tot mijn hoogtepunt kom in bed, dan dat ik kom onder de douche. Zo ook met mijn nieuwe beste vriendin, maar dat was niet erg omdat het fijn voelde met haar en ik geen haast had. Bij andere speeltjes heb ik wel eens opgegeven, maar bij haar zeker niet!

Toen ben ik alsnog heerlijk tot mijn hoogtepunt gekomen en heb ik lekker nog even liggen nagenieten onder mijn warme dekens. Daarna ben ik gaan douchen en heb ik haar gewoon weer meegenomen, zo’n fan ben ik van haar geworden! Voor ieder wat wils, maar ik gebruik haar het liefst onder de douche. Daarna maak ik haar schoon met de toycleaner en laad ik haar op, ze is namelijk USB-oplaadbaar. Vervolgens berg ik haar op in de mooie, luxe toybag waarin zij wordt geleverd. Nogmaals: ze is écht een aanrader!

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...