Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Sharing Sensation

Review | Sharing Sensation

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Lize.

Het is natuurlijk het leukste wat er is

“Een speeltje beoordelen? Kom maar op! Nieuwe speeltjes ben ik dol op. Oude trouwens ook. Als consulente van Ladies Night komen nieuwe ervaringen goed van pas om andere vrouwen een goed advies te kunnen geven tijdens de Ladies Night party’s. En laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk het leukste wat er is.

Welk speeltje zou ik gaan testen? Ik ben vrij analytisch ingesteld. Zelfs de keuze van de ‘te testen’ toy weeg ik zorgvuldig af op basis van veel factoren. Hoofdzakelijk zijn dat de twee vragen: Wat heb ik nog niet in mijn nachtkastje liggen? En welke toy heeft voor mij persoonlijk de meeste voordelen?”

Dit speeltje won de strijd direct

“De Sharing Sensation won de strijd direct. Ik heb al veel speeltjes in mijn bezit, maar nog niet eentje die zo flexibel (letterlijk!) én zo flexibel inzetbaar is. Ik zie haar als een multifunctionele tool: een speeltje die je kunt gebruiken voor clitorale verwennerij, voor G-spot stimulatie, voor gebruik in mijn uppie, maar ook voor samen met mijn partner..

Heel veel mogelijkheden dus. Daarom kwam ze in mijn analyse op papier als beste uit de bus, dus testen maar! Wat me direct opviel, los van haar paarse uiterlijk, is dat zij super buigzaam is. Van een rechte staaf tot een volledige U-vorm. Je kunt haar buigen tot de ideale positie, wat voor jou passend en fijn is.

Voor het schrijven van een betrouwbare review, ga ik overigens niet over één nacht ijs. Ik test graag verschillende functies uitvoerig uit. Dus bij deze neem ik je mee in mijn ervaringen van twee avonden afgelopen week. Ben je er klaar voor? ;)”

Zij zorgde voor fijne trillingen tegen mijn clitoris

Woensdagavond heb ik de toy samen met mijn vriend getest. Hij begon me eerst heerlijk te verwennen met zijn tong en vingers. Rustig aan werd de opwinding steeds groter. Hij nam er snel de Sharing Sensation bij. Zij zorgde voor fijne trillingen tegen mijn clitoris.

Het genot werd nog groter toen hij de Sharing Sensation bij me naar binnen bracht, zodat zij heerlijk tegen mijn G-spot aan trilde. En dat tijdens het likken, wát een hemels gevoel.

Terwijl ik hem daarna oraal bevredigde, lag de Sharing Sensation om mij heen ‘gevouwen’ zoals een U-vorm. Zo werd inwendig mijn G-spot gestimuleerd en tegelijkertijd uitwendig mijn clitoris. Handsfree, zodat ik ook mijn handen vrij had om mijn vriend te verwennen.

Al dat lekkers maakte ons zo opgewonden, dat we toe waren aan meer: aan elkaar! Met het kleine G-spot gedeelte van de Sharing Sensation nog in mij, kon manlief er ook bij in. Ja dit past! De trillingen zorgen voor een extra beleving, ook zeker voor hem. Wat een feest!”

Heerlijk orgasme dat me naar een andere wereld bracht!

“Vrijdagavond na een volle werkweek, was ik lekker alleen thuis. Toe aan een ontspannende douche en even quality time met mezelf. Dit paarse speelgoed is waterproof volgens de specificatie. Eerst zien, dan geloven!

Zij mocht dus mee onder de douche. De warme douchestralen hebben me fijn opgewarmd. Tijdens het inzepen, ontspande mijn lijf en genoot ik van de warmte. De Sharing Sensation lag al klaar. Ik begon met een rustige trilling tegen mijn clitoris.

Al snel verlangde ik naar meer: de U-vorm zorgde voor dubbele stimulatie, in- en uitwendig tegelijkertijd. Zó lekker, dat een heerlijk orgasme me naar een andere wereld bracht! Wat een fijn begin van het weekend.

De mogelijkheden met Sharing Sensation zijn eindeloos

Het mooie aan dit speeltje is dat zij all over trilt, dus aan beide uiteinden. Het smallere uiteinde is voor de G-spot, maar eigenlijk vind ik dat je hierin lekker kan variëren. De G-spot stimulator heeft heerlijke ribbeltjes voor extra genot. De kromming is zelf te maken, dus eigenlijk past deze gewoon altijd.

Inmiddels heb ik er nu twee blije avondjes op zitten, maar ik ben nog lang niet klaar met experimenteren met haar. De mogelijkheden met Sharing Sensation zijn eindeloos. We kijken nu al uit naar allerlei andere seksstandjes waarin we deze toy kunnen gaan gebruiken… Jij alvast veel speelplezier!”

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...