Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Satisfyer Pro 2

Review | Satisfyer Pro 2

Geschatte leestijd: 3 minuten

[sa-tis-fai-er]  znw. 
‘’Een product dat voldoening geeft; iets dat een verlangen vervult of voorziet in een behoefte of lust’’.


Be your own sugar daddy, baby !


Seksueel verlangen zou spontaan zijn en zomaar uit de lucht komen vallen – aldus onze traditionele geschiedenis omtrent het libido. Inmiddels weet ik (en meerdere vrouwen met mij) dat vormen van verlangen en behoeftes responsief zijn. Mijn verlangen is vervuld en wel door de Satisfyer Pro 2. Dit kwam zeker niet ‘uit de lucht vallen’ én spontaan was deze al helemaal niet. De aanwinst in mijn nachtkastje heb ik zelf aangeschaft – als de zelfstandige, individuele vrouw die ik ben!


Goed begin is het halve werk met Satisfyer Pro 2


Wanneer ik iets doe, doe ik het graag goed. Half werk verrichten, daar wordt niemand gelukkig van.
Stel je eens voor .. een lege batterij wanneer je bijna op je hoogtepunt bent. Horror! Eerst maar eens even aan de oplader – die mooie bronzen parel. Na enige tijd ijsberen op mijn bovenverdieping, was ik als een kind zo blij toen ik het lampje fel zag branden. Fully loaded (de batterij dan hè). Laat het feestje maar beginnen. Voordat de fanfare uitrukt en de polonaise kan beginnen, wil ik er graag voor zorgen dat de boel goed glijdt en glimt. Ik besprenkel wat van die magische Ladies Glide op mijn hongerige jongedame. En ga in ultieme relaxmodus. Here we go!

Ademnood door Satisfyer Pro 2Heb je ooit een overweldigend orgasme gehad? Ze bestaan! Ik heb genoeg partners gehad en ik heb in mijn leven heel wat orgasmes mogen ervaren. Maar er is niets te vergelijken met wat deze vibrator mij kan geven. Als je nog nooit buiten adem bent geweest tijdens het masturberen (en dan bedoel ik van genot en niet van vermoeidheid), dan zal de Satisfyer Pro 2 je de hele sessie naar lucht doen happen. De zuigkracht op mijn clitoris is iets dat ik nog nooit eerder had meegemaakt, een gelukzaligheid voor mijn vreugdeknop! Trillend, buiten adem maar met een heerlijk voldaan gevoel en een glimlach van oor tot oor kom ik tot mijn hoogtepunt.


Liefde voor mijzelf en mijn Satisfyer Pro 2


Ik zorg graag goed voor mijzelf en mijn naasten. Vanaf nu, vanaf vandaag is dit mijn beste vriendin! Sorry lieve R, jij bent even ingewisseld. Zij is het en zij zal het nog wel even blijven. Dus moet ik goed voor haar zorgen. Want wanneer ik goed voor haar ben, is zij goed voor mij. Schoonmaken die handel dus. Een goede toycleaner doet wonderen. Voor mijn product evenals voor mijzelf – we willen natuurlijk niet dat het downunder gaat branden of irriteren. Ik ruim haar na afloop weer netjes op, veilig en geborgen. Ik hoor haar echter al weer roepen …..


Waar wacht je nog op?


Ik kan je geen geluk verkopen, maar Nachtkastje.nl kan je wel de; Satisfyer Pro 2 verkopen, dat is eigenlijk hetzelfde!

Als jullie mij nu willen excuseren, ik heb een Satisfyer die op mij aan het wachten is. 😉

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...