Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Seraph

Review | Seraph

Geschatte leestijd: 4 minuten

Ik zal nooit stiekem doen over de inhoud van mijn Nachtkastje. Ik bezit een mooie collectie aan lieve vrienden en vriendinnen! Deze kwamen niet zo aanwaaien, het vinden van de perfecte toy voor je intieme plekje vergt toch een beste zoektocht. Maar wat nou als je twee van deze intieme plekjes hebt? Ik bedoel uiteraard: een partner. Twee vagina’s – één toy! Ik ging op zoek.

En daar was Seraph …

Na wat onderzoek gedaan te hebben, stuitte ik op Seraph. Haar vorm sprak mij enorm aan, vrouwelijk maar straalt toch kracht uit! Ja! Seraph had een mooi plekje gekregen op het Nachtkastje van mijn partner. Klaargezet met een strik eromheen. Tijd voor haar om haar debuut te maken. Laat mij jullie meenemen in ons avontuur met de nieuwste nummer 1 van mijn /ons Nachtkastje!

*Trigger warning: bevat mogelijk tekst, waardoor je direct opgewonden raakt en wilt bestellen. Klopt? Check deze pagina! – voor 22.00 uur besteld, morgen in huis! Thank me later.

Seraph is een verrassing voor ons samen

We zoenen, intens – zoals alleen wij dat kunnen. Ik hoor haar ademhaling versnellen en zij die van mij. We switchen posities terwijl we teder maar ietwat ruig zoenen. Vanuit boven op haar, rolt ze mij in één subtiele beweging onder haar. Haar haren vallen over haar ontblootte lichaam… ze windt mij op. Ik wil alles met haar ontdekken, nieuwe plekjes, nieuwe soorten orgasmes en het vooral samen doen. Want intiem zijn is heerlijk en nóg meer wanneer je dit vermenigvuldigd!

Intiemer dan dit wordt het niet!

Terwijl ze mijn nek zoent, likt en plaagt met kleine zachte bijtjes, zoek ik mijn weg met mijn hand naar het nachtkastje. Ze heeft het nieuwe cadeau nog niet gezien, ze was veel te gretig om samen één te worden en elk deel van elkaars lichaam te ontdekken. Ik vis voorzichtig Seraph uit de verpakking met 1 hand, terwijl ze langzaam haar weg maakt naar beneden met haar mond. Langs mijn borsten, over mijn tepels, richting mijn navel om vervolgens duizenden kusjes uit te delen op mijn heupen. Ik kreun, zij glimlacht. ‘Ga door’ fluister ik… en dat doet ze. Ze verwent mijn hele zijn met haar mond, haar tong en alle liefde en heerlijkheid die ze in zich heeft. Ik krul mijn rug, druk mijn heupen naar voren, met 1 hand door haar haren en in de andere ons nieuwe gezamenlijke genot en avontuurtje.  

Ik verlang naar je…

Tijd om je debuut te maken, Seraph! Ik zet haar met 1 druk op de knop aan. Handig speeltje dit, bedienbaar met 1 hand – wat wil ik nu nog meer? Yes, you guessed it! Ik wil elkaar tegelijkertijd penetreren. Zichtbaar verbaasd komt haar gezicht omhoog bij het horen van een zacht zoemend geluid, ze grijnst nog breder dan ooit tevoren. ‘Wat heb je daar?’ – ‘Een cadeautje’ zeg ik ietwat voorzichtig doch ondeugend.

Na nog een klein kusje op haar beste vriendin tussen mijn benen komt ze omhoog. Ze zoent mij passievol met een heerlijke nasmaak van ondeugd. Ik begin zwaarder te ademen en ben gespannen en enthousiast voor wat er komen gaat. Ze drukt mijn linkerbeen omhoog, spreidt mijn benen en vindt haar weg ertussen met haar vagina tegen die van mij aan. (Ookwel: scharen genoemd. Om er maar even een beeld bij te schetsen).

Tijd voor actie!

Wanneer we het ritme te pakken hebben en beide opgewonden genoeg zijn brengen we Seraph 1 voor 1 naar binnen. Ik (onderop) eerst zodat het andere gedeelte omhoog staat en zij (bovenop) er als het ware op kan gaan zitten. Zogezegd, zo gedaan. We kreunen, zuchtte allebei van genot en zodra we gewend zijn aan het formaat, het gevoel en de trillingen vervolgen we ons ritme. Ze geeft wat meer druk en kracht bij het heen en weer bewegen met haar vagina op die van mij, waardoor ze mij forceert om tegendruk te geven. Hierin hebben we beide het gevoel dat Seraph van binnen meebeweegt met ons ritme en onze bewegingen.Steeds gaan we wat sneller, wat harder en wordt de ruimte beetje bij beetje wat warmer. Bijna daar … bijna op het punt om samen intens klaar te komen (met een beetje hulp van Seraph). Na een hele hete vrij partij komen we beide tegelijkertijd op ons hoogtepunt. Een dubbel orgasme, twee vrouwen, twee clitorale én vaginale orgasmes.

Seraph: wat ben je fijn! Wat heb je goed meegedaan en wat vinden we jou een aanwinst voor ons nachtkastje. We blijven oefenen, een nieuw standje, een nieuw vibratie patroon. Maar 1 ding is zeker, dit is een blijvertje die een welverdiende eerste plek krijgt in ons nachtkastje.

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...