Voor 22:00 besteld, woensdag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Tyra

Review | Tyra

Geschatte leestijd: 4 minuten

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn!

Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe eens wat leuks gunnen! Zo duurde het dan ook niet langs voordat ik Tyra in huis had.

Gelijk een glimlach door Tyra

Toen ik Tyra uit de verpakking haalde, kreeg ik gelijk al een grote glimlach op mijn gezicht. Ze zit verpakt in een supermooie toybag, haar uiterlijk is he-le-maal geweldig! Het materiaal voelt heerlijk zacht aan. Haar kop is glad, rond en haar handvat geribbeld. Ze ligt hierdoor heerlijk in de hand. Er is nog een heel erg groot voordeel… Ze is al opgeladen! Dus is ze klaar voor gebruik.

Eindelijk me-time!

Ik kon niet wachten om die avond lekker op tijd mijn bed in te kruipen. Het was een drukke week op mijn werk. Daarom was ik wel toe aan een fijn begin van mijn weekend. Uiteraard kon Ladies Glide niet ontbreken! Na wat Ladies Glide op Tyra en mijn clitoris te hebben gesmeerd, kon mijn me-time eindelijk beginnen! Tyra beschikt over 20 trilstanden, die ik zeker allemaal wilde testen! Toen ik haar aanzette, was ik aangenaam verrast. Het eerste standje was al een hele fijne trilling! Ik klikte door op het volgende knopje en steeds werden de trillingen iets harder. Mijn voorkeur gaat naar het standje met de hardste trilling, die brengt me naar mijn hoogtepunt. Zelf ben ik erg fan van het krijgen van een clitoraal orgasme. Een goede trilling op mijn clitoris geeft me een hemels gevoel! Het duurde niet lang, voordat ik mijn eerste hoogtepunt samen met Tyra had bereikt.

Er zitten nog meer geweldige functies op deze toy. Met het middelste knopje kan je namelijk de intervalfuncties aanzetten. Normaal gesproken ben ik niet zo van de intervaltrilling, aangezien ik liever de trillingen aan één stuk door wil ervaren, toch besloot ik het maar te proberen. Eerst de trilling zonder interval, maar switchte al snel door naar de intervaltrilling. Toen kwam ik erachter dat een intervalfunctie wel degelijk fijn is, helemaal op het moment dat je bijna bij je hoogtepunt bent. Juist voor het verrassende en onvoorspelbare effect! Na twee fijne orgasmes ben ik als een blok in slaap gevallen.

Spetterend avontuur

De volgende ochtend was ik op tijd wakker en staarde Tyra me aan. Ik wilde eigenlijk nog wel een keertje… Ik besloot om haar mee te nemen onder de douche. Dit kan, want ze is waterproof! Ik stond misschien iets te lang onder de douche, maar kwam er erg bevredigend uit.

Mijn friend with benefits had me in de tussentijd een berichtje gestuurd met de vraag of ik vanavond al plannen had. Zo vertelde ik hem gelijk over mijn nieuwe toy, hij werd gelijk nieuwsgierig. Hij stelde me allemaal vragen, maar gaf hem uiteindelijk maar één antwoord: “Kom maar langs, dan kun je er zelf achter komen…”

Samen intens genieten van Tyra

Nog diezelfde avond stond hij voor mij neus en pakte hij Tyra er al snel bij. “Doe je ogen dicht” Zei hij. Ik gehoorzaamde. Voorzichtig ging hij met Tyra langs al mijn gevoelige plekjes. Van mijn hals tot mijn tepels en van mijn zij tot clitoris. Ik vind het altijd heerlijk om mijn ogen te sluiten als hij bezig is. Daardoor wordt mijn gevoel nog intenser! Toen ik mijn hoogtepunt had bereikt, had hij een glimlach van oor tot oor. Ik besloot om de rollen om te draaien, nu was het zijn beurt om zijn ogen dicht te doen. Zo ging ik nu bij hem als zijn gevoelige plekjes langs. Van zijn hals, tot zijn tepels, naar zijn perineum. Hij vond het heerlijk! “Dit is een toppertje hoor, neem je haar de volgende keer mee naar mijn huis?” vroeg hij terwijl we samen aan het nagenieten waren. “Zeker weten!” Antwoordde ik.

Dus mocht je net zoals mij fan zijn van harde trillingen en clitorale stimulatie, dan raad ik Tyra zeker aan!

Gerelateerde blogs
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...