Voor 22:00 besteld, woensdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Review | Sensual Touches

Review | Sensual Touches

Geschatte leestijd: 4 minuten

Na enkele jaren in een relatie heb je soms nét dat beetje extra spanning nodig in de slaapkamer. Toen ik mijn vriend voorstelde om Sensual Touches te bestellen, was hij ook direct enthousiast! Wie niet waagt, wie niet wint…

Me, myself and Sensual Touches

Toen Sensual Touches binnen kwam was ik alleen thuis. Dat spreekt dan voor zich! Het speeltje is dan wel voor koppels, maar ik wil graag eerst zelf eens kijken wat juist ik lekker vind. Het speeltje voelde super zacht aan, niet wat je soms nog ziet, dat het speeltje is gemaakt van hard plastic. Toen begon pas de keuzestress: welk kopje probeer ik eerst? Ik besloot maar even basic te starten. Sensual Touches ging ik maar eerst even zonder opzetstuk uitproberen. Met het ronde bolletje zet je haar heel mooi op de clitoris en ervaar je direct al waar ze toe in staat is! Daarna heb ik besloten om Sensual Touches even te laten rusten en vol spanning te wachten tot mijn vriend thuis was.

De perfecte koppeltoy!

De volgende avond was het dan eindelijk zover! Eerst hebben we even alle kopjes bekeken zodat we weten wat en in welke volgorde we ze uit willen proberen! We begonnen met de clitorale tongetjes. Beetje Ladies Glide erop en we konden starten! Superhandig dat mijn vriend Sensual Touches ook kan bedienen, en met dit opzetstukje kan je de clitoris niet missen! 😉 Mijn vriend weet ook heel goed hoe je de spanning kan opbouwen! Hij begint met de tongetjes aan de binnenkant van mijn benen om zo omhoog te werken richting mijn clitors, wat voelt dat ZALIG! Daarna was het tijd voor het opzetstukje met de 4 beentjes. Deze kunnen zowel rond de clitoris gebruikt worden, maar later hebben we haar ook met alle vier de beentjes er recht op gezet. Een heerlijke afwisseling!

Ladies first, zo een gentleman is mijn vriend wel. Maar hierna was het dan ook tijd voor hem. Dat is wat nieuw, want de meeste speeltjes die wij samen gebruiken zijn puur voor clitorale stimulatie en gebruiken we ook enkel daarvoor.

Hij geniet ook van Sensual Touches

Voor hem begon ik met het kopje met 3 beentjes. Eerst rustig aan over de schacht, om een beetje te wennen aan de trillingen. Dan rustig met de uiteinden van de beentjes rondom de eikel. Het is wel belangrijk om genoeg Ladies Glide aan de brengen op de penis en ook in het kommetje zelf. Hoe harder het glijd, hoe beter! Hierna was het tijd om het speeltje op de eikel te zetten. Hij vond dit heerlijk, helemaal omdat Sensual Touches echt de eikel omarmt. Door de Ladies Glide kan je haar rustig op en neer bewegen, maar ook draaiende bewegingen kunnen. Het was voor hem een hele goede kennismaking met een toy die we ook specifiek bij hem kunnen gebruiken.

Voor ons persoonlijk is het niet weggelegd, maar dat de optie er is zorgt wel weer voor een extra aanvulling van het speeltje. Zo kan je Sensual Touches ook gebruiken voor anaal. Als dit net zoals bij ons ook niks voor jullie blijkt te zijn heb je nog steeds heel veel aan Sensual Touches. Zo heb je de optie om het altijd eens te proberen. Als je het niks vindt zijn er nog genoeg andere opties waar je haar voor kunt gebruiken!

Samen ontspannen in bad

Na het vrijen, gaan we graag nog even samen ontspannen in bad of in de douche. Toen ik mijn vriend vertelde dat Sensual Touches ook mee in bad kan, kreeg ik toch een bedenkelijke blik terug. Ben je zeker? Is dat wel veilig? Zeker wel! We laten het bad vollopen terwijl Sensual Touches ook even wat energie opdoet aan het stopcontact. Heel handig dat je geen batterijen meer moet zoeken in z’n situatie. Eenmaal in bad was mijn vriend al snel overtuigd. In combinatie met het warme water, de gezelligheid en Sensual Touches was onze avond helemaal compleet!

Waar ben je naar op zoek?
Gerelateerde blogs
Review | Rose - Nachtkastje Blog

Toen ik werd gevraagd om een nieuw speeltje te testen was ik meteen nieuwsgierig! Zeker toen ik de naam hoorde: Rose. Een clitoraal speeltje, echt mijn favoriet! Hoe zou ze eruit zien? Samen tot rust komen Je kent het wel, een drukke dag op werk, daarna nog even snel langs de sportschool en thuis snel […]

Review | Fairyland - Nachtkastje Blog

Fairyland had me op de webshop van Nachtkastje al tijden geïntrigeerd. Een speeltje met een tongetje. Ik heb al een heel aantal speeltjes geprobeerd, maar met zo’n tongetje is echt nieuw voor mij. Na een tijdje wikken en wegen toch maar proberen! Een gemist pakketje met een mooi uiterlijk Mijn pakketje werd geleverd toen ik […]

Review | Sensual Touches - Nachtkastje Blog

Na enkele jaren in een relatie heb je soms nét dat beetje extra spanning nodig in de slaapkamer. Toen ik mijn vriend voorstelde om Sensual Touches te bestellen, was hij ook direct enthousiast! Wie niet waagt, wie niet wint… Me, myself and Sensual Touches Toen Sensual Touches binnen kwam was ik alleen thuis. Dat spreekt […]

Review | Vivedy - Nachtkastje Blog

Als een vrouw van middelbare leeftijd was ik zoals velen aan het struinen op Nachtkastje. Op zoek naar een nieuw speeltje dat ik kan toevoegen aan mijn collectie. Vaak denken de ‘jonge meiden’ dat het na een bepaalde leeftijd stopt. Maar ik kan je vertellen dat ik die leeftijd nog niet heb bereikt! 😉 Op […]

Review | Royales - Nachtkastje Blog

Vol ongeduld hield ik de telefoon in de gaten voor een update van de bezorger. Amper een dag na de verzendbevestiging kreeg ik al een update dat het speeltje onderweg was! Toevallig werkte ik die dag op kantoor. Iets na de middag kreeg ik een melding: je pakketje is bezorgd bij de buren. Ik kon […]