Vandaag besteld, vrijdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Wine Slow Cockring

Review | Wine Slow Cockring

Geschatte leestijd: 5 minuten

Door LadiesNight consulente Anna.

Goedemorgen, uitgeblust lig ik nog even na te genieten in mijn bed deze morgen. Een lange werkweek, twee banen, kinderen, huishouden, huisdieren, noem het maar op. Ook een partner met wie ik nog niet zolang samen ben, dus ons seksleven is best uitgebreid in experimenteren momenteel. Zeker toen ik consulente werd bij LadiesNight. De spanning, lust en leuke producten brengen ons samen erg snel in de mood!

We zijn zeker nog op zoek naar enthousiaste collega’s! Dus zie jij jezelf dit werk ook helemaal doen en een absolute ‘sexperte’ worden? Meld je dan snel aan! 🙂

Yes, de bezorgster met mijn pakketje!

Oké, terug naar mij. Onze weekenden samen zijn zeldzaam voor ons, dus wij stonden enorm te popelen om weer aan de slag te kunnen ;-). Op mijn vrije ochtend, ging ‘ie dan eindelijk: de deurbel! Daar stond een leuke jonge vrouw die me een fijne dag wenste en het pakketje overhandigde. Super discreet verpakt in een stevig doosje met een ‘anonieme’ afzender. Zo weet niet het hele land dat er weer eens een speeltje bezorgd wordt, haha!

Ik kon niet wachten het pakketje te openen

Mijzelf kennende, kon ik natuurlijk niet wachten om het pakketje te openen en bekijken. Eenmaal binnen, ‘me-time’, lekker met een kop thee op de bank. Ik gluurde even om te kijken wat er dit keer in het pakketje zat. Een van de voordelen van consulente zijn; als eerste de kans krijgen om de nieuwste producten te mogen testen! En dat openmaken is al een feestje op zich.

De toy komt altijd supermooi verpakt in een luxe toybag, een handleiding met alle producten van de collectie én leuke tips en trics. Ook zit er een USB-oplader bij de speeltjes, zo hoef je nooit meer batterijen te verwisselen, want zeg nou zelf… dat is zo niet meer van deze tijd!

Daar is ze: Wine Slow Cockring

Daar was ze dan: Wine Slow Cockring! Wat ziet ze er weer prachtig en elegant uit. De collectie heeft een hele mooie, diep roze-rode-paars-achtige kleur. Ook zijn alle toys uit deze collectie waterproof, wat ik een enorm pluspunt vind. Wij douchen altijd samen en dat komt dus goed uit!

Het speeltje is dus een vibrerende cockring, een mooie toy om samen te gebruiken. De cockring heeft twee rekbare ringen. Hierdoor worden de trillingen van het vibrerende gedeelte beter naar zijn schacht verplaatst. De cockring is gemaakt van superzacht siliconen materiaal, waardoor ze erg fijn aanvoelt. Ook heeft ze negen trilstanden, ik ben dus erg enthousiast over het product qua uiterlijk. Over naar ’the big deal’.

Wine Slow in gebruik

Eindelijk nadert ons weekend, vol enthousiasme laat ik mijn vriend kennismaken met ons nieuwe speeltje. Ook hij is er niet vies van en wilt gerust onze andere speeltjes even aan de kant leggen om wat nieuws te proberen. Wat voor hem ook een keer leuk is, omdat het een cockring betreft… win-win! (Tipje voor ons allemaal: door het gebruik van een cockring zal je zijn orgasme uitstellen, wat weer heel fijn voor beide is, om lekker lang te genieten!)

Wij gebruiken altijd wat Ladies Glide in combinatie met onze speeltjes, onze clitoris beschikt namelijk niet over genoeg natuurlijke vochtsecretie. Zo geniet je als vrouw ook langer zonder dat het wrijving krijgt. Ladies Glide is een massage- en glijmiddel in één, verkrijgbaar op Nachtkastje.nl.

“Oh, jeetje”, was wat ik hoorde toen hij de cockring om deed. Hij zit perfect en voelt heel erg fijn aan. We zijn benieuwd! Wanneer hij de trillingen aanzet, komt er een grote glimlach op zijn gezicht. “Dit voelt lekker!” Het vibrerende gedeelte aan de bovenkant is groot en geribbeld. Fantastisch om mee gestimuleerd te worden tijdens de penetratieseks.

De cockring doet in verschillende standjes goed haar werk!

