Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Review | vibrator Caressa

Review | vibrator Caressa

Geschatte leestijd: 5 minuten

Ik had enorm geluk, ik mocht een speeltje testen! Dat is toch een leuk voordeel van het werken voor LadiesNight, naast alle leuke party’s waar we heen mogen natuurlijk. Als bonus kan ik dan nog meer ervaringsverhalen vertellen op de party-avonden. Wie is er nou niet nieuwsgierig naar de smeuïge verhalen van iemand anders?

Ik mocht kiezen uit drie speeltjes, maar mijn keuze was snel gemaakt. Ik werd meteen verliefd op de Caressa. Plaatjes zeggen natuurlijk niet alles, maar dit was echt wel het soort speeltje waar ik van houd. Met zowel interne als externe stimulatie plus roterende kop en konijnenoortjes, klonken me als muziek in mijn (mensen)oren. En waterproof, dus gewoon lekker mee onder de douche of in bad.

Daar was ze dan.. Caressa

Hierna was het wachten op de post. Wat kan dat lang duren, zeg. Ik ben duidelijk niet de geduldigste. Toen het pakketje ein-de-lijk aankwam (de volgende dag al, maar ja.. ongeduldig), moest ik die natuurlijk meteen openscheuren. Ik ging eerst alle knopjes testen en op mijn hand uitproberen. Daarna heb ik haar eerst aan de oplader gelegd. Zelfs dit ‘juffertje ongeduld’ wilt het risico niet lopen dat het speeltje halverwege een lege accu heeft.

Het siliconen materiaal voelt superzacht aan, dat belooft wat! Het speeltje heeft een duidelijk gevormde eikel. Ik houd daarvan, dat zorgt altijd voor extra sensatie en dus voor sneller en heftiger klaarkomen. De oortjes zijn wat steviger dan die van de speeltjes die ik tot nu toe heb gebruikt met konijnenoren, dat intrigeert wel. Want dat zal èn een andere sensatie geven èn je kunt het precies op je favoriete plekje zetten. Dat belooft veel goeds!

Caressa gaat mij blij maken, ik weet het zeker!

Het onderste knopje is het aan-knopje. Een paar seconden indrukken en je krijgt door een trilling het signaal dat je speeltje aan is. Met hetzelfde knopje zet je de roterende kop aan. En wat harder. En nog wat harder. In gedachte voel ik het al in mijn vagina. Dit speeltje gaat me blij maken, ik weet het nu al. De middelste knop is voor de trillingen van de konijnenoortjes. Er zijn drie continue standen die steeds intenser worden en dan komen de patroontjes. Ik ben groot fan van patroontjes. Continue trillingen heb ik nodig om klaar te komen, maar als ik die te lang gebruik, dwaal ik mentaal af. Patroontjes houden me bij de les, ze zorgen er dus voor dat ik veel sneller opgewonden raak. En dan schakel ik over naar de continue stand voor de Grand Finale. Succes gegarandeerd.

Blij gespannen door vibrator Caressa

Maar weer terug naar de konijnenoortjes. Je ziet ze gewoon bewegen op het ritme van de trillingen. Bij sommige patroontjes lijken ze zelfs onafhankelijk van elkaar te trillen! Oké, ik ben verkocht. Snel dat laatste knopje uitproberen en aan de oplader. Het bovenste knopje is de boost-functie voor de roterende kop. Dat komt heel heftig op me over, maar ik weet ook dat als ik bezig ben, ik dit soort heftige sensaties geweldig vind. Dus ik ben niet bang dat het gaat tegenvallen, eerder blij gespannen.

Het opladen ging heel snel gelukkig, de knipperende lampjes bleven snel weer aan, een teken dat ze opladen is. Tijd voor actie!

Ik grijp het speeltje, maar ook glijmiddel. Altijd verstandig om te gebruiken; je clitoris produceert tenslotte geen vocht, dat doet alleen de vagina. En je brengt het speeltje ook een stuk makkelijker in met glijmiddel. Ik moet mijn “foef” toch in optimale staat houden, ik wil het speeltje tenslotte vaak, heel vaak, uitproberen. Het liefst een paar keer achter elkaar.

