Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Uvibe 3.0

Review | Uvibe 3.0

Geschatte leestijd: 4 minuten

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke power en is heel makkelijk in gebruik. Ik had wel een aantal twijfels voordat ik haar ging gebruiken maar dat was gelukkig allemaal niet het geval.

Samen genieten

De eerste keer dat ik Uvibe 3.0 gebruikte was ik nogal van slag, dat wel op een hele positieve manier! Normaal gesproken heb ik heel erg veel moeite met het bereiken van een orgasme tijdens de seks. Ik verwachtte niet veel, omdat ik wist dat het lastig is voor mij om klaar te komen. 

Maar het lukte! Ook nog eens vrij snel. Doordat je deze samen gebruikt met je partner en haar natuurlijk niet vast hoeft te houden en de standjes kan regelen via de ring kan je je volledig overgeven aan het moment en hoef je alleen maar bezig te zijn met genieten. Ontspan je optimaal omdat je zelf niet bezig hoeft te zijn met het vasthouden van de toy. Een groot pluspunt wat mij betreft! 

Uvibe 3.0 samen met partner

Ik was bang dat de combinatie van penis en toy lastig zou worden, dat het niet goed zou passen of oncomfortabel zou aanvoelen. Met een beetje Ladies Glide was het super makkelijk, zij is perfect ontworpen zodat je partner er nog bij kan. Ook zat het helemaal niet vervelend. Door het verdikkende stuk drukt het inwendige gedeelte op de G-spot wat natuurlijk een hele fijne manier van stimulatie is, naast dat zat het clitorale stuk ook goed op de plek waar die hoort te zitten. 

Naast dat ik bang was dat het niet zou passen, was ik ook benieuwd of ze er niet uit zou glijden bij teveel beweging. Op de een of andere manier zit die goed geklemd waardoor ook dat geen issue was. Ik weet van mezelf dat ik veel vocht aan maak dus ik was eerst bang dat dit vooral voor de dames was ontworpen die niet zoveel vocht aanmaken zoals ik dat doe. Gelukkig ook hier helemaal geen last van gehad en is de Uvibe 3.0 gewoon blijven zitten tot het allerlaatste moment.

Multifunctionele koppelvibrator

Met een beetje creatief denken kan je (zoals ook bij heel veel andere toys) haar op meerdere manieren gebruiken, dit heb ik dan ook gedaan. Aangezien de Uvibe 3.0 een toy is met afstandsbediening (ring), heb ik haar ingebracht en de ring aan mijn partner gegeven. Wij zijn boodschappen gaan doen en hij mocht helemaal los gaan met het bedienen van de knop! Hij vond dit geweldig om te doen en uiteraard heb ik hier ook van genoten. Tijdens het lopen en bewegen bleef die goed zitten, ook een prima formaat om voor langere tijd te dragen. Je hoorde ook helemaal niks, soms maken toys die ook uitwendig trillen best wel wat geluid, maar de Uvibe 3.0 is ook nog eens stil genoeg om ook buitenshuis te kunnen gebruiken. 

Uvibe 3.0 – voor een spannender seksleven

Al met al is dit dus een must have en een hele goede aanvulling voor je nachtkastje, al meerdere keren geprobeerd en heb haar nog niet zo lang. Telkens kijk ik er weer naar uit om haar te gebruiken. Het maakt je seksleven een stuk spannender en natuurlijk ook leuker! Voor de dames onder ons die moeite hebben met het bereiken van een orgasme is Uvibe 3.0 een perfect hulpmiddel. Ik ben groot fan en zal Uvibe 3.0 iedereen aanraden. Zoals deze toy is er echt geen één!

Gerelateerde blogs
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...
Review | Giullize

Laatst was ik aan het rondsnuffelen op de website van Nachtkastje. Zelf was ik niet zozeer op zoek naar iets, tot dat ik Giullize voorbij zag komen… Gelijk heb ik haar besteld, toen was het even afwachten. Op donderdag ging de deurbel, met een smile van oor tot oor opende ik de voordeur, waar een […]

Lees verder...
Review | Aisha

Toen ik Aisha binnenkreeg was mijn eerste indruk: ‘Oh, wat is ze schattig!’ Hierbij moet ik wel zeggen, als later de ervaring volgt met deze toy, dan neem ik deze woorden nog wel terug! Haar kleur is fantastisch. I love purple toys. Het materiaal is zacht en voelt heel fijn aan. Aisha is glad dus […]

Lees verder...
Review | Charm

Yes, eindelijk is het zover! In mijn PostNL-app zie ik dat er een pakketje van Nachtkastje binnenkomt. Daar komt hij dan! Het busje stopt voor mijn deur en ik loop snel naar buiten met een grote glimlach. Ik neem het kleine pakketje in ontvangst. De postbode zou eens moeten weten dat hij net Charm heeft […]

Lees verder...
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...