We hebben hem in verschillende standjes gebruikt. De cockring blijft fantastisch op zijn plek zitten en je voelt echt heel intens de grove ribbeltjes over jouw clitoris wrijven. Wanneer we de standjes ‘missionaris’ en ‘doggy style’ gehad hebben, zijn we eigenlijk al wel heel erg tevreden. Maar het ‘cowgirl’ standje: hemels!!! Als je bovenop hem zit (of zelfs even het standje ‘reverse cowgirl’ probeert) brengt deze cockring een fantastisch orgasme!

Even uitrusten hoor, zowel hij als ik moeten glimlachen. “Deze doet goed haar werk”, hoor ik nog zacht fluisterend in mijn oor. Of ik straks nog een keertje wil? Daar hoef ik met deze cockring geen twee keer over na te denken. Kortom, namens ons een fantastische aanrader om te hebben in je collectie. Wat een genot voor beide partijen!

The day after

En daar lig ik dus, om terug te komen op de eerste alinea van mijn ervaring. Mijn vriend is al uit bed gestapt. Wat een fijne nacht hebben we gehad. Mijn nieuwsgierigheid kan zich niet bedwingen en ik reik nog een keer naar ons nieuwe speeltje. Alleen moet ze toch ook zeker te gebruiken zijn. Ik ben nog erg opgewonden na vannacht. Ik maak het speeltje eerst even goed schoon met de toycleaner en breng dan opnieuw wat Ladies Glide aan bij mezelf. Terwijl ik drie vingers door de ringen schuif en de vibraties aanzet, glimlach ik alweer. Ik verwen mezelf nog even tijdens het masturberen met deze cockring en opnieuw ben ik na wat teasen bij mezelf zomaar tot een intens orgasme gekomen. Dat is lekker wakker worden!

Niet meer twijfelen, maar doen!

Kortom, wat zijn wij verwend met dit speeltje. Heel gaaf dat we haar mochten testen voor jullie. Voor degenen die nog twijfelen bij het zien van dit speeltje, niet meer twijfelen! Doen! Wij zijn er heel erg blij mee, qua uiterlijk krijgt ze een dikke tien, mede omdat ze er zo elegant uitziet, maar zeker omdat ze zo comfortabel zit! Ik ga nog even nagenieten op mijn luie zondag vandaag. Toy Toy Toy!

Gerelateerde blogs
Review | Inaya

Ben je op zoek naar een nieuwe spannende ervaring in de slaapkamer die zowel opwindend als ondeugend is? Nou, laten we het hebben over mijn recente avontuur met Inaya. Deze opblaasbare buttplug is gemaakt van zijdezachte siliconen. Ik had al wel eens wat kleinere buttplugs geprobeerd en anaal genot is me niet vreemd. Maar dit […]

Lees verder...
Review | Lisa

Oké, de hele website afgestruind; check. Juiste toy gevonden; check. Bestellen en betaald; check. Dan nu het lange wachten… Tenminste, dat had ik gedacht! Binnen 2 dagen was ze daar, mijn nieuwe beste vriendin, Lisa! Eerste indruk van Lisa Altijd vind ik het toch een leuk idee dat er dan weer zo’n postbode voor je […]

Lees verder...
Review | Selin

Ken je dat gevoel? Eens in de paar weken krijg ik de kriebels en dan wil ik een nieuwe toy. Ik geef natuurlijk niet meteen toe, anders blijf ik bestellen. Na een paar weken geef ik toch toe aan mijn gevoel… De webshop van Nachtkastje open ik en ga eerst gewoon een avondje scrollen om […]

Lees verder...
Review | Giullize

Laatst was ik aan het rondsnuffelen op de website van Nachtkastje. Zelf was ik niet zozeer op zoek naar iets, tot dat ik Giullize voorbij zag komen… Gelijk heb ik haar besteld, toen was het even afwachten. Op donderdag ging de deurbel, met een smile van oor tot oor opende ik de voordeur, waar een […]

Lees verder...
Review | Aisha

Toen ik Aisha binnenkreeg was mijn eerste indruk: ‘Oh, wat is ze schattig!’ Hierbij moet ik wel zeggen, als later de ervaring volgt met deze toy, dan neem ik deze woorden nog wel terug! Haar kleur is fantastisch. I love purple toys. Het materiaal is zacht en voelt heel fijn aan. Aisha is glad dus […]

Lees verder...