Voor 22:00 besteld, woensdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Review | Sharing Sensation

Review | Sharing Sensation

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Lize.

Het is natuurlijk het leukste wat er is

“Een speeltje beoordelen? Kom maar op! Nieuwe speeltjes ben ik dol op. Oude trouwens ook. Als consulente van Ladies Night komen nieuwe ervaringen goed van pas om andere vrouwen een goed advies te kunnen geven tijdens de Ladies Night party’s. En laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk het leukste wat er is.

Welk speeltje zou ik gaan testen? Ik ben vrij analytisch ingesteld. Zelfs de keuze van de ‘te testen’ toy weeg ik zorgvuldig af op basis van veel factoren. Hoofdzakelijk zijn dat de twee vragen: Wat heb ik nog niet in mijn nachtkastje liggen? En welke toy heeft voor mij persoonlijk de meeste voordelen?”

Dit speeltje won de strijd direct

“De Sharing Sensation won de strijd direct. Ik heb al veel speeltjes in mijn bezit, maar nog niet eentje die zo flexibel (letterlijk!) én zo flexibel inzetbaar is. Ik zie haar als een multifunctionele tool: een speeltje die je kunt gebruiken voor clitorale verwennerij, voor G-spot stimulatie, voor gebruik in mijn uppie, maar ook voor samen met mijn partner..

Heel veel mogelijkheden dus. Daarom kwam ze in mijn analyse op papier als beste uit de bus, dus testen maar! Wat me direct opviel, los van haar paarse uiterlijk, is dat zij super buigzaam is. Van een rechte staaf tot een volledige U-vorm. Je kunt haar buigen tot de ideale positie, wat voor jou passend en fijn is.

Voor het schrijven van een betrouwbare review, ga ik overigens niet over één nacht ijs. Ik test graag verschillende functies uitvoerig uit. Dus bij deze neem ik je mee in mijn ervaringen van twee avonden afgelopen week. Ben je er klaar voor? ;)”

Zij zorgde voor fijne trillingen tegen mijn clitoris

Woensdagavond heb ik de toy samen met mijn vriend getest. Hij begon me eerst heerlijk te verwennen met zijn tong en vingers. Rustig aan werd de opwinding steeds groter. Hij nam er snel de Sharing Sensation bij. Zij zorgde voor fijne trillingen tegen mijn clitoris.

Het genot werd nog groter toen hij de Sharing Sensation bij me naar binnen bracht, zodat zij heerlijk tegen mijn G-spot aan trilde. En dat tijdens het likken, wát een hemels gevoel.

Terwijl ik hem daarna oraal bevredigde, lag de Sharing Sensation om mij heen ‘gevouwen’ zoals een U-vorm. Zo werd inwendig mijn G-spot gestimuleerd en tegelijkertijd uitwendig mijn clitoris. Handsfree, zodat ik ook mijn handen vrij had om mijn vriend te verwennen.

Al dat lekkers maakte ons zo opgewonden, dat we toe waren aan meer: aan elkaar! Met het kleine G-spot gedeelte van de Sharing Sensation nog in mij, kon manlief er ook bij in. Ja dit past! De trillingen zorgen voor een extra beleving, ook zeker voor hem. Wat een feest!”

Heerlijk orgasme dat me naar een andere wereld bracht!

“Vrijdagavond na een volle werkweek, was ik lekker alleen thuis. Toe aan een ontspannende douche en even quality time met mezelf. Dit paarse speelgoed is waterproof volgens de specificatie. Eerst zien, dan geloven!

Zij mocht dus mee onder de douche. De warme douchestralen hebben me fijn opgewarmd. Tijdens het inzepen, ontspande mijn lijf en genoot ik van de warmte. De Sharing Sensation lag al klaar. Ik begon met een rustige trilling tegen mijn clitoris.

Al snel verlangde ik naar meer: de U-vorm zorgde voor dubbele stimulatie, in- en uitwendig tegelijkertijd. Zó lekker, dat een heerlijk orgasme me naar een andere wereld bracht! Wat een fijn begin van het weekend.

De mogelijkheden met Sharing Sensation zijn eindeloos

Het mooie aan dit speeltje is dat zij all over trilt, dus aan beide uiteinden. Het smallere uiteinde is voor de G-spot, maar eigenlijk vind ik dat je hierin lekker kan variëren. De G-spot stimulator heeft heerlijke ribbeltjes voor extra genot. De kromming is zelf te maken, dus eigenlijk past deze gewoon altijd.

Inmiddels heb ik er nu twee blije avondjes op zitten, maar ik ben nog lang niet klaar met experimenteren met haar. De mogelijkheden met Sharing Sensation zijn eindeloos. We kijken nu al uit naar allerlei andere seksstandjes waarin we deze toy kunnen gaan gebruiken… Jij alvast veel speelplezier!”

Waar ben je naar op zoek?
Gerelateerde blogs
Review | Rose - Nachtkastje Blog

Toen ik werd gevraagd om een nieuw speeltje te testen was ik meteen nieuwsgierig! Zeker toen ik de naam hoorde: Rose. Een clitoraal speeltje, echt mijn favoriet! Hoe zou ze eruit zien? Samen tot rust komen Je kent het wel, een drukke dag op werk, daarna nog even snel langs de sportschool en thuis snel […]

Review | Fairyland - Nachtkastje Blog

Fairyland had me op de webshop van Nachtkastje al tijden geïntrigeerd. Een speeltje met een tongetje. Ik heb al een heel aantal speeltjes geprobeerd, maar met zo’n tongetje is echt nieuw voor mij. Na een tijdje wikken en wegen toch maar proberen! Een gemist pakketje met een mooi uiterlijk Mijn pakketje werd geleverd toen ik […]

Review | Sensual Touches - Nachtkastje Blog

Na enkele jaren in een relatie heb je soms nét dat beetje extra spanning nodig in de slaapkamer. Toen ik mijn vriend voorstelde om Sensual Touches te bestellen, was hij ook direct enthousiast! Wie niet waagt, wie niet wint… Me, myself and Sensual Touches Toen Sensual Touches binnen kwam was ik alleen thuis. Dat spreekt […]

Review | Vivedy - Nachtkastje Blog

Als een vrouw van middelbare leeftijd was ik zoals velen aan het struinen op Nachtkastje. Op zoek naar een nieuw speeltje dat ik kan toevoegen aan mijn collectie. Vaak denken de ‘jonge meiden’ dat het na een bepaalde leeftijd stopt. Maar ik kan je vertellen dat ik die leeftijd nog niet heb bereikt! 😉 Op […]

Review | Royales - Nachtkastje Blog

Vol ongeduld hield ik de telefoon in de gaten voor een update van de bezorger. Amper een dag na de verzendbevestiging kreeg ik al een update dat het speeltje onderweg was! Toevallig werkte ik die dag op kantoor. Iets na de middag kreeg ik een melding: je pakketje is bezorgd bij de buren. Ik kon […]