Voor 22:00 besteld, zaterdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Sensual Touches

Review | Sensual Touches

Geschatte leestijd: 4 minuten

Na enkele jaren in een relatie heb je soms nét dat beetje extra spanning nodig in de slaapkamer. Toen ik mijn vriend voorstelde om Sensual Touches te bestellen, was hij ook direct enthousiast! Wie niet waagt, wie niet wint…

Me, myself and Sensual Touches

Toen Sensual Touches binnen kwam was ik alleen thuis. Dat spreekt dan voor zich! Het speeltje is dan wel voor koppels, maar ik wil graag eerst zelf eens kijken wat juist ik lekker vind. Het speeltje voelde super zacht aan, niet wat je soms nog ziet, dat het speeltje is gemaakt van hard plastic. Toen begon pas de keuzestress: welk kopje probeer ik eerst? Ik besloot maar even basic te starten. Sensual Touches ging ik maar eerst even zonder opzetstuk uitproberen. Met het ronde bolletje zet je haar heel mooi op de clitoris en ervaar je direct al waar ze toe in staat is! Daarna heb ik besloten om Sensual Touches even te laten rusten en vol spanning te wachten tot mijn vriend thuis was.

De perfecte koppeltoy!

De volgende avond was het dan eindelijk zover! Eerst hebben we even alle kopjes bekeken zodat we weten wat en in welke volgorde we ze uit willen proberen! We begonnen met de clitorale tongetjes. Beetje Ladies Glide erop en we konden starten! Superhandig dat mijn vriend Sensual Touches ook kan bedienen, en met dit opzetstukje kan je de clitoris niet missen! 😉 Mijn vriend weet ook heel goed hoe je de spanning kan opbouwen! Hij begint met de tongetjes aan de binnenkant van mijn benen om zo omhoog te werken richting mijn clitors, wat voelt dat ZALIG! Daarna was het tijd voor het opzetstukje met de 4 beentjes. Deze kunnen zowel rond de clitoris gebruikt worden, maar later hebben we haar ook met alle vier de beentjes er recht op gezet. Een heerlijke afwisseling!

Ladies first, zo een gentleman is mijn vriend wel. Maar hierna was het dan ook tijd voor hem. Dat is wat nieuw, want de meeste speeltjes die wij samen gebruiken zijn puur voor clitorale stimulatie en gebruiken we ook enkel daarvoor.

Hij geniet ook van Sensual Touches

Voor hem begon ik met het kopje met 3 beentjes. Eerst rustig aan over de schacht, om een beetje te wennen aan de trillingen. Dan rustig met de uiteinden van de beentjes rondom de eikel. Het is wel belangrijk om genoeg Ladies Glide aan de brengen op de penis en ook in het kommetje zelf. Hoe harder het glijd, hoe beter! Hierna was het tijd om het speeltje op de eikel te zetten. Hij vond dit heerlijk, helemaal omdat Sensual Touches echt de eikel omarmt. Door de Ladies Glide kan je haar rustig op en neer bewegen, maar ook draaiende bewegingen kunnen. Het was voor hem een hele goede kennismaking met een toy die we ook specifiek bij hem kunnen gebruiken.

Voor ons persoonlijk is het niet weggelegd, maar dat de optie er is zorgt wel weer voor een extra aanvulling van het speeltje. Zo kan je Sensual Touches ook gebruiken voor anaal. Als dit net zoals bij ons ook niks voor jullie blijkt te zijn heb je nog steeds heel veel aan Sensual Touches. Zo heb je de optie om het altijd eens te proberen. Als je het niks vindt zijn er nog genoeg andere opties waar je haar voor kunt gebruiken!

Samen ontspannen in bad

Na het vrijen, gaan we graag nog even samen ontspannen in bad of in de douche. Toen ik mijn vriend vertelde dat Sensual Touches ook mee in bad kan, kreeg ik toch een bedenkelijke blik terug. Ben je zeker? Is dat wel veilig? Zeker wel! We laten het bad vollopen terwijl Sensual Touches ook even wat energie opdoet aan het stopcontact. Heel handig dat je geen batterijen meer moet zoeken in z’n situatie. Eenmaal in bad was mijn vriend al snel overtuigd. In combinatie met het warme water, de gezelligheid en Sensual Touches was onze avond helemaal compleet!

Gerelateerde blogs
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...
Review | Giullize

Laatst was ik aan het rondsnuffelen op de website van Nachtkastje. Zelf was ik niet zozeer op zoek naar iets, tot dat ik Giullize voorbij zag komen… Gelijk heb ik haar besteld, toen was het even afwachten. Op donderdag ging de deurbel, met een smile van oor tot oor opende ik de voordeur, waar een […]

Lees verder...
Review | Aisha

Toen ik Aisha binnenkreeg was mijn eerste indruk: ‘Oh, wat is ze schattig!’ Hierbij moet ik wel zeggen, als later de ervaring volgt met deze toy, dan neem ik deze woorden nog wel terug! Haar kleur is fantastisch. I love purple toys. Het materiaal is zacht en voelt heel fijn aan. Aisha is glad dus […]

Lees verder...
Review | Charm

Yes, eindelijk is het zover! In mijn PostNL-app zie ik dat er een pakketje van Nachtkastje binnenkomt. Daar komt hij dan! Het busje stopt voor mijn deur en ik loop snel naar buiten met een grote glimlach. Ik neem het kleine pakketje in ontvangst. De postbode zou eens moeten weten dat hij net Charm heeft […]

Lees verder...
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...