Voor 22:00 besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Satisfyer Pro 2

Review | Satisfyer Pro 2

Geschatte leestijd: 3 minuten

[sa-tis-fai-er]  znw. 
‘’Een product dat voldoening geeft; iets dat een verlangen vervult of voorziet in een behoefte of lust’’.


Be your own sugar daddy, baby !


Seksueel verlangen zou spontaan zijn en zomaar uit de lucht komen vallen – aldus onze traditionele geschiedenis omtrent het libido. Inmiddels weet ik (en meerdere vrouwen met mij) dat vormen van verlangen en behoeftes responsief zijn. Mijn verlangen is vervuld en wel door de Satisfyer Pro 2. Dit kwam zeker niet ‘uit de lucht vallen’ én spontaan was deze al helemaal niet. De aanwinst in mijn nachtkastje heb ik zelf aangeschaft – als de zelfstandige, individuele vrouw die ik ben!


Goed begin is het halve werk met Satisfyer Pro 2


Wanneer ik iets doe, doe ik het graag goed. Half werk verrichten, daar wordt niemand gelukkig van.
Stel je eens voor .. een lege batterij wanneer je bijna op je hoogtepunt bent. Horror! Eerst maar eens even aan de oplader – die mooie bronzen parel. Na enige tijd ijsberen op mijn bovenverdieping, was ik als een kind zo blij toen ik het lampje fel zag branden. Fully loaded (de batterij dan hè). Laat het feestje maar beginnen. Voordat de fanfare uitrukt en de polonaise kan beginnen, wil ik er graag voor zorgen dat de boel goed glijdt en glimt. Ik besprenkel wat van die magische Ladies Glide op mijn hongerige jongedame. En ga in ultieme relaxmodus. Here we go!

Ademnood door Satisfyer Pro 2Heb je ooit een overweldigend orgasme gehad? Ze bestaan! Ik heb genoeg partners gehad en ik heb in mijn leven heel wat orgasmes mogen ervaren. Maar er is niets te vergelijken met wat deze vibrator mij kan geven. Als je nog nooit buiten adem bent geweest tijdens het masturberen (en dan bedoel ik van genot en niet van vermoeidheid), dan zal de Satisfyer Pro 2 je de hele sessie naar lucht doen happen. De zuigkracht op mijn clitoris is iets dat ik nog nooit eerder had meegemaakt, een gelukzaligheid voor mijn vreugdeknop! Trillend, buiten adem maar met een heerlijk voldaan gevoel en een glimlach van oor tot oor kom ik tot mijn hoogtepunt.


Liefde voor mijzelf en mijn Satisfyer Pro 2


Ik zorg graag goed voor mijzelf en mijn naasten. Vanaf nu, vanaf vandaag is dit mijn beste vriendin! Sorry lieve R, jij bent even ingewisseld. Zij is het en zij zal het nog wel even blijven. Dus moet ik goed voor haar zorgen. Want wanneer ik goed voor haar ben, is zij goed voor mij. Schoonmaken die handel dus. Een goede toycleaner doet wonderen. Voor mijn product evenals voor mijzelf – we willen natuurlijk niet dat het downunder gaat branden of irriteren. Ik ruim haar na afloop weer netjes op, veilig en geborgen. Ik hoor haar echter al weer roepen …..


Waar wacht je nog op?


Ik kan je geen geluk verkopen, maar Nachtkastje.nl kan je wel de; Satisfyer Pro 2 verkopen, dat is eigenlijk hetzelfde!

Als jullie mij nu willen excuseren, ik heb een Satisfyer die op mij aan het wachten is. 😉

Gerelateerde blogs
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...
Review | Giullize

Laatst was ik aan het rondsnuffelen op de website van Nachtkastje. Zelf was ik niet zozeer op zoek naar iets, tot dat ik Giullize voorbij zag komen… Gelijk heb ik haar besteld, toen was het even afwachten. Op donderdag ging de deurbel, met een smile van oor tot oor opende ik de voordeur, waar een […]

Lees verder...
Review | Aisha

Toen ik Aisha binnenkreeg was mijn eerste indruk: ‘Oh, wat is ze schattig!’ Hierbij moet ik wel zeggen, als later de ervaring volgt met deze toy, dan neem ik deze woorden nog wel terug! Haar kleur is fantastisch. I love purple toys. Het materiaal is zacht en voelt heel fijn aan. Aisha is glad dus […]

Lees verder...