Voor 22:00 besteld, dinsdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Seraph

Review | Seraph

Geschatte leestijd: 4 minuten

Ik zal nooit stiekem doen over de inhoud van mijn Nachtkastje. Ik bezit een mooie collectie aan lieve vrienden en vriendinnen! Deze kwamen niet zo aanwaaien, het vinden van de perfecte toy voor je intieme plekje vergt toch een beste zoektocht. Maar wat nou als je twee van deze intieme plekjes hebt? Ik bedoel uiteraard: een partner. Twee vagina’s – één toy! Ik ging op zoek.

En daar was Seraph …

Na wat onderzoek gedaan te hebben, stuitte ik op Seraph. Haar vorm sprak mij enorm aan, vrouwelijk maar straalt toch kracht uit! Ja! Seraph had een mooi plekje gekregen op het Nachtkastje van mijn partner. Klaargezet met een strik eromheen. Tijd voor haar om haar debuut te maken. Laat mij jullie meenemen in ons avontuur met de nieuwste nummer 1 van mijn /ons Nachtkastje!

*Trigger warning: bevat mogelijk tekst, waardoor je direct opgewonden raakt en wilt bestellen. Klopt? Check deze pagina! – voor 22.00 uur besteld, morgen in huis! Thank me later.

Seraph is een verrassing voor ons samen

We zoenen, intens – zoals alleen wij dat kunnen. Ik hoor haar ademhaling versnellen en zij die van mij. We switchen posities terwijl we teder maar ietwat ruig zoenen. Vanuit boven op haar, rolt ze mij in één subtiele beweging onder haar. Haar haren vallen over haar ontblootte lichaam… ze windt mij op. Ik wil alles met haar ontdekken, nieuwe plekjes, nieuwe soorten orgasmes en het vooral samen doen. Want intiem zijn is heerlijk en nóg meer wanneer je dit vermenigvuldigd!

Intiemer dan dit wordt het niet!

Terwijl ze mijn nek zoent, likt en plaagt met kleine zachte bijtjes, zoek ik mijn weg met mijn hand naar het nachtkastje. Ze heeft het nieuwe cadeau nog niet gezien, ze was veel te gretig om samen één te worden en elk deel van elkaars lichaam te ontdekken. Ik vis voorzichtig Seraph uit de verpakking met 1 hand, terwijl ze langzaam haar weg maakt naar beneden met haar mond. Langs mijn borsten, over mijn tepels, richting mijn navel om vervolgens duizenden kusjes uit te delen op mijn heupen. Ik kreun, zij glimlacht. ‘Ga door’ fluister ik… en dat doet ze. Ze verwent mijn hele zijn met haar mond, haar tong en alle liefde en heerlijkheid die ze in zich heeft. Ik krul mijn rug, druk mijn heupen naar voren, met 1 hand door haar haren en in de andere ons nieuwe gezamenlijke genot en avontuurtje.  

Ik verlang naar je…

Tijd om je debuut te maken, Seraph! Ik zet haar met 1 druk op de knop aan. Handig speeltje dit, bedienbaar met 1 hand – wat wil ik nu nog meer? Yes, you guessed it! Ik wil elkaar tegelijkertijd penetreren. Zichtbaar verbaasd komt haar gezicht omhoog bij het horen van een zacht zoemend geluid, ze grijnst nog breder dan ooit tevoren. ‘Wat heb je daar?’ – ‘Een cadeautje’ zeg ik ietwat voorzichtig doch ondeugend.

Na nog een klein kusje op haar beste vriendin tussen mijn benen komt ze omhoog. Ze zoent mij passievol met een heerlijke nasmaak van ondeugd. Ik begin zwaarder te ademen en ben gespannen en enthousiast voor wat er komen gaat. Ze drukt mijn linkerbeen omhoog, spreidt mijn benen en vindt haar weg ertussen met haar vagina tegen die van mij aan. (Ookwel: scharen genoemd. Om er maar even een beeld bij te schetsen).

Tijd voor actie!

Wanneer we het ritme te pakken hebben en beide opgewonden genoeg zijn brengen we Seraph 1 voor 1 naar binnen. Ik (onderop) eerst zodat het andere gedeelte omhoog staat en zij (bovenop) er als het ware op kan gaan zitten. Zogezegd, zo gedaan. We kreunen, zuchtte allebei van genot en zodra we gewend zijn aan het formaat, het gevoel en de trillingen vervolgen we ons ritme. Ze geeft wat meer druk en kracht bij het heen en weer bewegen met haar vagina op die van mij, waardoor ze mij forceert om tegendruk te geven. Hierin hebben we beide het gevoel dat Seraph van binnen meebeweegt met ons ritme en onze bewegingen.Steeds gaan we wat sneller, wat harder en wordt de ruimte beetje bij beetje wat warmer. Bijna daar … bijna op het punt om samen intens klaar te komen (met een beetje hulp van Seraph). Na een hele hete vrij partij komen we beide tegelijkertijd op ons hoogtepunt. Een dubbel orgasme, twee vrouwen, twee clitorale én vaginale orgasmes.

Seraph: wat ben je fijn! Wat heb je goed meegedaan en wat vinden we jou een aanwinst voor ons nachtkastje. We blijven oefenen, een nieuw standje, een nieuw vibratie patroon. Maar 1 ding is zeker, dit is een blijvertje die een welverdiende eerste plek krijgt in ons nachtkastje.

Gerelateerde blogs
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...