Voor 22:00 besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Stroke

Review | Stroke

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door Ladies Night consulente Esther.

Van onervaren vrouw naar Ladies Night consulente

Laat ik jullie snel meenemen in mijn drukke, maar leuke leven. Jullie kennen het wel: gelukkig getrouwd en allebei een drukke baan. Daarnaast ook nog drie jonge, ondeugende, drukke wereldontdekkers. Met als kers op de taart, mijn persoonlijke ontspanning: mijn bijbaan als consulente van Ladies Night.

Tot enkele jaren terug was ik geheel onbekend en onervaren op het gebied van ‘hulpmiddelen ten behoeve van de hemelse hoogtepunten en ontspanning‘. Met het plaats delict was ik daarentegen al wel wat beter bekend, doordat ik 9 jaar lang ‘onderkantjes‘ heb bekeken als kraamverzorgende.

En dan denk je heel wat te weten, totdat je zelf een onwijs toffe Ladies Night party hebt gehad. Na deze party ging er echt een wereld voor me open toen ik het wereldje van vibrators, orgasmes én het boosten van je seksleven binnenstapte!

Als consulente kon ik natuurlijk niet achterblijven met het vullen van mijn eigen nachtkastje met prachtige toppers uit het exclusieve Ladies Night pakket

Egoïstisch nachtkastje

Wat nou het leuke is van het consulentschap bij Ladies Night, is dat er kansen voorbijkomen die je eigenlijk gewoon niet aan je voorbij kan laten gaan. Zo maakten wij kennis met de Stroke, want eerlijk is eerlijk.. Mijn nachtkastje was toch vooral een beetje gevuld met de beste vriendinnen van de vrouw! Egoïstisch hé. 😉

Mijn man vond het ook wel tijd worden dat er iets voor hem in huis kwam. Daarom heb ik, op verzoek van mijn man, besloten dat we onze horizon wilden verbreden met nieuwe aanwinst: de Stroke.

Vrijwel direct hebben we er een soort gezinslid van gemaakt. De Stroke werd aangesproken met ‘Hij’ en wanneer hij bij naam werd genoemd, kon dit ook zeker niet zonder het woord ‘De’ Stroke. Want die benaming was hij zeker meer dan waard met zijn prachtige, zwarte, gestroomlijnde uiterlijk.

Wat hebben we samen genoten van de voorpret! Mijn man heeft zelden zo uitgekeken naar het ontvangen van een pakketje. De gedachte dat dit om hem draaide, ter verrijking van zijn genot, was een hele andere beleving voor hem… 

Nog sneller dan zijn persoonlijke record rondje hardlopen

De postbezorger was de straat nog niet uit of mijn man had de doos al als een beest opengescheurd. De weg naar de douche werd nog sneller gelopen, dan zijn persoonlijke record rondje hardlopen. Onderweg maakte hij nog een korte pitstop om de Ladies Glide mee te pakken voor een optimalesmering‘, om het even mannelijk te houden.

Een enorm pluspunt van de Stroke is dat hij waterproof is en dus lekker mee de douche in kan. Aangezien onze privé momentjes hier zeer schaars zijn met ons drukke gezinsleven, is dat dus ideaal!

De douche heeft hij daarom op de eerste dag al twee keer aan de binnenkant mogen bekijken! Mijn man vond het prettig om eerst zelf op ontdekkingsreis te gaan, want deze was tenslotte voor hem. Ik voelde me net iemand die in de wachtkamer moest wachten en vol spanning wachtte op het goed/slecht bericht.

De grijns op zijn gezicht was onbetaalbaar!

De badkamerdeur ging open en de grijns op zijn gezicht was onbetaalbaar! Hij was zeer verrast door het heerlijke, zachte siliconen materiaal van de Stroke. In combinatie met de wonderlijke werking van de Ladies Glide, zorgde dit voor een langdurige en aangename wrijving. Het was een top ervaring geweest voor hem.

Buiten de Stroke, had ook de Ladies Glide op hem een enorme indruk gemaakt. “Heel anders dan wat ik van gewone glijmiddel gewend ben.” Het handvat lag hem zeer prettig in de hand en daardoor kon hij op die manier eenvoudig een zoektocht maken tussen de 10 verschillende trilstanden. De intervallen vielen hierbij heel erg in de smaak.

Niet meer weg te denken uit ons nachtkastje

Uiteraard was de Stroke niet alleen bedoeld voor de one-man-game! Wat ik persoonlijk als partner het leuke van de Stroke vond, is dat je hem heel goed aanvullend kan gebruiken als teasemiddel rond het perineumgebied.

Tijdens een masturbatie met behulp van de Stroke, kan je door de flexibiliteit van het gedeelte rondom de schacht, gemakkelijk de druk verhogen door ze wat samen te knijpen. Dit vonden wij een leuke afwisseling in intensiteit en spanning. ‘De’ Stroke is voor ons zeker van toegevoegde waarde geweest en kunnen hem niet meer wegdenken uit ons nachtkastje!

Gerelateerde blogs
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...
Review | Giullize

Laatst was ik aan het rondsnuffelen op de website van Nachtkastje. Zelf was ik niet zozeer op zoek naar iets, tot dat ik Giullize voorbij zag komen… Gelijk heb ik haar besteld, toen was het even afwachten. Op donderdag ging de deurbel, met een smile van oor tot oor opende ik de voordeur, waar een […]

Lees verder...
Review | Aisha

Toen ik Aisha binnenkreeg was mijn eerste indruk: ‘Oh, wat is ze schattig!’ Hierbij moet ik wel zeggen, als later de ervaring volgt met deze toy, dan neem ik deze woorden nog wel terug! Haar kleur is fantastisch. I love purple toys. Het materiaal is zacht en voelt heel fijn aan. Aisha is glad dus […]

Lees verder...