Alle standjes uitproberen

In eerste instantie zet ik alleen de trilling aan, uiteraard op een patroontje, breng het in en beweeg het speeltje een beetje heen en weer. De eikelrand voelt heerlijk tegen mijn G-spot en ik beweeg het in het ritme van het eerste patroontje. Oké, dit doet het iets te goed voor me, ik mag tenslotte nog niet klaarkomen, ik moet nog veel meer dingen uitproberen! Ik probeer alle vibratiestandjes uit, allemaal lekker op hun eigen manier en heel effectief, maar het eerste patroontje blijft toch mijn favoriet. Het ritmisch bewegen van het speeltje op het ritme van het speeltje is briljant. De oortjes doen erg goed hun werk. Ze voelen nog intenser dan de grotere konijnenoren.

Nu was het toch echt tijd om de rotaties uit te proberen, ik moest me nog een beetje inhouden.

Inmiddels was ik al flink opgewonden en gevoelig. De rotatie voelde ik tegen mijn G-spot en ik wist meteen, het speeltje niet meer bewegen en het clitorale deel op een continue vibratiestand zetten. Ik was nu heel dichtbij. Nu ben ik niet tegen het uitstellen van mijn orgasme, daar wordt het toch een stuk heftiger van, maar op een gegeven moment lukt dat gewoon niet meer. Het aanzetten van de boost-stand duwde me dan ook over de grens. Heftig en volledig!

Al met al had het niet lang geduurd, maar voelde het alsof ik er een lange, bevredigende sessie op had zitten. De andere testsessies hadden hetzelfde resultaat. Ik kijk dan ook erg uit naar nog meer herhalingen in de toekomst met vibrator Caressa. Iedere vrouw heeft een siliconen beste vriendin nodig en deze dingt heel hard mee!

Door LadiesNight consulente Debbie.

Gerelateerde blogs
Review | Wine Slow Uvibe - Nachtkastje Blog

Het leven van een consulente bij LadiesNight heeft veel voordelen. Zo ben je er altijd als eerste bij als er nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van sekstoys en intieme verzorging. Je bent welkom om open en vrij te praten over seks met je collega’s en op het werk. Toen ik gevraagd werd om een […]

Review | vibrator Grace - Nachtkastje Blog

Door LadiesNight consulente Hanneke. Oh wat leuk, ik mag voor jullie Grace testen! Als LadiesNight consulente is dit natuurlijk erg leuk om te doen en ook wel een beetje ‘part of the job’. Zo kunnen wij jullie tijdens de party’s het beste informeren. Ik kreeg de Grace geleverd via de post, maar omdat ik moest […]

Review | vibrator Caressa - Nachtkastje Blog

Ik had enorm geluk, ik mocht een speeltje testen! Dat is toch een leuk voordeel van het werken voor LadiesNight, naast alle leuke party’s waar we heen mogen natuurlijk. Als bonus kan ik dan nog meer ervaringsverhalen vertellen op de party-avonden. Wie is er nou niet nieuwsgierig naar de smeuïge verhalen van iemand anders? Ik […]

Review | Dreamliner Uvibe - Nachtkastje Blog

Door LadiesNight consulente Wendy Een nieuw speeltje testen Mij werd gevraagd of ik een nieuw speeltje wilde testen en daar een review over wilde schrijven. Nou dat liet ik mij, als kersverse LadiesNight consulente, geen tweede keer vragen natuurlijk. Ik vond het zelfs een eer! Ik koos Dreamliner Uvibe uit, zodat ik die samen met […]

Review | Dreamliner Massager - Nachtkastje Blog

Door LadiesNight consulente Nikita. YES!! Ik werd gevraagd of ik interesse had om een nieuwe toy uit te proberen.. “Ja, maar natuurlijk!” was mijn antwoord. Als consulente van LadiesNight is dit natuurlijk stiekem een droom. Zeg nou zelf, wie wilt er nou niet een nieuwe toy uitproberen?! Wanneer ik LadiesNight party’s geef, vraag ik me […]