Voor 22:00 besteld, donderdag in huis Discreet verpakt en bezorgd
Toys
Drogisterij
Spellen & Giftsets
BDSM
Lingerie
Fun
Nieuw
Hoogtepunten
Bestsellers
Sale
Account
Favo's
Service
Nachtkastje
Afbeelding voor blogheader2blogheader

inspirerend én adviserend

Review | Wine Slow Cockring

Review | Wine Slow Cockring

Geschatte leestijd: 5 minuten

Door LadiesNight consulente Anna.

Goedemorgen, uitgeblust lig ik nog even na te genieten in mijn bed deze morgen. Een lange werkweek, twee banen, kinderen, huishouden, huisdieren, noem het maar op. Ook een partner met wie ik nog niet zolang samen ben, dus ons seksleven is best uitgebreid in experimenteren momenteel. Zeker toen ik consulente werd bij LadiesNight. De spanning, lust en leuke producten brengen ons samen erg snel in de mood!

We zijn zeker nog op zoek naar enthousiaste collega’s! Dus zie jij jezelf dit werk ook helemaal doen en een absolute ‘sexperte’ worden? Meld je dan snel aan! 🙂

Yes, de bezorgster met mijn pakketje!

Oké, terug naar mij. Onze weekenden samen zijn zeldzaam voor ons, dus wij stonden enorm te popelen om weer aan de slag te kunnen ;-). Op mijn vrije ochtend, ging ‘ie dan eindelijk: de deurbel! Daar stond een leuke jonge vrouw die me een fijne dag wenste en het pakketje overhandigde. Super discreet verpakt in een stevig doosje met een ‘anonieme’ afzender. Zo weet niet het hele land dat er weer eens een speeltje bezorgd wordt, haha!

Ik kon niet wachten het pakketje te openen

Mijzelf kennende, kon ik natuurlijk niet wachten om het pakketje te openen en bekijken. Eenmaal binnen, ‘me-time’, lekker met een kop thee op de bank. Ik gluurde even om te kijken wat er dit keer in het pakketje zat. Een van de voordelen van consulente zijn; als eerste de kans krijgen om de nieuwste producten te mogen testen! En dat openmaken is al een feestje op zich.

De toy komt altijd supermooi verpakt in een luxe toybag, een handleiding met alle producten van de collectie én leuke tips en trics. Ook zit er een USB-oplader bij de speeltjes, zo hoef je nooit meer batterijen te verwisselen, want zeg nou zelf… dat is zo niet meer van deze tijd!

Daar is ze: Wine Slow Cockring

Daar was ze dan: Wine Slow Cockring! Wat ziet ze er weer prachtig en elegant uit. De collectie heeft een hele mooie, diep roze-rode-paars-achtige kleur. Ook zijn alle toys uit deze collectie waterproof, wat ik een enorm pluspunt vind. Wij douchen altijd samen en dat komt dus goed uit!

Het speeltje is dus een vibrerende cockring, een mooie toy om samen te gebruiken. De cockring heeft twee rekbare ringen. Hierdoor worden de trillingen van het vibrerende gedeelte beter naar zijn schacht verplaatst. De cockring is gemaakt van superzacht siliconen materiaal, waardoor ze erg fijn aanvoelt. Ook heeft ze negen trilstanden, ik ben dus erg enthousiast over het product qua uiterlijk. Over naar ’the big deal’.

Wine Slow in gebruik

Eindelijk nadert ons weekend, vol enthousiasme laat ik mijn vriend kennismaken met ons nieuwe speeltje. Ook hij is er niet vies van en wilt gerust onze andere speeltjes even aan de kant leggen om wat nieuws te proberen. Wat voor hem ook een keer leuk is, omdat het een cockring betreft… win-win! (Tipje voor ons allemaal: door het gebruik van een cockring zal je zijn orgasme uitstellen, wat weer heel fijn voor beide is, om lekker lang te genieten!)

Wij gebruiken altijd wat Ladies Glide in combinatie met onze speeltjes, onze clitoris beschikt namelijk niet over genoeg natuurlijke vochtsecretie. Zo geniet je als vrouw ook langer zonder dat het wrijving krijgt. Ladies Glide is een massage- en glijmiddel in één, verkrijgbaar op Nachtkastje.nl.

“Oh, jeetje”, was wat ik hoorde toen hij de cockring om deed. Hij zit perfect en voelt heel erg fijn aan. We zijn benieuwd! Wanneer hij de trillingen aanzet, komt er een grote glimlach op zijn gezicht. “Dit voelt lekker!” Het vibrerende gedeelte aan de bovenkant is groot en geribbeld. Fantastisch om mee gestimuleerd te worden tijdens de penetratieseks.

