Voor 21:00 besteld, maandag in huis Discreet verpakt en bezorgd Beoordeling: 9.5
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | vibrator Grace

Review | vibrator Grace

Geschatte leestijd: 4 minuten

Door LadiesNight consulente Hanneke.

Oh wat leuk, ik mag voor jullie Grace testen! Als LadiesNight consulente is dit natuurlijk erg leuk om te doen en ook wel een beetje ‘part of the job’. Zo kunnen wij jullie tijdens de party’s het beste informeren.

Ik kreeg de Grace geleverd via de post, maar omdat ik moest werken heb ik deze bij een postpunt laten leveren. Op mijn vrije dag ben ik naar de winkel in kwestie gelopen en heb haar opgehaald. Altijd als ik dat doe met een pakketje van LadiesNight of Nachtkastje moet ik toch stiekem een beetje lachen. De dame achter de toonbank heeft geen idee hoeveel leuks er door haar handen gaat, terwijl ze een conversatie heeft met de dame naast mij. Soms vraag ik mij ook wel af hoeveel van dit soort pakketjes er nog achter liggen te wachten. Maar goed.. daar kan ik natuurlijk niet te lang over na blijven denken. Snel terug naar huis, om mijn pakketje uit te pakken!

Luchtdruk- én thumping functie

Ik ben er even speciaal voor gaan zitten. Hoewel ik natuurlijk op Nachtkastje had gezien hoe Grace eruit zag en wat ze doet, is het toch altijd weer leuk om een pakketje uit te pakken en een toy in het echt te zien.

Ze voelt erg zacht, de siliconen voelen erg fijn aan. Ze heeft een luchtdruk functie (YAY!) en een thumping functie. Natuurlijk moet ik haar gelijk even aanzetten. Bij het aanzetten geeft ze een kleine trilling, zodat je weet dat ze aan is. Gelijk maar even de luchtdruk stimulatie aanzetten om te voelen hoe deze voelt. En daar word ik wel blij van! Deze voelt redelijk subtiel in de laagste stand en dat vind ik erg positief, want dan kan je haar altijd sterker zetten als je dat prettiger vind. Ook geeft ze een kleine trilling, dus extra stimulans.

Ook interessant voor koppels

Waar ik vooral erg nieuwsgierig naar ben, is de thumping functie. Ik ben er in zoverre mee bekend, dat ik weet wat het is maar niet hoe het straks gaat voelen. Deze thumping functie is, in dit geval, voor de G-spot. Deze voelt krachtig in mijn handen dus erg nieuwsgierig hoe deze straks voelt op plaats van bestemming. Ze is waterproof en mag dus mee in bad. Voor koppels is deze vibrator ook zeker interessant, omdat je deze toy ook anaal zou kunnen gebruiken. Dat is met name voor de heren, die graag tijdens de seks de P-spot, laten, stimuleren, in dit geval zal de thumping functie erg lekker zijn.  

Grace uitvoerig testen

Groot voordeel, aangezien ik vrijgezel ben, ik heb de tijd voor mijzelf. Dus ik heb alle tijd en ruimte om te gaan testen! Maar eerst even aan de oplader. Tuurlijk, ze was al redelijk opgeladen, maar je wilt toch niet dat ze op het moment suprême ermee ophoud, dus zekerheid voor alles!

En dan, gewapend met de Ladies Glide, gaan we Grace uitvoerig testen. Gelukkig heb ik niet veel moeite om in de stemming te komen. Ik zet Grace gelijk aan het werk en wat een topper. Ze vult lekker goed op en voelt intens. Zo zie je maar dat als je de luchtdruk functie op je hand test het heel subtiel aan kan voelen, maar eenmaal in gebruik toch intenser is. Vooral in combinatie met de thumping functie, de buren hebben hier zeker wat van gehoord. Dat kan bijna niet anders, wat een fijn gevoel geeft ze.

Maar met één keer testen zijn we er natuurlijk nog niet, iedereen weet dat als je de G-spot echt wilt stimuleren, dat dit makkelijker is als je al een keer klaargekomen bent. (Vooral als je bent zoals ik, dan is de stimulering van de G-spot niet altijd even makkelijk). Dus, na een klein “bijkom-moment”, ga ik nog lekker even door. Hierbij gelijk weer beide functies aangezet en dat heb ik geweten. Al vrij snel was daar een tweede orgasme, die nog intenser was dan de eerste. Als ik zou kunnen squirten, had ik dat zeker wel gedaan. Ik denk dat ik met Grace nog vele fijne avonden (middagen/ochtenden) ga beleven. 

Gerelateerde blogs
Review | Abracadabra

Met een opgewonden glimlach op mijn gezicht betrad ik de huiskamer. Het pakketje had ik stevig onder mijn arm geklemd. Eenmaal geopend, ontvouwde zich voor mijn ogen een prachtige toybag, uitgevoerd in een diepblauwe kleur die werkelijk verbluffend was. Mijn nieuwsgierigheid werd onmiddellijk gewekt – wat voor schat zou zich verbergen in dit prachtige tasje? […]

Lees verder...
Review | Fayenne

Nog voor het gebruik van Fayenne, werd ik al erg enthousiast door het aanzicht van deze toy. Ze is redelijk klein en oogt daardoor niet als een toy die wellicht tijdens de penetratieseks in de weg zou liggen. Zelf vind ik dit belangrijk, omdat ik de toy zowel alleen, als met mijn partner wil kunnen […]

Lees verder...
Review | Posh

Wauw, ik was positief verrast toen ik Posh binnenkreeg! Anoniem verpakt, ingeseald en in een mooi zakje. Toen ik dit allemaal open had gemaakt dacht ik direct, wat een beauty! Paars van kleur, zacht siliconen en enorm veel mogelijkheden. Direct die avond ging ik er mee aan de gang… Single use Gelukkig was ik alleen […]

Lees verder...
Review | Zara

Daar is ze dan, Zara! Helder blauw, als de felblauwe lucht waar geen wolkje te zien is. Ik neem haar rustig uit de verpakking en voel een stevig handvat die heerlijk zacht aanvoelt. Net als een de schil van een perzik, het lijkt wel fluweel. Aan haar andere zijde heeft ze een kant met een […]

Lees verder...
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...