Voor 22:00 besteld, vandaag verzonden Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Review | Stroke

Review | Stroke

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Esther.

Van onervaren vrouw naar Ladies Night consulente

Laat ik jullie snel meenemen in mijn drukke, maar leuke leven. Jullie kennen het wel: gelukkig getrouwd en allebei een drukke baan. Daarnaast ook nog drie jonge, ondeugende, drukke wereldontdekkers. Met als kers op de taart, mijn persoonlijke ontspanning: mijn bijbaan als consulente van Ladies Night.

Tot enkele jaren terug was ik geheel onbekend en onervaren op het gebied van ‘hulpmiddelen ten behoeve van de hemelse hoogtepunten en ontspanning‘. Met het plaats delict was ik daarentegen al wel wat beter bekend, doordat ik 9 jaar lang ‘onderkantjes‘ heb bekeken als kraamverzorgende.

En dan denk je heel wat te weten, totdat je zelf een onwijs toffe Ladies Night party hebt gehad. Na deze party ging er echt een wereld voor me open toen ik het wereldje van vibrators, orgasmes én het boosten van je seksleven binnenstapte!

Als consulente kon ik natuurlijk niet achterblijven met het vullen van mijn eigen nachtkastje met prachtige toppers uit het exclusieve Ladies Night pakket

Egoïstisch nachtkastje

Wat nou het leuke is van het consulentschap bij Ladies Night, is dat er kansen voorbijkomen die je eigenlijk gewoon niet aan je voorbij kan laten gaan. Zo maakten wij kennis met de Stroke, want eerlijk is eerlijk.. Mijn nachtkastje was toch vooral een beetje gevuld met de beste vriendinnen van de vrouw! Egoïstisch hé. 😉

Mijn man vond het ook wel tijd worden dat er iets voor hem in huis kwam. Daarom heb ik, op verzoek van mijn man, besloten dat we onze horizon wilden verbreden met nieuwe aanwinst: de Stroke.

Vrijwel direct hebben we er een soort gezinslid van gemaakt. De Stroke werd aangesproken met ‘Hij’ en wanneer hij bij naam werd genoemd, kon dit ook zeker niet zonder het woord ‘De’ Stroke. Want die benaming was hij zeker meer dan waard met zijn prachtige, zwarte, gestroomlijnde uiterlijk.

Wat hebben we samen genoten van de voorpret! Mijn man heeft zelden zo uitgekeken naar het ontvangen van een pakketje. De gedachte dat dit om hem draaide, ter verrijking van zijn genot, was een hele andere beleving voor hem… 

Nog sneller dan zijn persoonlijke record rondje hardlopen

De postbezorger was de straat nog niet uit of mijn man had de doos al als een beest opengescheurd. De weg naar de douche werd nog sneller gelopen, dan zijn persoonlijke record rondje hardlopen. Onderweg maakte hij nog een korte pitstop om de Ladies Glide mee te pakken voor een optimalesmering‘, om het even mannelijk te houden.

Een enorm pluspunt van de Stroke is dat hij waterproof is en dus lekker mee de douche in kan. Aangezien onze privé momentjes hier zeer schaars zijn met ons drukke gezinsleven, is dat dus ideaal!

De douche heeft hij daarom op de eerste dag al twee keer aan de binnenkant mogen bekijken! Mijn man vond het prettig om eerst zelf op ontdekkingsreis te gaan, want deze was tenslotte voor hem. Ik voelde me net iemand die in de wachtkamer moest wachten en vol spanning wachtte op het goed/slecht bericht.

De grijns op zijn gezicht was onbetaalbaar!

De badkamerdeur ging open en de grijns op zijn gezicht was onbetaalbaar! Hij was zeer verrast door het heerlijke, zachte siliconen materiaal van de Stroke. In combinatie met de wonderlijke werking van de Ladies Glide, zorgde dit voor een langdurige en aangename wrijving. Het was een top ervaring geweest voor hem.

Buiten de Stroke, had ook de Ladies Glide op hem een enorme indruk gemaakt. “Heel anders dan wat ik van gewone glijmiddel gewend ben.” Het handvat lag hem zeer prettig in de hand en daardoor kon hij op die manier eenvoudig een zoektocht maken tussen de 10 verschillende trilstanden. De intervallen vielen hierbij heel erg in de smaak.

Niet meer weg te denken uit ons nachtkastje

Uiteraard was de Stroke niet alleen bedoeld voor de one-man-game! Wat ik persoonlijk als partner het leuke van de Stroke vond, is dat je hem heel goed aanvullend kan gebruiken als teasemiddel rond het perineumgebied.

Tijdens een masturbatie met behulp van de Stroke, kan je door de flexibiliteit van het gedeelte rondom de schacht, gemakkelijk de druk verhogen door ze wat samen te knijpen. Dit vonden wij een leuke afwisseling in intensiteit en spanning. ‘De’ Stroke is voor ons zeker van toegevoegde waarde geweest en kunnen hem niet meer wegdenken uit ons nachtkastje!

Waar ben je naar op zoek?
Gerelateerde blogs
Review | A Woman's Little Secret - Nachtkastje Blog

Daar is ze dan! Ik wist niet hoe snel ik het pakketje open moest maken. ‘A Woman’s Little Secret‘ zat in een mooie luxe toybag en haalde haar er snel uit. Mijn aller eerste reactie was letterlijk dat ik hardop zei waar mijn vriend bij zat “Oooh wauw!” En hij vroeg mij meteen wat het […]

Review | Yissa - Nachtkastje Blog

Nou, kom maar door! Sinds acht maanden ben ik consulente bij LadiesNight. Ik kan vertellen dat ik heel wat bijbaantjes heb gehad als puber, maar consulente bij LadiesNight is echt de allerleukste bijbaan! In die acht maanden heb ik vooral heel veel geleerd. Lekker bleu begonnen en inmiddels sta ik kei verzekerd te kletsen in […]

Review | Godiva - Nachtkastje Blog

Hier zeg ik zeker geen ‘nee’ tegen Of ik een speeltje wil beoordelen? Ja natuurlijk! Die vraag hoef je mij geen 2 keer te stellen. Als consulente bij LadiesNight ben ik natuurlijk gek op sekstoys. En wat doe je dan liever dan ze testen, om daarna jouw ervaringen en adviezen te delen met de dames […]

Review | Sterre - Nachtkastje Blog

Al ruim 1 jaar heb ik de leukste baan van Nederland Naast mijn werk als verpleegkundige noem en ervaar ik deze LadiesNight baan als mijn hobbybaan. Ik kan parties inplannen wanneer het mij uitkomt, krijg les van onze seksuologe Kaat Bollen en heb er een warme en zorgzame, lieve familie bij. De ervaringen en kennis die […]

Review | Euphorance - Nachtkastje Blog

Of ik een review wil schrijven? Maar natuurlijk! Op donderdag kreeg ik een mail binnen of ik een review wil schrijven voor Nachtkastje en ik mag ook nog eens kiezen welk speeltje! Na lang twijfelen, we hebben namelijk veel te veel leuks op de webshop, heb ik gekozen voor de Euphorance. Ik wist dat het […]