Vandaag besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | vibrator Grace

Review | vibrator Grace

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door LadiesNight consulente Hanneke.

Oh wat leuk, ik mag voor jullie Grace testen! Als LadiesNight consulente is dit natuurlijk erg leuk om te doen en ook wel een beetje ‘part of the job’. Zo kunnen wij jullie tijdens de party’s het beste informeren.

Ik kreeg de Grace geleverd via de post, maar omdat ik moest werken heb ik deze bij een postpunt laten leveren. Op mijn vrije dag ben ik naar de winkel in kwestie gelopen en heb haar opgehaald. Altijd als ik dat doe met een pakketje van LadiesNight of Nachtkastje moet ik toch stiekem een beetje lachen. De dame achter de toonbank heeft geen idee hoeveel leuks er door haar handen gaat, terwijl ze een conversatie heeft met de dame naast mij. Soms vraag ik mij ook wel af hoeveel van dit soort pakketjes er nog achter liggen te wachten. Maar goed.. daar kan ik natuurlijk niet te lang over na blijven denken. Snel terug naar huis, om mijn pakketje uit te pakken!

Luchtdruk- én thumping functie

Ik ben er even speciaal voor gaan zitten. Hoewel ik natuurlijk op Nachtkastje had gezien hoe Grace eruit zag en wat ze doet, is het toch altijd weer leuk om een pakketje uit te pakken en een toy in het echt te zien.

Ze voelt erg zacht, de siliconen voelen erg fijn aan. Ze heeft een luchtdruk functie (YAY!) en een thumping functie. Natuurlijk moet ik haar gelijk even aanzetten. Bij het aanzetten geeft ze een kleine trilling, zodat je weet dat ze aan is. Gelijk maar even de luchtdruk stimulatie aanzetten om te voelen hoe deze voelt. En daar word ik wel blij van! Deze voelt redelijk subtiel in de laagste stand en dat vind ik erg positief, want dan kan je haar altijd sterker zetten als je dat prettiger vind. Ook geeft ze een kleine trilling, dus extra stimulans.

Ook interessant voor koppels

Waar ik vooral erg nieuwsgierig naar ben, is de thumping functie. Ik ben er in zoverre mee bekend, dat ik weet wat het is maar niet hoe het straks gaat voelen. Deze thumping functie is, in dit geval, voor de G-spot. Deze voelt krachtig in mijn handen dus erg nieuwsgierig hoe deze straks voelt op plaats van bestemming. Ze is waterproof en mag dus mee in bad. Voor koppels is deze vibrator ook zeker interessant, omdat je deze toy ook anaal zou kunnen gebruiken. Dat is met name voor de heren, die graag tijdens de seks de P-spot, laten, stimuleren, in dit geval zal de thumping functie erg lekker zijn.  

Grace uitvoerig testen

Groot voordeel, aangezien ik vrijgezel ben, ik heb de tijd voor mijzelf. Dus ik heb alle tijd en ruimte om te gaan testen! Maar eerst even aan de oplader. Tuurlijk, ze was al redelijk opgeladen, maar je wilt toch niet dat ze op het moment suprême ermee ophoud, dus zekerheid voor alles!

En dan, gewapend met de Ladies Glide, gaan we Grace uitvoerig testen. Gelukkig heb ik niet veel moeite om in de stemming te komen. Ik zet Grace gelijk aan het werk en wat een topper. Ze vult lekker goed op en voelt intens. Zo zie je maar dat als je de luchtdruk functie op je hand test het heel subtiel aan kan voelen, maar eenmaal in gebruik toch intenser is. Vooral in combinatie met de thumping functie, de buren hebben hier zeker wat van gehoord. Dat kan bijna niet anders, wat een fijn gevoel geeft ze.

Maar met één keer testen zijn we er natuurlijk nog niet, iedereen weet dat als je de G-spot echt wilt stimuleren, dat dit makkelijker is als je al een keer klaargekomen bent. (Vooral als je bent zoals ik, dan is de stimulering van de G-spot niet altijd even makkelijk). Dus, na een klein “bijkom-moment”, ga ik nog lekker even door. Hierbij gelijk weer beide functies aangezet en dat heb ik geweten. Al vrij snel was daar een tweede orgasme, die nog intenser was dan de eerste. Als ik zou kunnen squirten, had ik dat zeker wel gedaan. Ik denk dat ik met Grace nog vele fijne avonden (middagen/ochtenden) ga beleven. 

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...