De cockring doet in verschillende standjes goed haar werk!

We hebben hem in verschillende standjes gebruikt. De cockring blijft fantastisch op zijn plek zitten en je voelt echt heel intens de grove ribbeltjes over jouw clitoris wrijven. Wanneer we de standjes ‘missionaris’ en ‘doggy style’ gehad hebben, zijn we eigenlijk al wel heel erg tevreden. Maar het ‘cowgirl’ standje: hemels!!! Als je bovenop hem zit (of zelfs even het standje ‘reverse cowgirl’ probeert) brengt deze cockring een fantastisch orgasme!

Even uitrusten hoor, zowel hij als ik moeten glimlachen. “Deze doet goed haar werk”, hoor ik nog zacht fluisterend in mijn oor. Of ik straks nog een keertje wil? Daar hoef ik met deze cockring geen twee keer over na te denken. Kortom, namens ons een fantastische aanrader om te hebben in je collectie. Wat een genot voor beide partijen!

The day after

En daar lig ik dus, om terug te komen op de eerste alinea van mijn ervaring. Mijn vriend is al uit bed gestapt. Wat een fijne nacht hebben we gehad. Mijn nieuwsgierigheid kan zich niet bedwingen en ik reik nog een keer naar ons nieuwe speeltje. Alleen moet ze toch ook zeker te gebruiken zijn. Ik ben nog erg opgewonden na vannacht. Ik maak het speeltje eerst even goed schoon met de toycleaner en breng dan opnieuw wat Ladies Glide aan bij mezelf. Terwijl ik drie vingers door de ringen schuif en de vibraties aanzet, glimlach ik alweer. Ik verwen mezelf nog even tijdens het masturberen met deze cockring en opnieuw ben ik na wat teasen bij mezelf zomaar tot een intens orgasme gekomen. Dat is lekker wakker worden!

Niet meer twijfelen, maar doen!

Kortom, wat zijn wij verwend met dit speeltje. Heel gaaf dat we haar mochten testen voor jullie. Voor degenen die nog twijfelen bij het zien van dit speeltje, niet meer twijfelen! Doen! Wij zijn er heel erg blij mee, qua uiterlijk krijgt ze een dikke tien, mede omdat ze er zo elegant uitziet, maar zeker omdat ze zo comfortabel zit! Ik ga nog even nagenieten op mijn luie zondag vandaag. Toy Toy Toy!

Gerelateerde blogs
Review | Uvibe 3.0

Nou, wat valt hier veel over te vertellen… Wat een uniek exemplaar, een echte must have. De Uvibe 3.0 is echt nergens mee te vergelijken, ze is op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Ik had al best een flinke collectie maar nog niks zoals dit. Zoals alles van nachtkastje.nl heeft ook deze toy een flinke […]

Lees verder...
Review | Yanou

Yanou is onderweg…… Ken je dat gevoel? Wanneer je de hele dag uitkijkt naar een bepaald pakketje wat die dag komt? Dat heb ik dus altijd wanneer ik het geluidje van een binnenkomend mailtje van Nachtkastje hoor, hihi. De pakketbezorger staat vandaag voor uw deur. Yes! In mijn best chaotische leven, komt het wel vaak […]

Lees verder...
Review | Tyra

Zelf was ik altijd al nieuwsgierig naar een wandmassager. Al snel viel mijn oog op Tyra, dit leek mij namelijk een super toy! Niet te groot, niet te klein, maar wel met een fijne harde trilling. Dat moet wel een topper zijn! Laten we eerlijk zijn, als vrijgezelle dame, moet je jezelf af en toe […]

Lees verder...
Review | Megan

Voordat ik mijn partner leerde kennen, had ik al een aardig assortiment aan toys in mijn Nachtkastje. Ik ben niet vies van een siliconen best friend, daarom was het ook écht belangrijk om mijn partner te introduceren aan mijn toys. Ik wilde laten zien dat een toy helemaal geen concurrentie is tijdens de seks, maar […]

Lees verder...
Review | Exciting Bondage Set

Vol zelfvertrouwen en met een gezonde dosis opwinding stap ik maar al te graag met deze chique tas een ruimte binnen. Niet zomaar een ruimte hoor, voornamelijk een waar ik de inhoud van de tas ook mag gaan gebruiken. De look van de tas is zo onwijs sexy! Het verraad een hoop, maar toch ook […]

Lees verder...